POG

Kommer ni ihåg det där "spelet" som hette POG? Det gör jag. Jag satt innan och lyssnade på en låt av en grupp som hette Pogo och mina tankar gick direkt till det där spelet som man hela tiden höll på med i yngre ålder. Det var små platta runda kartongbitar med olika motiv på som man kastade mot en vägg. Den som kastade sin bricka närmast väggen vann den andres bricka. Det hölls på med det överallt. I skolan kastade man mot ytterväggen hemma stängde man igen en dörr och kastade mot den. Men alla höll på med det. Endel hade väldigt många och endel hade lite mindre. Endel hade jätte stora rör där dom förvarades i och flashade upp dom i skolan endel hade lite mindre rör. Jag själv tillhörde väl mellanskaran. Inte jätte många brickor men inte jätte lite heller.
Tänk vilka minnen man kan få när man lyssnar på en låt.

För övrigt så har jag varit på Elgiganten och lämnat in min hårddisk som nu ska skickas för service. Den ska ut på en resa till en verkstad i Danmark. Hoppas dom klarar av att lösa problemet och innehållet finns kvar. Men man kanske inte ska ha för höga förhoppningar på det öldrickande folket i väst. Var också iväg ner till Holmgrens kikade på lite bilar och kollade upp en liten plastbit om jag skulle köpa mig en ny stereo. Men billigt var det inte. 640 kr skulle det kosta. Så det tåls att tänka på.

<3

Det här med nattligt sällskap

Jag är allt lite dålig på det här med blogg. Men det kan vara för att helgen har varit så bra så jag har inte hunnit med något skrivande. Det är väl en ursäkt som är tillräckligt bra. Nu är vi igång och jobbar igen. En fyra dagars kvällsjobb vecka. Rätt okej ändå.
Helgen var som sagt bra. I fredags begav jag mig till madde på kvällen och vi kollade tv och umgicks. Sängen rätt tidigt. Upp tidigt på morgonen och tro mig eller ej nu. Vi gick en mil! För att vara mig är det riktigt bra. Det var jag madde och lille taxen Max. Tyckte nästan lite synd om honom som har så korta ben och som behövde gå en hel mil. Men han klarade sig bra- Tror nästan jag var mer trött än honom.
Åkte hem hit till gislaved och på kvällen ar vi ett gäng här och grillade och umgicks. Men alla var väldigt sega så det blev inte mycket till partystämning. Söndag förmiddag låg jag och madde framför tvn och kollade på Gossip Girl marathonet som gick på 5:an. Sedan spelade madde match som jag även såg.
Sådär såg helgen ut.

Det här med att ha sällskap när man ska sova. Det är något väldigt underbart. Att få vakna upp vid någons sida är något speciellt som alla borde få uppleva. Eller att få somna vid någons sida. Krypa sådär tätt intill och hålla om varann. Värma varann. Om nan skulle vakna upp i en hemsk mardröm så ser man att det ligger någon som man kan hålla om och somna om med ett leende på läpparna. Mardrömmen är som bortblåst och kommer aldrig komma tillbaka. Man känner sig så trygg när någon ligger nära. Att få ge en godnattpuss eller godmorgonpuss är underbart!
Jag saknar dig här nu när jag ska gå och lägga mig Madde! <3

EM ljud

Jag satt lite och funderade på de här med em låtar. Det finns en del. Och den som blev vald kanske inte är den bästa. Eller? Jag tycker inte det i alla fall. Därför har jag tagit fram två alternativ. Vi lär nog få höra båda två ändå. Den ena på radio oc den andra i till exempel reklampauser under EM.

Den som blev vald är Elias feat Frans: http://www.youtube.com/watch?v=Lggld1l_s44

Markoolios låter så här: http://www.youtube.com/watch?v=J2NCZ8bNI68

Men min favorit är ändå Norrlands Gulds EM låt. Den är skön på något sätt: http://www.youtube.com/watch?v=k97Qj4HNqhU 

Vilken tycker ni är bäst?

För övrigt så har jag varit och tränat idag med christoffer. Skönt att träna! Man känner sig så nyttig. Och vi har nu för en stund sedan även pratat lite om midsommarn. Madde och Louise var här. Men det är verkligen inte lätt att planera något. Alltid är det något som inte blir som man tänkt. Men det blev nog rätt bra tillslut ändå.

Nu jävlar!

