Real Powernap!

Torsdagen är till ända och det har varit en väldigt händelsefattig dag. Jobbat och bara tagit det lugnt. Har även bokat tid för service på bilen. 10 november är det dags. Skönt att äntligen få den fixad!
Jag tog också en äkta powernap på eftermiddagen. Sov i 15 minuter. Det gjorde faktiskt stor nytta. Blev mycket piggare efter det. Skönt ibland.
Imorgon bärjar helgen igen vilket alltid är lite extra skönt. Får se vad som händer. Jag och Madde har varit tillsammans i 1 år på lördag. Men lär inte bli att vi träffas. Hon jobbar delat vilket innebär att hon är ledig några ynka timmar mitt på dagen.  Så vi får ta igen det lite på söndagen då hon "bara" jobbar till 16.30. Har inte träffat henne sen i fredas nu. Vilket börjar bli mycket. Hon har ju hunnit vara i London och allt. Så saknar henne väldigt mycket faktiskt!

Jag hoppas verkligen inte att snö fortsätter falla inatt. Då kan det bli lite jobbigt att ta sig till jobbet imorgon bitti eftersom jag inte har vinterdäcken på. Dessutom har jag bara 2 kördugliga däck! Jag måste alltså köpa två stycken. Bäst att få tummen ur och fixa det också!

En sån där dusch man vill stå i för evigt!

Jag tog en dusch för en stund sedan. Det var ingen vanlig dusch. Det var en väldigt, väldigt skön dusch! En sådan där dusch man absolut inte ville gå ur. Det var så varmt och skönt. Och man skruvade upp mer och mer för varje sekund som gick. Man ville verkligen inte gå ur för att man vet att utanför duschdörrarna är det kallt! Svinkallt! Därför tog jag idag en dusch på ungefär 20 minuter och jag såg ut som en kokt kräfta efteråt. Men fan så skönt det var med en varm dusch!

Den här tycker jag är lite rolig. Det ligger en hel del sanning i den också faktiskt. Läs och skratta sen!

En killes berättelse:

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans
sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har aldrig heller förstått det där
med Venus och Mars. Jag har aldrig kommit underfund med varför männen
tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan. Till exempel.

En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen
börjar glöda i sovrummet, när hon till sist säger: "Jag känner inte för det, jag
vill att du bara ska hålla om mig". Jag sade "VA??!! Vad var det där?!".
Så säger hon dom orden alla pojkvänner fasar att höra: "Du är inte
tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna, för att jag ska kunna
tillfredsställa dina fysiska behov som man". Hon besvarade min frågande
med att säga, "Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte vad jag gör
för dig i sovrummet?"

När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag.

Nästa dag så tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick
ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort onämnt
shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera
olika verkligt dyra klädesplagg. Hon kunde inte bestämma sig vilken hon skulle
ta så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement
till hennes nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje
ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par
diamantörhängen.
Tillåt mig säga..... Hon var så upphetsad. Hon måste ha trott att jag var
ett steg från mentalsjukhuset. Jag började tro att hon testade mig när
hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband, när hon inte ens kan spela
tennis. Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa, "Det går bra
älskling". Hon var nästan nära sexuell tillfredställelse av allt
shoppande.
Med ett jättestort leende sade hon till sist, "Jag tror att det är allt
älskling, vi går och betalar". Jag kunde knappt hålla mig när jag till
sist sade, "Nej älskling, Jag känner inte för det".

Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett
förvånat "VA?" Jag sade sedan: "Älskling! Jag vill bara att du håller
sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella
behov som man, för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna". Sedan när
hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag: "Varför kan du inte
älska mig som den jag är istället för dom saker jag köper åt dig?"

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller...


Bilen gjorde mig glad för en gångs skull!

Vet ni vad. Jag är faktiskt glad idag! Blev det för ungefär en halvtimma sedan. Anledning? Bilen är bättre än jag hade trott! Farsan och jag kikade på bilen innan efter avgassystemshål. Men vet ni vad? Det fanns inget! Det enda som var orsaken till det hemska ljudet och lukten var två lösa skruvar! Och dom sitter inte löst längre. Därför låter den lika fint som den alltid har gjort plus att jag sparar lite pengar på att slippa fixa något. Underbart! Men ändå så kommer endel pengar gå åt till bilen nu den närmsta tiden. Boka tid för service då dom också ska se efter vad det är för fel på fläkten. Funkar inte riktigt att köra utan en fungerande fläkt på vintern. Plus att det blir lite kallt. Och sedan behövs 2 nya vinterdäck. Inte jätte billigt men vill jag hålla mig kvar på vägen är det allt lika bra.
Så nu ska jag ta och leta lite billiga däck på nätet!

Inte direkt händelsefattigt!

