Underbar Comeback!

Precis hemkommen från speedway. Elitserie comeback för Lejon var det och med glädje vann dom med 59-37. Nästan lite utklassningssiffror. Ruud och Pedersen var väl lite av poängplockarna. Men det var kul det var det! Visst Smederna är inte det bästa laget men det kan nog bli en bra säsong det tror jag. 3200 är väl inte så dåligt heller på publiksidan.
Nu sitter jag och beskådar dramat på Old Trafford som Manchester just nu leder med 1-0 och är just nu i Champions League final. Vilket jag tycker om!

Imorn är det sista arbetsdagen för veckan. Det är skönt! Det är också dags för Sigges premiären! Det ska bli riktigt kul!

<3

Överraskad

Okej nu är jag sådär lite överraskad som man kan bli ibland. Vad har hänt här? Jo någon har varit i farten och haft tråkigt märker jag. Men tja jag klagar väl inte. Nu ser den lite roligare ut igen. Får säga tack Amanda. Men jag tror kanske man ska byta lösenord eller nåt?

Drygt arbetspass

Första arbetsdagen äntligen avklarad. Man ville inget annat än hem och sätta sig i solen och sola för att få lite färg. Men vad hände när man kom hem? Jo solen försvann in bakom molnen. Kommer fram en gång var femte minut i typ 10 sekunder. Är det lönt att sola då? Nej det tycker jag väl kanske inte! Attans!
Arbetsdagen har varit väldigt seg tycker jag. Maskinen gick sönder vid halv nio så vi var utan jobb i ungefär 1 timma. Då går tiden väldigt långsamt! Men tillslut tog arbetsdagen slut. Hm man kanske borde göra något. Nu är det försent att gå upp och träna. Är för mycket folk vid denna tiden. Får bli imorn direkt efter jobbet istället tror jag.

Fussball

Usch vad jag är trött!
Det blir nog sängen alldeles strax. Så får man sova ganska många timmar innan man ska upp vid halv fem för att jobba igen. Eftermiddagen var det fotboll som gällde. Madde hade som sagt seriepremiär mot Ljungby. Och det var väl inte direkt någon jätte rolig match. Men Madde gjorde en bra match! Släppte dock ett mål förbi sig. Men det ska man inte lasta henne för. Enligt mig var hon bäst på planen! Dom förlorade med 1-0 mot ett duktigt Ljungby.

Grillade lite innan. Alltid lika gott med grillat! Och har även kollat på Parlamentet. Robert är alltid lika rolig!

Kan även tillägga att gårdagens Långpromenad resulterade i en 47:e plats av 94 lag. Inte så pjåkigt.

<3

Långpromenaden

God söndag på er! Har inte haft någon tid till att skriva blogg den senaste dagen. Och det finns det all rätt till!

För igår var det Långpromenaden! Roligaste skiten på länge! promenad på 1 mil med stationer och tipspromenad och lite drickande för dom som kände för de. Riktigt kul! Inte för att man kände igen någon av alla andra som var med men vad gör det? Man behöver ju inte känna igen alla hela tiden. Själva tävlingen gick väl kanske inte jättebra. Men vi hade roligt! Och det är väl ändå det som är huvudsaken. Det blir nog en återkomst av Namnlösa nissarna nästa år också! Och då ska vi slå gorilla grabbarna!
Efteråt blev det grillning hos linn men inte nog med det så blev det faktiskt bad också! Kan ni fatta! Jag har redan badat! Och jag som oftast inte badar förrän det är 25-30 grader i vattnet. Men det var egentligen bara i och sen upp direkt. Men ändå. Det blev sömn väldigt tidigt faktiskt. Alla var väldigt trötta efter en dag ute i bushen. Men vår sovplats som var husvagnen var väl inte den bästa. Lite svårt att sova men det fick duga för en natt.

Idag blir det förhållandevis lugnt. Blir till att se Maddes seriepremiär. Får hoppas hon gör en bra match men det tror jag allt!

<3

Fredag for life!

Nej fy mig som har varit så dålig på att uppdatera bloggen de sista dagarna. Men finns väl kanske lite anledning till det. Det har varit underbart väder så man har ju hellre varit ute istället för att sitta här inne.
Dagen har varit toppen. Va och tränade på förmiddan. Bärjar kännas väldigt bra nu. Känns att träningen börjar ge. Underbart! Sedan drog jag och larsson till jönköping för en shoppingrunda. Han hade stora planer på jacka skor och lite annat. Men han kom hem med två par kalsonger och ett flak öl. Bra jobbat! Själv köpte jag mig en ny keps och ett nytt bälte. Okej lite sprit inför morgondagen blev det också.
Kvällen bjuder väl på lite film med grabbarna grus och morgondagen blir spännande! Långpromenaden i Ambjörnarp på dagen! Då ska det drickas och vara duktiga på alla stationer. Sedan på kvällen blir det grillning hemma hos Linn. Blir toppen!

