Gisledagarna 09

Helgen är snart över och det har inte varit vilken helg som helst. Det har nämligen varit Gisledagarna! Och jag kan säga såhär direkt att jag ger Gisledagarna 09 5 toasters av 5 möjliga! Det har varit två riktigt bra dagar. Fredagen var något lugnare än lördagen men ändå riktigt roligt! Och vilket sjukt fint väder vi har haft! Lördagen var otroligt underbar. Satt i solen och drack öl hela dagen och grillning på kvällen med trevligt sällskap och några nya bekantskaper. Alltid trevligt. Parken har nog aldrig varit så bra som den var igår heller. Det kunde helt enkelt inte bli mycket bättre än såhär.

Nehe nu ska jag rengöra min ena PS kontroll som min bror lyckades spilla öl på för några helger sedan hos Christoffer.

Nu är det igång!

Gisledagarna är igång och ölen är öppnad! Nu får bilen stå hela helgen! Hörs i slutet av helgen

Fel fokus?

Det var hemskt vilken stor nyhet det blev av att Daniel Westling gjort en njurtransplantion. Tror nog till och med att det var dagens största nyhet. Men att det varit en jordbävning på en turistö i karibien som mätte 7.1 på richterskalan fanns knappt att läsa om. Fokus på fel saker i tidningar?

Tänk vad träd kan ställa till med

Jag är helt slut! Vill bara gå och sova men jag känner att går jag och sover nu så har jag i princip bara jobbat idag. Så vill gärna känna att jag har varit hemma idag också. Sitter och tittar på Grannfejden. Det är roligt att se vad det är dessa grannar bråkar om. Dagens avsnitt handlar om träd! Ja herrejävlar. Såg precis också att Paris Hilton har ett nytt program: "Paris Hilton's My new BFF". Hon ska alltså hitta en ny "BEst Freind forever# bland 16 tjejer och två killar. Tävling om att bli kompis med Paris Hilton helt enkelt. Ha ha jag säger då det!

När gud delade ut hjärnorna

Låg och kollade på Solsting & Snedsprång innan. Riktigt kul som vanligt när det gäller farser av Stefan och Krister. Dag Otto som vanligt på topp. Bästa repliken under hela föreställning var trots allt: Ruben: "Dag Otto! När gud delade ut hjärnorna så var du på dass!"
Klockrent!

En väg jag tycker om

När jag åker till jobbet kör jag alltid samma tråkiga väg. Har kört samma väg nu i snart 2 år varje dag till jobbet. Har börjat tröttna på den nu. Kan varje kurva, varje håla och varje omkörningsställe. Tråkigt med andra ord!
Det år då tur att det finns en alternativ väg! Har faktiskt inte tänkt på att man kan köra den. Men den har alltid funnits där. Och jag kan säga att den vägen är fruktansvärt rolig att köra! Det är en liten väg med mycket kurvor. En väg där man kan få leka lite rally kalle. Underbart! Så nu kör jag den lite ibland också. Det bästa är också att det är inte mycket längre heller. Går ungefär lika snabbt och man slipper all trafik.
Vägen kallas Kappeledsvägen!


Återigen kanon!

Söndagsparty med Filip och Fredrik har återigen avslutat ett fantastiskt program och dagens gäster var strålande. Förutom den där blonda bruden Carolina Gynning. Kunde ju kvittat. Men Ranelid och Henke och Ljudmannen från Polisskolan kunde inte bytts ut mot någon bättre.
Nu blir det att sova för att orka med den nya veckan.

Mannen som vet vad humor är

Den här sändagen har varit ungefär som alla andra söndagar. Lugn och fin. Gått runt Holmen idag igen. Inte dåligt det inte. Kollat på nya Wallander och så har jag nu precis sett "The 90's Ett Försvarstal" med Henrik Schyffert vilket jag tycker var helt fantastiskt roligt! Den mannen kan verkligen humor. Missade ni det igår när det gick så klicka in på SVT Play och se det. 1 tim och 45 min är det men det är det verkligen värt. Ni kommer inte ångra er!

Skitrent

Nu tycker jag att jag är välförtjänt av lite vila. Har både varit och tränat och städat mitt rum och toaletten. Toaletten fick sig lite mer än vanligt. Badrumsskåpet behövde lite städning såg jag så nu skiner det även där i. Finns inget bättre än att sitta och skita på en toalett där det luktar rent av citron.

