Tankar från huvudet

Jag känner att det är dags för lite skrivande igen. Men vad ska jag skriva? Hmm. Det får bli det som först kommer upp i min hjärna. Och vad är det? Jo det som kom upp nu var Thailand! På något sätt så leder alla tankar dit. Det är så sjukt nära nu. Om 2 veckor är vi faktiskt nere i Thailand. Och skulle tro vi är kvar i Phuket just vid den här tiden. Det är kväll där i skrivande stund. Närmare bestämt ca 20.30. Tänker jag rätt nu så är det första kvällen vi är där så vi blir i alla fall kvar till morgonen därpå. Sedan återstår att se. Det var nog om Thailand just nu.

Kom precis hem från K-bemmaning. Varit nere och lämnat in min tidsrapport. När man kommer ner så står det julfika på bordet och det luktar glögg. Så det var bara att slå sig ner och ta en julfika med pepparkakor och lussebulle och prata lite allmänt. Det är så härligt stämning där nere. Om inte dom bryr sig om sina anställda så vet jag inte hur man gör för att göra det. Kanonföretag. Så är det något bemanningsföretag man ska söka jobb på så är det där! Och jag kan nästan garantera att du får ett jobb också. Efterfrågan är stor.

Så nu är det helg igen. På fredagar är det alltid lite speciell stämning på jobbet. ALlt blir lite mer lättsamt. Alla är glada och pratglada. Kul att jobba på fredagar! Skönt att sluta tidigt också. Så vad händer egentligen i helgen? Jag har faktiskt inte den blekaste aning! Inget planerat. Vi har länge pratat om en pokerkväll. Men det ser inte ut att bli den här helgen heller. Verkar ju aldrig bli av. Men det skulle vara kul. Väldigt längesen vi hade det. Men det blir nog en lugn helg i vilket fall som helst. Förhoppningsvis få umgås med min älskade flickvän en del. Längtar så mycket! Går knappt beskriva. Hon jobbar imorn förmiddag i alla fall. Så efter de kanske man får träffa henne. Hoppas på det i alla fall.

Det var allt för mig just nu

Baby when I look at you standin'
there so pure and true
I don't know what I did to deserve
The way you smile, the way we
touch, the way you're kissing
mean so much
I must be the luckiest man in the whole wide world

Inget nattsuddande

Idag har jag tyvärr inget speciellt intressant att berätta för er. Det blev inga nattliga äventyr denna natt. Och det är i alla fall jag glad över. Då hade jag nog inte orkat sitta här nu.
Men det hade jag nog i och för sig inte orkat i vilket fall som helst. Satt här innan vid fyra och kände att nej jag måste sova nu känner jag annars kommer jag somna vid datorn. Så jag la mig för att sova en stund. Och som alltid när man lägger sig och sover så sover man längre än man beräknat. Så kl sex vaknar jag och tror att det är morgon och dags att jobba. Alltid är det något konstigt när man ska sova. Men det är alltid skönt att sova en stund när man jobbat från tidig morgon.Jag har väl inte gjort något speciellt nämnvärt idag. Tycker veckorna är rätt händelselösa faktiskt. Men som tur händer det en aning mer till helgerna.
Jag har nu lagt märke till vilket ställe det är värst att få blåsor i munnen på. Precis på insidan av överläppen! Gör så in i bomben ont! Inte härligt alls!

Jag kunde inte låta bli att ladda ner The Fratellis album Costello music när Larsson skrev så gott om detta indie pop band i sin blogg. Och jag blev inte besviken när jag började lyssna. Härlig musik. Sådn man blir glad av.

Jag går varje dag och längtar efter att få vara med madde! Jag är verkligen kär! Varje minut utan dig är tråkig. Vill bara umgås med dig hela tiden. Thailand kommer bli så underbart. Få vara med dig hela dagarna i en månad. Underbart eller vad?

<3

Wierd natt!