<3

Blir man smartare av att hålla igång?

Det har redan blivit onsdag. Var tar dagarna vägen? Knepigt det där. Idag har jag varit och tränat. Duktigt! Men sämre är att jag knappt varit ute alls idag. Borde passa på att vara ute mer när det är så fint väder. Är det fint imorn blir det en promenad igen. Japp! Känner mig så duktig. Tränade i måndas, igår var det promenad och idag har jag återigen varit och tränat. Håller igång ganska bra nu. Kanske lyckas få den där efterlängtade kroppen trots allt. Kan ju hoppas i vilket fall. Nej nu ska jag snart åka till jobbet. Åka lite tidigare för har tänkt att göra bilen fin på utsidan. Men blev faktiskt lite tveksam om jag verkligen ska göra det idag. Ska till madde inatt och det dammar ner bilen lite. Så kanske ska vänta tills imorn. Hm Får köra ole dole på de. Sådär. Det blev tvätta imorn som vann. Kan ju ta det när jag åker ifrån henne. Smart jag är! Blir man kanske smartare av att hålla igång? En teori som flög upp i skallen bara...

<3

Costa Dorada

Nu är allt bara uppåt! Har precis varit ute på en promenad med harry och christoffer. Härligt väder! Och vi tog en sväng in på Linneá och tog en fika. Aldrig fel. Och vi gick där ute i det underbara vädret i bara långärmad tröja och snackade om allt mellan himmel och jord. Sådär som vi alltid gör. Härligt! Sommarkänslor!

Kan också säga att vintern 08-09 är räddad! 5 December bär det av till Costa Dorada, Dominikanska Republiken! Två veckor, All inclusive, 5 stjärnigt exclusive hotell, och med världens bästa person! Kan det bli bättre? Tveksamt! Skönt är det i alla fall att komma iväg sådär när vintern börjat komma in över Sverige!



Nu är det dags för käk.


<3

Japp!

En arbetsdag är avslutad av denna vecka. Skönt! Och vädret har ju varit underbart skönt idag också. Suttit ute på rasten och gottat oss. Underbart! Satte även igång med min träning idag igen. Det märktes att man varit ifrån det ett tag. Var lite mer jobbigt än vanligt och jag har fakiskt lite träningsvärk. Men skönt att komma igång igen. Jobbet har väl rullat på som vanligt tycker jag. Blir lite drygt framåt 23 när man snart får gå hem och kollar på klockan hela tiden. Då går tiden ännu långsammare. Usch! Nej nu blir det sova!

Dominikanska Republiken, Japp!

<3

Sommarkänslor

Helgen är över igen för denna gång och måndagen tar snart vid. Helgen har varit rätt okej tycker jag. Igår var vi hos madde och grillade innan vi begav oss hit till mig och förfestade inann vi skulle till parken. Vilken sommarkänsla det var att sitta ute och grilla. Hur skönt som helst! Men för våran del blev det inte parken. Utan vi hamnade hemma hos Labbinot va de va ? I alla fall någon hemmafest. Där blev vi kvar hela kvällenoch det var väl trevligt. Sedan blev det självklart OjOjs innan hemfärd till madde för att sova. Vi var väldigt trötta på förmiddagen så somnade nån timme innan jag åkte hem för att städa och sedan åka och fira morfar. Alltid lika gott med tårta. Mums!

<3

Fjant varning


image20

Okej det här är nästan pinsamt att läsa. Det här händer alla racerförare.
Och nu när han har blivit en sådan så är det klart att det händer honom också.
Och det är verkligen inget märkvärdigt. Eller just det ja. Jag glömde...
Han är ju prins!

knalle visit

Det har gått och blivit lördag igen: Vilket man aldrig tackar nej till. Steg ur sängen vid tio och vid elva bestämdes det att jag följer med christoffer, niklas och linn till gölingstorps marknad. Inte så mycket att hänga i julgranen direkt men lika gärna som att bara vara hemma så kunde man ju åka ut och va ute lite. Härligt väder ute ju! Snart dags att fixa sig och sedan åka ner till madde och grilla lite och sedan åka tillbaka hit och fortsätta och förfesta för att sedan gå till parken. Hoppas det blir lite folk idag bara. Annars blir de ju inge kul.


Jag har ryckningar i höger ögonbryn...

