Vågar säga YES redan!

Det här blir ett kort inlägg. För jag vet inte riktigt vad jag ska säga just nu! Sitter här och småler hela tiden! Det finns inte ord just nu. Ett ord räcker egentligen. LEJONEN!
Utklassar Vetlanda i första finalmatchen och imorgon hoppas jag och dom allra flesta andra gislavedsbor att dom säkrar guldet på hemmaplan. Jag kommer självklart finnas där! Och det hoppas jag ni också gör! Folkfest är på ingång! Vågar faktiskt säga att det är det största som hänt i Gislaveds historia någonsin!

Klimakterie gym

Idag när jag var iväg på gymmet för ännu ett träningspass upplevde jag något jag aldrig upplevt där innan. Jag var ensam! Inte helt ensam utan jag var omringad av 5-6 ja vi kan väl kalla dom klimakterietanter. Sådana där som inte går in för det särskilt mycket. Dom sitter där vid en maskin kanske en minut på minsta vikt och sedan byter dom och kör dom en annan. Passet varar inte längre än en halvtimma. Dom ser inte ens röda ut om kinderna och några svettdroppar finns inte så långt ögat når. Vad är då meningen? Jag tror inte ens att man kan kalla det hålla igång. Kommer man dit i jeans och bibliotikarieglasögon (Ja ni vet såna med snören) så känns det inte som att man tar det på allvar.
Ska det va ska det vara! Det ska vara stora svettfläckar på ryggen, svetten ska rinna i ansiktet och kinderna ska vara alldeles röda och alla ådorr ska stå ut 10 cm utanför kroppen! Så ska det vara. Eller ja nästan i alla fall...

Himmelriket och tillbaka

Vet ni vad? Jag tror att jag har varit i himmelriket och vänt nu ikväll. Hur kan det ha gått till? Jo det räcker att sätta fram en underbar måltid som består av Entrecoté, Hasselbackspotatis och kantarellsås! Och voila ni hamnar i himmelriket tills tallriken är renslickad. Inget får gå till spillo!

Han som kan liknas vid självaste djävulen!

Ja han finns faktiskt på jobbet! Det är han som alltid under rasterna hittar på jävelskap mot alla andra arbetskamrater. Några exempel är väl att kleta fett på hörselkåporna så man blir helt svart när man tar på sig dom, skruva upp dom på högsta volym är också ett hyss han tycker om. Trycka ner nödstoppet och ta ur nyckeln i trucken händer också.
Igår var en dag då han verkligen var i toppform. Smetade in ett par hörselkåpor med fett. När sen den personen skulle ta på sig dessa blev han helt svart runt öronen. Det blev ju inte bättre av att han inte märkte det utan drog hörselkåporna fram och tillbaka och hade dom runt halsen vilket resulterade i att han blev svart i nästan hela ansiktet. Han gick nog runt så i 2 timmar innan han upptäckte det själv och fick gå och tvätta sig i ungefär en halvtimma för att få det hyfsat rent. Det där fettet sitter riktigt jävligt!
Ni vet det där klassiska med att såga en planka nästan ända igenom så att när man sätter sig på den så brakar den sönder och man faller till backen. Det praktiserade han också under gårdagskvällen. Det värsta är att det blev samma person som blev drabbad! Stackars gubbe!
Vem är då denna individ som kan liknas vid djävulen? Just det. Jonas är hans namn! Ingen går säker när han är i närheten. Men var så säkra det har börjats planera för en riktigt grov hämd så han får igen för allt jävelskap han har ställt till med!

Trevlig helg!

Final i lilla Gislaved

God torsdag. Visst är det en underbar dag vi har? Eller. Hm så underbar kanske den inte är ändå. Beror ju lite på hur man ser på det och i vilken situation man är i. För min egen del så är den väl ganska underbar och skön med tanke på att det innebär att jag tar helg ikväll! Sista arbetdagen idag alltså. Veckan har bara flugit iväg. Det märks väldigt väl när man är ledig en dag. Då går tiden ännu snabbare. Jag klagar då inte! Hösten får gärna flyga sin väg. Dessa mörka tider är ju inte direkt något att se fram emot. Fina färger, ja. Men vem vill ha regn och mörker dagarna i ända? Hellre vinter med snö och lite mer ljus.

