Varning för Volvo 240 och 740 ikväll

Jaha ser man på. Efter lite funderingar och så, så blir det faktiskt Parken ikväll ändå. Inte jätte sugen just nu men efter att ha korkat upp så brukar det alltid ändras. Så jag hoppas att det blir så även denna gång. Men blir nog en ganska lugn förfest med lite singstar och sådär.
I Parken idag är det Björn Rosenström. Det lär nog medföra att det är mycket folk från de små orterna runt om här. Och mycket folk med Volvo 240 och 740. För det är ju så det brukar vara. Så tjejer se upp så ni inte hånglar upp någon med alldeles för stor snusprilla eller för mycket gällivarehäng.

Vila i frid

Dagen har i princip precis startat för min del. Blev att jag låg kvar länge och njöt av att inte behöva gå upp. Ullared kände jag inte för att följa med till idag. Har inget speciellt som ska inhandlas.
Satt och åt en lång och god frukost inehållande en tunnbrödsrulle med ost och en tallrik fil med müsli och nerskuren banan på och läste nästan varenda artikel i tidningen idag. Samtidigt som radion gick i bakgrunden. Tänk om det kunde få vara så varje morgon. Äta i lugn och ro och läsa tidningen.

Fick höra genom radion att en av Sveriges största idrottsprofiler har avlidit. Ingemar "Ingo" Johansson. Skulle tro att varenda svensk vet vem han är. Räcker väl att säga knocken på Yankee Stadium mot Floyd Patterson. Och han hade en fantastisk statistik på hela 87 segrar av hans 99 matcher. Det är inte dåligt idag. Så idag sänder vi en tanke till honom och hans nära och kära och säger Vila i frid Ingo!

Bangkok Dangerous

Eftersom att kvällen inte bjöd på speciellt mycket spänning så slängde jag på en spännande rulle. Trodde jag den skulle vara i alla fall. Men nja. Har väl sett bättre filmer om man säger så.
Såg Bangkok Dangerous med Nicholas Cage i huvudrollen. Det var väl egentligen det enda bra med filmen. Han spelar alltid cool och iskall. Så äve i denna film där han spelar en hitman vilket han i och för sig gör ganska bra men det var ändå inte så himla mycket spänning i filmen som jag förväntat sig. Lite oväntat slut också för den delen.
Det roliga med filmen är ändå att man känner igen sig lite eftersom att den spelas in på ett ställe man har besökt. Men jag vet inte om jag kan rekomendera er att se den. Funkar väl om ni absolut inte har något annat att se.

Bra skit!


Lugnt idag

Idag blir det ingen träning tyvär. Tror inte ryggen klarar av det. Men ligga still ska man inte göra heller men träning klarar jag nog inte. Kan knappt vrida på ryggen. Plus att jag har fått lite halsont. Så idag blir det en lugn dag med inte speciellt många händelser.
Väcktes förövrigt av en överenergisk bror som jag inte har en aning vad fan han gjorde hemma. Trodde ungdomar gick i skolan såhär dags. Lät som en skock elefanter som sprang omkring. Tillslut kom han inspringande och dönade och väsnades som bara den. Och börjar skrika att man inte kan sova så länge. Men kan i och för sig hålla med om att kvart i elva kanske man borde vara ur sängen. 

Ska man bli snickare nu då kanske

Nu var det helg igen och det känns alltid lika skönt. Det kan ingen neka till. Vad helgen har att bjuda på återstår att se. Finns inget inplanerat. Tar det som det kommer helt enkelt.
GA är ett ställe som bjuder på alla möjliga överraskningar. Nu för tiden gör man lite allt möjligt. Vi är anställda för att producera plåtrullar. Men just nu känns det som att man inte är anställd för den skull. I veckan har vi både varit flyttgubbar och pallspikare. Och i framtiden kan det till och med bli så att vi blir snickare för en längre tid. Det kan handla om upp till ett år. Jag snickare? Ja fy fan! Men jag gör ju hellre det än att inte ha något alls att göra. När chefen kommer och säger att iår kan allt gå åt helvete och att vi just nu är 10 gubbar för mycket så känns det ju inte så himla bra. Så det vore ju faktiskt rätt skönt att få göra något annat. Men vi får väl se. Var bara funderingar just nu men det kan mycket väl bli så.