<3

Inget på deras sida

Nu är det över. Nu tar fotbollen över Sverige. Men det hade gärna fått pågå tills på söndag. För HV var inte värda sm bucklan efter denna matchen. Linköping hade i stort sett hela 2a och 3e perioden. Och den där såkallade domaren var inte direkt deras bästa kompis. Bortdömt mål en straff borde dom fått. Målburen hade dom inte heller på sin sida. Ett antal stolpträffar också. Nej det är synd om Linköping. Dom har kämpat i flera år och har varit nära. Nu har dom förlorat två finaler två år irad på hemmaplan. Ingen höjdare. Men men. Vem bryr sig? Inte jag i alla fall. Nu har korpserien avgjorts. Lär förbli det sålänge Leksand befinner sig i allsvenskan.

Nej nu blir det snart sova.

<3

Pluggtankar

Nu har man varit lite duktig och varit ute och gått, hjälpt pappa lite och hämtat mamma på jobbet. Men även en annan sak som jag absolut inte trodde för nån dag sedan att jag skulle göra. Jag har suttit och kollat på lite högskoleutbildningar faktiskt! Tro det eller ej. Har kikat klart nu och ja mina betyg sätter stopp för en hel del kan jag säga. I och med att jag inte pluggat varken Matte B eller Engelska B vilket är ett krav på väldigt många program. Så jag hittade tyvärr inget som passade. Därför ska jag nu ta tag i mitt såkallade liv och plugga Matte B och Engelska B så jag har lite större chanser till nästa år eller till våren. Det ska jag banne mig göra! Ska direkt in och kolla komvux! Komvux... Vilket äckligt ord! Man såg ju ner på folket som gick komvux när man själv gick på gymnasiet.

Solhelg

Äntligen helg! Säger jagefter en och en halv dags arbetande. Men det är faktiskt skönt. har varit otroligt krävande att gå upp så otroligt tidigt dessa två dagar. Usch! Men nu är det helg och här ska sovas länge! Men man måste också ta vara på solen som skiner! Ska bli fint väder hela helgen har jag hört. Och nu om en liten stund ska jag bege mig ut med Christoffer och gå en liten promenad i det underbara vädret. Det blir på med brillerna och shorts. Eller ja nästan i alla fall.

<3

Sista njutningen

Suck! Ja så får jag faktiskt säga nu utan att någon ska klaga! Jag sitter och njuter mina sista timmar av ledigheten. För imorgonbitti är det dags för arbete igen. Ja det är faktiskt synd om mig! Behöva gå upp halv 5 igen. Det är tufft när man sovit framåt 9 varje dag. Tyck synd om mig.
Men ska ändå bli lite skönt att komma ut och göra något. Lite drygt att sitta hemma så länge också utan att göra något.
Idag var det Ullared som gällde. Köpte väl inget speciellt. Fast köpte min första blueray film idag. Var tvungen att se om det är så bra kvalité som det sägs. Och jag avnjöt den med Christoffer för en stund sedan. Och ja det var bättre än dvd det var det men inte mer. Filmen var "300" om någon undrade. Förövrigt den bästa film som någonsin gjorts!

Har kommit på mig själv med att alltid gå in på samma internet sidor och i samma ordning också. Börjar nerifrån på favorit listan och jobbar mig uppåt. Blir alltid samma ordning. Då vet jag att jag inte missat någon blogg eller sida. Visst är jag störd?

Nej nu är det Sverige Pussas och Kramas och sedan Myggan innan det blir sömn. Hörs!

<3

Löven är sopade!

Nu har jag äntligen gjort det jag väldigt länge tänkt göra! Jag har sopat trappan ren från alla löv! Inte nog med det. Jag sopade hela garageuppfarten faktiskt. Så nu tycker jag att jag varit duktig idag också. Men nu återstår matlagningen. Men det får bli efter duschen. Kan ju inte laga mat svettig direkt. Det är skönt väder ute. Ni borde gå ut själva och känna efter om ni inte redan gjort det!
Blev nervös innan. Och inte lite heller! Men det var ingen fara som tur var.

Jag kan också rekomendera er att knappa in på 1000apor.se och se när Calle Schulman klär ut sig till gammal gubbe och försöker sno åt sig en hamburgare på donken. Lite smått kul faktiskt!

<3 saknar nu!

Borta

Sådär en ny dag har kommit och det är strålande väder. Jag har dessutom varit uppe på sjukan nu och tagit bort mina stygn. Åh så skönt det var att kunna klia bakom det gigantiska plåstret! Underbart! Men fick i och för sig ett nytt lite mindre men det satt så dåligt så de åker bort rätt snart skulle jag tippa på. nehe vad ska jag göra nu då? Ja jag kan inte göra så mycket just nu. måste vänta tills elsnubbarna har varit här och bytt vår elmätare. Så det får väl bli typ lite playstation eller nåt tills dom är klara sedan blir det handla lite eftersom det är jag som ska stå för matlagningen idag. Pastasallad blir det. Enkelt och ganska snabbt. Sopa trappan blir det nog också. Så jag har att göra idag.