Jag känner mig faktiskt lite dålig. Jag har blivit så dålig på att uppdatera min kära blogg. Jag ska ta och försöka skärpa till mig. Vill ju sysselsätta er med något som förhoppningsvis är kul att läsa. Men vad vet jag. Det kanske inte är något läsvärt som skrivs här. Eller? Jag gör så gott jag kan i alla fall.

Jag vet inte om det har hänt något så speciellt spännande de senaste dagarna.
I söndags vaknade jag upp hos madde efter att ha varit i parken kvällen innan. Trevlig kväll. Alltid lika mysigt att vakna upp och se att världens mest underbaraste själ ligger vid sin sida. Vi umgicks hela dagen och det var mysigt. Gjorde inte speciellt mycket men åkte hem till mig och kollade på film gjorde vi i alla fall. Går och längtar efter att få träffa dig igen!


Igår var det dags för jobb igen. Upp tidigt men det har faktiskt börjat funka bättre och bättre. Inte alls lika jobbigt nu som i början. Börjar komma in i det nu. Lugna dagar på jobbet har det varit. Det är dom där förbannade EAB ordrana vi kör nu. Så tråkigt! Men men alla jobb måste ju göras.


Jag måste berätta om en väldigt egendomlig händelse som inträffade inatt. Inatt fick jag inte mycket sömn.

Jag somnade ungefär vid kl 23 igår. Inget konstigt med det. Jag gick upp och käkade frukost i vanlig ordning. Gick ner igen och besökte toan och borstade tänderna och gjorde mig iordning. Går in på mitt rum för att byta om får att sedan bege mig iväg till jobbet. När jag väl kommit in på mitt rum kolalr jag på min väckarklocka för att se vad klockan är. Då är kl 00.51!?!?! Jag tänkte att den har väl stannat eller nåt sånt så kollar på mobilen men den visar samma tid. Då börjar man fundera... Vad i hela helvete gör jag uppe mitt i natten??? Vad fan tänkte jag när jag steg upp ur sängen! Vet att kl va 20 i någonting. Men tänkte inte vad det var för siffra före det. Så jag tänkte mest att det var väldigt bråttom. Jag har alltså gått upp 20 i 1 inatt och ätit frukost och sedan borstat tänderna! Och ingen har hört mig gå upp för trappan tända som vanligt och sätta mig och äta och sedan gå på toa. Hur lyckas man?

Jag vet inte varför det blev såhär. Men jag har mina aningar att det har anknytning till att jag ville inte försvoa mig idag när jag tjatat på niklas att han ska vara klar när jag kommer vid fem i fem. Men det var väldigt skönt att sedan gå och lägga mig igen och sova några timmar till. Vet att jag vaknade vid 3 också och var också då påväg upp. Men kollade då som tur var på den första siffran också. Så inatt har jag inte sovit speciellt mycket. ca 3-4 timmar skulle jag tippa på. Så är lagom trött nu. Hoppas inte att det ska hända fler gånger. Ska vara lite mer uppmärksam i fortsättningen!

Just nu sitter jag och längtar mig bort. Långt bort! Till en plats som ligger så långt bort från Sverige som möjligt. Kan platsen heta Thailand? Ja det kan den faktiskt. Nu är det mindre än 3 veckor kvar. Om exakt 3 veckor befinner vi oss på Phi Phi Island. Längtar man eller längtar man? Tänk dig själv att få åka till ett varmt och skönt ställe där man bara kan njuta hela tiden med någon man älskar att vara tillsammans med! Kan det bli bättre? Jag tror faktiskt inte det! Ska bli så sjukt underbart så ni anar inte! Nu börjar det kännas att det är nära. Man börjar bli lite smått nervös. Och jag som aldrig har flugit innan. Och nu ska jag sätta mig på ett plan som tar oss så långt bort. Men kul det ska det bli! Ser fram emot att flyga. Något jag velat göra länge!


