Nästan redo

Jahaja. Snart dags att gå till sömns för sista gången i sin egen säng på ungefär 2 och en halv vecka. Det ska faktiskt bli rätt skönt att inte sova i sin egen säng även om det inte är många sängar som slår den i komfort. Man kanske skulle ta med sig sängen och ersätta den med den befintliga sängen på hotellet? Nja kanske inte är så bra idé ändå.
Nu är nog nästan allt packat. Det är bara lite småsaker kvar att packa. Det blir morgondagens syssla att packa ner det.

Imorgon vid 11 kommer Madde och ska ha lite musik till sin ipod och sedan ska mamma laga mat innan vi sedan beger oss mot Stockholm och Arlanda för att få en natts sömn på Quality Hotel i Arlanda innan vi kl 11 på måndag flyger ifrån terminal 5 på Arlanda. Jag blev faktiskt lite orolig innan när jag skulle lägga fram passet. Jag kunde inte hitta det någonstans! Sprang runt som en galning och letade i alla lådor utan resultat. Letade till och med flera gånger i dom. Men kunde inte hitta det. Men tillslut fann jag det på ett mycket underligt ställe i ett skåp. Fattar inte riktigt varför jag hade lagt det där. Underligt tänkt! Nehe nu är det dags att få lite sömn. Upp vid halv nio imorgon och göra det sista. Ser fram emot detta! Två veckor med världens mest underbara person! What a wonderful world säger jag bara!

Resfeber?

En enda ynka arbetsdag kvar nu innan det blir en härlig semester på två veckor! Men egentligen är det bara en halvdag imorgon. Men sedan vid 12 är det dags för sista delen i truckutbildningen. Teoriprov och uppkörning. Men ja jag tycker nog att det ska inte bli några som helst problem. Körningen är ju inget man behöver tänka på. Känns bara så jobbigt att inte kunna köra riktigt som man brukar göra men just imorgon måste man ju visa att man kan köra så man egentligen ska köra. Och teoriprovet ska inte vara några problem heller. Allt är bara logiskt tänkande.

Har även börjat packa inför resan nu. Och jag tyckte jag hade en väldigt väldigt stor resväska men utrymmet krymper. Det ska nog inte vara några problem att fylla den nu märker jag. Måste inhandla lite saker imorgon efter jobbet. Hårvax och några nya boxershorts. Har inte tillräckligt många "användbara". Så får bli några nya där. Annars är nog allt klappat och klart för resan. Börjar nästan få lite resfeber. Och så läser man att ett plan har störtat idag. Känns ju aldrig kul men äh, det är inget att oroa sig för!
Hm nu ska jag se lite vad jag mer ska packa ner idag!

Sug på den!

Nu har jag bara 2 arbetsdagar kvar! Kan inte riktigt fatta det. Men det är bara 5 dagar till sol och värme nu! Jag har också kommit på att jag har bara 4 arbetsdagar kvar under hela 2008! Sug på den ni! Hur många har ni? Det måste väl i alla fall vara 15-20 st.
Och jag har ju verkligen tajmat min ledighet helt sjukt bra. Finns knappt något att göra på jobbet och värre blir det tydligen i december så det blir ju perfekt. Idag till exempel målade vi trucken och tvättade maskinen lite. Ja visst låter dets om att vi har mycket att göra. Men va fan. Man går ju inte in i väggen i alla fall.
Mitt hår är även någon eller några centimeter kortare nu. Skönt att bli av med lite hår.

Nej nu ska jag faktiskt plocka fram min resväska och kanske börja plocka fram lite sommarkläder.

Min "viktiga-papper-pärm"

Dagen har väl varit lite som den brukar vara. Lugnt på jobbet och ganska lugnt hemma. Produktionsmöte på jobbet hade vi nu för första gången efter semestern. Kul att man äntligen får veta lite vad som händer. Och ja det ska tydligen bli ännu mindre att göra nu i december. Så man kan ju säga att jag har prickat min ledighet alldeles förträffligt.

