Lasse

Sådär nu är allt klart som skulle göras idag! Skönt. Och ändå finns lite tid kvar innan jobbet börjar. Får bli att lägga in lite ny musik på mobilen så det finns något att lyssna på ikväll. Och just nu sitter jag faktiskt och lyssnar på P1! Skartta inte! Det är faktiskt bra just nu. Lars Winnerbäck sommarpratar. Det kan man ju inte missa. Men ja lite segt är det. Men Lasse är ju Lasse.

Schönt!

Det känns faktiskt riktigt skönt. Kl är 10 och jag har redan varit och tränat. Underbart! Var där uppe redan vid jvart över 8 och kärde en och en halv timma. Kändes skönt. Inte mycket folk däruppe heller. Jag och 4 pensionärer. Och när man är pensionär ska man kanske inte springa och försöka prata samtidigt. Det kan resultera i att man faller på löpbandet. Såg lite roligt ut. Men stackarn kunde ju brutit lårbenshalsen eller vad som helst.

Nej nu är det städning som gäller!

Hörs!

Sista söndagen

Jaha helgen är återigen slut men den här gången känns det ändå rätt okej att den är slut. För det är ju bara trots allt en vecka kvar att jobba. Så det är inte så farligt. Däremot känns det lite jobbigt att behöva gå upp vid halv sju imorgon bitti även om jag ska jobba kväll. Ska nämligen vara lite taxi åt mamma som ska till Värnamo Sjukhus och ska vara där kl halv 8. Operation för sitt onda knä är det som gäller. Så man får ju ta och ställa upp. Men det innebär att jag kommer upp tidigt och får mycket gjort innan jobbet. Så det blir träning direkt när jag kommer hem runt 8. Klar vid halv tio med det ungefär. Då blir det nog till att städa rummet faktiskt. Känns som att det kan behövas. Bilen borde också städas men det får nog bli en annan dag.

Idag har det varit en bra dag. Sov till kl 12. Mmm skönt! Tråkigt att madde steg ur sängen kl 6 ungefär för att åka till jobbet. Hade varit mysigt att vakna upp med henne jämte sig. Men man kan ju tyvär inte få allt. Drog till Christoffer och Linn för att checka läget och också käka mat. Bakfyllemat! För idag har det varit en bakfylla kan jag säga. Usch! Det var inte roligt att vakna imorse inte! Sedan blev det iväg och se när Madde spelade match. Och det var faktiskt en bra match idag! Riktigt rolig match att se. Madde var mycket bra enligt mig. Och stämningen har nog aldrig varit så god på läktaren!
Nu ikväll var det återigen en sväng till Christoffer och Linn för att kolla på EM finalen (känns lite konstigt att säga "till Christoffer och Linn") Det var trevligt faktiskt. Dom har börjat få ordning på saker och ting även om det är kartonger och liknande saker överallt fortfarande men det är ju inte så konstigt. Men det kommer bli nice det tror jag allt!

Nej nu ska jag nog ta och bädda ner mig i sängen och läsa en stund innan jag somnar. Ha det fint!

Jävla silverfiskar! Illa när dom börjar komma och springa på soffan! Men nu är han död och ligger i soporna! Godnatt!

<3

En vecka bort nu!

Äntligen helg! Det är verkligen alltid lika skönt med helg. Och nu känns det faktiskt lite extra skönt. För nu vet man att det bara är en vecka kvar innan det är 4 veckors efterlängtad semester! Ska bli så otroligt skönt! Men jag har ju faktiskt gått upp tidigt för sista gången. Eftermiddag blir det nästa vecka. Och det innebär ju bara 4 dagars jobb. Och vad jag hört om sista dagen innan semestern brukar det inte hända särskilt mycket. Har till och med hört att det brukar drickas öl och käka smörgåstårta och bara ta det väldigt lugnt. Det låter ju faktiskt inte helt fel kan jag säga. Återstår ju att se vad som händer.