<3

Ingen statistik

Okej är lite sådär småsur. Men jag vet inte vem jag borde vara det på egentligen. För antingen är det min dator som är lite fucked up eller så är det blogg.se. Men det är så att min statistik la av någon gång igår. I alla fall när jag hade haft 3 besökare igår. Så antagligen på förmiddan. Efter det har jag enligt statistiken inte haft några besökare. Men det vet jag att jag har haft. Eller?
Jag skulle tippa på att det är datorn som fortfarande spelar ett litet spratt. omformatering kanske skulle behövas. Men det är sånt jobb med det så jag tror jag väntar tills jag har ork att hålla på en hel dag med det. För det är ju ungefär så lång tid det tar för att få allt bra igen. Om inte ännu längre tid.

Nu är det nog i vilket fall dags att sova. Upp ganska tidigt. Till sjukan och plocka mina 5 stygn. Äntligen! Kunna klia under det gigantiska plåstret! Ska bli wonderbar!

Godnatt Sverige!

<3

Finish!

Sådär nu är allt absolut klart! Pantat har jag gjort och det blev några kronot. hela 47,50. Så nu kan man ju handla lite på kvantum utan att betala. Skönt! Jag har också duschat vilket var skönt. Kände sig lite äcklig efter allt städande. Så nu är allt tipp topp. Så nu kan jag ta det lugnt resten av dagen. Spela lite playstation nu kanske. Öva lite på Fifa eller något liknande. Vi får se.

Duktigt Andreas!

Jaha nu är mitt rum skinande rent och det luktar sådär gott av rengöringsmedel med lemon lukt. Kan det bli bättre? Nej inte när det gäller ordning och reda. Nu kan man åter vistas på mitt rum utan att behöva gå därifrån med en dammråtta under strumpan. Härligt! Tvättat lite har jag också gjort och duktig var jag och plockade ner allt som hängde på tvättlinan. Borde få en belöning tycker jag.
Nu på schemat står pantning av flaskor och burkar. Kan säga att det finns endel. Inte pantat allt från min 20-årsfest ens. Och sedan dess har det blivit en del också. Så det lär nog bli några kronor det. Sedan är det ju det om jag ska orka sopa bort alla löv i trappan. Det är fint väder ute och så men jag vet inte riktigt om jag har lust med det. Kan ju göra det imorn så har jag något att göra då med.

Min dator är helt väck! Blivit lite underlig. Måste klicka på uppdatera varje gång jag går in på en ny webbsida för att kunna se alt som hänt sedan sist. Annars blir det samma saker hela tiden.
Konstig? Nej inte alls!

Städa

Godmorgon. Ja idag är det städa som gäller. Det ska storstädas på mitt rum. Och hinner jag ska jag även sopa lite i trappan. Eller lust kanske man ska säga. För hinner lär jag ju göra. Men men hörs senare

<3

En vanlig söndag

Dagen efter mår man ju alltid lite dåligt sådär. Men ja det är väl så det ska vara. Kul var det igår i alla fall. Jönköping var vi i och ja det var väl kanske inte jätte mycket folk men det kan ju vara kul ändå. Det är ju lite så att det blir vad man gör det till. Sen är det ju en annan sak att Kalle var lite tofflig och inte kom även om han sa att han skulle de. Men vad ska man göra åt honom? Jadu han är nog ett såkallat hopplöst fall.
Ditfärden var riktigt party alltså! Sjöng hela vägen till Jönköping. Men hemfärden var väl lite tvärtom. Hela baksätet satt och sov hela vägen hem. Men det var skönt för då gick tiden fort.

Nu är det väl den vanliga söndagsstädningen som gäller. Plocka flaskor. Men idag tror jag inte jag behöver torka något i alla fall. Vi pojkar håller drycken i burkarna och i munnarna.

<3

Vad är pågång?

Jag sitter här och är lite smått sur faktiskt. Sur på min dator som verkar fått ett litet spratt! För det första så är mitt virusprogram konstigt. Det är tydligen föråldrat och det hjälper inte att hämta uppdateringar eller installera om det. Hm vad göra? Sedan är det också MSN som är lite konstigt. Jag kan inte längra logga in från min dator. Testade på min brorsas dator och där gick det fin fint.
Som sagt ny dator snart!

Nåväl ikväll ska det bli trevligt. Grabbarna kommer hit och vi kör lite förfest för att sedan faktiskt åka till Jönköping för att testa den staden. Ska bli trevligt.
Hoppas ni också får en trevlig kväll och drick inte fööör mycket!

<3

Andreas goes Shaggy

Okej nu kommer den stora frågan. Raka eller inte raka? Vad tycker ni?
image19

Gammal och seg!

