Last day of october

Känner mig lite duktig nu. Har städat mitt rum nu. Äntligen! Körde hela racet. Byta lakan, dammsuga överallt, och skura golvet. Så nu känns det fräscht på mitt rum igen. När jag gick där och dammsög så dök min sudentmössa upp på en hylla. KUnde inte låta bli att sätta mig ner i 2 minuter och läsa igenom allt som är skrivet i den. Det är nästan så att man flyger tillbaks i tiden och återupplever det en gång till.Vågar nog säga att jag kommer nästan ihåg när och på vilka platser folk skrev i den. Man kan bara le och drömma sig tillbaka till den underbara dagen. Lyckligaste dagen i mitt liv!

Dagen i övrigt har väl varit som vanligt. Jobbat bara. Var och lämnade in tidrapporten på K-bemanning med förstås. Annars finns inget annat intressant att notera. Kanske att man får säga grattis till niklas för andra dagen i rad. Idag var det jobb han fick. På K-bemanning.

Morgondagen består av jobb och att åka till Värnamo och fixa mig ett pass. T>råkigt att du inte kunde följa med bara. Får ta med mig Christoffer istället. Måste ju ha lite sällskap.  Men jag ser fram emot att få träffa dig snart!

Like you!

Dyra dagar

Jag får vl börja med att säga grattis till Niklas. Tänka sig att du äntligen lyckades ta körkortet. Inte dåligt. Men det tog lite över ett år. 3 kuggnngar på teorin. Inge vidare inte.
För övrigt har dagen varit rätt lugn. Jobbat som vanligt. Men dagen har också varit dyr. Åkte för att investera i ett par vinterdäck. 2200 försvann direkt. Sedan var jag tvungen att tanka. Grr! Av det blir man aldrig glad. Där försvann 590 kr. Så det blev en dyr dag. Har också ringt ett samtal till vårdcenralen och bokat tid för vaccination inför Thailand resan. Nu känns det verkligen att det är nära. Betalade resan igår. Två tunga utgifter på två dagar nu. Men kan säga att det är skönt att ha dom betalda. Nu är det bara att spara ihop så man kan leva där nere också. Men det ska nog inte vara några problem. Det ska bli riktigt spännande!
På torsdag blir det att besöka polisen för att införskaffa sig ett pass också. En liten utgift där med. Men det ska jag nog överleva. Som sagt jag får leva snålt.

Har kommit på mig själv med att jag verkligen måste städa mitt rum! Märkte innan idag att det har börjat krypa dammråttor uppe på borden!?!? Då börjar det bli lite väl illa. Så det får jag nog ta och göra imorgon. Det passar bra att göra det imorn efter att sotarn har gjort sitt intåg här.

Idag är det endast 43 dagar kvar till solen!

"I don't know what it is but when I close my eyes
You are the one I'm dreaming of
I don't know what it's but I'm floating in the sky
I don't know what it is and I sure don't know how
But you filled my heart with butterflies"

Tycker om!

Givande helg

Finns det något värre än att komma på en början på det man ska skriva? Tror knappt det. Men nu fick jag ju en bärjan. Skönt det.

Helgwn är snart slut igen. Fort går tiden. men jag har fått en del gjort i helgen. Inte så att man bara suttit hemma och glott.
I fredags kom jag äntligen iväg och panta alla förbannade flaskor jag hade. Det blev en liten tillökning i min ekonomi. Senare på dagen åkte jag till Madde och var med henne hela kvällen och natten. Vi lagade kanon god skaldjurspaj. Och fin blev den också. Kollade på idol och inspelade bonde söker fru. Men det är alltid lika tråkigt att behöva lämna henne tidigt på morgonen. Hade lovat att följa med till jönköping för att se ut lampa och matta till min hall. Så hemfärd kl 9. Segt värre! Hittade både lampa och matta till hallen så nu finns ett slutresultat av hallen att skåda i bilddagboken. På kvällen blev det hotellet/parken. Förfest hos Christoffer med en hel del folk. Kul att träffa gamla skolkamrater igen. Det bar av till Hotellet men inget vidare drag där så vi gick rätt snabbt till parken men till vår besvikelse vard et väldit dyrt så det blev bara lite snack utanför sedan hemfärd och sömn.
Måste tillägga till detta att dom där fula små fjortisarna som verkligen försökte göra en irriterad och få till slagsmål genom att gå emot axel och kasta snöboll rakt i huvudet. Maskera er var ni också tvungna att göra. Vad ska man göra mer än att skratta åt dom? Nothing to care about! Nu fick man visst en timme till på dagen. Och en extra timmes sömn. Det är inget man klagar över precis. Ska bli skönt imorgon. Känns inte som att man går upp lika tidigt då.
Ja för nu är det återigen dags för en första skifts vecka. Väckning kl halv 5. Det är ingen höjdare.