Lejonen är helt makalösa! SM Final! Vem hade väntat sig det i bärjan av säsongen? Ja inte jag i alla fall. Så nästa vecka blir det att se final i Gislaved. Inte varje dag man får göra det. Och det kanske rent av blir en tripp till Vetlanda för att se den första finalmatcen. Får se hur det blir med det.

Det är stort!

Måndagen är här igen. Men denna vecka är jag inte så arg för att det återigen är dags att jobba. Utan den här veckan är det endast tre arbetsdagar för min del. Imorgon ska jag nämligen vara ledig. För på schemat står fotboll. Elfsborg-Hammarby. Ska bli kul! Träffa madde igen. Ser ut som att det blir att gå ut och äta innan matchen. Trevligt!
Har varit iväg och tränat som vanligt. Skönt att sparka igång veckan med ett träningspass. Huvudvärken satt faktiskt i lite idag också kände jag. Men inte riktigt lika illa som igår. Att det kan hänga i så länge. Det tar hårt att ha lite kul. Har också upptäckt lite saker på min kropp sen i lördags. Någon har fimpat en cigg på min vänstra hand, Jag har fått ett rejält blåmärke på ena höften. Fattar inte hur det har gått till. Och sedan ett ca 5 cm stort sår på hälen. Det måste vara så att jag fått nån klack eller något sådant. Minnet var visst inte med mig hela kvällen.

Drog ner Timbuktus nya låt för en liten stund sedan. Och till min förvåning nämner han Gislaved! Det är nog första gången Gislaved blir omnämt i en låt någonsin! Det är stort! "Timbuktu - Tack För kaffet" Lyssna själva!

Bakfyllemat x2

Ja idag har det inte varit en sund dag direkt. Frukosten bestod av Pizza med Christoffer, Linn och Linda. Och kan ni fatta. Till pizzerian tog jag cykeln! Det var nog säkrast så. Hade nog inte kommit fram om jag tagit bilen. Har varit en jobbig dag med bakfylla som fortfarande hänger i. Och nu ikväll blev det återigen onyttig mat. Kebabtallrik nu ikväll. Usch! Får nog ta och skippa pizzan på torsdag på jobbet.

Men gårdagen den var toppen! Helt klart det roligaste Sigges denna säsong. Vilket också var det sista Sigges för säsongen. Rosenström stod på scenen och gjorde det bra som vanligt. Mycket folk var det också. VIlket alltid är kul.
Skulle ni vilja se lite foton från kvällen så finns det på Facebook eller BD. Bara att välja. Flest på Facebook.


Jag hoppas för er egen skull att ni är bänkade på söndagar kl 20.30-21.30 på TV6! "Stor i Japan" är inget man vill missa! Helt klart det bästa som går på TV just nu!


Party!

Snart är det dags att ge sig av till Harry som ska ha lite "20 årsfest". Blir några stycken. Ska bli trevligt att träffa alla igen. Kalle har kommit hem över helgen från Varberg. Allting blir lite roligare när han är med och höjer stämningen även om han är nykter. Kul! Present är också inhandlad men det kan jag ju inte avslöja nu vad det blev. Får jag ta och skriva imorgon i så fall. Nej nu är det nog dags att fixa det sista innan Kalle plockar upp mig. Förresten så ska det bli mums med Smörgåstårta!

Syns i vimmlet!

Rent varje vecka!

