Semestertid

Nu är det tisdag vilket innebär andra dagen på en två veckor lång semester. En välbehövlig sådan! Det är så skönt att kunna sova så länge man vill utan att någon kommer ner och säger att det är dags att gå upp för att jobba.
Den gågna helgen var kul faktiskt. Slutade jobbet i fredags vid 1 vid halv 3 åkte jag till min kära Amanda i Nyköping. Kom upp vid halv 6 ungefär då bjöds det på mat, tacos, som amanda tessa och steffi lagat till. Det var gott vill jag säga. Efter det åkte vi och hämtade upp Leo som jag fick träffa för första gången. Vi åkte hem och spelade guitar hero, eller ja jag spelade inte så mycket. var väldigt svårt, vi sjöng även singstar. Gick inte heller någe vidare men aningen bättre än att spela gitarr. Allt går också mycke bättre när man fått i sig något. Klart vi var tvugna att ta ett dopp i deras pool också. premiär för mig. Va aningen kallt men blev varmt efter en stund.
På lördag när man vaknat och ätit lite så var det dags för hemfärd igen. kom hem vid kvart över 5. gjorde mig iordning för att sedan kl 6 åka upp till fredrik som arrangerade en trevlig 20 års fest. Trevligt folk och bra musik gjorde kvällen bra.
Fidde tog också ut en revansch på mig. Va inte så kul men var inte mer än rätt får jag väl säga.
Drog oss hemåt framåt natten i en 4 km lång promenad genom den mörka skogen och det ljusa gislaved.
Skönt att sova på söndagen efter att hållt igång så pass mycket på så få dagar.
De kommande 2 dagarna blir lite händelserika också. Imrogon blir det en tripp till vårt grannland Danmark för att köpa godsaker men även spana in huvudstaden Köpenhamn. OCh på torsdag blir det Göteborg med Christoffer och Fredrik vilket jag tror blir trevligt.

Ha det fint så ses vi i dimman

Amanda now and forever! <3

Tisdag kväll

Nu sitter man här precis innan läggningsdags. Bäst att sova i tid när man ska upp kl kvart över 5 på morgonen för att börja jobba kl 6. Segt men det är härligt när pengarna kommer.
Helgen som var var inte helt fel. Väldigt mysig tycker jag. Och förhoppningsvis blir helgen som kommer väldigt bra också! På fredag ska jag upp till Amanda och umgås med några av hennes kompisar på kvällen. Sen åker jag hem på lördagen och på kvällen är det dags för 20 års fest. Shit vad gammal du är Fidde. Snart pensionär ju. Men de ska bli skoj. Bara  dagar kvar innan två veckors semester också. Ska bli skönt att få sova ut i två veckor. Kan behövs känns det som. Har inte sovit mycke sen typ senaste lovet. Så det ska bli skönt. Andra veckan kommer bli väldigt mysig hoppas jag :) Umgås med min älskade Amanda hela veckan! Finns inget bättre!
Nu är det dags att nanna. Ha det fint!


Du är alltid i mina tankar Amanda! <3

Personligt rekord

Hemskt vad aktiv jag blivit här då. Skrivit två dagar irad nu. Men det känns faktiskt skönt att skriva av sig ibland. Det sprätter liksom i fingrarna. Dom måste få skriva :P
Idag var det en otroligt seg dag. Pappa va nere och väckte mig vid fem i sex. Men jag råkade somna om. så han kom ner igen. pallrade mig upp och åt lite frukost. sen va de typ bara att åka. Men på jobbet var jag inte alls trött längre. Kan jag inte vart. har aldrig jobbat så snabbt. Slog mitt rekord i antal gjorda rollatorer på en dag. Hela 35 st :P mitt gamla var 34. inte så stor skillnad men ändå haha.
detta märktes när jag kom hem. Var så trött att jag inte orkade göra något. så jag la mig i sängen och sov. Vaknade halv sju. åt och så. och nu sitter jag här och tänker inte lyfta ett finger till idag :P

Älskar dig jätte mycket Amanda <3

Nu är det sommar igen

Jag vet faktiskt egentligen inte vad jag ska skriva. Men något ska jag nog kunna skrapa ihop för er läsare.
Ja nu har det gått och blivit sommar och studenten är tagen och bal har man gått på. Visst var det underbara stunder. Men också sorgligt att aldrig mer gå till skolan och träffa alla klasskompisar. Men man får se till att man träffas ibland ändå. Efter allt detta hände något som jag aldrig trodde skulle hända. MEn det hände! Som tur var besökte jag dig och kom på en lösning som jag var alldeles utmärkt. Och jag är helt säker på att det kommer funka.
Jag vet att jag alltid kommer älska dig. Under tiden jag var ifrån dig saknade jag dig grymt mycket. Ville inte att det skulle bli som det blev. Men jag såg ingen annan utväg. Men nu. Nu ser jag bara ljust på framtiden! KOmmer alltid att älska dig. Vill dela alla livets härliga stunder. Men även alla jobbiga stunder. Nu känns det verkligen att det kommer vara du och jag föralltid!

Annars jobbar man och står i. Jobbar väldigt många veckor. Är endast ledig två veckor. vad som händer under dessa veckor återstår att se. Men förhoppningsvis blir det nåt kul!

Ha det bra alla bloggläsare!

Love you! <3

RSS 2.0