Just nu saknar jag massor! Vill bara vara med dig din underbaring!

"Snålamånad" står för dörren

Usch nu känns det som att det var en evighet sedan jag skrev här. Söndags? Ja men det är lite för lång tid tycker jag. Har väl i och för sig inte hänt så mycket som är noterbart under denna tiden men skriva är alltid kul.

Nu har man gjort halva veckan. Bara två jobbpass kvar. Vilket är väldigt skönt! Något som är skönt den här veckan är att man får lön imorgon. Det jobbiga är att allt försvinner direkt. Och då menar jag allt. Men det är inget jag är ledsen för. Eftersom det är till något jag verkligen ser fram emot som pengarna går till. THAILAND!!! Tiden tickar på inte långt kvar nu. Nu när det inte är så långt kvar är det också dags att börja tänka på vissa saker. Passet måste fixas. Får nog bli nästa vecka, Sedan är de ju vaccinationer, vad behöver man ha med sig är också något man måste börja tänka på. Men som sagt kul kommer det bli!
Något annat som jag behöver pengar till nu är vinterdäck. Farsan ringde på ett par igår men dom var tyvärr sålda. Hade vart bra om man kunnat köpa dom. Kostade bara 1800. Men nu lär det nog bli en lite dyrare summa tyvärr. Det blir till att låna lite av mina fondpengar igen skulle jag tro. inte bra men nödvändigt.
Tur hade jag i alla fall med bilen. Får den reparerad utan kostnad. Det är skönt.
Det fr helt enkelt bli en "snålamånad" i november. Men det ska jag nog kunna leva med.

Om du bara visste hur mycket jag tycker om dig!!!


cheating

Måndagen närmar sig och det innebär en ny veckas arbete. Kvällskift som gäller. Ser faktiskt inte fram emot det. Finns flera anledningar till det. Jobbigt att vara den ende som är ledig på förmiddagar. Jobbigt att inte kunna träffa folk som man gärna vill träffa. Dessa veckor är hårda! Men men det är bara att kämpa på och se fram emot helgen och nästa vecka istället.
Helgen har varit härlig! Fredag var rätt lugn. Kollade på film med farsan och brorsan sen var jag lite taxi åt Madde och lisa. Madde stannade över natten. Lördagen var det fullt upp. Borås för att kolla på Elfsborg - Örebro med farsan och brorsan. Kan säga att det var en jävla tur att vi inte betalat för biljetterna. Inte värt en enda krona! Sen bar det av hemåt och det var bara att käka och fixa sig och sedan vandrade jag och madde till niklas som hade lite förfest. Det var väldigt skoj kan jag säga! Ölspelet speciellt! Och såhär i efterhand kan jag avslöja att jag fuskade lite grann. Drack inte upp den där äckliga saken i mitten. Får jag väl igen för det nästa gång bara för det. Men kul var det. Sedan var det hotellet som gällde. Väldigt mycket folk så det blev nästan jobbigt. Dansandet blev till någon sorts knuffande fram och tillbaka. Men det var rätt okej ändå. Jag och madde vandrade hem och som den gentleman man är så gav jag henne mina skor eftersom hon hade skoskav. Men kallt om fötterna var det faktiskt inte. Nu söndagen har varit väldigt lugn. Sov hela förmiddagen och kollade på film på eftermiddagen typ. Och som alltid parlamentet såklart.

det var alles

Tycker om dig mer och mer för varje dag som går!