Sitter också här och längtar efter en underbar person som jag aldrig får nog av! Vill bara vara med dig hela tiden! Du gör mig så glad och lycklig! Du är allt man kan önska sig! <3

Det var nog ungefär allt jag hade att berätta för er denna kväll. Och imorgon ska jag allt försöka skriva några rader också!

Tills dess. Må väl!


Tänker Sverige?

Jaha nu sitter man här när kalendern för ett tag sedan har gått över till lördag och man mest funderar på om det kanske är dags att sova snart. Tror det skulle behövas. Har ju inte ehm sovit något i veckan? Nej men faktum är att jag ska upp tidigt imorgon. Så tidigt som kl 9 har jag inte klivit ur sängen på hela veckan. Lär bli kämpigt men det ska nog gå det också. Imogron ska jag nämligen till Värnamo (av alla ställen) och inhandla en väska. Rättare sagt en backpacker ryggsäck inför Thailand. Som tur är så är det inte jag som ska betala den. Det ska mina snälla föräldrar göra. Det ska bli min julklapp. Skönt att slippa lägga ut dom pengarna på de själv.

För övrigt imorgon blir det lite partajande på kvällen. Förfest hos födelsedagsbarnet Christoffer och sedan blir det Gisleparken innan tio i alla fall för att få en stämpel och gratis inträde och om det inte är något att hänga i julgranen så är det bara att vandra vidare till hotellet där det är gratis efter tio. Ja visst låter det toppen? Men hoppas på en toppen kväll. Men kommer sakna min älskade madde om hon inte skulle komma hem tidigt. Men jag önskar henne all lycka i världen och hoppas hon bommar igen mot alla motståndare! Håller tummarna för dig älskling!

Dagen har varit rätt bra faktiskt om man inte ska säga väldigt bra. Vart en rätt lugn dag på något sätt även om man gjort en massa saker. Steg ur sängen vid halv 12 snåret. Käka lite frukost efter det tog jag tag i dammsugan och städade mitt rum. Kände att det behövdes så nu är det rent igen. Tog det lite lugnt nån timme sen kom fidde och vi begav oss till Jönköping som idag visade sig från sin sämsta sida.
Det var kallt, blåsigt och snöigt. Tycker vi inte om. Vid sådana tillfällen längtar man sig långt bort till en annan kontinent. I vilket fall som helst strosade vi runt lite på A6 och var även på Biltema och Media Markt en sväng. Media Markt är verkligen häftigt på något sätt! Där finns allt för den elektronik intresserade. I vanliga affärer så som Elgiganten och On Off kanske det finns 3-4 olika varianter av en produkt. Men på Media Markt finns det kanske 10-20 olika märken och modeller av en produkt! Så där hittar man vad man söker! Dom har verkligen allt också. Allt från Vitvaror till billjud mm. Härlig butik.
Sedan begav vi oss hem i snöyran. Snöade verkligen mycket så sikten blev i princip noll! Jobbigt värre men vi tog oss hem lagom till andra perioden av min broders hockeymatch mot Alvesta.
 Dom vann matchen med 6-3(?) Har för mig det. En rätt dålig match om ni frågar mig. Och domaren höll ingen högre klass. Åkte hem men blev inte länge hemma innan jag for upp till Christoffer och gjorde honom sällskap på macken tills han stängde. Och nu sitter man här och saknar min underbara flickvän! En evighet jag träffade dig nu. Ja så känns det även om det var i måndags. Men visst är det lång tid? Särskilt när det gäller någon som man verkligen älskar att umgås med!  

Till sist vill jag rikta skarp kritik till hela svenska befolkningen! Hur i hela helvete kan Daniel åka ur Idol?!?! Är inte han en idolvinnare så är ingen det! Han har ju varit bäst genom hela säsongen (även om jag inte sett så många program). Och sen har tidingar omröstingar för att se om det var rätt att Daniel åkte ut och då svarar 80% att det var fel. Då börjar man fundera... Vem i helvete röstade dom på då? Det måste ju vara så att folk tänker så att "jo men han sitter säkert så honom behöver vi inte rösta på". Men det funkar ju inte att tänka så. Tänk om alla tänkte så? Usch vad illa det skulle gå då! Lite konstigt enligt mig också att det var Amanda som tillsammans med Daniel hängde löst. Underligt det där.