Det är lite lustigt. Jag skulle "bara" sätta in ett papper i min "viktiga-papper-pärm" innan ikväll. Det slutade med att jag satt och läste och rensade massa gamla papper. Hittade till och med frånvaropapper från ettan på gymnasiet!?!? Vad fan gör dom i den pärmen. Varför spara på sån skit? Pärmen blev ganska mycket mindre när jag var klar sedan. Massa gammalt skit fanns det kan jag ju säga. Skönt att kunna rensa undan lite ibland.
Fick också ett litet oväntat besök av Madde innan också. Hon hade varit lite ouppmärksam på sin träningstid så hon kom en timma för tidigt. Jag klagade inte. Kul att få träffa henne lite.

"Färjan Ruth"

Är det någon mer än jag som följer Färjan på kanal 5? Det tror jag nog allt att det finns. Jag gillar faktiskt de. Men det finns en person som jag tycker kunde försvinna ur bilden! Hon heter Ruth. Usch jag tycker inte om denna passagerare. Hon verkar vara en riktig stammis. Jag menar åka 3 gånger på en vecka? Normalt? Nja kanske inte. Lite väl mycket kanske. Och inte nog med det. Hon är väldigt kristen också och går runt till folk på båten och förklarar att gud älskar dom. Kanse inte är det folk folk vill höra medan festen är i fullgång. Eller har jag fel?
Hon går i alla fall mig lite på nerverna. Tycker hon har fått tillräckligt med TV tid nu!

Seven days!

Det är en ny vecka nu igen. Och vanligtvis är det ju aldrig roligt med måndagar. Men idag är det ändå inte riktigt som en vanlig tråkig måndag. För idag är det endast 7 dagar kvar tills jag och Madde beger oss mot varmare breddgrader! Det ska bli så otroligt skönt kan jag säga! Ingen höjdare här att vakna upp med -8 grader ute. Lite bättre att vakna upp till 25 grader varmt.
Helgen var faktiskt rätt bra. Fredagen var lugn men lördagen var väl kanske inte riktigt lika lugn. Christoffer hade bjudit in till lite 20 årsfest. (Ja han fyller förövrigt 20 idag! Grattis skånepåg!) Och vi åt god mat och drack gott. Det sjöngs singstar och det gjordes lite gester men också några rundor ölspel. Men det slutade kanske inte riktigt som jag ville men det är väl sådant man får leva med.

Satt lite på Youtube innan och hittade lite underbara klipp. Kommer ni ihåg komediserien Full Frys? Och Edvin. Det här är riktigt roligt gott folk! Full Frys med Edvin

Helt otroligt!


Hellre regn!

Jaha vilket jävla kul väder det vart nu då! Snö och regn på samma gång. Men jag hoppas för min egen skull att regnet tar över! För några vinterdäck blev det inte idag heller eftersom att Peter inte var på macken idag. Så det får bli imorgon förmiddag innan jag ska till vårdcentralen och få stick i armen.

Ha det!

Målare

Jahaja tisdagen den 18 november har det gått och blivit nu har jag sett. Tiden rullar på väldigt fort tycker jag. Inget mig emot om tiden fram till den 1 december går fort. Men sen får den gärna sakna ner några kilometer. Ja nu är det inte ens två veckor kvar tills det är sol och bad. Ska bli så otroligt skönt att komma bort från Sverige med detta extremt tråkiga väder. Man blir inte direkt full av energi.
Och jobbet är inte direkt något man längtar till just nu. Är tillbaka till målandet. Det känns som att det aldrig tar slut. Vi har väl ungefär 100-150 meter vägg kvar att måla. Jippi! Ser jag verkligen fram emot! Men va fan det funkar nu på kvällarna. Igår målade vi väl sammanlagt 2 timmar av vårt 10 timmars pass. Resten var det snack och kaffedrickning. Jag känner också nu att jag har börjat dra på mig nån slags förkylning eller liknande. Täppt i näsan och ont i halsen. Vaknade idag av att jag knappt kunde andas med näsan. Finns det något värre? Säg till i så fall.