Bored

Lalala usch vad jag har tråkigt. Ingen som vill göra något heller. Då är det absolut inte lätt. Får göra det jag gör nu, följa leksands segermatch mot lakers på eurosports hemsida eller nåt. Kanske skulle ta och titta på någon film. Hm ja det får det nog bli. Men vilken? Funderar på antingen Apocalypto eller Grindhouse-Death Proof. Eller varför inte den grymt bra filmen American History X? Får fundera att tag till.
Imorgon blir det i alla fall Hotellet. Vilket ska bli kul. Da Buzz kommer på besök. Ska bli trevligt. Det blir även en tur till Borås på eftermiddagen för att se Elfsborg besegra Örebro.

Det var allt för mig just nu ha det bra!

Sakna och tycka om!

Älgloppor dessa vidriga varelser!

Ja fy fan vad vidriga dom är! Måste vara bland de värsta att få på sig! Var ute och gick promenad med madde idag och ja då fick man några på sig. Och nu när jag kom hem kändes de som att de kröp jätte mycket överallt. Särskilt i håret så fick ta mig en dusch och nu känns det mycket bättre. Som alltid är det väldigt trevligt att umgås med Madde. Och idag fick hon sin telefon och jag blev faktiskt lite avundsjuk. Vill med ha den! Men själv måste jag stå ut med telefonen i ca 1 och ett halvt år till. Surt men vafan man får väl klara sig.

Blev uppringd av någon väldigt mysko person ikväll. Ett nummer som inte kom från sverigeoch när jag svarade så var det någon som pratade på typ kinesiska eller något. Men efter ett tag började han prata engelska men jag fattade fortfarande inte vad han ville. Tillslut la han på. Lustigt värre.

En annan rolig nyhet som jag bara "måste" meddela är att örnen har landat i Leksand idag! Kunde inte låta bli.

Ha ré

söndagskväll

Usch vad jag inte tycker om söndagskvällar. För då är det snart måndag och dags att jobba igen. Veckan som kommer blir det att gå upp vid halv fem. Inget man ser fram emot precis. Men man får komma hem kl 2 istället och det är skönt.

I helgen har det hnt lite granna. I fredags var det hockey. Och innan de var jag med fidde och käkade pizza. Och igår var det hotellet som fick oss som gäster. Det var rätt okej faktiskt. Kanske kunde varit lite mer folk. Men helt  okej ändå. Men måste erkänna att jag saknade någon.

Vad har den kommande veckan att erbjuda ? Träffa madde något i alla fall. Sedan är det nog mycket möjligt att det blir en pokerkväll. Var inte igår precis. Oj nu blev jag visst allt lite sugen på att börja spela lite nätpoker igen. Men nej jag måste hålla mig borta! Har inte råd att göra det just nu tyvärr. Men jag överlever nog.

Ha det bra!

Bara två månader bort nu!

 Det går verkligen mot vinter nu! Det är knappt varmare än 10 grader om dagarna och kvällarna och nätterna är neråt noll grader. Tycker inte om detta. Ser så mycket fram emot att sitta på flyget mot varmare breddgrader. För idag är det två månader tills jag och Madde flyger från kalla Sverige för varma Thailand en hel månad! Hoppas tiden rusar iväg väldigt snabbt tills dess och sedan går lite långsammare en månad. Kommer inte bli kul att komma hem den 11 januari till ett kallt och kanske snöigt sverige. Inget man kommer se fram emot.

Idag är det lördag och det är fint väder ute men jag har ingen lust att ta mig ut och göra något. Sitter så bra här tycker jag. Men ska väl försöka fixa lite kontanter och något späe snart kanske. Japp ikväll blir det party. Mer än en vit helg går inte att ha. Så ikväll blir det Hotellet för att se om det är något att ha. Förhoppningsvis är det de. Men får allt se till att inte slösa några större summor. Måste tänka på framtiden och alla utgifter jag har. Får antagligen bli att låna lite pengar från fonden för att betala Thailandresan. Men det är det värt!

Ha det fint partypeople!

