Cacao Creme

Ja så heter min nya favoritdryck i automaten på jobbet. Har hela tiden innan bara druckit vanligt kaffe. Men idag tänkte jag det att man kanske skulle testa lite annat som finns att välja på. Och dagens test gick till Cacao Creme. Och ja gud så god den var! Drack nog 3 koppar inom loppet av 1 timme. Vad ska testas imorn? Hm kommer inte riktigt ihåg vad som finns mer men något ska det bli. För övrigt så är det sista arbetsdagen imorn för denna veckan. Alltid lika skönt även om det är skönast att faktiskt jobba fredag förmiddag också. För då är man ändå ledig på kvällarna. Men klart de är skönt att sova länge på fredagen något som man inte kan om man jobbar.

Helgen vet jag faktiskt inte vad den har att bjuda på. Men på lördag är det 4 månader för mig och my babe. Så ska väl göra något tillsammans hoppas jag. Mys! Annars får vi se vad helgen har att bjuda på. Kalle var ett väldigt bra tag sedan man träffade. Känns som att de är dags att man träffar honom.

See ya!

<3

Good reason

Tycker jag blivit lite dålig på att blogga igen. Inte alls bra! Men jag tycker faktiskt jag har haft anledning till det de två senaste dagarna. Var och införskaffade ett playstation 3 igår så den mesta tiden har gått till det faktiskt. Riktigt kul! Och nästa gång det blir fest eller förfest ska jag visa att jag är kung på Singstar. I alla fall Coldplay - Fix you. Var så säkra! Snart dags för jobbet igen. Tänkte beställa klipptid innan men det visade sig att dom ahde lunchstängt mellan kl 12 och 13 så det blev inget med det idag. Får väl ta det en annan dag helt enkelt. Tycker det är dags att klippa sig. Svårt att få till något bra med håret.
Ska försöka med en update efter jobbet med.

Ha det!

<3

Du är det roliga i hasch

Ja gårdagens framförande av Björn Gustavsson i melodifestivalen var helt otroligt roligt! Och jag säger som många andra sagt. Hade han ställt upp med den låten hade den gått vidare till finalen utan vidare! Jag menar FRIDA??? Vad va de för skräp? Det finns för många skåningar i detta avlånga land. Isaksson och Eksobar var mycket mer värda en finalplats. Men BWO var ändå en klass för sig. Riktigt bra.

Klockan närmar sig fem och hela dagen har snart gått. Jag sov bort hela förmiddagen. Vaknade nångång efter tolv i maddes säng helt ensam. Madde hade gått upp redan vid sju nångång för att börja jobba kl 8. Så jag fick sova vidare vilket var väldigt skönt. Men jag tror nästan att jag sov för länge. Var väldigt trött när man gick upp för att äta. Så man får väl skylla sig själv. Resten av dagen får väl bli lugn som resten av helgen har varit. Dags för andra skift nästa vecka. Och imorgon är det löningsdags. Och en extra stor fet lön blev det. Så det blir nog till att bege sig till Elgiganten och införskaffa sig ett Playstation 3. Skulle va kul att äga ett sådant. Får se hur det blir.

Das war alles.

<3

Damn the weather!

Suck! Man blir verkligen less på vädret. Varför skulle det vara så just idag för? Idag när vi skulle till Halmstad och ha det trevligt liksom. Det är så himla typiskt! Ingen idé att ge sig iväg. Det finns ju risk att det ligger träd över vägen och då kommer man varken dit eller hem. Jaja det är väl inget att göra åt det. Men hoppas det kanske blir något ändå.