Jag sitter faktiskt här och tränar. Jag skriver lite sen tränar jag lite. Fokus: Armarna. Ska köra lite sit ups också. Ska försöka med att köra det varje dag en stund såhär. Ska även pallra mig iväg till gymmet imorn efter jobbet och i helgen ska jag ge mig ut och springa i alla fall en gång. Måste fan ta tag i den här skiten nu! Har lagt av mig lite nu efte blindtarmen och nu lillfingret. Men lillfingret är faktiskt ingen ursäkt. Fy på mig!

Kollade på lyxfällan innan och ja vad ska man säga. Man kan ju bara skratta ibland. Killen var 21 och hade ingen inkomst men spelade för 10 000 varje månad och tog pengar av sin flickvän. Hade varit tillsammans 6 månader och hade redan delad ekonomi och bodde ihop. Hon tjänade 3000 i månaden. Hyra på 5000. Tummen upp! Men dom är överjäkliga på att hjälpa. Tillslut lyckades dom nog få ordning på det. Men hur kan man sätta sig i en sån sits? Vara hos kronofogden och ha skulder på 185 000 när man är 21!!!

"Look into your heart you will find
There's nothing there to hide
Take me as I am, take my life
I would give it all, I would sacrifice
Don't tell me it's not worth fighting for
I can't help it, there's nothing I want more
You know it's true
Everything I do, I do it for you"

<3

Akta dig för oss Gislavedsbor!

Idag var det dags för att jobba igen. Det gick väl bra tycker jag. Höll på att försova mig bara men det gick bra ändå. Fingret gick väl bra det med även om jag slog i det någon gång riktigt hårt så man grimaserade lite illa. Men äh ska väl inte klaga. Det finns ju dom som har det värre. Så länge jag har alla fingrar kvar är jag nöjd.

Vi som bor i Gislaved ska tydligen vara ett aggressivt folk. I alla fall om man lyssnade på radion imorse. EMD var på besök hos Adam och Gry och deras konstigaste uppträdande var här. Dom hade hört att alla artister brukade få flaskor uppslängda på scenen. Inte visste jag att vi var så aggressiva? Men dom klarade sig utan det...

<3

Henke vår frälsare?

Ja det är nu klart att Henke följer med den svenska truppen till EM! Men jag är ändå lite tveksam. Han börjar kanske bli lite gammal och han är ju inte riktigt lika bra som förr i tiden. Men förhoppningsvis kan han ju tilföra truppen något. Han och Zlatan på topp där. Det kan nog bli något det!

Jag har förövrigt städat mitt rum nu under eftermiddagen. Kändes välbehövligt. Och det blir så skön känsla efteråt när allt är rent. Nya lakan och allt. Man sover alltid lite bättre då. Bara av känslan. Och imorgon ska jag testa att jobba. Se hur det går med fingret. Är väl lite orolig för att jag kommer få massa stötar mot fingret vilket gör väldigt ont. Men vi får se hur det går. Ska nog gå.

Kan även rapportera att Lejonen slog regerande svenska mästarna Dackarna i elitserie speedwayen. Väldigt kul faktiskt! Hoppas också få en rapport av Madde hur det gick i deras match mot Reftele i Smålandscupen och hoppas hon tog handikappstraffen. Men det är klart hon gjorde! Det är ju Madde som står!

<3

Glädje

Jag sitter här och är fortfarande lite småglad över gårdagens vinst. Vi var och kollade in Elfsborg mot IFK Göteborg. Det blev en fröjd att se! Första halvlek gick väl lite halvsegt men andra då lossnade det verkligen och Elfsborg satte dit 3 sköna bollar bakom Christensen. Vi var 5 st som hade begett oss till Borås varav endast en av dom var göteborgare. Niklas! Han hade det inte lätt! Så kan det gå! Det var trevligt.
Jag har nu kommit underfund med att Max är godare än Mc Donalds!

<3

Summering

Usch så dåligt det har varit med uppdatering här på sistone då. Vet inte men tycker det har varit lite jobbigt att skriva faktiskt. Skar mig i lillfingret så fick sy 3 stygn i torsdas och sen efter det kom jag hela tiden emot fel knapp på tagentbordet. Irriterande! Men nu går det lite bättre.
Helgen har varit bra. I fredas var vi iväg till finska viken och solade och badade. Eller ja badande inom parentes kanske man ska säga. Men solade gjorde vi. Film på kvällen med kalle och andy. Lördagen var lugn. Firade brorsan lite med släkten och sedan var det party! Det bar av till Linn som anordnade förfest. Jag kalle och Harry begav oss dit och vi satt ute hela kvällen och spelade hej knekt. Vilket var väldigt skoj. Sedan var det sigges som gällde. Ganska mycket folk och det var trevlig stämning! Idag mest soft. Men var iväg till finska viken igen och badade. Och nu är det inte inom parentes!