Elefanter

Godmorgon gott folk! Ja för mig är det morgon nu. SKönt att kunna sova länge och bara softa. Inte tänka på att man har en tid att passa. Fast just det. Kanske inte ska slösa bort hela dagen utan höra av mig till fidde och kanske erbjuda en fika framåt eftermiddagen. Måste ju träffa honom nu innan han beger sig till storstadsdjungeln.
Kvällen får nog ta och ägnas åt hockey. Var ett tag sen jag var på de. Och fredagsmatcher brukar vara väldigt stämmningsfyllda.
Sitter här och lyssnar på Kents nya platta. Ja just precis den som inte släpps officiellt förrän den 17 oktober. Men såg lite reklam att den hade läckt ut på the pirate bay på expressen och då är jag inte långsam att besöka the pirate bay. Och kan säga att den är riktigt grym! Den är rätt syntig om man nu kan säga så?  Verkligen värd att köpa eller tanka ner!
Vad resten av helgen har att erbjuda har jag inte den blekaste aning om. Återstår att se som vanligt.

Ha det bra gott folk!

a cold wednesday

Det är redan onsdag! Tiden flyger verkligen iväg! Bara två dagar kvar att jobba nu. Skönt skönt! Har precis ätit frukost. Rätt sen frukost. Sov hos madde inatt. Mysigare saker får man leta efter. En aning tråkigt att hon var tvungen att gå upp halv sex. Men jag sov skönt tills hon kom hem igen! Nu sitter jag här och funderar på om man ska ta en dusch tills nya prison break avsnittet är nedladdat och klart. Får nog bli så.
Sedan är det bara att ge sig av och jobba igen. Börjar känna mig hemma där nu. Trivs bra. Frågar dom om jag vill vara kvar säger jag antagligen ja. Känns bra allting.

Just det ja. Nu höllt jag på att glömma. Skulle ju lägga in svaret på gåtan också. Här kommer det:

Stig ur bilen, gå ner från karusellen och lämna plats åt någon yngre.
haha usch så tråkigt man kan ha det ibland ;)

"Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine"

Ha det fint!

Cause I had a bad day

Ja gårdagen var inte så bra. I alla fall inte om man ser till klantighet och liknande. Slog i huvudet två gånger på samma sak så jag är lite öm. Knölen på foten slog jag i en vass kant och drog en hård stålflisa rakt i fingret så ett blodprov tog jag på mig själv också. Och sist men inte minst klämde jag mitt pekfinger mellan två knivar! Hoppas dagens arbete går lite mer smärtfritt.
Jag måste säga att jag har snälla föräldrar. Utan att jag bad dom köpa något när dom var i Tyskland så kommer dom hem med en stor fet flaska smirnoff som jag får. Plus att dom köpte massa öl som jag kunde få. Hum? Finns det någon hålhake med det hela? Det hoppas jag inte. Det lär väl märkas i så fall.
Nehe nu ska jag ta och träna lite så man får lite muskler och sen ska jag bege mig till madde och va där tills jag börjar jobba igen.

Fick bara lust att slänga in en gåta här också:

Du sitter bakom ratten i en bil och håller en konstant hastighet. På din vänstra sida har du en avgrund. På din högra sida har du en brandbil och den håller samma hastighet som du.
Franför dig springer en gris, som är större än din bil. En helikopter förföljer dig i markhöjd bakom bilen.
Både helikoptern och grisen håller samma hastighet som du.
Hur ska du göra för att kunna stanna?

Fundera på den! Svaret kommer i nästa blogginlägg!

Ha det skönt gott folk!

Weekend over... Again!

Redan Söndag kväll! Tycker inte om att helgerna går så himla fort. har verkligen ingen lust att jobba imorn! Skulle vilja vara ledig en vecka så man får ta igen sig rejält! Ännu tråkigare är att veckan som kommer är det andra skift som gäller och det innebär isolering från omgivningen. Träffar eller pratar knappt med någon annan än arbetskompisarna. Sånt man får leva med. lördagskvällen och söndagen var faktiskt rätt bra. Igårkväll skulle jag från början inte göra något alls. Bara ta det lugnt. Men det blev inte riktigt så.
Först blev jag chaufför åt ewe och carro. Sen var jag på förfest med madde och hennes klass och byggklassen. Kände mig inte riktigt hemma där men kände ju endel ändå. Kul att träffa sanell igen. Var inte igår det inte. Men det var trevligt. Sen skulle vi till parken men madde var lite trött så blev inte så så vi åkte hem till henne istället. Var mysigt att få vakna upp vid hennes sida. Käkade lite frukost sen var det illfart hem för att hinna hem och fixa mig lite så jag såg något vettig ut när jag skulle köra min brorsa och några fler till deras match i Värnamo.