ha de

<3

Hälsokontroll

Lovade ju faktiskt ett litet inlägg idag också så får ju ta och hålla mina löften. Så vad har denna torsdag innehållit. Inte speciellt mycket kanske. Jobbet som vanligt idag. Trodde jag. Men helt vanlig arbetsdag var det inte riktigt. Vosade sig att man skulle ha hälsoundersökning på företagshälsan. Så det var ju bara att ge sig iväg dit vid kvart över ett. Blodprov för massa olika saker. kolla blodtryck längd och vikt. Och massa annat snack om kost och vanor. Sedan var det också konditionstest. Cykla i 6 minuter i lagom tempo. Visade sig att man hade inte världens bästa kondition. Men det är just det jag håller på att ändra på! Blev inget tränande idag eftersom jag kom hem lite senare från jobbet och det är inte kul att träna när det är för mycket folk på gymmet. Så det får bli när jag kommer hem vid 12 imorgon istället. Då tror jag att jag ska ta och köra en rejäl träning på ungefär 2 timmar. Lite mer löpning och massa mage och armar. Så får det bli! Sedan framåt kvällningen bär det av till Halmstad för bio med älsk, christoffer och linn. Ska bli trevligt!
Nu ska jag spana lite på Efterlyst. Se om det finns några busar man känner igen.

<3

Färgglatt

Har visst varit lite dåligt med bloggandet de senaste dagarna har jag märkt. Får ta och styra upp det nu. Men det finns anledning till att det varit lite tomt. Det känns som att jag har haft fullt upp varje dag även om jag kanske inte har det. Men så är det i alla fall. Ska försöka knåpa ihop något varje dag. Det ska jag nog lyckas med.

Nåväl. Dagen har varit väldigt bra tycker jag! Fick ju vakna upp vid älsklingens sida. Alltid lika underbart! Dessutom fick jag sovmorgon. Började inte förrän sju idag eftersom jag hade traverskurs. (för er som inte vet vad det är för något: http://www.konecranes.fr/images/liens.jpg) Idag var det praktik som gällde. Men mycket till praktisk körning tycker jag inte det var. Körde väl sammanlagt 10-15 min. Sen gick man och kollade när alla andra körde. Och eftersom att jag tillsammans med 2 andra kunde köra sedan innan fick vi gå hem vid 11 för att slippa se dom som var lite oerfarna köra. Så kom hem från jobbet vid kvart över elva. Det är väldigt fint att gå hem så tidigt men fortfarande få betalt ända fram till kl 16. Kom hem och slängde på mig träningskläderna och fick med mig Christoffer också och träna en timme. Sedan kom Madde och Lisa på kaffe här hemma. Trevligt. Sen var det bara att slänga sig i duschen innan fidde kom hit. Anledningen till det var att det var dags för en tripp till Jönköping. Biljetter till Simple Plan skulle hämtas. Big Mac skulle ätas och Mattor skulle köpas. MEN mattor blev det inget med. Fanns en sort jag ville ha men fanns bara i vit och jag tror inte det är så bra att köpa en vit matta. Så får vänta tills den kommer in i svart. Men det shoppades ändå lite grann. Gick på IKEA och två nya tidningssamlare blev inköpta tillsammans med en papperskorg i samma serie.
Vi gick även i både sko och klädbutiker. Och i just en skobutik inhandlades dessa skor:
Vilka jag blev helt fast av direkt! Märke är Vagabond och priset var endast 599! Inte ofta så "billiga" skor inhandlas av mig. Men varför ska det alltid vara dyrt?

Om ni vill finns jag här imorn igen.

<3

Gamla tider

Jaha nu är söndagen snart till ända och det är måndag igen och jobb. Men imorgon är det utbildning som står på schemat. Ser väl kanske inte fram emot att ha 8 timmars teori direkt. Men vad ska man göra? Det är bara att stå ut helt enkelt.
I eftermiddags var det dags för fika hos morföräldrarna. Semlor blev det. Mums! Och till kaffet var det samtal från gamla tider som gällde. Så man satt mest och lyssnade. Ämnena för dagen var gamla ord som inte används nu för tiden. Ord som man inte skulle förstå om någon kom fram till en och sa. T.ex. Jag råkar inte till Gislaved. Inte kan man ana att råka betyder hitta. Men se de gjorde det tydligen. Sedan pratades det också om dåtidens konserveringsmetoder. Att man saltade köttet. Och fläsket blev alltid så salt att man var tvungen att koka de innan man stekte det.
Tänk vad mycket man får veta när man fikar en eftermiddag med gamla personer.
Något besök av favoriten blev det tyvär inte ikväll heller. Plugg satte stopp för det. Hata plugg! Men i veckan hoppas jag det blir annorlunda.

"Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag"


Sen söndagsmorgon

Söndag har det blivit. Och jag har i princip precis gått upp. Ja det blev visst att man sov lite länge. Usch känns som bortkastad tid plus att det lär dröja innan man somnar ikväll. Inte bra när man ska upp så tidigt imorn. Men det får man väl leva med. Dagen erbjuder väl kanske inte så himla mycket men om en stund ska jag smaska i mig några wallenbergare! MUMS! Finns det något bättre? Jag är faktiskt lite tveksam. Riktigt gott är det. Sedan ska jag följa med och förtära några semlor hos mormor och morfar som var ett tags edan man träffade. Inte träffat morfar sedan han kom hem från sjukhuset. Så det ska väl bli lite trevligt.
Sedan hoppas jag också lite på att få träffa min favorit! Hoppas på det i alla fall. Och hoppet är ju det sista som överger en ;)

Ha de fint

<3

I'll be there!

Nu sitter jag här i min ensamhet. Trodde jag inte att jag skulle behöva göra men så blev det. Men jag förstår faktiskt henne. Jag tycker så synd om henne. Behöva vara ifrån det som hon tycker om så mycket. Jag hoppas verkligen det blir bättre snabbt så du kan återgå till träningen och regera hela divison 3 framåt sommaren!
Stöttar dig!

Har precis skådat spektaklet melodifestivalen och jag vet inte men jag blev lite besviken på resultatet. Lasse Lindh som jag anser var klart bäst var i alla fall värd en andra chansen plats! Förstår inte riktigt hur andra generationens invandrare kunde ta sig vidare till andra omgången. Men det är ju så mycket som är oförsteligt.
Jaja inte mycket att göra åt den saken.

Nu ska jag vänta på att Christoffer slutar så ska vi ta en sväng till Niklas och se om det är något röj där. Sedan blir det nog hem och kolla på någon film. Har kommit underfund med att det finns en hel del nya western filmer som är av bra klass. Så det blir nog en sådan rulle. Återstår att se.

See ya

<3

Lugnt och mysigt

Jag har väl egentligen inte så mycket kul att skriva för er idag. Det blir en rätt lugn kväll idag. En kväll jag ska tillbringa med madde. Ser fram emot det väldigt mycket! Känns som att det var en evighet sedan vi träffades bara vi. Så det ska bli mysigt att kolla på lite film och bara umgås. Tyvär kommer jag inte få vakna upp vid hennes sida eftersom att hon ska upp och jobba tidigt imorn. Men jag får i alla fall träffa henne! Det är huvudsaken!
Mer än så hade jag väl inte att berätta idag.

Ha en fin lördagkväll gott folk.

<3

Grattis

Hej bloggen. Så nu är det allt slut på mina tråkiga och dåliga inlägg. Dags för lite roliga saker.
Jag kom hem för en stund sedan från Madde som hade gldjen att få fylla år idag. Hela 19 år. Grattis älskling! Och jag måste säga att jag älskar att överlämna presenter. Det är alltid lika kul och se reaktionerna. Och idag var det väldigt kul. Hon blev väldigt nöjd. Kan väl ta och avslöja vad det blev. Eftersom att det var alla hjärtans dag igår och jag inte fick möjlighet att träffa henne fick jag överlämna den idag. Det var ett halsband. Väldigt fint och ja jag tycker att de passade henne. Födelsedagspresenten är nog den som jag ändå blev mest nöjd över. Jag har beställt två biljetter till Simple Plan i Stockholm den 29 mars. Och i presenten ingår hotellvistelse. Och det verkar som att hon blev väldigt glad över den presenten. Mitt älskade Simpla plan fan ;) Oj ovanligt med smileyes i min blogg kom jag på nu. Det blev också tårtätning. Prinsesstårta vilket var mums. Till och med jag fick present dagen till ära. En alla hjärtans dags present. Blev väldigt glad. En tavla Madde hade gjort. Glädje behöver verkligen inte vara dyr. Blir så glad över sådana saker! Men typiskt mig så glömde jag kvar den. Men när jag har fått hem den åker den upp på vägen direkt! Du är så söt!

