Skrivabstinens

Dags att skriva av sig lite känner jag. Var ett tag sen jag orkade sätta mig ner och bara skriva allt man tänker på. 
Dagarna går snabbt nu. Den här veckan gör jag faktiskt något jag inte hade väntat mig att jag skulle göra. Jag är tillbaka på Dolomite. Jag jobbar igen. Inget jag hade väntat mig i onsdas. Men så blev det. Blev uppringd av morsan och jobb tackar man inte precis nej till just nu. Behöver komma över alla pengar jag kan få. Det är en jobbig vecka. Vi är beordrade 8 timmars övertid. Så idag har jag jobbat 11 timmar. Räknar med att jobba 12 imorn så man blir av med övertiden så man slipper ha övertid kvar tills på fredag då man vill hem för helg. Men sen är ju frågan vad man ska sysselsätta sig med efter denna vecka. Då kanske det är dags att sätta igång att söka på allvar. Ta tag i alla kontakter man har och se om det finns något ledigt. På något sätt känns det ändå som jag har en del på den fronten. Har ett antal jag ska kontakta men också en del andra planer som skulle vara kul att förverkliga. Tiden får utvisa vad som blir av och inte blir av.
Något jag även verkligen skulle vilja är att resa någonstans. Men för det krävs pengar. Och det finns det inte så gott om just nu. tyvärr...

Jag har börjat känna mer och mer att jag vill tillbaka till skolan. Tro det eller ej. Man saknar skollivet. Jag saknar alla man träffade dagligen och umgicks med. Bara att vara i skolan och se alla. Känns så märkligt att inte vara där när alla andra är där. Men det är en vanesak som antagligen kommer mattas ut efter ett tag och kommer inte tänka nämnvärt på det. Skulle vara kul att träffa alla och hitta på nåt. Det är vad jag vill i alla fall. Hoppas någon mer skulle tycka det var kul. Det är också ett tag sedan man träffade sina kära kompisar. Låter lite fånigt kanske men jag saknar er fan! (Det tog emot att säga på något underligt sätt)
Sitter och lyssnar till tonerna från Moneybrothers nya album. Har inte varit något Moneybrother fan direkt innan. Men måste säga att han har verkligen lyckats med detta album. Efter Moneybrother ligger Timo Räisinens nya platta i kö på spelningslistan. (Ja fidde jag råkade läsa din blogg och blev nyfiken på dessa nya album)
Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt. Men som det ser ut just nu blir det väl inga stora rörelser. Måste orka att komma upp imorgon också så bäst att komma i säng i hyfsad tid.

Tänka sig det blev en hel del skrivet här ändå. Inte illa pinkat.


image5
En bild säger mer än tusen ord!

RSS 2.0