Medan jag väntade på att matchen skulle började slog jag en pling till Linus så drog vi till donken och snackade lite. Sen själva matchen är något man vill glömma! Väldigt bra första period där allt stämde. 3-1 i första. andra och tredje var katastrof! 3-1 till värnamo i andra och i tredje blev det 4-1 till värnamo. Matchresultatet blev alltså 8-5 till värnamo. Pissdålig andra och tredjeperiod!
Får väl glädjas åt att A-laget slog Göteborgs IK med hela 9-2! Något positivt.
Käkade på donken även efter matchen. Onyttig dag det här!

Kvällen vad har den att bjuda på? I have no idea! Förrutom att jag ska hämta mamma och pappa på torget när dom kommer hem från tyskland nångång inatt. Kanske inte så mycket att se fram emot.

Allt för mig! Ha de!

Brittsommar

Ja har varit på besök hos min mormor och morfar med min bror nu. Det är alltid lika kul att höra historier om gamla tider och liknande. Någon som hört talas om Brittsommar? Hade inte jag heller gjort förut. Men det är när det är sommarvärme i början av oktober. Då kallas det Brittsommar efter att Britta eller Birgitta har namnsdag imorgon.
Varje dag lär man sig något nytt.

Vart bort till stugan en sväng med för att kolla musfällorna. Två stackare hade fastnat i vår grymma musfälla som borde vara förbjuden! Om ni vill se bild så gå till bilddagboken. Tycker synd om dom. Sedan fick vi också uppleva levande möss som måste haft det väldigt skönt i lekstugan. Stod en kasse med sågspån där och där levde dom gott. Sprang iväg 4-5 st när vi öppnade dörren.

Vad kvällen har att bjuda på vet jag faktiskt fortfarande inte. Återstår fortfarande att se.

Ha det gott ute i vimmlet!

What?

Lördag är det idag. Hade inte tänkt sova bort hela dagen men så blev nästan fallet. Vaknade vid 10 och täkte att nu ska jag gå upp om en stund. Men somnade om och vaknade kl 12. Det är fint det. Men skönt var det i alla fall. Det första jag hör när jag kommer upp av min bror är: "Annie Oliw har blivit Miss Sweden" !?!?! Då frågar jag mig hur in i helvete det gick till. Men det är ändå lite kul. Hon kommer ju trots allt från lilla Gislaved så lite kul är det allt.
Hur ser dagen ut? Tittar man ut genom fönstret så skiner solen. Kanon väder. Om någon timme ska jag och min bror till mormor och lämna lite potatos och fika lite. Får vara lite social mot släkten ibland. Sen får vi allt se vad som händer. Måste laga mat sedan också. Usch har ingen lust men vad har man för val?
Igår var det fredag och jag var hos Madde. Käkade kycklingwok, kollade på idol och film. Väldigt trevligt.
Mytcket djur ute och vandrade när jag åkte dit också. Först en liten stackars näbbmus som jag väjde för. Jag vet dom är små men jag klarade inte av att bara mosa den till döds. Så jag var tvungen att väja. Sen En älg när jag kom in på lite småvägar. Längesen man såg skogens konung irl. Men som det alltid är så ser jag typ dom inte förrän det är försent. Det är inte så smart om man skulle råka köra på dom.

Hoppas alla får en underbar lördag så hörs vi!

good feelings

Då var det dags för helg igen! Fy fan vad skönt det är rent ut sagt! Var så skönt att jobba den sista timmen och veta att alldeles strax ska man få gå hem. Men det går alltid lite långsammare bara för att man kollar på klockan varje minut. Men tillslut kom ju klockslaget då man fick gå och byta om och åka hem. Alltid lika skön känsla.
Har bara fått för mig också att alla är lite mer glda på fredagar. Det är lite skönare stämning på jobbet. Alla skrattar, och pratar mer. Skämten ökar också. Det är nästan härligt att jobba då.