Jag behöver ny dator! Min har börjat bli fruktansvärt seg! Så jag tänkte igårkväll att nu ska jag göra lite uppstädning. Tog bort alla onödiga prgram körde diskrensning, ad-aware, pest patrol, virus scanning och diskfragmentering. Kort sagt. Jag gjorde allt för att få den lite snabbare. Blev den det? Nej det är synd att påstå. Kanske pytte lite snabbare men inte märkbart! Så nu är det snart dags för nästa stora inköp. Usch börjar bli mycket. Men får nog vänta någon månad i alla fall. Men jag vet just nu vilken jag vill ha och den här gången blir det en bärbar! Och den är läcker! Se själv! 

Dessutom har jag nu varit och besiktigat bilen. Och den gick igenom. Men tror nog han var lite snäll som inte gav mig någon anmärkning. Handbromsen tar bara hälften av vad den borde, läcker tydligen lite olja och en skyltbelysning är sönder. Men det är väl bara att ordna dessa saker så är bilen i topptrim sen!

Farlig plats!

Fredag! Äntligen helg! Eller ja helg hela veckan har det ju i och för sig varit men nu är det den riktiga helgen. Vad händer? Tja ikväll ska jag träffa madde i alla fall. Det är det enda som är inplanerat.
Pratade lite med Jonas igårkväll han rapporterade om läget på jobbet. Hänt en del saker tydligen. I onsdagsmorse var det en kille på andra skiftet som blev av med 4 fingrar. Fy fan! tumme, pekfinger, långfinger och ringfinger. Men dom kunde nog rädda två av dom. Men ändå! Och igår tappade en chilenare en rulle i golvet. För 7 år sen var det en kille som tappade en rulle och fick den över sig och dog! Kunde ju hänt igen. Inte att leka med 13-14 tons plåtrullar! Så det är en farlig arbetsplats där det händer många saker. Gäller att passa sig! Om en vecka är man åter och jobbar.

<3

Grattis skånepågar!

Okej det blev ingen film för min del. Jag fastnade framför Lyxfällan och Dirty Sexy Money istället. Sistnämda var väl inte direkt världens bästa serie. Inget man kommer följa direkt. Men det fördrev min tid mellan 21 och 22. Och när jag sedan satte mig här igen och klickade upp internet och Expressen kom fram fick jag se överraskningen att Rögle har lyckats ta sig upp i Elitserien igen! Jag kan inte säga mer än Grattis! Det är faktiskt jätte kul att dom lyckades igen. Bara hoppas dom kan hålla sig kvar några år. Dock lyckades ju inte Leksand iår heller. Jag tror såhär... Satsa mer på egna juniorer än spelare som kommer utifrån som inte har något hjärta för klubben! Leksand har ett av Sveriges bästa juniorlag. Börja plocka!

Film?

Suck så tråkigt! Det finns ingenting att se på televisionen. Vad ska man göra då? Jag har ingen lust att sitta här eller spela heller. Hm Kanske får ta och sätta på en film kanske. Hm kanske har nån bra man kan se. Ja så får det nog bli.

Hojt!

Krut-torrt

Jaha nu har man blivit några hundra kronor fattigare. Gått igenom bilen nu inför morgondagens besiktning. Och nån lampa var trasig. Och ja det är väl det man tänker på att kolla i första hand. Sen tänkte vi äh de är väl lika bra att kolla oljan när vi ändå håller på. krut-torrt var det i tanken! Tur att vi kollade de. Så de var bara att åka upp och fixa olja. Och det är ju inte billigt inte. Så två burkar olja blev det också. ca 300 kr. Fint! Och imorn ska jag se om jag kanske åker ner till holmgrens och se om dom kan dra åt handbromsen. Vi får se.
Det är dyrt att ha  bil!

Winnerbäck braig

Satt och klickade runt lite här på underbara internet nyss och besökte Winnerbäcks webbplats och det visade sig att han har varit med och gjort en duett med en tjej som heter Melissa Horn. Klart jag var inne på hennes Myspace sida och lyssnade på den. Och ja den var riktigt sådär Lars Winnerbäck aktigt bra. Hennes debutalbum släpps 30 April. Kanske blir något man borde lyssna lite närmare på. Gå in och lyssna ni med!

Låten heter "Som jag hade dig förut"
http://www.myspace.com/melissahornmusik

Onyttiga dag

Torsdag har det blivit redan och om en vecka är det dags att börja jobba igen. Måste lata mig så mycket det går nu. Idag har jag väl inte varit så nyttig. Vaknade halv 11 vid kvart över elva va jag christoffer och niklas och fikade och sen vid tolv kom fidde och då beställde vi kebab. Usch så onyttig! Och kebab blir det till ikväll med. Resterna som jag inte orkade äta upp innan. Men nån dag kan man väl få vara lite onyttig också.
Spelade lite fifa också. Men det är väl inget mer vi ska nämna om det. Jag var inte i form idag helt enkelt. Får ta och träna lite mer.