Kvällen vet jag inte vad den erbjuder. Blir väl en lugn kväll skulle jag tippa på.

Kom också att tänka på att jag började med dagens pryl här i bloggen förra veckan. Men det blev visst en engångsföretelse. Förlåt men så blir det. Men jag tror inte någon blev ledsen i ögat för det.

<3

Rubrik

Jag vet inte vad det är. Men ofta när jag kommer hem från jobbet är jag så otroligt nere. Vet gentligen inte varför. Finns vissa tankar som dyker upp lite då och då. Särskilt den senaste veckan. Skulle bara kunna börja släppa tårar utför kinderna när som helst. Men jag tror huvudorsaken till allt detta är att jag är trött och att jag känner så stor saknad! Skulle kunna säga att det är för mycket jobb och för lite ledighet. Jobbigt med 2 skift! 
Suck! 
Dagen blev inte riktigt som man tänkt sig men va fan de kommer nya dagar. 

Från början var det meningen att de skulle bli ett kul inlägg men det resulterade i detta. Förlåt.. Ska skriva det roliga inlägget imorn. 

Vet inte vad det är med mig...

<3 

Helt vanlig dag?

Idag är det den 14 Februari. Och vad är det för dag? Hm jadu. Det är en torsdag. Det är sista arbetsdagen för veckan. Valentin har namnsdag. Det är dagen innan min älsklings födelsedag. Annars kan jag inte komma på något mer speciellt med denna normala torsdag.
Nämen oj. Jag glömde visst det viktigaste. Det är ju alla hjärtans dag! Hur kunde jag vara så dum att glömma den.
Nejdå den har jag inte glömt. En sådan viktig dag kan man inte glömma. Eller är den så viktig? Är det inte en dag som alla butiker bara har uppfunnit för att öka försäljningen av kärlekspresenter? Men jag klagar inte. Det kan vara kul med en sådan dag en gång om året då man uppskattar varandra lite extra. Tyvär är det ju så att jag ska jobba denna dag. Så det blir inte något speciellt för min del. Mer än att min älskade kommer till jobbet en liten sväng. Så jag får möjlighet att överlämna hennes alla hjärtans dags present. Har haft lite beslutsångest om vilken present hon ska få idag eftersom hon fyller år imorgon. Men jag har nu kommit på vilken som ska bli vilken. Och jag tror hon kommer bli väldigt glad för båda. Jag är rätt övertygad om det.

Men annars har det väl inte hänt något nytt.

Ha en bra alla hjärtans dag och ta hand om alla ni tycker om!

Du finns i mina tankar hela tiden! <3

4 kängor!

Jag vet inte men har väl inte något sådär positivt att skriva nu kanske förrutom att halva arbetsveckan är gjord. Det är skönt vill jag säga.
Men nu till alla negativa saker! Jag har fyra lite ja vad ska man kalla dom. Jobbiga saker.