Min rygg är ond! Idag på träningen knäckte det till uta bara fan! Ont gjorde det och ont gör det fortfarande. Kanske får bli att ringa till kiropraktorn och få det fixat. Men usch vill inte betala över 1000 kr för det! Ingen rolig peng inte.

Dagens uppgift?

Dags att alldeles strax åka till jobbet igen. Det ska bli kul att se vad det blir för något att göra idag. Om det blir helt vanligt jobb eller om det kanske blir att man får agera flyttgubbe idag igen. Eftersom jag inte trnade idag kunde det ju var skönt om vi fick vara lite flyttgubbar så man får bära lite pärmar och lådor. Men vi får väl se vad som sker.

Fy fan för Fox

Allt har gått som smort denna morgon. Inget dåligt har hänt. Inga dåliga meddelanden av någon. Fram tills för en stund sedan. Satt här och surfade runt lite som vanligt och kom på att man kanske skulle kolla efter och se när Prison Break drar igång igen. Surfade in på IMDB för att se efter. Söker mig fram till PB och säsong 4, till min stora besvikelse ser jag att jag kommer få vänta väldigt länge på upplösningen av sista säsongen av PB. Ända fram till 17 april! Hur fan ska jag orka vänta ändå tills dess? Det är ju en hel evighet! Fy fan för Fox!

Flyttgubbe

Nu är jag mätt! Har smällt i mig en Felix tacopaj och två mackor med skagenröra på. Mums! Jag var vrålhungrig idag efter jobbet. Anledningen till det var nog att det inte fanns någon frukt att förtära på jobbet idag. Det brukar det alltid göra så att man kan åtminstone bli lite mätt. Men inte idag inte. Och det var ganska jobbig dag också. Från kl 2 till halv 5 agerade jag och en till flyttgubbar. Det är så att GA har byggt ett nytt extremt fint kontor och nu ska allt flyttas dit. Alla pärmar och liknande. Och jag kan säga att det är inte lite! Så vi har haft fullt upp. Och ändå så har bara ett kontor flyttats än. Och det var inga lätta lådor inte. Dom vägde sina kilon. Så idag har jag allt fått träna 2 gånger. Inte illa.
Men vilket kontor alltså! Hade inte tackat nej till ett jobb där. Det är verkligen så modernt det kan bli. Och vad sägs om 52" TV i fikarummet, glashiss och stor bastu? Tja varför inte. Dom har verkligen inte snålat. Allting är helt nytt. Bara pärmar och liknande som får följa med från det gamla kontoret.
Sedan nu ikväll var det fullt upp eftersom vi bara var 2 st på vår maskin. Så mycket vila har det inte blivit. Så nu ska jag gå och lägga mig och sova väldigt gott!

X - Greatest Hits

Jag har aldrig varit något fan av hiphop men någon som jag tycker om att lyssna på är Petter. Han är bra. Det är han. Laddade ner hans Greatest Hits nyss och ja det är bra låtar.
Förrutom detta så är det väl inte så myckets som händer och sker. Dags att jobba om en timma igen. Tränat på förmiddagen igen. Vilket det kommer bli imorgon också, och dagen efter det, och även dagen efter det. Jag ska vara duktig denna vecka. Och sist så tycker jag inte om Facebook just nu. Försökt komma in hela förmiddagen men inte går det. Står att mitt konto håller på att uppdateras. Skulle inte ta så lång tid men lång tid det har det absolut tagit.

zZzZzZz

Första arbetsdagen för denna vecka är nu avslutad. Vilket känns väldigt skönt men det känns ändå som en evighet till helgen. Men det är ändå bara 3 arbetspass kvar. Det fanns för en gångs skull en hel del att göra på jobbet. Orderlådan var full. Men det kan ju vara så att det är för hela veckan då var det inte speciellt mycket i så fall. Vi får väl se.
Kommer sova väldigt skönt inatt tror jag. Är faktiskt väldigt trött. men imorgon ska jag vara duktig och ta och träna. Tänkte köra 5 pass denna vecka. Kan nog behövas efter den onyttiga helgen som var. Snabbmat 4 gånger på 2 dagar. Kanske inte jätte nyttigt nej.

Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite om Cytostatikabehandling innan jag somnar in för natten

Djävulsveckan

Ny vecka igen och det är dags för den där tråkiga veckan. Den där man inte har något socialt liv utanför jobbet. Den där man aldrig hinner med något vettigt utan det är upp och hoppa träna äta och sedan iväg och jobba.
Jag skulle vilja kalla den djävulsveckan. Men det är också den som gör att man får ut lite extra den 25e varje månad. Och det gillas.

Inte ens getter kan man lita på




Fy fan vad roligt folk det finns!

The Carlsson brothers

Vilken bra helg det har varit. Finns nog ingenting att klaga på som varit dåligt denna helg vad jag kan komma på nu i alla fall. Var nere i Varberg hos bröderna Karlsson och krökade till det lite grann igår. Det blev väldigt trevligt tycker jag. Kul att träffa dom och alla andra nere i Varberg. Kul att ha fått träffa lite av deras hockeykompisar. Riktigt sköna killar det.
Men fy fan så det såg ut i huset. Redan när vi kom. Det var troligen inte städat på nån månad inte. Disk och damm och skit överallt. Och jag kan ju säga att det var ju inte bättre när vi åkte därifrån. Runt soffan och soffbordet var det ungefär som att gå på klister. Och fullt med burkar och flaskor och väldigt nerstökat. Men som sagt roligt var det!

Jag har kommit på det att jag ska nog alltid ta en liten promenad dagen efter i fortsättningen. Det var väldigt skönt att få frisk luft.

Ge det en chans i alla fall

Det är helg igen! Skönt! Första hela veckan med första skift är alltså avklarad. Skönt att få sova lite nu i helgen. Alltid lika skönt.
Helgen började med att jag har varit iväg en sväng till gymmet och kört ett hårt pass. Det kan man säga att det var. Sprang  2 km på 9 min och 22 sekunder! Känner mig stolt. Gränsen är 9 min och 30 sekunder. Vad för gräns undrar ni då. Jo tiden för löptestet för polishögskolan. Ja faktiskt! Jag har börjat fundera på det! Göra något vettigt med mitt liv. Och jag blev faktiskt lite sugen nu när Madde gjort testen och sådär. Det kanske skulle vara rätt kul att jobba som polis. Så jag ska nog ge det en chans. Eftersom att varken matte b eller engelska b krävs så är det ju lite lättare där. Men det är ju ändå väldigt tufft och jag måste göra högskoleprovet också. Men det ska jag ta och göra. Kul och se om man skulle klara det.

Nej nu är det dags att ta tag i dagens nästa syssla. Städning!

Kom nu då

Jag sitter här i väntan att få åka iväg. Har egentligen ingen lust att sitta här. Men jag är så illa tvungen. Varför? Jo jag har lovat att köpa potatis av potatisgubben som åker runt och säljer förstklassig potatis. Och givetvis just den dagen då han kommer så är det bara jag som är hemma. Men jag hoppas att han kommer snart så att jag kan ge mig iväg till underbaringen i Villstad. Kanske skulle ta och göra mackor till jobet imorgon också förresten. Kan jag ju passa på att göra medan jag väntar.

Fick lönelappen idag också. Och det var glada nyheter. 3 000 mer än vad jag hade räknat med att få. Sådana överraskningar är alltid roliga! Så man kanske skulle ta och spara dessa 3 000 som jag ändå inte hade räknat med. Skulle ju sitta fint.

Så ska det inte se ut. Så ni vet

Såhär såg det ut på jobbet idag...

Det gick åt helvete rent ut sagt!

Radioreklam

När man jobbar så blir det ofta att man lyssnar på radio för att ha något att lyssna på. Eller det blir på morgonen när det är Äntligen Morgon med Adam & Gry jag lyssnar på. Sedan åker min egna musik på. Men när man lyssnar på radio varje dag så kan man tillslut all reklam som spelas. Och ibland också vilken ordning de kommer. Det finns speciellt en reklam som egentligen är rätt klämmig. En bra låt och idén är också väldigt bra. Men det finns en väldigt, väldigt stor nackdel! Och inte finns den med i reklamen inte. Man kan tycka att tjänsten är gratis eller i varje fall ganska billig och en engångskostnad. Det hela går ut på att man gör en backup på sin mobil. Så om man tappar bort mobilen så har man fortfarande kontakterna och liknande viktiga saker kvar i datorn antar jag eller på något annat ställe. Men 99 kr för ett år! Är inte det lite väl saftigt? För att man har sina kontakter sparade på något ställe. Då sitter jag hellre en timma och skriver in alla kontakter i ett word dokument på datorn. Det är ju faktiskt helt gratis!
Bazota.com heter sidan förresten.