<3

Snabb dag

Nu är det i princip redan kväll. Man undrar lite var dagen har tagit vägen. Den har gått väldigt fort tycker jag. Fick väl kanske inte så mycket gjort idag direkt. En promenad och lite undanplockning på mitt rum i princip. Men jag är sjukskriven så får ju ta det lugnt och inte göra mycket.
Nu sitter jag och väntar på att älsklings madde ska komma och göra sällskap ikväll inatt och imorgon. Alltid lika trevligt.
Och jag ska visa henne vem som är bäst när det gäller Fifa. Kommer regera!

<3

Välkommen

Sådär ja då var promenaden avslutad. Det blev ingen lång och det var lite småkyligt och det blåste väldigt kallt. Men det var skönt att komma ut en liten stund. Inget man kan förneka.
Fick brev från Expert idag också där dom gav mig en välkomstcheck på 50 kr eftersom jag tydligen gått och blivit Expert Card kund när jag köpte tvn. Ja vi får väl se vad som inhandlas för dessa 50 kr.

Sikket väder

Vaknade idag och såg att solen sken in på mitt rum. Ja det kan den faktiskt göra även om jag bor i denna bunker. Då får man lite energi sådär. Så vad ska jag göra idag? Hm. Sträcker fortfarande lite i såret så sopningen av löv i trappan får vänta nån dag till. Så vad ska jag göra? Hm... Jo jag tror jag går ut och går en liten sväng så jag i alla fall får lite frisk luft. Det kan behövas. Se hur lång promenad man orkar med.

Stoppa klassikern!

http://www.expressen.se/nyheter/1.1113924/professor-forbjud-glassbilens-melodi
Okej jag vet inte men hur många gånger kommer glassbilen? En ång varannan vecka är det va?
Akta så du inte har högt blodtryck eller dåligt hjärta. melodin kan göra det värre!

Just idag

Måste bara kolla med er därute som tydligen läser min blogg. Hur kommer det sig att ni var/är så många just idag? Jag har väl inte skrivit nåt mer intressant än vanligt. Men ändå är ni fler än vanligt. Hm underligt. Nåväl kul att det finns folk som besöker bloggen så man inte skriver för inget.

100 Höjdare har precis slutat och det var lika underhållande som vanligt. Lite av en favorit idag var ändå den 30 årige konverterade muslimen som fortfarande bodde hemma hos föräldrarna och sparade urin från när han var liten och hade hela tomten och huset täckt med julbelysning. Han tog ändå priset! Men tanten som suttit i en hiss i 25 år får också en stjärna i kanten. Så mig kan ni räkna med nästa vecka också!

Too Bad

Synd HV! Det kommer inte gå iår.

4-1 i matcher till Linköping är vad jag tippar på.

Elfsborg leder också mot gnagarna såhär efter en halvlek med 2-0. Fin Fint!

Förövrigt börjar 100 Höjdare nu hoppas ni kollar på det sköna programmet för det tänker jag göra!

Ta vara på denna tiden

Sådär nu har man varit iväg en sväng till jobbet och lämnat sjukskrivningspapper och snackat runt lite. Känns skönt att inte behöva stå därnere till kl tolv inatt. Kändes skönt att kunna gå ut ur dörren och gå till bilen när man ville. Får se till att njuta denna en och en halvveckan.
Var hemma hos madde en stund också. Hon var duktig och skrev på sitt projektarbete så satt där jämte och försökte att inte störa allt för mycket.

See you soon

Snö vid fel årstid

Visst blir man lite chockad när man går upp idag och ser ut genom fönstret och ser att det ligger snö ute! Vad är det? Det ska ju inte komma någon mer snö nu det är ju vår! Sol och värme vill vi ha nu!
Var ute och hämtade posten innan och till min förvåning så var det en väldig massa post till mig. hela 3 brev! Varav ett var deklarationen. Den har man ju väntat på ett tag. Alltid kul och se hur mycket man får tillbaka eller får lägga. Och iår har jag turen med mig och får tillbaka. Hela 4300. Känns skönt att få lite extra pengar till sommarn. Härligt!

Vill rekomendera en väldigt ehm ja vad ska man kalla den egentligen? Den är inte bra men man kommer skratta en hel del. Jag vill rekomendera filmen Plötsligt i Vinslöv! Man lär få sig ett gott skratt åt dessa underliga personer. Och här kommer ett litet klipp: http://www.youtube.com/watch?v=o57Z-fWuANo&feature=related 
Så har du chansen att se den så se den!
P.S Dom älskar mini golf. Eller just det man får inte säga så. Bangolf heter det ju.

<3

Kungen på planen!