Fredag kväll har det gått och blivit. Och här sitter jag i min ensamhet. Det är jag och Sugarplum Fairy just nu. MIna bästa kompisar just nu. Fruktansvärt bra deras nya album!
Känns skönt med helg igen. Få sova lite längre än man fått göra i veckan. Inte direkt att man sover sina 8 timmar när man börjar tidigt. Blir väl att man sover runt 5 timmar. Alldeles för lite egentligen. Det märks på eftermiddagarna och kvällarna. Tröttheten gör sig påmind. Men nästa vecka ska det bli skönt! Endast tre arbetsdagar. Måndag, onsdag och torsdag. Varför då undrar väl ni? Jo tisdag är det fotboll. Och ska då äntligen få träffa Madde igen! Något jag ser fram emot. Elfsborg ska spela ut Hammarby. Ska nog gå vägen.

Helgen bjuder väl på lite party. Harry går ju och fyller 20 på söndag så imorgon blir det lite fest. Ska bli trevligt. Om det stannar hos honom eller om det bär vidare till säsongsavslutningen på Sigges låter jag vara osagt. Kan ju vara trevligt att se Rosenström.

idiotförklara mig inte nu. Men det är så att jag har fått en syssla här hemma som jag faktiskt trivs med, konstigt nog. Städa toaletten! Ja det låter väl lite sjukt att man tycker det är roligt. Okej roligt är väl kanske att ta i men det är inte så tråkigt faktiskt. Inte om det är ens egen toalett som man själv använder dagligen. Då vill man inte att den ska vara äcklig eller ostädad. Så en gång i veckan skiner den upp lite extra. Då har jag varit i farten! Idag var det en sådan dag. Det blir helt plötsligt lite roligare att gå på toaletten om den är ren. Och den kommer aldrig vara smutsig! Så kom ihåg det varje gång ni besöker den. Den är aldrig smutsig och därmed finns inte många bakterier!

Trevlig helg!

Nomy

Ett litet tips bara. Själva videon ingen höjdare men låten är bra!

http://www.youtube.com/watch?v=Dtfb--ftGKI

När Kalix fick sin första rulltrappa

Ja i veckan händer det något stort i Kalix! Det installeras nämligen den första rulltrappan i byn! Stort! Inte ens Gislaved har någon rulltrappa. Men det jag tycker är lite underligt är att det har fått så stor uppmärksamhet. Hörde det på P4 idag på eftermiddagen. Och det var inte bara en notis utan dom intervjuade folk och hade sig. Höll säkert på i 10 minuter och pratade om denna rulltrappa. Dessutom togs det upp i Fönster mot mediavärlden med Alex Schulman på Mix Megapol. Vad är det egentligen som är så stort? Det låter som att dom aldrig sett en rulltrappa i hela sina liv. Ungefär som när bilen kom till världen för första gången. Vilken sensation! Men visst är det lite kul att dom blir så glada över att få en rulltrappa.
Undrar om det blir lika stor uppståndelse om/när Gislaved får sin alldeles egna rulltrappa?

Annars är det väl inget annat som är värt att nämna. Dagarna flyter på som dom brukar. Lejonen gick ju förresten vidare till Semifinal igår. En match som var väldigt kul att se faktiskt men fy fan vad kallt det var rent ut sagt! Ändå stod man där med vinterjacka!

80 här för att stanna!

Ja idag när vi var påväg hem fick vi se att det nu är ett faktum! 80 km/h mellan Gislaved och Smålandsstenar! Död åt vägverket! Vad är meningen med detta? 90 är faktiskt en lagom hastighet. Men 80. Herregud! Vart är Sverige påväg. Men jag skiter i det här! 80 gäller precis vid fartkamrorna sen är det som vanligt för min del. Tänker inte bry mig om 80 skyltarna. Meningslöst att hasa fram i den gånghastigheten!

Förövrigt har jag väl inte mycket att berätta om.


Hoj!


Lägg det på minnet!