Jag är väldigt trött nu kan jag säga. Tränade efter jobbet idag och det var verkligen über jobbigt! Körde ett rejält pass. Sprang 5 km också. Gick förvånandsvärt lätt. Tror jag ska ge mig ut i spåret på söndag och springa en runda också. Jag kan nog faktiskt säga att jag är i bättre form än någonsin. Känns underbart skönt faktiskt! Och mycket är tack vare Madde. Hade hon inte pushat på mig lite till att börja träna hade det aldrig hänt och då hade nog magen och ja hela kroppen inte sett ut som den gör nu. Så tack älskling!

Nu ska jag snart bege mig till Christoffer lägenhet och spana in lite hur den ser ut. Ska bli spännande. Blir eventuellt att jag följer med honom till Ikea imorgon också. Får se det.

Det var korkat gjort!

Dagens Blåbär


Leonardo DiCaprio och Igor Akinfeev

Eller?

Denna förbannade trötthet!

Godkväll Sverige! Vad händer? Ja här är det inte mycket som händer i alla fall. Jag sov nån timme innan för att jag ska orka se hela matchen mellan Ryssland - Spanien idag. Igår missade jag i princip hela andra halvlek. Lite synd eftersom att det var en så bra match. Men det är inte lätt att hålla sig vaken när man är dödstrött. Men jag vill då inte påstå att jag är mycket piggare nu än innan jag sov. Sitter och gäspar mest hela tiden. Så lär väl bli samma scenario denna kväll. Tyvär! Men jag ska försöka! Det ska jag. Skam den som ger sig!

<3

Måste måste!

Nu börjar det märkas av att jag varit uppe sedan kl halv 5 imorse. Otroligt seg! Både jobbat och tränat. Träningen var ganska jobbig. Jag tänkte köra lite mer löpning idag och det blev det. Så jag sprang 5 km. Inte bara musklerna som behöver tränas.
Nu efter det så har jag blivit väldigt sugen på nåt sött och gott. Något i stil med godis. Men nej! Jag ska inte! Tänker inte! Får ju inte förstöra träningen. Dessutom sparar man ju lite pengar.
Min hals mår inte riktigt bra idag heller känner jag. Men jag hoppas det försvinner fort. VIll inte ha nån sån skit nu! Måste jobba de sista nu innan semestern annars blir det nog lite tufft med ekonomin i sommar. Får jobba även om jag skulle bli sjuk helt enkelt. Men jag ska nog lyckas se till att inte bli sjuk. Madde har också ont i halsen. Igen! Tycker faktiskt synd om henne. Ofta ont i halsen nu för tiden. Stackarn. Förresten så börjar jag sakna henne lite nu.

Ikväll börjar semifinalerna. Tyskland - Turkiet idag och jag vet inte men det känns nästan som att Turkiet skulle kunna skrälla och gå till final. Likaså Ryssland. Men vad konstigt det låter. Turkiet - Ryssland i en EM final. Nej det går ju inte! Men kan nog mycket väl bli så.

<3

Midsommar 08

Då var denna långhelg slut. Det har varit en bra helg faktiskt. Åkte ner till Falkenberg för midsommarfirande i torsdags och kom hem nu i eftermiddag. Det blev en helg med drickande i 3 dagar. Vilket har satt sina spår idag. Otroligt seg. Ingen ork till att göra något. Så jag ska inte göra något överhuvudtaget.
Jag orkar inte skriva något längre inlägg om vad som hände under helgen. Men kan ju ge några ord i alla fall. Det hände något varje dag i alla fall. Midsommaraftonens natt var väl den märkligaste händelsen. Och den utspelade sig här på hemmaplan i Gislaved och Christoffer stod som huvudperson. Han kan bli lite märklig när han druckit en aning mycket. Och jävligt oroliga blev alla! Jävla stolle!
Annars var det bara positiva händelser under helgen. Lite tråkigt dock att det inte blev något Grand eller Bratt igår. Men det blir ju inte alltid som man tänkt. Myshets faktorn har i alla fall varit hög i helgen.
Just nu har man ingen lust att stiga ur sängen kl halv 5 imorgon bitti för att jobba igen men får väl se det positiva att det bara är två veckor kvar till semestern! YES!