Ja usch vad jag har varit dålig idag! Inte ett endaste blogginlägg. Men kan i och för sig bero på att jag gjort saker hela tiden. Sov ganska länge. Var med madde en liten stund. Träffade fidde hela eftermiddan och kvällen i princip. Då blir det inte mycket tid till att skriva. Men i alla fall så har dagen varit bra och det var även gårdagskvällen. Christoffer, Linn och Harry var här hos mig och madde och kollade på film och sjöng singstar och svepte även ett par glas vin. Och på det blev Christoffer en aning på g så han ville ju aldrig sluta sjunga singstar. Men vad ska man göra åt det? Inget antar jag. Vill säga grattis till min älskling också som spelade första matchen på länge och lyckades se till att dom vann med 3-2. Hade det inte regnat hade jag stått och hejat på!

Idag har jag även råkat slösa lite pengar. Tänkte att det börjar bli tråkigt med bara bilspel till playstation så var iväg och inhandlade Fifa 08. Så jag och fidde har kämpat mot varandra hela eftermiddagen och jag måste erkänna att jag blivit mycket bättre.

Nu blir det en vecka med lugn. Bara vara hemma och ta det lugnt. Men ska försöka att i alla fall städa bilen och sopa i trappan utanför hallen så jag slipper få in massa löv varje gång dörren öppnas. Får se när min mage tillåter detta.

<3

Från vinter till sommar

Nu tycker jag är lite välförtjänt av att bara ta det lugnt. Varit igång i princip sedan jag steg upp. Även om hag kanske inte kan göra så mycket än så har jag ändå hjälp till när farsan bytte till sommardäck på min bil. Jag tvättade både sommar och vinterdäcken. Det behövdes! Och nu precis har jag varit och tvättat bilen. Så nu skiner den verkligen! Nu har den blivit en bil igen. Äntligen slippa dessa fula vinterdäck.
Så nu har jag tänkt att spela lite playstation kanske. Tja varför inte.

Hoyt!

Siuga

Jag vet inte det kanske inte är så himla kul. Men Alex gör det lite kul för han är så ful och lättroad. Och visst lite kul är det väl kanske. Eller? http://1000apor.se/tv/foersta-dan-pa-nya-jobbet


Harry den fyndige (rasistiske?)

Jag tänkte faktiskt dela med mig av vissa sms skämt som jag mottagit av Niklas/Harry idag. Han har varit så otroligt fyndig.
Exklusivt för min blogg!

SMS skämt 1:
Vet du vad det är för skillnad mellan en blindtarm och en moderat?
Dom finns där men ingen vet vad dom gör.

SMS skämt 2:
Vet du likheten mellan en blindtarm och en neger?
Båda ska bort

SMS skämt 3:
Vet du vad det är för likhet mellan en blindtarm och en arab?
Båda ställer till med smärta utan anledning.

Varför känns det som att dom har nåt med min blindtarmsborttagning att göra?

Händelsefattigt

God fredagseftermiddag på er gott folk. Det är väl inte direkt något stort som händer idag eller har hänt. Blivit mest lite tv tittande och playstation spelande. Men gårdagskvällen och natten förgylldes av madde som gjorde mig sällskap. Alltid lika trevligt! Idag skulle hon hem och plugga till högskoleprovet imorgon. Tror det kommer gå fin fint för henne. Hon är rena geniet emot mig. Ibland önskar man ju att man var lite smart i alla fall.

Helgen som står för dörren lär bli lugn. Det är nog bäst att ta det lugnt några dagar innan man kommit tillbaka till sitt normala jag. Men redan idag känns det lite skillnad. Kan gå nästan helt rakryggad. Vilket är skönt. Det har börjat klia som satan i såret men det är väl bara positivt antar jag.
Nej det finns väl inte direkt mycket mer att skriva om. Mitt liv är väldigt händelsefattigt för tillfället.

<3

Hejdå sjukhus

Nu är man återigen hemma efter lite mer än en dags sjukhusvistelse. Orsak: Blindtarmsinflammation.
Ja så kan det gå. Vaknade igår morse med världens magsmärtor. Tänk er att ha så ont så man knappt kan vända sig. Visst lite magont hade jag haf sedan i måndags. Men inte så farligt. Ibland kan man ju ha ont i magen utan anledning. Men igår morse gick det inte längre! Så det blev att åka till Värnamo sjukhus för lite undersökningar. Tog sin lilla tid men tillslut kom dom underfunn med att det var blindtarmen och det blev inläggning för min del. Delade rum med nån gammal gubbe som hette folke. Sa inte direkt mycket. Snarkade gjorde han dock. Efter lunchen blev det dags för operation. Det gick nog bra. Hat liksom inget minne av den. Logiskt kanske? Men däremot efter operationen hade jag mer ont än innan operationen. Fy fan! Har nog aldrig haft så ont! Så jag vet inte hur mycket morfin jag fick. Men blev en hel del.
Låg väldigt länge på uppvaket. Var nog som en zombie ganska länge. Men tillslut fick jag komma upp på avdelningen igen. Efter ett tag fick man besök. Morsan farsan och Madde! Blev jätte glad när jag fick veta att madde skulle följa med! Var kul att träffa henne igen. Men i och för sig kanske inte världens roligaste ställe att träffas på men vad ska man göra. Sedan var det dags att sova. Men inte lätt att sova när man har dropp och ont i magen. Men sov väl lite till och från. Men blev ju lit glad när jag idag på morgonen fick veta att jag skulle få komma hem. Skönt att komma hem och sova hemma istället. Lite roligare än att ligga och glo i taket på ett sjukhus.