Nr1: Posten!
Ja nr 1 går till posten! Vi har inte fått posten på två dagar så idag ringde morsan och kollade upp varför vi inte fått någon post. Då visade det sig att dom ger inte oss någon post pga att min bil står på gatan och delvis framför postlådan!?! Har ni hört något värre? Jag har god lust att ringa upp den där lata kärringen som inte orkar stiga ur bilen och gå fram till brevlådan. Det kan inte vara mer än 2 meter det handlar om. Visst att det skulle bli jobbigt om dom fick göra så vid varje brevlåda men det behöver dom ju faktiskt inte. Jag är den enda på vår gata som har bilen på vägen när posten brukar komma. Hur farligt kan det vara att gå ur bilen vid 1 av 21 hus? Därför vill jag ha tillbaka den cyklande brevbäraren! Jag vill ha en Gustav Svensson som brevbärare som älskar sitt jobb och gör allt för att posten ska komma fram. Men här spelar det tydligen ingen roll om posten inte kommer fram. Kanske ska sända in en liten känga till posten i Västbo Andan? Dom kan gott få ett bananskal!

Nr:2 Batterier
Ja faktiskt. Idag har jag inte varit vän med batterier. Har börjat använda min mobil som mp3 spelare på jobbet för att göra kvällarna lite roligare. Men klart att batteriet skulle ta slut framåt sex sådär. Så då fick jag gå och hämta mina radiohörlurar i skåpet. Då visade det sig att batterierna i dessa också var slut! Så först tänkte jag att jaha det blir en tråkig kväll. Men jag satte batterierna på laddning en timma sen höll dom resten av kvällen. Som tur var! Men batterier som tar slut tycker jag inte om! Tänk om det fanns batterier som höll förevigt.

Nr 3: Henrik Torehammar
Denna jobbiga man som har Kvällspasset i P3! Det räcker att höra hans röst i 5 sekunder så tycker man inte om honom! Han har en fjantig röst. Hur gammal är han? Jo det visar sig att han är 27 år! Det kan man inte tro. Snarare 10. Dessutom så ställer han så otroligt dumma frågor till sina gäster som finns med honom. Det är så man står och skrattar åt honom och ruskar lite på huvudet över hur dumma frågor han kommer med. Tyvär så är det P3 som funkar bäst på vår arbetsplats. Annars hade jag hellre lyssnat på Mix Match på Mix Megapol eller något liknande!

Nr 4: Maskiner
Usch för dessa jobbiga saker! Det är väl egentligen rätt lönlöst att skriva ner hela min historia här eftersom det inte kommer vara någon som förstår då man måste jobba där jag jobbar för att förstå. Men i vilket fall som helst... Varför ska dom vara så klena och gå sönder när en två tons metallrulle faller ner på dom? Det gjorde att jag gjort en timmes arbete i onödan och fick göra om allt från början! Satans makapärer!

Men ja nu har jag fått ur mig det som behövdes.
Nu blir det Prison Break och sedan sova.

<3

Kragtag

Ja idag tog jag faktiskt tag i min krage och begav mig till gymmet för att träna. Kändes lite jobbigt sådär men när man väl stod där på löpbandet och värmde upp med nån kilometers joggning så kändes det faktiskt rätt skönt. Så när man var klar där så kändes det väldigt skönt att äntligen ha börjat igen. Man känner sig lite duktig. Nästa träningspass får bli på torsdag. För imorgon blir det en mellandag där man får vara lite onyttig. Ska nämligen testa coffea med Christoffer. Se om det är bra.

Ne nu ska jag fixa some stuff som jag inte tänker avslöja sedan är det dags för jobb igen.

Hörs när jag har lust igen

<3

Från en sekund till en annan

Hade lust att skriva något här när jag knappade mig till denna sidan. Men lusten försvann helt plötsligt. Vet inte men just nu mår jag inte så bra. Jävla tanke försvinn!

Godnatt världen!

Fult att gå på

När jag stod uppe i köket och väntade på att min mat skulle bli lite varm i mikron stod jag och kollade ner i golvet och kom på hur otroligt fult golvet är! Det är något man inte brukar tänka på. Men usch så fullt det är! Det är likaså när jag skulle gå ner på mitt rum igen att hallgolvet är också otroligt fult! man förstår inte riktigt hur det någon gång har varit snyggt. Men troligen så har det väl varit modernt någon gång. Men för mig är det oförståeligt.