Tack för helgen! <3

Glad midsommar!

Känns skönt att sitta här kl 12.30 och slippa tänka på att man ska käka för att sedan hinna till jobbet. För idag är det inget jobb. Skönt! Istället hålle rjag på att packa lite inför trippen till Falkenberg. Vid tre beger vi oss ner till bästkusten. Förhoppningsvis så är det inget regn som väntar oss där. Men det ska bli en trevlig helg. Det ska det bli!

Fick igår reda på av Madde att vår vinterresa till Dominikanska Republiken är flyttad! Vi ger oss av den 1 December istället för 5 December som det tidigare var. Men fråga mig inte varför. Men jag klagar inte. Komma iväg lite tidigare är aldrig fel.

Nej det var allt för mig nu och för resten av helgen. Så Glad midsommar på er alla läsare!

<3

Total Katastrof!

Okej nu är vi missnöjda med dom som ska representera Sverige i ett Europamästerskap! Det var inte kul alls att gå där på jobbet och lyssna på matchen. Okej första målet men när andra målet kändes det riktigt kört eftersom att Ryssland helt klart var det bättre laget. Men med den kapacitet som Sverige ändå har borde vi kunnat vara en aning bättre. Kan säga att Ralf Edström hade verkligen inget positivt att säga om Sverige under hela andra halvlek.
Så jag kan faktiskt säga att det var skönt att stå där på jobbet och slippa se skiten! Räckte gott och väl att höra skiten. Men Lasse Granvist är alltid lika skön att lyssna på. Härlig människa det där.

När jag åkte hem idag var det väldigt mycket folk ute i Smålandsstenar. Vet inte vad det kan bero på men kan ju i och för sig varit för att Sverige spelat klart för en timme sen då typ.
Men jag blev allt lite förvånad när jag var tvungen att stanna för gubben med rollatorn som gick över övergångsstället kl 00.05 en onsdagnatt!

<3

Varför ikväll?

Okej nu är det såhär. Jag har ingen lust att jobba ikväll! Det kanske ni förstår. Hur kul är det att stå på jobbet med dålig radiomottagning och lyssna på matchen mellan Sverige och Ryssland. Det hade varit en aning mycket bättre att sitta hemma eller någon annanstans och ta en öl samtidigt som man kollar matchen. Men så blir inte min kväll.
Men jag är inte bitter för det. Det är ju sista dagen på jobbet fr denna veckan sedan är det bara 2 veckor kvar till semestern.

Imorgon blir det falkenberg där vi ska tillbringa midsommarhelgen. Det blir jag, älsk, Louise, Fidde och Stavve. Ska bli trevligt!

<3

Sommarlov, det märks

Det märks att sommaren med allas sommarlov har anlänt. På jobbet märks det genom att det har kommit ett antal sommarjobbare. Tror det är runt 5-6 st. Men dom går dagtid och går ute och städar området. Skönt att man gått förbi det där med sommarjobb! Det märks också när man åker hem på nätterna. När alla fortfarande gick i skolan såg man aldrig någon ute. Men nu ser man massa människor som är ute. Möjligen fulla småungar som springer runt och gör massa hyss. Spränger postlådor mm.

Varit nere och hämtat ut min beställda radiokorg och är alltså 640 kr fattigare. Och jag tycker att Zoovillage är lite sega. Står fortfarande att min order är klar för plockning. Ändå så är det två dagar sedan jag beställde. Illa! Inga kläder innan midsommar där inte.

<3

Fack i alla dess former

Det tycker verkligen om att åska nu märker jag. Igår dundrade det tydligfen på bra här hemma. Haglade rätt rejält också tydligen. Och det syntes när vi kom hem från Tranemo. Stora drivor med hagel på vissa ställen och gigantiska vattenpölar överallt. Och idag när jag kom hem från träningen var det återigen dags att åska lite. Men blev tydligen inte så mycket. Men jag är rädd om mina elektriska prylar så sladden åkte ut. Har nu också varit och lämnat in inträdesansökan till facket och också varit på Holmgrens och beställt fack till den nya stereon. Blir några kronor att lägga ut där men det kommer se lite snyggare ut än vad det gör nu. Så det kan det nog vara värt.