Måste ju även säga Grattis till Christoffer nu som har gått och blivit 19 år. Stor gosse nu ju! Grattis!

Men nu har jag nog nämt allt som var värt att nämna.

Nu ska Andreas gå och lägga sig för att försöka sova och sakna Madde lite mer. Vill vara nära dig nu! Saknar!!!

Slit och släp

Woho äntligen är det snafrt helg igen. Bara eftermiddagen och kvällen kvar nu. Känns skönt att sedan få sova ut och göra lite vad man känner för. Slippa vakna och känna att nu måste jag jobba. Alltid lika skönt.

Jobbet flyter på bra. Gårdagen blev lite stressig nästan. Vid 8 gick Stefan hem och Eduardo var redan hemma. Båda insjukna i samma sjukdom. Den ena smittade den andre. Detta innebar att det bara var jag och Roger kvar i vid vår maskin och kan säga att två man på den är väldigt jobbigt! Ingen rast ingen vila då inte. Och så kommer det även bli idag. Stefan hade planerat ledighet idag och troligen dyker inte Eduardo upp heller. Så det blir jobba hårt idag. Känner också att min rygg börjar ta stryk av jobbet. Många tunga lyft. Ändå så försöker jag lyfta på ett hälsosamt sätt. Massage skulle vara väldigt skönt. 

Imorgon är det fredag och visst då slipper man tänka när man vaknar att man ska jobba men ska ändå gå upp i hyfsad tid. För vid halv 11 ska jag hämta upp larsson och så ska vi bege oss till Jönköping en sväng. Ska bli trevligt. För övrigt så har jag väl inget att tillägga just nu.

Ha det härligt gott folk

Madde is my love now and for always!

Rubrik?

Hm idag känns det inte som någon bloggskrivardag. Är helt tom i huvudet. Kommer inte på något alls att skriva här. Så det får nog helt enkelt vara. Ni får nöja er med detta tråkiga inlägg.

I'll be back with more and better stuff!

<3

Suck i mängder!

Kände mig bara tvungen att skriva något här idag. Men det får  bli väldigt kort. Ska nämligen åka till jobbet om ca 5 min. Ja faktiskt. En timme tidigare än vanligt. Det pga att vi ska ha brandutbildning *suck*. Hur många gånger har man inte haft det? Börjar bli så enformigt. Trodde man skulle slippa det nu när man gått ut skolan men icke. 2 timmars teori sedan 1 timmes praktisk övning. Man lär ju somna på de teoretiska.

Men men. För övreigt är allt bra. fick min lönelapp idag. Kan säga att den var inte liten! Härliga pengar! Men måste spara mycket av de till Thailand.

Nu måste jag bege mig.

Ha det bra gott folk.

P.S
Hatar Fox för tillfället!
D.S

<3


I'm not supposed to be here

Ja nu undrar väl en del varför i hela friden jag sitter här denna lördagkväll när jag borde vara på hotellet och "personalfesten". Finns en enkel förklaring. Icke festsugen heter den. Så enkelt var det. Hade verkligen ingen lust med det idag. Men jag kan säga att det är inte ofta jag känner så. Men kanske kan vara bra att känna så ibland också. Är lite skönt att ta det lugnt någon helg också. Och det verkade nästan som att det inte är någon som skulle ut idag heller. Antingen är dom inte i Gislaved eller så är dom upptagna med annat. Men nästa helg är man ute på banan igen. Då fyller vår kära kompis Christoffer år och det ska väl firas tycker jag. Var med och fira honom ni också.

