Falling in summer feelings

Jag förstår inte riktigt varför man faller i sommar känslor när man sitter och lyssnar på I'm From Barcelona. På något sätt är det väl lite somrigt över dom. Borde vara nåt med att dom är många som samlats för att sjunga och på något sätt tänker jag mig dom står i en skogsdunge med björkar som är gröna och de blåser och gräset är högt. Eller att dom står på en strand på något exotiskt ställe. Vet inte riktigt var det kommer ifrån men det är det jag får fram i huvudet när jag lyssnar på dom.
Just i samma stund som man lyssnar till deras sköna musik så börjar det bli vår utanför mina små fönstergluggar. Vilket är väldigt skönt. Slippa palta på sig massa tjocka kläder. Det räcker med en vårjacka och en t-shirt. Inga vantar eller tjocka tröjor och vinterjacka.
Tyvärr blir det ofta så för min del att jag drar på mig en förkylning lagom till våren. Så även i år. Börjar som väl är att avta nu. Bara lite snuva kvar men den ger nog med sig om någon dag.
Just nu känns det som att jag skulle vilja förnya min garderob lite. Var ett bra tag sedan jag gjorde det. Måste varit i början av januari. Har funnit ett väldigt häftigt och fräckt klädmärke jag skulle vilja inhandla en t-shirt av.Märket heter Ed Hardy http://se.zoovillage.com/store/brand.asp?BrandID=330 tyvärr så kostar dom 600 kr. Så det hindrar ett inköp.  Min ekonomi tillåter inte riktigt så dyra. Men man kan ju alltid få drömma. Får se om jag hittar nån på påsklovet då jag åker till min underbara flickvän. Får göra ett besök på Mickes & Co. Min favoritaffär i Nyköping.


My love to you darling will never end!

RSS 2.0