Snart dags att laga mat. Koka pasta är det som gäller. Sen blir det jobb. Jippi!

Coldplay - Cementeries Of London

<3

Avis!

Helgen är över och det är dags för jobbvecka igen. Men det är endast en tredagars igen. Ledig torsdag eftersom att det är midsommarafton på fredag. Härligt! Falkenberg blir det över midsommar. Ska bli trevligt det.

Helgen har varit som förväntat, bra alltså. Lugnt i fredags och igår var jag en sväng i Ullared och köpte bla en ny bilstereo så nu är ljudet sjukt bra! Äntligen användning av mina högtalare. På kvällen var jag hos madde. Lagade mat och kollade på fotbollen. Mysigt. Idag har det blivit att man hängt med kalle hela dagen i princip. Drog en vända till Värnamo och käkade på Max i hans nya bil. Saab 9-3 Aero (Avis!). Den jäveln köpte bilen jag ville ha! Vill med ha nu! Men den är kanonfin. Sen blev det fotboll. Linn spelade och ja det blev väl lite utav en utklassning. Hela 8-1 vann dom med. Ingen vidare målvakt i det andra laget direkt.

Jag har nu också lagt en beställning på Zoovillage. Och jag följde det enda smakrådet jag fick och köpte Ed Hardyn. Finfint! Hoppas bara att den kommer innan midsommar!

Allt för mig, hej!

<3

Vinnare 2008!

Holland! Behöver man säga mer? Holland kommer stå som EM vinnare 2008. Utan tvekan! Att vinna med 4-1 mot Frankrike är inget man gör hur som helst. Men Holland dom gör det! En match som var rena uppvisningen av Holland. Frankrike hade verkligen ingen chans! Och Frankrike spelade ändå i VM finalen för två år sedan! Det gjorde Italien också och Holland lyckas slå dom med 3-0. Det visar hur otroligt bra Holland är! Så om ni frågar mig så står Holland med bucklan efter finalen den 29 Juni!


Smakråd tack!

Okej nu skulle jag vilja ha er hjälp!
Det är så att nu är det dags att beställa nya kläder! Var längesen det blev något nytt nu. Men nu ska jag banne mig beställa. Det får bli en t-shirt denna gång. Eller två? Kan det ju också bli. Men nu har jag lite beslutsångest.

Vilken eller vilka av dessa ska jag ta och beställa?
http://se.zoovillage.com/store/productdetail.asp?DisplayItemID=33424&ListType=13

http://se.zoovillage.com/store/productdetail.asp?DisplayItemID=36220&ListType=13

http://se.zoovillage.com/store/productdetail.asp?DisplayItemID=35612&ListType=13

http://se.zoovillage.com/store/productdetail.asp?DisplayItemID=36933&ListType=13

Så snälla läsare, Hjälp mig!

Det är verkligen fredagen den 13:e!

Ja så skull eman faktiskt kunna säga. Jag vet inte om det fanns något som gick rätt till på jobbet idag. Allt gick bara fel hela tiden, för alla dessutom. Allt krånglade. Det är nog första gången jag märkt att det har varit fredagen den 13:e. Innan har man alltid tagit det med en klackspark och inget har hänt. Men idag var det precis tvärtom. Det kanske är så ändå att det är en olyckans dag. Därför kanske man skulle ta och hålla sig lugn och inomhus resten av dagen så att inget dramatiskt kommer att ske. Kan ju krocka med bilen eller vad som helst. Ingen som vet. Så därför blir det nog en lugn kväll skulle jag kunna tänka mig. Men vem vet. Jag kanske vågar mig utanför dörren trots allt. Återstår att se.