Dagen har varit bra. Eller kan väl lägga till gårdagskvällen och natten till den samlingen också. Begav mig till madde framåt kvällningen där Madde och becca hade varit duktiga och gjort en skaldjurspaj (mums) Vi avnjöt den till idolerna. Efter ett tag så anlände Maddes kusin Karin och då blev det film, Perfect stranger. En film jag hade förväntat mig rätt mycket av. Men den var faktiskt inte så bra som jag trodde. Hände inte speciellt mycket. Seg skulle man kunna kalla den. Kolla väl lie på tv efteråt innan vi la oss för att sova. eller det blev en lång pratstund om allt mellan himmel och jord innan det. Mysigt! Gick upp vid tio och käka frukost och efter det har vi suttit väldigt mycket och kikat efter hotell i Thailand under jul. Blev att vi bokade två hotell. Det ena på phi phi island mellen 15-18 december och de andra på koh samui mellan den 23-26 december. Sedan bestämde vi också vart vi skulle ta vägen efter det. Hua hin och Bangkok blev bestämt åtminstone. Känns skönt att ha en väg bestämd. Några fler ställen blir det nog.

Vi tog en paus i letandet och tvättade maddes bil. Kan säga att det verkligen behövdes. Bakrutan såg ut som en lerpöl som några ungar kladdat ner med massa bokstäver som bildat ord. Men efter att vi tvättat den så blev den fin och ren. Så nu kan hon visa sig på skolans parkering igen utan att skämmas.

Nu ikväll blev det som sagt lugnt och la mig i soffan och slog på Gone in 60 seconds. Måste nästan vara en av mina riktiga favoriter! Någon gång i livet ska jag äga eller köra en Ford Mustang Shelby GT500 -67! Favoritbil helt klart!
Har även bevittnat första halvleken av Spanien-Sverige vilket inte var så underbart. 2-0 var resultatet när jag tröttnade och gick ner till min källare och gjorde min dator sällskap.

I morgon blir det till att sova länge tror jag. Men inte alltför länge. För ska göra min underbara Madde sällskap till Göteborg där hon ska lämna något på något företag. Alltid kul att vara med dig!

Sedan på måndag är det dags att jobba igen. Andra skift som gäller och jag hoppas att det finns lite mer att göra denna veckan än den gågna veckan. Var en seg vecka! Men det är alltid jobbigt med andra skift också. Inget umgänge alls. Blir till att längta till helgen.

You is all that i need! <3

Endast 4 veckor

Då var det snart helg igen. Den här veckan har gått extremt snabbt! Det var ju helg nyss? Eller? Jag skulle vilja sätta denna dag som en tisdag. Känns inte som att det har gått längre än det. Men det har det tydligen. Men jag är inte ledsen för det. Det är aldrig fel med helg. Och jag blir ännu mindre ledsen när jag vet att det idag bara är fyra veckor kvar tills vi åker till Thailand. Och i tisdags var det bara en månad kvar! Sjukt! Så om en månad kanske vi ligger där på beachen i värmen någonstans i sköna Thailand. Underbart!

Dagen eller dagarna på jobbet har varit rätt lugna. Vi har inte så mycket att göra så vi måste jobba långsamt för att vi ska ha nåt att göra så det blir mycket snack och jobb i slowmotion. Ja man lär ju inte bli utbränd i alla fall.
Och idag kom något väldigt passande faktiskt nu när vi har så lite att göra. Strömavbrott. När man står där och jobbar så blir det helt plötsligt bäcksvart och helt tyst. Då var det bara till att ta det lugnt och sätta sig ner med en "nostalgica" tidning som det finns gott om på jobbet. Strömmen tillbaks efter 15 min. Men typiskt nog så försvinner den igen 5 min senare när man väl fått igång alla maskiner igen. Då blir den borta ca 45 min. Ännu mer tidningsläsande med mobillampan som ljus.
Men som sagt aldrig fel att få betalt för att läsa biltidningar.

Vad har helgen att bjuda på då? Ja imorn blir det film med Maddä och några fler och på lördag är det dags för K-bemannngsfest. Spansk buffé, Spanien-Sverige och sedan S2. Ska bli kul tycker jag. Hoppas på lite folk man känner. Tysken ska i alla fall dit. Trevlig kis de där.