Känns lite skönt att inte gå upp så tidigt imorn. Vara hemma i alla fall måndag och tisdag se om jag kan jobba på onsdag igen. Men imorn blir det också fotboll. Elfsborg mot IFK Göteborg. Ojoj vad stryk Göteborg kommer få!

<3

Congrats

Godmorgon! Underbar torsdag har vi idag! Det fina vädret håller i sig. Inget mig emot. Ingen annan som klagar heller skulle jag tro. Jag ska i alla fall ta vara på det fina vädret om en stund då jag ska ta en promenad med Emilio som han så fint kommer kallas i fortsättningen. Men Christoffer heter han egentligen. Måste köpa något till brorsan som fyller hela 17 år idag. Lillpajken håller på att bli gammal. Alltid svårt att veta vad man ska köpa. Men något kommer jag nog på.
Ikväll efter jobbet blir det att äntligen få träffa madde igen! Och imorgon ska vi njuta av det fina vädret som förhoppningsvis finns kvar. Men det ska det nog. Hört att det ska kunna bli 25 grader.

See you!

<3

Onsdag i ett underbart väder!

Idag är det onsdag som även kallas lillördag. Men det får man ju inte ta del av direkt. Jobb väntar. Men det är bara två pass kvar denna veckan.. Inget att klaga på.
Dagen såhär långt har varit bra. Uppe vid 9 och stack iväg och tränade. Var ute och sprang innan vi satte igång med styrketräningen. Härligt att kunna springa ute nu. Underbart väder! Och det ska ju tydligen fortsätta såhär. Inget man klagar på direkt.

Förresten så började jag läsa min nyinköpta bok innan jag somnade igår. Och den verkar grym! Tycker verkligen om hur han skriver!

<3

"Aldrig Fucka Upp"

Nu har jag varit iväg på en shoppingrunda. Eller ja har väl inte shoppat så kul saker. Mat till mig ikväll och mat till kaninen. Men var även iväg till Arvids för att inhandla en ny bok. Hade sett att Jens Lapidus släppt en ny bok. Kunde inte låta bli då. "Snabba Cash" var riktigt bra så tror att denna kan vara lika bra faktiskt. Samma undre värld den handlar om. "Aldrig Fucka Upp" är titeln på den. Det är såna böcker jag fastnar för. Så snälla köp inga böcker i present till mig. Hellre ett presentkort så jag kan välja själv. Tror jag har läst en bok av tio som jag fått. Har aldrig fastnat för dom. Så jag köper hellre böcker själv. Så nu vet ni det.

Vart tog solen vägen?

Jävla halvtimme!

Det har visst blivit lite dåligt med skrivandet här. Jag har väl helt enkelt inte orkat eller haft någon lust.
Det har gått in på ny vecka med jobb igen. Måndagen är redan avverkad så det är bara 3 dagar kvar. Och första arbetsdagen gick faktiskt väldigt fort. Särskilt efter första rasten. Då flög tiden iväg.
Sen när jag kom hem vid halv ett slogs jag av en inte fullt så kul tanke! Deklarationen!!!! Klockan var då 00.30 den 6 Maj! En halvtimme efter den tid den ska vara inne! Då var jag inte långsam att skicka in den! Så var jag tvungen att se om det var nån förseningsavgift eller liknande. Och det var det ju. På hur mycket? 1000 kr!!! Snacka om att slänga pengar i sjön! Visst jag skulle få till backa 4 gånger mer men va fan det känns rätt surt ändå!
Allt för att jag lämnade in en halvtimme försent! Jag skyller på Jonas för att han kom tidigare än väntat och stressade upp mig innan jobbet.

<3

Söndag?

Det är lite konstig känsla idag. Det känns liksom som söndag och att man ska jobba imorn. Men det är väl bara för att man var ute igår. Ja för igår var det dags igen för Sigges! Äntligen kan man väl säga. Och det var trevligt. Men ändå inte så mycket folk som man trodde det skulle vara. Man kunde ta sig fram lätt överallt tyckte jag. Ovanligt för en Sigges premiär.

Idag är det den 1 Maj och det innebär att jag och min snygging Madde har varit tillsammans i 6 månader! 6 underbara månader! Tyvärr så jobbar hon nu ikväll så vi kan inte umgås. Men fick i alla fall vakna upp jämte henne. Vilket alltid är mys!
Har faktiskt ätit min första jordgubbe idag med! Mums! Dock inga svenska. Import från Spanien men dom satt fint ändå!

Nej nu ska jag återgå till min TV där jag sitter och närdar lite och spelar GTA. Något roligare spel får man leta efter!

<3

RSS 2.0