"Steget Före"

Sitter här och lyssnar på fotbollslåtar. Det finns faktiskt många riktigt bra. Just nu är det GES med "När vi gräver guld i USA" som kommer från högtalarna och dessförrinnan var det låten från 1958. "Vi hänger med". Alla har dom sin egen charm. Man ser vilken förändring det har blivit genom åren. Kolla bara idag. Idag är det en liten kille som har en totalt värdelös låt. men 94 var det en riktigt bra låt som för all framtid kommer spelas. Men hur länge kommer lille Frans att spelas? Jag har faktiskt aldrig hört hela om jag ska vara ärlig. Så det bevisar ju att det var bättre låtval för om åren.

Bara en arbetsdag kvar nu. En kort sådan också. Skönt. Och imorse lyckades jag återigen med det helt osannolika att gå upp alldeles för tidigt. Idag vaknade jag 03.30 i tron om att kl var halv 5. Gick upp och käkade frukost och gjorde mig iordning för att åka till jobbet. Precis innan jag ska åka så ser jag att kl bara är 4!  En hel timma kvar innan avfärd. Men då är det faktiskt rätt skönt att kunna lägga sig och sova en hel timma till. Riktigt skönt! Det var ju dock inte lika illa som förra gången då jag gick upp vid 1 och käkade frukost och var påväg till jobbet.

Fick också en liten sommarpresent på jobbet idag i form av en stor badhandduk som var som en svensk flagga där det stod: GA "Steget Före". Häftigt!

<3

Seg!

MEr än halva arbetsveckan har gått men det har gått fruktansvärt segt! Tiden går väldigt långsamt. Känns som att man jobbar hur länge som helst. Skönt att snart få semester! Idag känner jag mig väldigt seg. Var och tränade efter jobbet. Ett jobbigt pass. Ingen vila alls mellan övningarna och mycket motion. Känner att jag skulle kunna somna direkt. Jag har inte sovit alls mycket dom senaste nätterna. Det går inte att somna helt enkelt. Ligger och läser en liten stund men det gör mig inte tröttare. Jobbigt värre.

Underligt det här med bloggen. De senaste veckorna har det varit väldigt mycket mindre besökare än vanligt. Konstigt. Det kan bero på att jag flyttat över till den där nya plattformen som man tydligen skulle göra. I och med det försvann funktionen kontakter. Kanske blev det så för er också? Vilket medförde att har man inte adressen läser man inte heller bloggen. Men vem vet man kanske lyckas vända på siffrorna.

<3

Vad var det jag sa

Jag vill inte skryta eller så. Men vad var det jag sa. 2-0 ;) Kanske borde satsa lite pengar nästa gång. Nu är det dags att sova så att man orkar upp kl 04.30 imorgon bitti. Har ingen lust! Men godnatt!

VI går för dubbelvinst ikväll!

Ja det gör vi faktiskt. I två helt olika sporter. Nu kl 18 börjar speedwayen mellan Masarna och Lejonen. Ska bli kul att äntligen få se Lejonen köra i TV. Sedan direkt efter det kommer den andra vinsten för kvällen då Sverige kommer vinna mot Grekland i öppningsmatchen i EM med. tja vad ska vi säga, 2-0. Tro mig! Det kommer bli så.
Och jag ser egentligen inget negativt med Daniel Andersson i startelvan. I och för sig vill man ju se lite mer offensivt spel då hade det helt klart varit bättre med Källström eller Sebastian Larsson. Men förhoppningsvis gör Lagerbäck det rätta och byter in någon av dessa i halvlek eller en bit in i andra halvlek.

Nej nu ska jag bänka mig framför tvn. Efter Speedwayen blir det parken för att se Sverige spela! Ha det!

<3

"Ta vara på solen dagen"

Första arbetsdagen är gjord. Men det tog sin lilla tid innan den var över. Tycker det gick riktigt segt idag! Men tillslut tog den slut. Satte mig i bilen och åkte direkt till Madde. (äntligen få träffa henne!) Hade bestämt att vi skulle åka och bada och så blev det också. Men fråga mig inte vad sjön hette. Och det var lite krångel att ta sig till platsen. Blev en liten omväg i skogen men vi kom fram tillslut till stenen där det var ganska perfekt att sola och bada. Faktiskt ganska varmt i vattnet också.
Skönt att vara ute i solen. Måste ju ta vara på den tiden nu när det ska bli sämre imorn.