Hur Marit Paulsen säger Europa

Satt och kollade lite på tv innan och som vanligt så är det ju väldigt mycket reklam på tv så även denna dag. Och nu har partierna kommit in i tv rutan också. Och jag tycker Folkpartiet satsar rejält på att synas. Men gör dom det så bra? Nja det vet jag inte om jag kan påstå. Marit Paulsen deltog i denna reklam och strävade efter ett fossilfrit jordbruk i "Euvropa". Ja så uttalade hon faktiskt Europa. Med ett v! Antar att hon alltid gör det. Men jag vill bara säga att det låter fördjävligt! Euvropa, HA!

Nu: Träning!


Sova det kan jag!

Jag vet inte men det kanske inte är meningen att jag ska se klart den där förbannade filmen. Började kolla på Burn After Reading för någon vecka sedan men somnade efter ungefär 15 min den gången så blev inte att jag såg klart den då. Så idag tänkte jag se klart den men såklart somnade jag ifrån igen! Denna gång efter ungefär 25 min. Sov två timmar så nu är jag pigg igen så ska ge den en tredje och sista chans att bli sedd! Annars ger jag upp!

"Vi skickar inga gnällspikar till Bryssel"

Ni kanske har uppfattat lite svagt att det är val till Europaparlamentet den 7 Juni. Jag vet att det är men det är inte mycket mer och det intresserar mig inte speciellt mycket heller. Men man märker ju ändå av det även om man inte vill. Såg idag ett plakat från Folkpartiet där det stod: "Vi skickar inga gnällspikar till Bryssel". Jag vet inte jag tycker inte det var någon bra slogan. Är det inte just gnällspikar man borde skicka? Är det inte om man är lite gnällig och eländig som man kan få något igenom? Så tycker jag i alla fall. Folkpartiet borde ändra sin slogan till: "Vi skickar bara gnällspikar till Bryssel". Det hade jag tyckt låter bättre.
Förresten. Jag såg plakatet när jag och Harryboy var ute och gick vår 7.8 km långa promenad idag.

Jag överlevde

Ja jag kom hem helskinnad efter inlinesturen. Det blev en rejäl sväng kan jag meddela. Blev ungefär 1.5 mil kom vi fram till jag och brorsan. Det var inte dåligt. Och mycket uppförsbacke. Så jag vet en som kommer ha fruktansvärd träningsvärk i benen och ryggen imorgon. Jag! Men det var inga bekväma inlines. Tryckte på framsidan av smalbenet. Så det blir till att köpa ett par som är bekväma. Se om jag hittar något dugligt.
Nu ska jag se det absolut sista avsnittet av Prison Break! Sorgligt värre!

Inlines tankar

Helg! Eller nej just det det är bara en mellandag imorgon då jag är ledig för på fredag är det dags för jobb igen. Vad gör man inte för lite pengar. Nej men det är rätt skönt att vara ledig en dag nu och sedan jobba en och sedan vara ledig två igen. Lagom faktiskt. Skönt att få lönelappen från GA idag också. Lättförtjänta pengar. Behöver inte lyfta ett finger för att få ut 16600. Härligt. Plus då lönen från Zinken där jag jobbar nu. Så den här månaden blev det underbart mycket pengar! Så jag har nu bestämt mig för att införskaffa mig ett par inlines! Har varit lite sugen nu den sista tiden och idag när jag såg en kille åka förbi så kunde jag inte låta bli längre! Så nu är det dags för ett par! Ska ut och åka om en stund också faktiskt. Låna farsans. Längesen jag åkte! Ska bli kul!

Fantastiskt helt enkelt!

Jag har hittat mitt nya favorit album! 21st Century Breakdown heter det och kommer från den underabara gruppen green Day som trots allt varit ganska tysta den senaste tiden. Har väl inte kommit någon platta sedan American Idiot 2006 så det var verkligen på tiden. Och som dom gör det! Ojojoj! Sitter och kör på repeat om och om igen. Strålande är vad det är!

Jag har mördat!