Ha det gott, gott folk.

Love is all you need <3

Hasselgatans eget julöl

Jag lovade att skriva blogg igår men det kom så mycket annat ivägen så får ta och göra det nu istället. Hade väl antagligen ändå skrivit men ändå.
Nu har hela måndagen gått också. Jobbat har man. Men det var en skön start på veckan. 1.5 timmes tidningsläsande är inte så ansträngande. För lite att göra på jobbet. Bäst att passa sig så man inte blir utbränd. Finns ju risk för det.

Helgen var väldigt bra vill jag påstå! Fredagen lugn med lite film med grabbarna. Men i lördas så var det lite livligare. I och för sig så var det en lugn förmiddag och eftermiddag. Inga större utsvävningar. Madde tittade förbi en liten stund innan hon skulle bege sig till årsfesten med hennes fotbollslag. Och kort därpå så begav jag mig till Niklas som skulle stå för förfesten till Gisleparken och Takida. Han bjöd på mat som han själv(!!!) hade lagat. Lite imponerad. Hade nästan väntat mig att det skulle stå några familjepizzor när man kom dit. Men så var inte fallet.
Han lyckades faktiskt. Det var trevligt sällskap och alkoholen flödade.
Blev vildare och vildare ju längre tiden gick. Ölspelet spelades och jag slapp den här gången dricka den där vidriga drickan i mitten. Linn fick utsätta sig för den. Den fick namnet "Hasselgatans eget julöl" smakade tydligen något åt det hållet. Madde anlände senare till niklas också med Jessica. Alltid lika kul att träffa min snygging! Vi vandrade till parken och det var inte dåligt mycket folk det var! Sjukt mycket folk. Det var nästan lögn att ta sig fram till baren och beställa. Man får ha sina knep.
Om man ska resumera Takidas inlägg så behövs egentligen bara ett enda ord. GRYMT!!! Helt sjukt bra! Det är knappast så att man känner att man slösat bort 180 kr på inget. Så är det verkligen inte! Tvärtom! Värt varenda öre! Hoppas dom återvänder hit inom kort! Madde och jag traskade senare hemåt en aning slitna och vaknade dagen efter helt döda. Bakfyllans värsta version hade intagit våra kroppar. Värsta jag varit med om!
Men överlevde dagen ändå. Kebabtallriken smakade underbarare än någonsin! Även fars dags fikat hos mormor och morfar var super! Men man känner att man gärna hade sovit några timmar till när man steg upp vid halv 5 imorse. Men man överlever alltid på något sätt.

Det var allt för mig

image6

Love is the best feeling in the world!

Damn Snow!

Åh vad skönt det är med helg! Skönt att få bara ta det lugnt och inte passa några tider.

Idag var det väl ingen höjdare framåt dagen när man såg att snön började falla. Usch är det enda ordet jag säger om det! Innan det hann börja så var jag och Christoffer i Värnamo och hämtade ut mitt pass. Nu är det nära Madde! Längtar så grymt mycket! Har också satt på vinterdäcken på min bil idag. Kan säga att det blev ingen vacker syn! Det är en helt annan bil. Vill ha vår så min fina bil kommer tillbaka!
Imorgon blir det en bra dag! På dagen blir det att träffa Madde. Saknar dig så grymt jävla mycket rent ut sagt! Och på kvällen blir det Parken för att beskåda Takida! Ser fram emot det väldigt mycket kan jag säga!

Christoffer ge upp! Det kliar ju kan inte vara skönt ;)

Madde you're the one and only!

Curly

Nu känner man sig helt plötsligt lite rikare. Har varit på banken och satt in lite småpengar. Det var visst inte så lite heller. 360 kr blev kontot påfyllt med. Skönt. Men 180 kr är redan borta för nu är biljetten köpt! Fett drag det kommer bli på Takida på lördag!