Det var skönt att få träffa Madde igen på riktigt. Den senaste veckan har mest varit en liten stund som mest. Längtar bara efter att få vakna upp vid hennes sida. Det var ett tag sen. Och det finns verkligen inget bättre! Love it!

sov gott?

Jag har så fruktansvärt tråkigt. Funderar på att gå och sova igen. Har ingen lust med något just nu. Kul helg jag har haft!

Bored!

Hej Sverige! Ja vad gör jag här kl halv tolv egentligen? Det undrar jag också. Det är väl ändå inte här man borde infinna sig en lördagkväll. Men ändå så kan det bli så vissa lördagar. Men kvällen började bra. Grillade här det vanliga gänget och stämningen var gpd. Men försvann väl rätt rejält när alla var samlade framför Portugal - Turkiet. Kalle ville bada och fick med sig Christoffer och det gjorde att Linn och Niklas drog sig hem till sig och kvar lämnades jag och Fidde. Vi kollade klart matchen som förövrigt Portugal vann. Därefter drog sig Fidde iväg till Albin som hade fest. Och kvar blev jag med massa disk. Så jag har stått och diskat där i min ensamhet samtidigt som jag lyssnade på Mix Megapol. Låter det som en trevlig Lördagkväll? Nja den kunde ju vara bättre om man säger så. Så vad ska jag göra nu? Hm jag vet ärligt inte. Sjunga singstar för mig själv? Nej det är inte speciellt lockande. Spela lite playstation då? Tja kanske de. Annars vet jag inte. Sova kanske? Också ett alternativ. Ska fundera ett tag till. Ha det bra där ute. Och förhoppningsvis har ni det roligare än jag har det just nu. Inte svårt att ha det roligare faktiskt...

<3

Rami


Det ska bli väldigt spännande att se Rami Shaaban sitta på avbytarbänken med
mobilen i högsta hugg och följa landslaget!

Grattis!

Fredag är det men käns som om det skulle vara söndag faktiskt. Men tur är väl det att det bara är Fredag. Hela helgen framför sig.

Igår var det då äntligen dags för alla studenter i Gislaved att få rusa ut. Och självklart var vi där för att fira Madde. Hon var sprudlande glad när hon kom ut. Som det ska vara. Sedan var vi hemma hos henne och åt väldigt god mat som hennes Mamma hade tillagat. Det öppnades massa paket och åts även tårta. Och en och annan öl slank ju ner också. Ölen gjorde att jag och fidde blev lite pepp på Sigges så dit bar det av när Madde hade begett sig till hotellet för studentfest. Så jag fidde och kalle åkte till sigges där det var väldigt mycket folk faktiskt och förvånandsvärt många studenter också. Men det var trevligt!

Jag säger återigen grattis till alla studenter och framförallt till Madde som var så här underbart fin igår!



<3

Konsten att alltid bli stressad!

Ja visst är det väldigt underligt. Jag har varit ledig hela dagen men ändå är jag lite stressad nu för att jag är rädd att inte hinna bli klar i tid. För vad har jag gjort idag? Jag gick upp vid halv nio och sedan varit och fixat blommor och varit med fidde och köpt presenter. Sen var jag ju i och för sig duktig och städade mitt rum men det gjorde jag på 45 min. Men ändå så sitter jag här nu och är ganska stressad. Ska gå om 40 min för att ta emot Madde som kommer utspringandes.
Jag har precis strukit min skjorta och mina byxor. Hatar att stryka skjortor! Så komplicerat. Men bra det blev det, tror jag.

Ska bli lite spännande idag. Jag har faktiskt aldrig träffat Maddes farmor innan. Och knappt hennes morfar heller. Så det ska bli lite spännande.
Sedan får vi se om det blir Sigges eller inte. Beror nog på hur peppad man känner sig framåt kvällningen.

Nej nu måste jag fortsätta med fixningen så jag hinner i tid.
Ha det!