Så nu har jag fått komma hem igen och har fått sjukskrivning i vå veckor till att börja med. Vad ska man sysselsätta sig med dessa veckor. Hmm. Madde har ingen skola eller praktik så umgås med henne blir det nog en del. Sen tajmade jag ju tv köpet ganska perfekt så det blir nog toppen ändå.

Tack för mig... Hej!

 
<3

5 månvarv

1 April är det idag och jag har inte blivit lurad. Eller ja det finns ju dom som försökt men jag är inte direkt lättlurad. Så jag har klarat mig bra på den fronten. Vanlig arbetsdag har det varit. Men jag var så fruktansvärt trött idag. kunde knappt hålla ögonen öppna när jag körde till jobbet. Farligt värre plus att det var extrem dimma. Såg typ 5 meter framför bilen. Så när jag kom hem la jag mig för att ta en powernap. Den varade i 45 minuter. Rätt lagom tid att sova.

Idag är det inte heller vilken dag som helst! Det är 1 April vilket innebär att det är 5 månader sedan jag och Madeleine blev vi. Och om man ska sammanfatt det kort så har det varit helt underbara 5 månader. Och jag tror och hoppas att det kommer bli väldigt många till underbara månader! Älskar dig väldigt mycket! <3

Sedan vill jag bara rekomendera en fantastisk låt! Elliot Minor - Parallel Worlds (Acoustic Version)

Stockholm, Simple plan, Rami Shaaban och en vinnande dansare

Ja äntligen är bloggen uppe igen. Blev lite besviken i söndags kväll när man inte kunde skriva om den underbara helgen. Så får ta igen det idag.

Helgen såg ungefär ut som rubriken lyder. Alltså inte helt fel.
Jag och älsk satte oss i bilen lunchtid i fredas för att åka till Stockholm för en underbar helg tillsammans. Och underbar det blev den verkligen! Efter en lång bilresa anlände vi till Stockholm och hotellet i Älvsjö. Efter att ha varit inne och vänt innanför betalstationerna och vänt eftersom vi körde fel hittade vi tillslut till hotellet. Hotellet var verkligen inget att klaga på! Kanonfint! Så jag vil här rekomendera Rica Talk Hotel. Relativt nybyggt och väldigt modernt hotell. Fredagen blev rätt lugn. Vi gick ut och käkade god mat på en restaurang i Älvsjö. Sen var det mys på hotellet och självklart Let's Dance finalen. Som i alla fall jag orkade se hela. Madde var lite för trött för att se upplösningen.
Uppstigning på lördagen ganska tidigt för att hinna med så mycket shopping som möjligt. God frukost blev det innan vi begav oss in i smeten. Det blev lite shoppat. Jag själv shoppade för ca 1800 medan madde handlade för över de dubbla. Men ja det är kul att shoppa! En kändis fick vi också se. Påväg från Gallerian till NK mötte vi Let's Dance Tobbe. Och håll i er nu ni som kanske inte trodde detta: Han har pojkvän så ni som fantiserat om honom kan ju hitta någon annan att drömma om nu ;) Sen tillbaks till hotellet en stund innan vi åkte in igen för att äta och sedan ta oss ut till Djurgården och Cirkus. Simple Plan var riktigt bra! Men även förbandet. Elliot Minor. Det är verkligen ett band som är värt att lyssna på. Sedan tillbaks till hotellet i en fullproppad buss!
Trötta som vi var efter en lång shoppingdag slocknade vi ganska fort. Och jag vet inte om det var så bra. För vi glömde helt av att man skulle ställa om klockorna. Så vi vaknade rätt sent på söndagen. Halv elva och frukosten slutade serveras kl elva. Men vi hann. Och vi var inte de enda som steg ur sängen sent. Det gjorde även landslagsmålvakten Rami Shaaban som tydligen bodde på hotellet tillsammans med sin flickvän och deras bebis. Sedan var det packning och hemfärd.

Så jag får ta och tacka min underbara flickvän för en fantastisk helg! Vill göra om det snart! <3

RSS 2.0