Dags att bege sig till jobbet igen snart. Om si sådär 15 min. Och är åter hemma igen om ca 11 timmar. Man är nästan på jobbet en halv dag. Mer ledig tid tack!


Han den där

Idag är det en sådan där dag som det ända man vill höra är Lars Winnerbäck. Sitter och letar musik till min mobil för att ha något att fördriva tiden till i eftermiddag och kväll. Och så döck Winnerbäck upp och jag kände bara det att det är han som gäller idag! Så jag kan säga att just nu sitter jag och sjunger med som allra mest. För visst är det så att Winnerbäck är ändå den artist som jag kan bäst. Men är väl tur att ingen hör mig. Eller är det någon som gör det? Ja denna veckan kan det nog vara det. Brorsan har ju sportlov. Men förhoppningsvis så är han inne i det han håller på med...

Totalt snett

God afton gott folk. Har faktiskt ingen lust att skriva något här idag. Har ingen skrivlust. Så det blir något kort här.
Igår var det ingen bra dag. Jag skulle ha lite förfest till parken. Kvällen började bra. Bjöd på mat och så. Sen drack vi och umgicks allihop. MEN! Jag fick världens snefylla och var allmänt jobbig. Vet inte vad de var som gick snett. Katastrof blev det. Slutade med att jag sov på soffan. Men allt är återställt nu. Hoppas jag...

Hade inget för mig innan så läste expressen lite. Och där läste jag om en som hade fobi för rör?!?! Hon började gråta när hon lämnades ensam i ett rum med rör. Stod även om en person som hade fobi för gamla tanter. Också en väldigt konstig fobi. Detta är morgondagens tema i kanal 5:s program Outsiders. Något som jag tyvär inte kan se eftersom jag jobbar. Men jag skulle gärna vilja se det. Så kanske man skulle få sig ett skratt.

<3

Liv

Jag är bara tvunen att skryta lite. Som jag sa innan så blev det att man kollade på På Spåret. Ja det är inget att skämmas för. Underhållande program tycker jag. Men i alla fall. Jag var mycket bättre än båda lagen under en resa. Tog Jönköping på 10 poäng! Genom att bara höra ledtråden: "Där liv har återväckts". Det ni! Det var allt jag ville ha sagt.

Hjälp!

Vad är dt här? Vad har det tagit åt mig? är jag uppe i fyra inlägg på 2 dagar nu? Jag tror det. Hm jag känner mig lite som Fidde nu. Hoppas det inte gör något. Fast det kanske bara är uttråkande att läsa min sörja. Vad vet jag. Men det är ju alltid i alla fall 5-10 st som läser varje dag. Så jätte tråkigt kan det ju inte vara.

Jaha vad blev det av den här fredagskvällen då? Inte ett skit faktiskt. Alla är upptagna med annat. Så här sitter jag och har det tråkigt. Så då kan man ju passa på att vara lite sociala mot sina föräldrar som man sällan är. Det lär väl innebära att det är På Spåret som gäller. Men jag klagar väl inte på det. Rätt underhållande. Hoppas det blir ställen man kan något om. (vet att jag troligtvis kommer få någon som kallar mig gubbe nu men va fan gör det ;) ).
Sedan är det ju Hjälp! också. Det får man ju inte missa. Även om det har gått ner sig lite nu när dom bytt ut Robert mot nån jobbig receptionist istället. Men den misslyckade självmärdaren är alltid lika omtyckt.
Så ser väl min kväll ut ja.

Ha det fint

<3

Grand première!

Ja i kalendern kan man idag läsa att det är den 8 Februari och Bert och Berta har namnsdag. Så då får man ju ta och gratulera galten från Skövde på hans namnsdag. Men det jag vill ha sagt med allt det här är att om en månad är det den 8 mars. Och ni alla vet väl vad det innebär? Just det. Jag blir Systemmyndig! Härligt eller vad! Så hoppas ni redan nu börjat planera mina dyra fina presenter.