God kväll Sverige! Helgen är återigen till ända och jag kan faktiskt meddela er att denna helg har egentligen inte bjudit på något nämnvärt. Det har varit en lugn helg. Inga större utsvävningar. Om det ens har varit några alls. Nej det har det nog inte varit om jag tänker efter. Lugn är rätt ord. Men jag är inte ledsen för det. Det har varit skönt att bara ta det lugnt. Inga måsten. Bara ta dagen som den kommer. Men imorgon är det återigen dags att gå tillbaka till jobbet. Förmiddagsskift är det som gäller. Skönt att ha eftermiddagarna fria. Träning och jobb står på schemat inför morgondagen. Sen får vi väl se om den bjussar på något mer. You never know som sagt.

Låg i princip hela eftermiddagen framför tvn idag. Först var det F1 på tv från Italien där en mycket otippad vinnare tog hem det hela. Hört talas om Sebastian Vettel? Nej inte jag heller. Men efter den här helgen lär jag defenitivt inte glömma det namnet. Honom lär vi nog höra mer ifrån. 21 år vilket gör honom till den yngste att vinna ett F1 lopp genom tiderna. Lovande inför framtiden!
Efter detta slog jag på mitt PS3 och utövade lite F1 på virtuell nivå. Vilket gick lite blandat. Både bra och dåligt. Men satan så kul det är! Men kanske en aning nördigt. Men vem har sagt att jag inte är det?

Varg

En lugn kväll blev det idag. Känns rätt skönt det faktiskt. Har sett en film som jag länge varit sugen på att se. Varg! Med självaste Peter Stormare i huvudrollen. Och jag tycker faktiskt den var väldigt bra. Visst den var lite seg och ja det hände inte speciellt mycket men ändå väldigt bra! Sevärd tycker jag allt. Så se den om ni har lust och ork. Kan vara värd 1 timme och 28 minuters uppoffring.

En viss individ!

Sådär då var dagens träningspass avverkat. Alltid skönt såhär i efterhand. Man har aldrig riktigt orken att ta sig dit men när man väl är där så känns det underbart skönt! Man släpper loss och bara pumpar och pumpar. Det är knappt så man vill sluta. Underbart! Men ibland blir man lite rädd när man är där. Det finns en viss person som jag blir lite, vad ska man säga, äcklad av. Han ser sådär lite kriminell ut. Inte en vanlig kriminell utan en sådan där med psykstörningar som ger sig på småflickor och liknande. Så ser han ut ungefär. Han sitter där på en maskin och helt plötsligt får han på ett äckel flin. Det finns inget alls att flina åt egentligen. Inget roligt på radion eller någon som gör något roligt i omgivningen. Utan han sitter bara där och slänger på ett sådant där flin. Man blir nästan lite rädd. Håller sig i andra sidan av gymmet sådär. vem vet han kanske helt plötsligt får ett anfall och flyger på någon. Jag lägger upp en fantombild så kan ni ju se er för när ni ser honom. Puss hej!
fantom

Skattkammare

Jag har lite smått tråkigt. Sitter och kollar massa klipp på youtube. Inte direkt jätte kul men det finns endel sjuka klipp och dåliga covers på låtar och liknande. Youtube är en skattkammare.
Sista arbetspasset idag för denna vecka. Skönt! Och det blir att jag får köra själv för Jonas har tydligen inte tillfrisknat från fotbollsjukan. Nej jag har väl inte så mycket att tillägga.

Vill bara slänga med en länk till en liten låt från Youtube http://www.youtube.com/watch?v=acU1-uBXYHk  Vi behöver nog inte vara så oroliga på tisdag...

Underligt insjuknande!

Jag vet inte vad som hände där på jobbet idag. Men helt plötsligt insjuknade alla och åkte hem! Eller ja iallafall hälften. Och såklart var det alla som bodde i Gislaved! Men jag vet inte om man ska tro på det där med att dom blev sjuka. För vad var det på tv idag? Jo fotboll! Tror nog att vi har anledningen där! Och eftersom jag inte körde själv blev jag utan skjuts hem. Men det är ju tur att det finns folk som är förbannat snälla här i världen. Så lyckades ändå få en som körde mig till Gislaved fastän han bor i Smålandsstenar! Visserligen mot en liten bensinpeng men va fan det är snällt ändå! Takar för det.