Nu ska jag faktiskt åka hem till Madde och sova gott bredvid henne!

Oh sunny day!

Det har varit en annorlunda dag idag! En dag det inte varit på riktigt länge. Vad jag kan komma ihåg i alla fall. En sådan där dag man egentligen inte vill jobba på. För dte har ju nämligen varit strålande solsken ute idag! Och tro fan att man ska behöva jobba just den dagen. Fick njuta extra mycket när man var ute med trucken för att slänga nåt i containrarna. Köra extra sakta. Men härligt var det! Kan ju hoppas att det får vara så fler dagar nu. Skulle ju inte vara helt fel.

Ikväll är det Semestersvenskar på TV4. Det var faktiskt ett roligt program. Det blir ju också ännu roligare när det är ifrån ett ställe där man har varit också. Ska bli kul!

Världens finaste!

Jag har länge tänkt skriva det här inlägget men har hela tiden glömt av vad det egentligen var jag skulle skriva men nu när jag hörde låten så kom jag på det!

Det här är nog världens i särklass finaste låt! Egentligen så borde jag inte tipsa om den eftersom att det aldrig var meningen att den skulle släppas utan var bara skriven till sångerskans kompis familj. Men jag kan bara inte låta bli. För den är så fin!

Evanescence - You

En förvånande upptäckt!

Jag har upptäckt ett nytt TV program! Har innan tänkt att det är någon dålig skit som det brukar vara på SVT. Men inte detta inte! Det var faktiskt rätt kul att kolla på. Mästarnas Mästare heter det och är en tävling mellan gamla svenska idrottsstjärnor med bla Ara Abrahamian, Emma Igelström, Pelle Fosshaug, Tomas Wassberg med flera.
Det är olika tävlingar som de samlar poäng och den som kommer sist i varje program får välja en utmanare till en duell och förloraren i den duellen får åka hem.
Inte ofta jag ser vanliga program på tv men detta är nog ett av mina favoritprogram just nu i alla fall.
Och tänka sig, Det är SVT som står för det! Wow!

Ranelid

Kom på här för en liten stund sedan att jag glömde nämna en sak om idrottsgalan igår. Det är ännu en positiv sak som jag tyckte mycket om under galan. Nämligen Björn Ranelids tal eller vad man ska kalla det! Han är bara så härlig att lyssna på.

Dunderportion!

Dagens arbete är avslutat. Blev lite senare idag eftersom att Jonas skulle på kurs som skulle hålla på till 14 men den holländska ledaren kom inte förrän en halvtimma senare så halv tre kom vi iväg från jobbet. Döhungrig och jävlig var jag! Så det var gott att smälla i sig en dunderportion med Spaghetti och köttfärssås! Mumma!
Sitter och skriver med en hand nu. För med den andra håller jag tummen för Madde som gör fystestet på polisintagningen i Falun idag. Hoppas allt går bra! Men det är jag helt övertygad om det gör. Hon är så stark och duktig, min älskling.

Vem fan kunde tro det?

Årets idrottsgala är nu till ända och det är alltid lika roligt faktiskt. Av alla galor som finns så är det Idrottsgalan som jag alltid ser mest fram emot.
Och årets gala tycker jag var väldigt bra och rolig. Robert Gustafsson tillsammans med Björn Gustafsson var ju bara alldeles strålande. Likadant när Robert imiterade Per Gessle. Underbart! Peter Settman var faktiskt lite smårolig mest hela tiden. Har aldrig uppfattat honom som rolig innan. Men han har ju faktiskt gjort Ronny och Ragge. Och sedan måste jag också ge lite beröm till Timo Räisänen. Hans framförande av "Simply the best" var alldeles utmärkt!
Och vem fan kunde tro att Elisabeth Höglund har varit så duktig på cykel?

