Grand première!

Ja i kalendern kan man idag läsa att det är den 8 Februari och Bert och Berta har namnsdag. Så då får man ju ta och gratulera galten från Skövde på hans namnsdag. Men det jag vill ha sagt med allt det här är att om en månad är det den 8 mars. Och ni alla vet väl vad det innebär? Just det. Jag blir Systemmyndig! Härligt eller vad! Så hoppas ni redan nu börjat planera mina dyra fina presenter.

Att vara hemma och inte göra något kan göra mig väldigt rastlös. Vet inte avd man ska göra. Vad har ja gjort de två senaste dagarna? Jag har i princip pendlat mellan datorn och tv:n. Men det är väl i och för sig så det ska vara när man är sjuk. Men det känns som att när man sitter vid datorn så finns det inte mycket att göra. Vad kan man göra vid datorn förrutom att socialisera sig på msn och spela något spel? Finns det något mer? Ja det finns ju ett alternativ. Att bli en jävel i Flash eller kanske Photoshop. Men jag vet inte riktigt om jag har tålamod till sådant. Men jag skulle ändå vilja kunna lite sådant. Usch det är inte lätt.
Men nästa vecka när ajg kommer igång och börjar jobba igen så blir det inte till att sitta hemma och ta det lugnt varje dag. Nej för då är det dags att börja träna. Ja ni hörde rätt. Träningskortet är redan fixat. Det är bara att bege sig till gymmet och sätta fart. Jag har till och med planerat in mina träningsdagar. Vad sägs om månadg, onsdag och fredag. Det låter väl rätt lagom. I alla fall i mina öron. Så på måndag är det dags "igen" kanske man ska säga.

Har funderat på om man ska börja ha någon standardsak här i bloggen. Något som varje dag kommer igen. Har funderat på dagens pryl. Och ja varför inte? Så idag gott folk så inför jag alltså:

Dagens Pryl!

Prylen som får äran att vara först ut är RC Anka. Det är alltså en radiostyrd badanka. Varför ha en gammal anka som bara flyter omkring när man kan få en som man kan styra alldeles själv? Vattentät fjärrkontroll ingår. Ankan är din för 250 kr.

Allt för stunden.

<3

Kommentarer
Postat av: madde

vad du blivivt flitig med bloggandet då ;D du fyller år om en månad och jag om en vecka ;P jag ska nog hitta nån dyr fin present till dig :D saknar dig älsk!

2008-02-08 @ 14:23:48
URL: http://maaddiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0