Att vara hemma och inte göra något kan göra mig väldigt rastlös. Vet inte avd man ska göra. Vad har ja gjort de två senaste dagarna? Jag har i princip pendlat mellan datorn och tv:n. Men det är väl i och för sig så det ska vara när man är sjuk. Men det känns som att när man sitter vid datorn så finns det inte mycket att göra. Vad kan man göra vid datorn förrutom att socialisera sig på msn och spela något spel? Finns det något mer? Ja det finns ju ett alternativ. Att bli en jävel i Flash eller kanske Photoshop. Men jag vet inte riktigt om jag har tålamod till sådant. Men jag skulle ändå vilja kunna lite sådant. Usch det är inte lätt.
Men nästa vecka när ajg kommer igång och börjar jobba igen så blir det inte till att sitta hemma och ta det lugnt varje dag. Nej för då är det dags att börja träna. Ja ni hörde rätt. Träningskortet är redan fixat. Det är bara att bege sig till gymmet och sätta fart. Jag har till och med planerat in mina träningsdagar. Vad sägs om månadg, onsdag och fredag. Det låter väl rätt lagom. I alla fall i mina öron. Så på måndag är det dags "igen" kanske man ska säga.

Har funderat på om man ska börja ha någon standardsak här i bloggen. Något som varje dag kommer igen. Har funderat på dagens pryl. Och ja varför inte? Så idag gott folk så inför jag alltså:

Dagens Pryl!

Prylen som får äran att vara först ut är RC Anka. Det är alltså en radiostyrd badanka. Varför ha en gammal anka som bara flyter omkring när man kan få en som man kan styra alldeles själv? Vattentät fjärrkontroll ingår. Ankan är din för 250 kr.

Allt för stunden.

<3

En underskattad man

Jadu vad ska man säga? Jag är helt paff. Man trodde
verkligen inte att den mannen kunde sådana oanade saker.
Och inte ett knyst sa han till oss under någon av hans
plågsamma och långa lektioner. Han kunde
 väl ändå visat upp något litet trick.
Då hade han nog blivit lite mer omtyckt.
Då hade det kanske blivit lite roligare att komma på lektionen.
Att han dessutom har varit nordisk
och svensk mästare i alla grenar är inte dåligt.
Och uppträtt i BBC! Det är inte alla som fått chansen att göra det.
Jag tror vi alla har underskattat den mannens kunskaper.
I alla fall hans trollkunskaper. Sedan kan man ju
diskutera om han var bra på det han lärde ut.
Mannen jag talar om är Lars Rapp eller som
han kallar sig: Trollkarlen Delgado!

image8

Äntligen ägd!

Ja godmorgon gott folk. Här sitter jag hemma. Borde vara på jobbet nu. Om jag hade varit frisk vill säga. Men nu är man ju inte det. Halsont och feber. Men jag tror febern har avtagit nu. Så det är bara fruktansvärt ont i halsen kvar. Så får se om man jobbar imorn. Känns så surt att förlora dessa pengar. Det handlar ju ändå om ca 2000 kr.
Hade gärna legat och sovit fortfarande kan jag säga. Men så blev det inte heller. Sotarn skulle komma på besök. Och han har sin väg rakt genom mitt rum påväg till pannrummet. Och ligga i sängen när han kommer inspringande är väl kanske ingen höjdare. Han skulle komma mellan 8-10 enligt pappret vi fått. Så morsan väckte mig när hon gick till jobbet vid 7. Sen tänkte jag de att jag kan väl ligga kvar till lite innan 8. Sagt och gjort. Men kl tjugo i 8 kommer han! Tro fan att han skulle komma tidigare. Där ligger jag och har det gott i sängen. Jaja det är väl sånt man får ta.
Men jag är glad för en sak jag inte missade nu när jag fick gå upp såhär tidigt. VINN ADAMS PENGAR! Det är nog det bästa man kan lyssna på på morgonen. Och oftast så blir det ju tyvär så att Adam äger lyssnarna som ringer in. MEN idag blev det verkligen inte så. En febersjuk smålläning ringer in och allvarligt äger Adam totalt! Han utklassas med hela 9-5. Så får det gärna vara fler dagar. Adam är lite väl kaxig tycker jag.