Gislaved - Dalen

Lördagen är här. Det är väl ändå så att det är den bästa dagen i veckan. I hård konkurrens med fredagen såklart.
Har varit och sett lite hockey nu. Gislaved mot Dalen i J20. Det var väl ingen jätte höjdare direkt. En match som Dalen tillslut vann med 4-2. Ett väldigt bra försvarsspel gjorde att det var svårt för Gislaved att tränga igenom.
Sen finns det vissa spelare som har det lite svårt med humöret och spelar väldigt fult hela tiden. Holmqvist som vanligt och Albertsson. Gjorde inte saken bättre att domaren kanske inte höll jätte bra klass. Men vad ska man göra. Hjälper inte jätte mycket om man inte får dit puckarna.

Kvällen ser bra ut tycker jag. Blir att ta sig bort till Christoffer och dricka lite öl och spela lite spel. Ska bli trevligt.

Lägenhets funderingar kom tillbaka nu!

Satt här och kollade runt lite på nätet och hamnade på lite lägenheter. Och jag hittade en som jag så väldigt gärna skulle vilja ha! Skulle nog våga påstå att den ligger i Gislaveds finaste fastigheter. Men ja jag vet inte. 3 r.o.k varmhyra för 6400. 
Men sugen det blev jag!

Förslag tack!



Är det någon som har något förslag på vad jag ska ta mig till med denna yta?
Vad jag kan ha där? Tycker det ser lite tomt ut för tillfället.

Lambi kan fara åt helvete!

Ja precis som rubriken så kan Lambi toalettpapper fara och flyga långt bort! Mjukt och skönt i alla ära men att riva av de är totalt värdelöst. Även om det finns ställen där det ska gå lätt att riva av så går det åt helvete. Så sitter man där med en en meter lång bit toapapper. Borde gå lite lättare att riva av. Ser fram emot Eden pappret som ligger lite längre ner i toapapperslagret!

Kung av photoshop

Helgen är påbörjad och det känns väldigt gött faktiskt. Och ingenting är planerat. Bara ta det som det kommer.
Har varit och tränat idag i alla fall. Det är alltid något. Men nu efteråt blev jag väldigt trött. Skulle nog kunna sova en timme eller två hur lätt som helst just nu. Kanske man skulle göra också. Eller nej förresten. Jag vill nog inte lägga mig och inte kunna sova sen ikväll. Känns lite onödigt sådär.
Men vad ska jag ta och hitta på nu i eftermiddag då? Jag har mina funderingar. Jag har faktiskt gett mig fan på att ta och lära mig photoshop. Skulle vara väldigt kul att kunna hålla på med det. Innan har jag inte riktigt haft tålamod till det. Men nu ska jag fanimej ta och lära mig! Jag ska bli kung av photoshop! Eller ja i alla fall nästan.

Tanken fanns där

Tänkte att jag skulle skriva ett riktigt djävulskt inlägg men jag hejdade mig i sista stund eftersom jag inte vill bli utpekad som en slags hatperson. Men förbannad och arg det är jag fortfarande! Får hoppas att det försvinner under helgen men lär komma tillbaka på måndag igen.

Åtgärd måste ske!

Mångmiljonär direkt!

Jag hade faktiskt tur idag. Det var väldigt lugnt och skönt på gymmet. De personer som var där tränade i lugn och ro för sig själva och gjorde inte mycket väsen. Det är skönt att träna när man kan tänka klart och bara lyssna på musiken. Så borde det alltid vara!
Hm man kanske borde starta ett kafé kombinerat med ett gym dit alla pensionärer kunde gå. Mångmiljonär direkt!

Sjukstuga

Godmorgon! Jag hade faktiskt tänkt att pallra mig iväg till gymmet idag också. Tänkte vara väldigt duktig denna vecka och gå dit 4 gånger istället för 3. Känner verkligen suget efter att träna eller göra något nyttig. Valde idag mellan att ut och gå en lång runda eller gymmet. Men det är lite tråkigt väder ute så det är lite bättre att vara inomhus. Kanske borde skaffa mig lite bättre kläder för att kunna vara utomhus också. För att springa och gå i.
Idag hoppas jag inte det är lika mycket PRO varning där uppe. Vore skönt att få träna i lugn och ro utan en massa tjatter i bakgrunden.