<3

Systembolagstuggummi

Onsdag har det sprungit och blivit. Vilket också är sista arbetsdagen för den här veckan. För imorgon är det ledighet som gäller. Maddes student. Men det visade sig att jag hade varit ledig ändå. För det är dagen innan 6e Juni. Så nu går jag och hoppas att det är likadant vid midsommar. Och troligen är det de. Kolla upp det idag.

Igår fick jag ett lite roligt brev från ett försäkringsbolag. (min klocka är tydligen försäkrad) Det var adresserat till Dreas Åhlin. Ofta? För något år sedan kallades jag det. Men att jag får ett brev från ett försäkringsbolag är lite underligt. Men jag skiter i vilket. Tänker inte förlänga försäkringen ändå.
Var också på systemet och inhandlade cider till mudde också. Och då fick jag syn på en skylt vid kassan att om man visade leg innan kassörskan frågade efter de fick man en present. Och klart jag var snabbare så ett paket systembolagstuggummi är nu mitt. Inte smakat än. Får bli efter käket.

Lars Winnerbäcks nya singel "Strimmor" är riktigt bra för övrigt!

<3<3<3

Teknikens baksidor

NU är jag mätt och belåten och sitter och lyssnar på enrique Iglesias nya låt. Den är riktigt skön faktiskt. Så den åker in i min telefon som eftermiddagsunderhållning på jobbet.

Idag har jag också varit och fixat det sista till madde. Jag hoppas hon blir nöjd. Det hade jag blivit faktiskt. Jag ska nog inte behöva vara orolig för det. Och hon är väldigt nyfiken har jag märkt. Men tänker inte säga något. Surprise så att säga.

Jag vet inte vad det flyger i min telefon ibland. Inatt var den extra konstig. Från och med ca 23.45 till ca 03.45 gick det inte att nå mig. Eller ja jag fick inte smsen som Madde hade skickat. Utan dom fick jag kl 03.45. Jag vaknade och trodde att kl var väldigt mycket. Men jag kunde lugnt somna om igen. Skönt! Men mobilen är väldigt konstig! "Endast Nödsamtal" står det bara så går det inte ringa eller skicka eller ta emot sms. Jävla tekniska prylar!

<3

3 dagars

Ny vekca nya möjligheter brukar det heta. Och ja det kan väl hända att det är så. Kvällskift är det som gäller. Men ska bara jobba 3 dagar. Väldigt skönt faktiskt! För på torsdag är det ju älsklingens student och då går det inte att jobba.
Idag har jag varit iväg och tränat en sväng. Härligt när svetten bara rinner. Hårdträning är vad som gäller nu för tiden. Så jag var helt slut efteråt. Orkade inte ens lägga mig i solen en stund som jag tänkt göra. Får ta det imorn.
Nu har jag lagt in bilder från karnELEValen i alla fall. Blev några stycken det.

<3

Lovely helg!

Jag har varit fruktansvärt dålig nu den senaste veckan på att skriva. Inte ett enda inlägg har jag lyckats få fram. Har bara inte haft någon lust att skriva.

Men skippar alla händelser som skedde innan helgen så tar bara helgen.
Det har återigen varit Gisledagarna. Alltid lika kul! Men ja det var u i och för sig inte lika kul som förra året då man gick sista året på gymnasiet och skulle delta i KarnElevalen. Absolut det roligaste man kan göra! Så man längtade tillbaka när man såg alla glada treor som hade så sjukt kul. En av dessa glada var madde som iår var med. Och bra gick det ju också! Deras klass gick och vann hela alltet! Säger stort grattis! Helt klart dom bästa! Bäst ekipage och absolut bäst ballongdans också! Så helt klart värda att vinna. Extra kul att den där snobbklassen Spek A snuvades på vinsten. Lovely!

På kvällen blev det utgång. Grillade hos Harry innan vi begav oss till Gisleparken. På scen stod denna kväll Nordman som körde en fullängdskonsert. Han är väldigt bra faktiskt. Hel lyckad kväll. Vilket också hela helgen har varit. Liksom Gisledagarna alltid är! Nu är det bara att se fram emot nästa års upplaga.

7 månader! <3

RSS 2.0