Lyssnade förresten på Äntligen Morgon när Christer Björkman var där i tisdags. Och vet ni vad jag och han har gemensamt? Ja inte är det läggningen som tur är. Men det är att vi båda har lika svårt för att vakna. Han kommer ofta försent till allt som är på morgonen. Och han har även 3 klockor som väcker honom på morgonen. Det liknar väldigt mycket mig. Men jag har i och för sig inte sovit 31 timmar i sträck som han hade gjort. Hans föräldrar hade sagt en gång i tiden att vi låter honom sova så får vi se hur länge han sover. 31 timmar blev det! Det är ju praktiskt taget omöjligt att sova så länge! Men så är han ju Christer Björkman.


Alles for nu ha de


Love


Anställd man

God fredagseftermiddag. Alltid skönt att vara ledig varannan fredag även om man lika gärna skulle kunna jobba eftersom man ändå inte gör något vettigt. Men det är som det är.

De två senaste dagarna har väl varit lite mer händelserika än resten av veckan. Onsdagen började jag med att gå upp vid 10 och käka frukost. Och sedan var det dags för att käka pizza med fidde. Mums gott! Sedan var det dags för jobbet. Och denna dag var inte som alla andra. Jag blev en anställd man på GA-Industri! Just precis. Inget mer K-Bemanning! Skönt att slippa skriva tidsrapport. Annars rullade kvällen på som vanligt. Fast iofs jag hjälpte Daniel på lilla rikten och putta till plåt en gång var 10e sekund nån timme. Tänk dig att sitta på en stol och lägga en plåt rätt var 10e sekund. Drömjobbet? Nja. Man blev rätt trött på att göra det efter en stund. Men sedan gick maskinen sönder och jag återgick till AKV där jag hör hemma. Hemfärden blev väl också något utöver det vanliga. Vi hann bara komma en bit in i Smålandsstenar innan vi upptäcker att polisen har en liten fartkontroll. (jepp kl 00.00 mitt i natten!) Och ja Jonas höll inte direkt 50. Utan snarare 80. Och vi upptäcker polisen försent så vi blir stoppare och 10 min senare kommer han tillbaka till bilen med en bot på 3200 kr. "Det drabbar ju ingen fattig" säger han och flinar. Men tyckte det var lite onödigt ändå.

Torsdagen var väl kanske lite lugnare men ändå rolig. Jobbet som vanligt. Men det var ingen vanlig dag. Första rasten blev det Smörgåstårta som Daniel bjöd på eftersom han gått och fyllt 22. Riktigt gott! Men folk blev tydligen inte mätta och undrade om vi inte skulle ta och beställa pizza till nästa rast och sagt och gjort. Pizza ble det och gott var det. Men det var inte många som hade mycket ork till att jobba efter det men det gick väl bra. Sedan fick vi besök kl halv elva av en person som tydligen var på partyhumör sådär på en torsdag kväll. Nämligen våran Chef. Han kommer med hunden i kopplet när det snöar och blåser som mest ute. Och vinglar runt lite. Vi pratde lite med honom och ja han luktade inte parfym. Han luktade sprit och sluddrade en hel del. Han hade tydligen ätit tacos och druckit några starköl till det och sedan blev det några glas vin efter det sa han. Vissa har det bra säger jag bara.

Idag har det varit väldigt lugnt än så länge. Steg upp ur sängen kl 12. Ja blev lite sent. Har även varit nere på K-Bemanning för sista gången. Och fick ett besök av Madde också. Planerade lite vad vi ska hitta på idag. 3 månader är det idag! Så det blir laga lite mat och kolla på någon film och dricka lite vin. Mys!

Allt för mig

Over and out!

<3

RSS 2.0