Verkar vara lite av en sjukstuga hr hemma idag. När jag kom upp upptäckte jag att både brorsan och farsan ligger hemma och sover. Då antar jag att det är sjukdom och ingen försovning.

PRO på vift

Idag var det verkligen pensionär invasion på gymmet. Öppnade dörren och ser att det är fullt av dem! Vart man än vände blicken var de där. Och vilket tjatter det var! Det var verkligen öronbedövande. Inte en mun var tyst! Såna stunder önskar man att man tog med sig lite musik att lyssna på. Dessa människor pratar mer än dom tränar. Kan dom inte gå och sätta sig på Linnea och tjata istället? Tar upp en massa maskiner så man får stå och vänta. Ibland får man till och med gå fram och fråga om dom är klara för att få en maskin.

Nu ska jag faktiskt äta schnitzel med kantarellsås! Mums!


Gorbys

Godmorgon allihop! Det är en ny vecka och nya saker och ting ska uträttas. Idag blir det lite grann att göra. Ska först nu upp till gymmet och köra ett pass och sedan ska jag iväg till återviningstationen med en illaluktande matta och sist ska jag också införskaffa lite mat till jobbet. Tror jag ska köpa en 10 pack med gorbys piroger. Var ett tag sedan nu. Och sedan är det dags att bege sig till jobbet.

The Bank job

Första filmen av de två jag tänkt se ikväll är nu sedd. Först ut var The Bank job. Det var faktiskt en spännande och verklighetsbaserad film. Var lite rörig vissa stunder när man inte riktigt fattade hur allt hängde ihop men den var överlag väldigt bra. Med Jason Statham i täten så kan det väl knappast bli annat än bra. Han är nog en av de få skådespelare som verkligen kan se riktigt farlig ut. Han ser väldigt elak ut.
Filmen handlar alltså om ett gäng som blir anlitat av regeringen för att råna en bank där en viss Michael X förvarar nakna bilder av den engelska prinsessan. Regeringen är mycket angelägna av att få tag i dessa bilder eftersom att Michael X hela tiden lyckas komma undan åtal pga av att han har bilderna. Gänget med Jason Statham i täten gräver en tunnel in i bankvalvet och länsar det på allt innehåll. Det blir väldigt stort uppbåd eftersom att det var över 100 personer som hade känsligt material i sina bankfack och alla vill åt de som stal det.
Filmen är alltså verklighetsbaserad och utspelar sig i London i början på 1970-talet. Den var faktiskt väldigt sevärd så har ni 1 h och 47 min över så kan ni passa på att se den.


Den där tråkiga utbildningen

Sådär då var i princip en helg återigen slut och det är dags att återgå till jobbet imorgon igen. Denna vecka har jag stora förhoppningar på att det sk finnas något att göra. Såg lovande ut i orderhögen i fredags i alla fall. Plus att i veckan blir det också en liten utbildning. I och för sig en väldigt tråkig utbildning som man varit med om så många gånger förr. Nämligen första hjälpen! Får väl se det positivt att 3 timmar av arbetet kommer gå till det.

Helgen har faktiskt varit väldigt bra. Det har blivit mycket Madde-time vilket jag inte tackar nej till. Fredas var det matlagning och let's dance som gällde och igår var det lite film i form av Noll Tolerans som jag faktiskt inte tror jag sett innan.
Och idag var vi faktiskt väldigt duktiga. Var ute och gick en hel mil! Japp det är sant. Andreas har gått en hel mil. Bra motion det. Och jag har faktiskt ätit lax! Något jag inte varit speciellt förtjust i innan men det var faktiskt gott!

Tror att jag ska sätta på en film nu. Tror jag ska se 2 st idag. Känner att det är lite filmsug idag. Först får det bli "The Bank Job" och sedan tror jag att det får bli "Max Payne"


Grattis, eller?

Ja idag är det faktiskt så att jag har haft mitt körkort i två år. Men jag vet egentligen inte om man kan säga grattis till mig för det? Visst det är skönt att prövotiden är slut men äh så stor skillnad lär det ju knappast göra. Det ska ju ändå tydligen vara så att reglerna är desamma även om man inte haft körkortet mindre än två år så det är väl inte så mycket att hurra för. Men så är det i alla fall.