Ja igår gjorde jag något fruktansvärt. Det sa bara "donk" så hände det. Förlåt mig gud eller vem man nu säger det till. Jag tystade ett liv. vem vet det kanske var ett ungt liv som hade hela livet framför sig. Många fina resor att göra många ungar att födda och mycket god mat att äta.

Men är man är du så in i helvete dum fågelfan att flyga så lågt över bilen så du slår i bilrutan och lämnar bara två fjädrar kvar så får du skylla dig lite själv.
Men jag får ändå dåligt samvete. Jag är för snäll för att ens kunna ta död på en fågel utan att få dåligt samvete


Så här borde varje söndag vara!

Det är rätt skönt att inte dricka på lördagar faktiskt. Tänk vad underbart att vakna på söndagen och känna att man är hur pigg som helst. Så vill jag vakna upp alla söndagar. Sitter här och filurar lite medan en viss dam ligger i min säng och är väldans seg idag tycker jag. Undrar vad det kan bero på he he. Hon är faktiskt väldigt söt när hon sover! Skulle kunna ligga och titta på henne hur länge som helst! Hon är fin, min älskling!

Björkman tänk om!

jag vill inte säga vad var det jag sa om vem vinnaren skulle vara. Trodde att Norge skulle vinna och så blev det också men någon kamp blev det ju knappast. Utklassning kallas det! Men jag blev lite förvånad över Sveriges resultat. Trodde faktiskt inte att det skulle gå riktigt så dåligt som det faktiskt gjorde. Men bevisligen så var det inte bättre än så. Så nu tycker jag faktiskt vi ska slopa hela den här underliga cirkusen.
Varför ska vi lägga ner så mycket pengar och tid på vår egen melodifestival när det ändå inte går bättre i Eurovision Song Contest? Allt det här känns lite överkurs nu. Tycker vi borde gå tillbaka till att bara ha en uttagning som det var förr. Att hålla på och mjölka Melodifestivalen under en hel vår blir lite för mycket. Tror Björkman och co får tänka om lite. Det är pengar som kastas i sjön enligt mig. Har ingen aning om vad hela cirkusen kostar men jag antar att den summan inte är speciellt liten!


Mitt tips

Nu har alla bidrag framförts och det är dags för röstning. Tänkte bara lägga mitt tips här på vem vinnaren blir. Tror det kan bli en kamp mellan de nordiska länderna. Framförallt Norge och Danmark. Men även Azerbaijan medans Armenien eller Ryssland tampas om de sista platserna.

Direkt från Moskva

Jaha sitter här med Harryboy och följer Eurovision Song Contest slaviskt! Eller ja vi kollar i alla fall på det. Och Sveriges bidrag var väl som man kunde vänta sig. Ljudkvaliten var väl kanske inte världens bästa men vad kan man vänta sig av ett kommunist land? Inte så mycket mer.
Jag återkommer senare

Underliga saker



Sådana här saker fanns i min garderob. Så det var dags för en röjning. Eller varför i helvete har jag ett avbrutet kontorsstolsben i garderoben för? Lite udda. Så nu finns det bara kläder och lakan i den. Lite bättre.
varit och kollat när GIS utklassade Ryssby med hela 8-0. Inte direkt någon höjdarmatch att se. Spel mot ett mål helt enkelt.

Radiotjänst på Ica

Jag älskar Icas nya reklam när dom kommer fårn Radiotjänst och sjunger för Ulf. Så är det inte rätt Ulf. Det bästa i hela reklamen är när de går därifrån och Stig sitter och grejar med en grill och hejar lite försiktigt.
Intressant va?

Sup och svälj nu är det helg!

Smarrigt med pengar!

Hua vad trött jag är idag! Inte för att jag sovit för lite eller så. utan för att det har varit väldigt hektiskt på jobbet och även jobbat länge. Slutade vid halv sex idag. Det är jobbigt när man väl gör det men underbart när lönekuvertet kommer! Så jag står ut och inkasserar en liten extra peng varannan torsdag.
Blev tillfrågad om jag kunde jobba nästa fredag också. Den dagen är ju en klämdag så egentligen jobbar vi inte men jag och Markus ska fixa lite ordning i pallhyllorna. Så vi får se om han kan eller inte. Då blir det extra pengar där också. Love it!