Tack för mig, Hej!

Ett år. Wow!

Mitten av veckan har kommit och om ni inte redan märkt det så lever vi fortfarande. De där domedagsprofeterna är bra roliga! Dags att skaffa ett riktigt jobb kanske. Det är mitt tips.
Dagen har väl varit som den brukar. Lugn. Eller ja, har ju varit iväg och tränat i alla fall. Kanske inte är så lugnt men ändå. Jag är helt slut! Skulle bara vilja gå och lägga mig och sova. Orkar inte jobba. Men får väl ta och orka dom här två dagarna som återstår innan helgen. Och idag har jag faktiskt varit ett helt år på GA. Man kan ibland undra var tiden tar vägen. Känns som att man precis börjat. Men ett helt år. Wow! Kanske dags att se sig om efter nya utmaningar? Äh ett tag till stannar jag nog. Det är ju fint betalt!

Hejdå moderjord!



Jag vet inte vad man ska säga? Ska man skratta eller gråta?

Kackel Tanter

Jaha måndagen är återigen här och det är kvällskift som gäller denna vecka.
Har varit och tränat nu på förmiddagen och jag har nog aldrig varit med om att det varit så mycket folk där sådär på förmiddagen. Det var nog i alla fall 7-8 st! Och vilket kackel det var! Det blir ju så när det är en massa pensionärer. Jag la speciellt märke till två tanter som hela tiden pratatde med varann. Det var inte mycket träning där. Det enda som kom ifrån deras munnar var "Vilken maskin ska du ta nu?" Jag tar den här" och mellan varven var det något annat tex. "Vad hade du på dig igår nu då?" och sedan kom meningen "vilken maskin ska du ta nu?" Och hela tiden tog dom maskinen jämte varann. Det var snarare ett symöte än ett träningspass från deras sida!

Har även varit och hämtat ut biljetterna till Elfsborg-Hammarby. Och upptäckte också på deras hemsida att matchen är flyttad! Istället för den 22 september är den nu den 23 september. Vilket innebär att jag måste flytta min ledighet. Men det ska inte vara några problem.

Nej dags för att ladda för kvällen. Ha det!

Jävla soffor!

När ska man få sova lite skönt om nätterna? Två av två nätter den här helgen har det varit dålig sömn. Det har blivit två nätter på soffa! Ja till och med när jag sov här hemma. Låg och kollade på film igårkväll. 2 Fast 2 Furious. Men somnade efter kanske halva filmen. Vaknade nångång mitt i natten och såg att filmen börjat spela om igen men somnade om. Vaknade först vid halv 4 och orkade stänga av filmen som då säkert gått om 3-4 gånger. Jag gick och borstade tänderna och la mig i sängen. Fasen vad skönt det var kan jag säga! Men idag har jag fruktansvört ont i ryggen. Det är nog inte så bra att sova på soffan. Inatt ska jag se till att sova i min säng och ingen annanstans!

Böter, Eddie och Dregen

Då var man återigen hemkommen från Varberg efter lite festande. Och det var väldigt trevligt faktiskt. Kvällen innehöll det mesta. Både roliga och tråkiga saker. Kan ju börja med en tråkig sak. Christoffer åkte fast för fortkörning påväg ner till Varberg. Saftiga böter! 106 km/h på 70 väg resulterade i 3200 kr i böter. Och länsstyrelsen kommer se över om han kommer få behålla körkortet. Han har ju forrtfarande bara prövotid så det får vi se hur det går.
Men förövrigt var kvällen bara bra! Fick bekanta oss med några av kalle och andys lagkamrater. Trevliga killar. Bland annat John avrs bror är lite utav en rikskändis. Alla kommer ni väl ihåg Eddie i Idol? "hej jag heter faktiskt Eddie jag har skrivit detta själv. Med papper och penna..." Visst kommer ni ihåg honom? I alla fall så skämdes han ganska mycket för sin bror. Han tyckte han gjort bort sig för hela svenska folket. Men vi andra tycker bara han var cool som vågade ställa sig där. Så kan det vara. Gårdagens största fyllo var Andy som sov i bilen i hela 4-5 timmar medan vi var ute på krogen. Kul? Nja tror jag inte. Dessutom så hade en tjej som tycker om honom åkt ända ner till Varberg bara för att träffa henne. Så det var ju kanske inte så kul för henne direkt.
Vi träffade även på Dregen på Beer And Bar. Han var ute och svirrade runt lite. Så det blev ett lyckat resultat av denna utgång i Varberg också. Vilket har resulterat i några nya bekantskaper vilket alltid är trevligt.