Btw, det är helg!

Ännu en anledning till att välja bort Mc Donalds!


"Machine 15"

Jag har hittat ett nytt favorit album! Kan ni gissa artist och namn? Jag tror faktiskt inte ni kan det. Eller? Nåväl Det är Millecolins nya platta "Machine 15". Ett album jag tycker var riktigt bra! Drog hem det igår efter Grammisgalan. Hade faktiskt ingen aning om att dom kommit med ett nytt album. Tur att jag upptäckte det igår. Annars hade jag gått miste om något riktigt bra!
Fastnade även för en låt av In Flames. Den låt de framförde igår tillsammans med Timo Räisinen. Tog hem hela deras platta men det är inte riktigt min musik om man säger så men låten "Alias" det var bra skit det!

Btw hade jag ändå inte lite rätt om vad som skulle stå i tidningarna idag?

"Jobba"

Jag förstår mig inte på det väder vi har här just nu. Imorse när det var dags att sätta sig i bilen och åka till jobbet stod temperaturen på -16. Och det snöar framåt förmiddagen. När vi åker hem är det +2 och nu regnar det ute! Vilken omställning på 12 timmar!

Jobbet är riktigt segt just nu! Det finns absolut ingenting att göra! Idag har jag väl ungefär "jobbat" en halvtimma totalt av 8 timmar! Städat lite målat lite linjer och plockat fram nån rulle. Jippi! Tiden går inte direkt superfort. Blir mycket tid att slå ihjäl. Men imorgon är det bara halvdag som tur är så det ska nog gå ganska fort. Men jag undrar bara hur det blir nästa vecka. Hoppas allt att det kommer in något att göra. Annars kommer man ju flippa ur av att bara sitta och dricka kaffe hela kvällarna!


Morgondagens löp!

Jävlar i gatan vad jag var aktiv idag då. Vet inte vart det kommer ifrån. Är väl egentligen inget vettigt som kommer fram men ibland är det kul att skriva. Även om det inte alls är intressant att läsa.
Jag har en liten gissning till löpet på Aftonbladet och Expressen imorn: "Här leds Kleerup ut från Grammisgalan". För visst var det väl så? Tyckte allt det såg ut som det när Årets låt skulle delas ut och alla artisterna som var nominerade visades i bild. Tyckte jag skymtade Kleerup ledas iväg. För visst var det så. Han var ganska rund under fötterna som jag skrev innan.
Det är min gissning till morgondagens tidningslöp!

Mitt i!

Ligger framför tv:n där det just nu är en liten paus i Grammisgalan. Tv är rätt duktiga på att ha pauser. Inte är det mycket man hinner se innan det är reklam igen!
Men än så länge så är det väl rätt okej faktiskt. Årets band var väl kanske lite av en överraskning för mig. Inte trodde jag att The Soundtrack of Our Lifes skulle få det priset. Men det är bara en positiv överraskning.
Kleerup tog emot pris för årets nykomling och var något rund under fötterna. Höll balansen på Kjerstin Dellert medan han sluddrade sig igenom sitt tacktal.

Fick ett litet konstigt samtal för en liten stund sedan också. Från Leksand! Det ni. Var en trevlig filur som ringde och ville ha sig en liten pratstund. Och eftersom att det var en leksing så tackade jag inte nej. Det är ju lite synd att man inte är gjord av pengar och kunde köpa denna vackra skapelse han ville sälja till mig. 3900 har jag tyvär inte just nu. Men jag hade blivit 1 av 290 som ägare till konst i allra högsta klass. Attans också!

Sparåret 2009

Första arbetdagen för året är avklarad idag. Det var faktiskt rätt skönt att komma tillbaka till jobbet. Inte bara sitta hemma och inte göra någonting. Man blir rätt less på det efter ett tag. Dessvärre var det inte jätte mycket aktivitet på jobbet. Men lite grann har det i ala fall jobbats. Får väl se hur det blir imorgon och på fredag. Känns inte jätte lovande. Blir nog mycket dötid skulle jag tippa på.
Tycker att hela den här konjunkturen kan ta och vända håll nu. Gått neråt lite för länge nu. Så det är läge för uppgång igen så det blir något att göra på jobbet och kanske även lite övertid. Skulle jag faktiskt inte tacka nej till.
Kanske kan verka pengakåt men skulle vara så skönt att få ihop lite pengar och känna att man har lite på lager och inte ligga plus minus noll när månaden är slut hela tiden. Men 2009 kommer också bli året då jag kommer hårdspara! Kan inte hålla på att slänga pengar på dittan och dattan. Det ska bli skärpning med Andreas!