Nej nu ska jag fixa nåt käk till jobbet idag och så är det dags att fixa två nya vinterdäck till bilen också. Är nog hög tid för det nu!

Tillbaks till skolbänken

Då var helgen här igen. Idag började den lite senare än vad den brukar. Det på grund av att det har varit lite truckutbildning. Ja precis. Jag ska äntligen få truckkort! Och det är väl inte direkt så att det är nya saker man lär sig. Det mesta vet man redan. Vilket underlättar väldigt mycket både vid körning och i teorin. Så egentligen skulle vi hålla på till kl 16 men eftersom att alla kört innan så räckte det att hålla på till kl 15. Nu är det bara två fredags eftermiddagar kvar. Men nu är det helg först och främst och ikväll blir det lite festande. Bröderna Karlsson kommer hem till Gislaved igen och eventuellt John också. Förfest hos Christoffer och sedan blir det en liten bilresa till Jönköping för att göra det osäkert igen. Men för min del blir det lugnt eftersom att det är jag som står för bilkörningen. Tycker det ska bli lite skönt faktiskt att vara nykter. Var ett tag sedan man var det nu. Skönt!
Resten av helgen blir väl en överraskning vad som händer och sker. Men en lugn helg ska det i alla fall bli.

En riktig skitdag!

Jaha jag vet inte riktigt vad man ska kalla denna dag. Vi skulle väl kunna kalla den en riktig skitdag såhär långt. Visst det är några timmar kvar men jag tvivlar på att något jättebra kommer ske den tiden.
Det hela började med att jag vaknade kl 05.05 av att Jonas stod och bankade på dörren. Ja då var det bara att ta på sig och åka direkt utan frukost eller någonting. Bra start på dagen! Sedan lämnade jag in bilen på service idag också. Och ja det var inga roliga besked jag fick när dom ringde från Holmgrens och redovisade för allt som behövdes göra. Här kommer en liten lista:


Kupefläkten behöver bytas

Bussningarna i bakvagnen behöver bytas

Nummerplåtslampan bak behöver bytas

Några knapplampor på informationspanelen behöver bytas

Framdäcken är slitna skulle behöva bytas

Spolarvätska behöver fyllas på.


Ja det var nog allt. Och totalt skulle servicen gå på hela 12000 kr! Men jag beslutade att bara göra det nödvändigaste kupefläkten och bussningarna. Så det hela slutar på 9000 kr istället! Riktigt riktigt sura pengar! Men det är bara att bita i det sura äpplet och ta skiten! Biljävel!


Så har min dag sett ut såhär långt. Hur har er dag varit?


Kommer bara bli 1 November 2008 en gång!

Idag är det en lite speciell dag faktiskt. Jag och min underbara flickvän Madde har varit tillsammans i ett helt år! Vilket jag är väldigt glad för. Jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig ett liv utan henne nu. Underbar är bara förnamnet!
Men idag är det också endast en månad kvar tills vi åker till Dominikanska Republiken. Det är inte mycket. Så kl 11.00 den 1 December åker vi alltså. Det är till och med mindre än en månad nu ju. Looks forward to it!

Ikväll är det nog dags för lite fest igen. Det är ju alltid lite kul. Det är Christoffer som bjuder in till fest. Meningen var att det skulle bli lite utklätt sådär. Men det var inte många som var sugna på det så det blir antagligen inte något med det. Utan en helt vanlig fest. Men vi får se. Det är ju dessutom ett väldigt fint väder ute idag. Och jag har faktiskt tänkt att jag ska ut och gå en sväng sen när jag är klar med lite städande av toalett och liknande. Måste ju ut och få lite luft ibland.

Men ett år med Madde slår allt idag faktiskt! Och fler ska det bli! <3


RSS 2.0