Så vad händer i helgen? Jag och min bror är själva hemma eftersom mina föräldrar är i Berlin över helgen.
Ikväll blir det i vilket fall till att besöka Madde! Trevligt trevligt! Imorn ska jag och min bror också till mormor faktiskt. Inte vanligt men det ska vi faktiskt. Och söndag är jag chaufför tydligen. Ska köra lite ungar till hockey i värnamo eftersom farsan inte är hemma så man får väl ta på sig de uppdraget. Annars så är det nog rätt lugnt. Vet inte hur dte blir imorn kväll. Återstår att se. Pengar behöver sparas!

Trevlig helg!

It's hard to get up in the morning

Nu är mer än halva veckan gjord. Bara 1 ½ dag kvar. Väldigt skönt det ska bli med helg. En helg som kommer bli lugn från festandet tror jag. Måste börja spara min apengar nu. Men det går ju alltid vara med utan att det ska behöva kosta också i och för sig. Vi får se. Jag och min broder är ensamma hemma i alla fall och det är det en till som är en hel vecka till och med. Vissa har det bra. På fredagen blir det i alla fall träffa madde. Alltid lika trevligt!

Dagen har varit okej. Fattar inte att det ska vara så svårt att somna på kvällarna bara. Och det för med sig att jag inte vaknar på morgonen. Slutar med att pappa kommer ner och väcker mig och jag får stressa. Skulle behöva väldigt bra tips på hur jag ska kunna komma upp på morgonen. Väckarklockor väcker mig inte. Jobbigt värre det där. Skulle behöva någon som kan skaka liv i mig. Det är nog det bästa alternativet.

Idag måste jag ju också faktiskt gratulera Fidde! Grattis till jobbet i 08 land! Jag kommer upp och gör stan när du skaffat dig en lya i vår sköna huvudstad! Var så säker!

Idag var det också väldigt varmt ute måste jag säga. Var nästan så man svettades när man satt ute på rasten. Då satt jag och längtade efter solen och värmen mitt i december. Wonderful!

Take Care!

Happiness

Känner mig duktig nu för tiden. Har väl nästan bloggat varje dag i någon vecka nu. Inte dåligt alls. Måste ha något att göra med att jag jobbar och har tid över. Hmm måste vara det.

Idag är dte Tisdag och det har varit en bra dag faktiskt! Om man räknar bort 1 ½ timme på förmiddagen. Krångel krångel krångel! Och det är givetvis så att det händer när det är jag som kör maskinen! Typiskt! Sen fick vi fint besök av Viktor från K-Bemanning och jag pratade lite med honom om ledighet. Så nu är det klart! Thailand den 13 December med Madde! Fy fan vad underbart! Ser fram emot det så mycket! Var på Resebyrån idag också och fixa lite så nu är det helt klart! Sjukt kul det kommer bli!
När jag kommer hem ser jag att skatten på min bil kommit. Det var inte speciellt välkommet just nu! Usch har egentligen inte råd med de men jag måste betala den. Jag får leva snålt den här månaden. Inga onödiga köp.
Det ska nog gå bra!

Just nu sitter jag mest och väntar på att översättarna till Prison Break ska få lite eld i baken och få klart översättningen! Är så sugen på att se de nu!

All for me! See ya!


måndagslycka

Då var det månadg igen och ny arbetsvecka. Måste säga att det är en lite jobbigare vecka nu. Man måste tvinga sig upp halv 5 på morgonen. Vilket är en aning jobbigt. Men men man får tänka på pengarna som rullar in.
Det var en rätt oke dag på jobbet. Det fanns hela tiden att göra eftersom vi var en man kort idag.
När ag slutade var jag ner till K-Bemanning och lämnade lite tidrapporter och kollade också upp om det finns möjlighet till en lite längre ledighet och det verkade inte som någon omöjlighet. När jag hörde det blev jag väldigt glad! Det kommer bli av! Så kul det kommer bli! Går inte beskriva!

Var på bio med Madde igår. 2 dagar i Paris. Kunde varit någon lite bättre film tycker jag. Den var inte alls så bra som jag förväntat mig. Men men det var trevligt ändå.

Ha det bra!

RSS 2.0