Nu står Grammisgalan för dörren. Ska bli kul och se vad det är för skönsjungande stjärnor som kammar hem priser detta år.

Det är ju en saab!

Nu är det snart dags att sova. Och jag tror att för en gångs skull så kommer det gå alldeles strålande att somna även om man ska upp tidigt. Brukar vara så att det är väldigt svårt att sova annars när man ska upp tidigt. Men just nu känns det som att det kommer gå väldigt lätt. Jag har funderat nu några dagar att börja läsa en ny bok. Fick en bok i julklapp som jag för en gångs skull tycker verkar vara rätt bra. Man kanske skulle ta tummen ur och börja läsa den.

Kollade precis ut genom fönstret och ser att snön verkligen vräker ner! jag vet inte om jag är så himla entusiastisk över att den gör det. Då finns det risk att man får skotta fram bilen imorn bitti när man ska till jobbet. Och det har jag ingen större lust med. Men jag har faktiskt satt i kupévärmaren! Så frysa hoppas jag inte att jag ska behöva göra. Och starta hoppas jag också att den kommer göra. Men va fan. Det är ju en saab! Det är bra skit det! En väldigt pålitlig bil som aldrig gör en besviken...

Jobb

Nu sitter man här och nästan bara väntar på att få börja jobba igen. Det ska faktiskt bli lite skönt känner jag nu. Få börja tjäna lite pengar igen. Kan vara välbehövligt. Jag funderar mycket på det här med extra jobb. Det skulle faktiskt inte sitta helt fel med ett sådant.
Men just nu är det nog inte någon större idé att försöka med det med tanke på hur det ser ut på arbetsmarknaden. Men tänk vad skönt det skulle vara att kunna få ut en 5-10 000 extra i månaden. Skulle inte sitta helt fel i plånboken.
Nu blev jag allt lite sugen på att leta lite ändå. Får nog bli ett besök på arbetsförmedlingens platsbank ändå.

Vinteraktiviteter

Idag är det en underbart fin dag ute! Solen skiner och det är 8-9 minusgrader. Det är en perfekt dag för att vara utomhus för vinteraktiviteter.
Därför ska jag nu om en stund ta mig ut till stugan för att åka lite skridskor på sjön och grilla lite korv med familjen. Det ska bli kul. Det var några år sedan sist. Jag har pälsat på mig riktigt med mycket kläder. Underställ tjocka tröjor varma strumpor så på mig kommer kylan inte bita!

Så osvenskt

Ibland är det bara alldeles för underbart att se på sport! Speciellt när det är lite sådär spännande och nervöst. Man vet inte om man ska sitta eller ligga i soffan. Just så var det idag i junior VM semifinalen mellan Sverige och Slovakien!
Sverige var klart det bättre laget men domaren gjorde att matchen blev väldigt nervös flera stunder. Trots att det finns 4 st domare på isen så plockas det alldeles för dåligt med utvisningar.
Men så i sista perioden! Då släppte det totalt! Det var helt underbart att se Sverige! Dom spelar så osvenskt! Det vinner de helt klart på! Det finns sådan spelglädje att det är helt sjukt! Spelar med ett enormt självfötroende. Och det syns väldigt ofta. Tedenbys dribblingar var ett bra exempel. Det hela slutar med Svensk seger med 5-3 och finalmotståndet blir troligtvis Kanada. Ingen lätt match men spelar dom såhär så blir det ingen lätt match för kanadensarna.
Tror till och med att småkronorna är bättre en "storkronorna". Skicka småkronorna till VM istället. Tror det skulle kunna gå riktigt bra faktiskt.
Sedan är det ju alltid kul att det går bra för bygdens spelare, Hjalmarsson och Tedenby. Speciellt Hjalmarsson som faktiskt är en gammal lagkamrat. Kul att det går bra för honom!

RSS 2.0