Dagen lär bli lugn. Är helt seg så någon större utsvävning blir det då inte. Kolla på nån film kanske och kolla på Prison Break avsnitt två om översättarna kunde få lite eld i baken!

See ya!

Full rulle!

Måste ju försöka hinna med ett blogginlägg idag också såklart. Har varit fullt upp idag. Jobbat, vart på systemet, tränat och städat toaletten och tvättstugan. Så jag har hunnit med endel idag faktiskt. Inte dåligt. Och nu måste jag strax in i duschen innan det är dags att ge sig av ner till Varberg igen för lite festande som jag skrev igår. Ska bli kul! Och idag ska jag vara lite smartare än förra helgen! Luftmadrass! Inte något tunt fjuttigt liggunderlag som man får ont i ryggen av. Nej inatt ska jag sova skönt! Och egen kudde får det bli också. Shit! Det blir ju mycket att ta med sig. Tur att man har stort bagageutrymme.
Har även beställt biljetter till Elfsborg-Hammarby idag med. Ser fram emot den matchen. Se Elfsborg krossa Hammarby. Eller vad säger du Madde?

Nej nu måste jag in i duschen så jag hinner med allt. Ha det bra så hörs vi säkerligen imorgon igen. See ya!

Planer inför morgondagen

Sådär nu har bloggen fått ett lite nytt utseénde. Och det är jag nöjd med. Och för det har jag att tacka Amanda! Tack! Förstår inte riktigt hur man lyckas men det går tydligen. Jag skulle säkert klara det men jag orkar inte testa mig fram hur man ska göra. Jag är för lat helt enkelt.

Nu är det bara en halvdag kvar på jobbet. Vilket är väldigt skönt! Komma hem tidigt och få massa saker gjorda. Så vad står på schemat imorgon? Träna direkt när jag kommer hem. Sen blir det till att städa rummet (tror jag). Det får vi se om jag orkar i och för sig. Sedan bär det av till Varberg igen. Det var så trevligt där sist så det blir ett besök igen med förhoppningar på att det kommer bli ännu trevligare. Och jag tror nog det kan bli det. Kalle verkar ha bjudit in en del av hans nya polare i hockeylaget. Spännande och se vad det är för folk. Så det blir antagligen jag, christoffer, harry och johanna som åker ner. Se om man kan få med sig en trofé hem imorgon igen. I lördags blev det ju en flagga/vimpel från någon form av fitnessbutik.

Nej om man kanske skulle ta en vända i duschen och sedan ta något att äta innan idol. Det var en bra säsongsstart igår tycker jag. Ni spanade väl in att Gary Sinise är ny medlem i juryn. Eller oj han hette Andreas Carlsson var det va?

Änteligen

Jag har nu äntligen sett första avsnittet av säsong 4 av Prison Break. Tog sin lilla tid för översättarna att få undertexten klar. Nu väntar jag bara på att dom ska få avsnitt 2 klart också. Men kan väl inte vänta mig det ikväll. Så får bli morgondagens dos av Prison Break. Och man skulle väl kunna säga att det är inte alls som det varit dom tidigare säsongerna. Det kändes skumt på något sätt. Helt annorlunda. Kändes på något sätt som att dom har missat en massa från det att säsong 3 slutade och säsong 4 börjar. Men jag hoppas ändå att det kommer bli en bra säsong. VIsa serier har ju en tendens att spåra ur om det blir för många säsonger.