Snart dags att börja jobba igen. Men nu är halva veckan gjord. Bara två arbetspass kvar. Känns skönt!
Inte visste jag att rävar levde inne i samhällen? Men det fick jag visst ändra på inatt. Mitt inne i Smålandsstenar vid torghuset inatt kom en räv springandes över vägen. Man blir ju lite smått förvånad.

Något mer hade jag väl inte att säga just nu, Ha det!

Takida - Curly Sue - Live Video: http://www.youtube.com/watch?v=xGR3Aweo51g

"Your strength is so hard to find, I feel so much stronger now, the feeling's alright
Your words make me whole again, those eyes cannot ever lie, you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I, I will love you til the day I die

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone"

Madde, So Beautiful!

Vy från ett luftslott

Upptäckte för en stund sedan att det inlägg jag skulle leverera till er läsare igår uppenbarligen aldrig kom fram till er. Blev lite besviken och arg. Alltid jobbigt att behöva skriva om saker man skrivit en gång redan.
Men men det är bara att skriva vidare och se glad ut.

Nu har man gjort en dag på jobbet och det måste ha varit en av dom snabbaste dagarna jag gjort där. Tyckte tiden sprang iväg väldigt fort. Vilket är väldigt skönt. Hoppas på att resterande dagarna den här veckan går snabbt också. I vilket fall fram till fredag. Som jag nämnde i gårdagens inlägg som ni aldrig fick chansen att läsa så är jag i en liten kris just nu. En ekonomisk sådan. I söndags kväll var jag tvungen att betala bilförsäkringen på lite över 600 kr. BLev en aning chockad. Hade inte väntat mig den förrän i slutet av månaden. Men det fanns inget annat att göra än att betala den. Så nu ligger man på en sisådär knapp 100 lapp på kontot fram till den 25 November. Det känns faktiskt en aning tufft. Och till helgen kommer Takida till Gisleparken och det har jag verkligen inte tänkt missa! Det räcker med att ha missat Winnerbäck som jag hade sett fram emot hela året. Någon måtta får det vara! Jag får se till att lösa det på något vis. Blir till att sätta in mina småpengar i min burk på kontot i alla fall. Blir väl nästan 200 kr.
Jag ska nog klara det. Har alltid löst det på något sätt innan.
Igår innan jag jobbade blev jag faktiskt lite glad. Madde skrev och sa att dom kommer förbi en sväng. Så Madde, Lisa och Becca tittade förbi en stund. Jag som trodde jag skulle behöva vänta ändå tills helgen för att få träffa Madde. Men det behövdes inte. Det var kul!

Nu är det snart dags att gå upp och fixa sig lite mat innan man börjar jobba igen. Kan behövas.

Ha det gott!

1 November! Underbart datum! Allt känns så bra just nu!

Fullpackat

Idag är det dagen efter. Dagen efter en lyckad dag. Familjen larsson tågade in och vi hade fonduekväll och det var inte alls dumt. Maten var god och drickat flödade. Det är inte ofta alla i båda familjerna är samlade nu för tiden så det var väldigt trevligt faktiskt. Och när man är med sina föräldrar så får man veta sådant som man inte tidigare visste. T.ex. så fick man veta att hos farsan var det alltid livat när han var yngre. Det var alltid folk i hans lilla lägenhet. Man blir ju nästan förvånad. Hade man ingen aning om liksom. Sedan så tyckte madde att jag och fidde skulle komma till Angelicas 18 års fest och klart man gjorde det. Och självklart undrade då våra föräldrar vem denna Angelica var och då visade det sig att dom visste mycket väl vem hennes pappa var. Det är ju nästan farligt att nämna namn. Alltid är det någon dom känner igen.