Resultat i PRO bridgen

Jag vet inte hur det är i den tidning ni läser men i den tidning vi har här nere, Värnamo Nyheter, så är det något som stör mig så otroligt mycket! Jag har börjat tänka på det mer och mer. Det jag tänker på är alla dessa små artiklar om PRO! Varje dag är det liknande rubriker som dessa: "Resultat i PRO Bridge", "Stor uppslutning kring PRO möte" eller typ PRO på resa".
Är det verkligen så intressant och läsa om vad våra pensionärer håller på med. Speciellt Bridgen. Vem fan bryr sig om vem som vann den? Ja inte gör jag det i alla fall. Dom kan ju ge ut en egen tidning för pensionärerna som vill läsa om sådant. Tycker inte vi borde lägga pengar på en prenumeration på sådant skräp. Vi vill ha riktiga nyheter!

Kapa med vinkelslip kan fara åt helvete!

Första arbetsdagen för denna vecka är nu avslutad. Även idag blev det övertid som det blir de flesta dagar. Fucking love it! Men idag var det inte världens roligaste övertid. Att stå med en vinkelslip och kapa ner stoplar till skrot är inte kul. Det är fruktansvärt tråkigt. Men även sådant måste göras ibland. Och imorgon blir det väl inte bättre. Då får jag nog ta hand om dom där förbannade navföljarna som också dom ska kapas ner till skrot. Tråkigt värre! Men skönt när lönelappen kommer och man ser att man har fått en extra peng på kontot.

Till ända

Denna vecka är till ända om någon timme och en ny är på ingång. En helvecka med jobb som gäller och en förhoppningsvis bra avslutning på lördag.
Nu ska jag bege mig till Madde för att få lite underbar sömn bredvid min snygging så jag orkar med jobbet imorgon.

Bakfyllans dag

ligger här i sängen och orkar inte riktigt ta mig någon annanstans. Trött och huvudvärk är det som gäller idag. En riktig bakfylledag lär det nog bli idag.
Det blev Sigges trots allt igår. Inget jag hade väntat mig. Men det var trevligt faktiskt. Rydell & Quick var i högform och alla sjöng med som sig bör. Och det var ju också premiär för brorsan som gick och fyllde 18 i fredags och han skötte sig alldeles utmärkt tycker jag.
Nej nu blir det att se gårdagens Robinson. Hörs senare.

Hälften i alla fall

Det där med garderobs rensningen det får vänta tills imorgon. Men jag har nu i alla fall rensat bort allt till min gamla dator. Vilket gjorde stor skillnad. Mycket sladdar och skit som försvann. Så nu är det lite renare och snyggare på skrivbordet. Härligt!

Uppe med tuppen

Godmorgon gott folk! Ja visst är jag uppe tidigt idag. Jag är en sådan person som brukar sova framåt 11 halv 12 på helgerna. Men idag ställde jag till och med klockan för att inte sova bort hela förmiddagen. Det kan i och för sig bero på att jag ska träna med Jonas vid klockan 11. Annars hade det nog blivit att jag sovit ända fram tills dess ändå.
Annars är väl dagen fortfarande lite oviss. Men jag ska i alla fall ta tag i mitt skrivbord kanske rensa bort min gamla dator som jag nu inte behöver längre plus att min garderob ska få sig en liten rensning. Ni ska få se vad mycket skit som ligger i den lite senare.

Sova på soffan

Det är inte speciellt skönt att sova i soffan. Och filmen fick jag inte se slutet på. Så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sova vidare. Lite bekvämare!

Nystart!

Jaha nu har jag varit sådär otroligt dålig igen. Usch! Att jag inte kan hålla igång någon längre tid med det flitiga bloggandet. Men vet ni vad? Nu jävlar ska här bloggas. Jag ska verkligen ge er något läsvärt varje dag. Jag ska allt finna något intressant i varje dag att dela med mig av. Jag hoppas att jag ska lyckas.
Så häng med varje dag för att inte missa något spännande och intressant!

En nystart brukar ju oftast innehålla något nytt också. Så det skulle ju inte sitta fel med en ny bloggdesign. Men jag är ingen höjdare på sådant så är det någon som känner sig manad att göra en ny fräsch design åt mig så säg till. Bästa bidrag belönas med en runda i baren. Ja det är sant!


RSS 2.0