Det känns just nu som att det mesta är upp och ner. Inget är som vanligt just nu. Men förhoppningsvis ska allt bli som vanligt igen. Men hur lång tid det kan ta det vet man aldrig. Mina erfarenheter av sådana här situationer är inte alls speciellt bra. Har alltid slutat långt åt helvete. Men det hoppas jag inte i detta fallet. Valet ligger inte i mina händer denna gång.

Förresten ni har väl hört talas om Amy Macdonald? Om inte så har ni missat något stort! Ung och söt skotsk  tjej med grym sångröst. Bjussar på en länk till låten "This is the Life": http://www.youtube.com/watch?v=c6MRYLWJb1o

Förändring

Bloggen genomgår just nu en förändring så det kan se lite konstigt ut de närmsta dagarna.

Just so you know it

laga mat kan göra nytta ibland

Nu känns det som att jag är förtjänt av lite vila. Har stått för maten denna dag. Visst kanske inte världens mest komplicerade mat men det är ju ändå syftet. Att hålla nere hyran genom att hjälpa till här hemma. Så laga mat en gång varannan vecka är väl kanske inte så himla farligt om man kan undvika höjd hyra. Så jag ska inte klaga.
Någon Speedway tror jag inte det blir idag. Känner att det kan lika gärna kvitta. Dom har säkrtat seriesegrn redan och då känns det lite onödigt att lägga 140 kr på det. Så jag stannar hemma och tar det lugnt istället. Sitter och väntar på att undertexterna till de två första avsnitten av Prison Break säsong 4 ska bli klara så man kan få njuta av lite återkomst.
Förhoppningsvis är dessa snart klara.

Superman Hårddisk

Jag hade lite tråkigt igår. Så satt lite och spanade runt på nätet och hittade en guide om hur man kunde ändra ikoner till sina usb portar. Så nu har jag en Superman hårddisk. Det ni!

hje

Toddilo

Här är jag igen. Efter vissa påtryckningar så ska jag ta och skärpa till mig lite när det gäller bloggandet. Såg nu också att det är 4 veckor och 1 dag sedan jag uppdaterade senast. Ojdå! Kanske lite väl lång tid känns det som.
Det konstiga är att jag har varit inne här ett flertal tillfällen och klickat mig fram till "Nytt inlägg" men jag har liksom aldrig orkat med att skriva något även fast jag varit sugen.

Veckorna springer verkligen ifrån oss. Förstår inte riktigt var tiden tar vägen. Vi har redan nått in i September. Och semestern man nyss hade känns redan långt bort. Man förstår det inte riktigt.
Och saker förändras ganska fort också har jag märkt. Bara lördagen innehöll två förändringar. Tre personer flyttade från Gislaved och ut i stora världen. Bröderna Karlsson slog sig ner i Veddige utanför Varberg där dom fått hyra ett hus. ("Det är niiice" som Adde hade valt att uttrycka sig). Och herr Larsson har också flytt fältet och begett sig för studier i Örebro. Det blev på något sätt väldigt tomt här hemma i Gislaved nu. Ska man ge sig iväg också kanske? Men vart? Nej det får nog vänta. Men kvar här vill man ju inte bli i alla fall.


Dagen har väl bestått av det vanliga som måndagar innehåller. Jobb och träning i första hand. Men jag har även avslutat mitt Prison Break återseénde idag. Hela 57 avsnitt på en och en halv vecka. Vilken jävla nörd jag är! Men inatt börjar den nya säsongen så känns skönt att ha fräschat upp minnet lite. Jag lyckades även somna på soffan nån timme efter sista avsnittet också. Vilket var väldigt skönt. Var dödstrött. Var inte direkt mycket sömn i helgen. Det tar ut sin rätt nu i efterhand.


På återseende bloggen! Och det ska inte dröja 4 veckor innan nästa skrivtillfälle. Det lovar jag!


RSS 2.0