I vilket fall som helst så begav jag och fidde oss till Angelica och det var inte så värst mycket folk men dte var ändå en trevlig stämning. Man skulle nog kunna kalla det mångkulturellt också.
Måste ta tag i mitt feströkande! Blir alldeles för mycket! Fy på mig!
Jag och madde beslutade oss för att inte vandra hem till mig utan att inkvartera oss på Angelicas rum för natten. Mysigt som alltid! :)

Nu sitter man här och funderar på vad ma ska göra för något. Har ingen lust med något faktiskt. Har precis tagit en varm och skön dusch. Var rätt uppiggande om man säger så. Det är fint väder ute så man borde bege sig ut men jag känner ingen lust för det. Däremot så upptäckte jag att Robert Gustavsson gjort en ny film med en massa roliga sketcher och den var jag inte långsam att tanka ner och den är klar nu så får nog bli att jag ser på den. Jag vet. Jag är lat! Men det kan man väl få vara såhär på en söndag? ;)

Det känns så bra det här! Tycker om dig så himla mycket!


Tvättad och redo

Nu sitter jag här nyduschad och redo för kväll. Det blir som sagt en rätt lugn kväll skulle jag tro. Familjen Larsson kommer på besök och det ska "fonduas" (eget tillverkat ord) och umgås. Nu börjar dofterna av mat sprida sig även ner på dessa nivåer.

Nu i eftermiddag har jag faktiskt varit duktig. Var uppe på macken och tvättade bilen. Trodde jag skulle få betala för den dyra tvätten men snäll som Christofer är så bjöd han på den. Tackar varmast! Sedan var det hem och tvätta fälgarna som inte blir rena i maskintvätten så nu skiner bilen. Ser ut som ny! Och fälgarna som var svarta innan har nu återfått sin fina gråa färg.

Nehe om man ska ta och göra sig iordning det sista innan man får agera lite taxi åt våra gäster.
Ser också fram emot att Madde kommer hit och sover senare inatt också! Alltid lika mysigt! Ser fram emot det!

Vi hörs och syns!

Rallarsving

Usch vad trött jag är. Funderar på vad det kan bero på. Men jag kan inte komma på varför. Sovit länge och gott har jag verkligen gjort. Det är väl för att det är höst och tråkigt. Men ute är det varmt och fint väder denna dag. Kanske piggnar till om någon timme. Får hoppas på det.
Igårkväll var det en lugn kväll. Inga stora utsvävanden. Men ishallen blev det för att se min bror möta Tingsryd. Vilket inte gick så bra. Förlust med 4-0. Tingsryd hade en väldigt bra målvakt. Därav nollan för Gislaved. Det absolut bästa under hela matchen var ändå det riktiga rallarslagsmålet som bröt ut i 3 period. Ojoj säger jag bara! Samtliga spelare som var på planen slogs och sparkade och hade sig. När sedan  domaren stod och kom överrens vad straffen skulle bli var det nära att det skulle ske igen. En massa klåpord växlades mellan lagens medlemmar. Speciellt inblandad var den där Palmer med det fula trynet. Älmqvist var rätt stor i käften också. Allt detta resulterade i 4 matchstraff för vadera lag. En av matchstraffen gick till Tingsryds målvakt. Sevärt är det rätta ordet!

Ikväll blir det Fonduekväll här med familjen Larsson. Var ett tag sedan man umgicks sådär så jag och fidde tänkte att det kunde vara trevligt igen. Ska bli kul. Sedan har jag tänkt att ta min bil till q8 och tvätta den. Känns lite som att det behövs. Har också lite beslutsångest om jag ska klippa mig eller inte. Kan ingen bestämma åt mig?

Igår satt jag lite på youtube och tittade på lite takida videos. Då upptäcker jag en låt som jag aldrig hört innan!?!?! Hur kan jag ha missat den? Sjukt bra var den! Har ni lust och ork så tveka inte att tanka ner Takida - Summers gone. Det får bli helgens låt. Går varmt i mina högtalare just nu!

Underbarare person än dig får man verkligen leta efter! Tvivlar på att det finns. Du är så mysig. Du är precis som man vill att en person ska vara! Tycker om dig så mycket!

RSS 2.0