Sitter här och är ganska trött faktiskt. Men det går faktiskt inte att lägga sig nu. Nej inte förrän vid kl 23. Man får inte gå miste om Boston Tea Party som har säsongspremiär ikväll. Vilket jag ser fram emot. Skulle faktiskt kunna påstå att jag älskar allt Filip och Fredrik gör! Allt blir riktigt kul. Sveriges bästa tv personligheter skulle jag nog kunna säga utan att tveka.
Inte ett enda inlägg under helgen. Det är ju nästan lite illa om det inte hade varit för att det känns som att jag haft fullt upp hela helgen. I fredas var det Parken och Kate Ryan som gällde och i lördas begav vi oss till Varberg och till bröderna Karlsson vilket alltid är lika trevligt. Så också denna gång. Vill man ha riktigt kul så är det dit man ska åka! Och igår kom vi hem vid 4 och då hade jag lite städning kvar att göra sedan förfesten som hölls här i fredags. Så har min helg sett ut!
Hur har er sett ut?

Död åt snusare!

Jag har en liten ovanlig utsikt idag när jag bloggar emot vad jag brukarha. I vanliga fall är det en stenvägg framför mig. Men idag när jag titar ut genom fönstret ser jag en ko som gnider sitt huvud mot ett träd. Ja vart har jag hamnat? I en kohage? Nja inte riktigt. Jag är hos Madde som jag nämde i mitt tidigare inlägg. Jag är sjäv här just nu eftersom att hon jobbar. Men imorgon är hon ledig så då får jag träffa henne lite innan jag börjar jobba.

Det är inga vanliga dagar på jobbet just nu heller. Igår och idag är jag inte ens på jobbet. Jag och två till har blivit utlånade till ett företag i Hillerstorp. Perforera hette det tydligen. OCh det är ett riktigt slavjobb vi håller på med. Vi håller på att skruva dit en fjäder på hyllorna till snuskylskåp som gör att en ny snusdosa hamnar längst fram om man tar en. Ja det är väldigt lätt och väldigt tråkigt! Gjorde ungefär 100 hyllor igår! Därför hatar jag snusare just nu!


She's all that!

Det har varit dåligt med inlägg här under helgen. Anledning: Jag har varit hos Madde hela helgen helt enkelt. Och jag kan ju säga att jag är hellre med henne än att sitta här och ge er ett inlägg även om jag älskar er mycket mina kära läsare. Men jag älskar min flickvän ännu mer! Och det är väl så det ska vara. Men just nu lider jag med henne. Förslut i sista matchen på säsongen. Vilket också tyvär betyder nedflyttning till divison 4. Det är inte där dom hör hemma. Dom är mycket bättre än 4:an. Men det är bara att komma igen och ta sig tillbaka nästa säsong. VIlket jag tror att dom garanterat gör!

Men helgen har alltså varit bra. Kan väl inte bli annat när man får vara med henne hela tiden. Bara ta det lugnt och umgås. Väldigt längesen vi var tillsammans så länge. Så det känns som att det behövdes lite. Men nu i veckan blir det lite mer. Jag flyttar nämligen till henne under den här veckan. Gör henne lite sällskap nu när hennes föräldrar flyr landet i en vecka. Så imorgon efter jobbet åker jag till henne och stannar där tills på fredag i alla fall. Lite synd bara att jag jobbar kväll. Men hon är ledig onsdag och torsdag med undantag för polisprovet på antingen onsdag eller torsdag. Kommer inte ihåg vilken dag det var. Ser fram emot detta i vilket fall som helst!

Ny vecka nya möjligheter!

Betalt och klart!

Helgen är på ingång men än är det en dags arbete kvar. Eller en halv dags arbete kanske man borde säga. Blir väl till att måla imorgon med skulle jag tro. Det är inte direkt så att det andra skiftet är supersnabba med målningen.
Jag tycker man är väldigt seg hela dagarna. Man är trött och orkar inte med någonting. Det är väl det här vädret vi har antar jag. Det är ingen höjdare direkt. Det är bara regn och rusk hela tiden!
Därför känns det skönt att det är ungefär bara en månad kvar tills vi lyfter från Arlanda till Dominikanska Republiken. Och idag har en stor utgift äntilgen blivit undanröjd. Nämligen betalningen av resan. 14000 försvann direkt men det känns skönt att den är betald och klar nu. Slipper man tänka på det nu i fortsättningen. Nu ska jag bara jaga rätt på en resväska. Kan vara bra att ha en sådan. Och sedan ska jag ringa och boka en tid för vaccination. Annars är nog det mesta klart inför resan. Ser fram emot det väldigt mycket! Kommer bli strålande skönt! Två veckor med världens bästa flickvän! Kan det bli bättre? Skulle inte tro det va!

Crime Medicine

Jaha då är halva veckan gjord. Och nu har även Bonde Söker Fru slut. Och detta program är fantasiskt. Det är faktiskt väldigt kul att se. Men! Han den där homosexuelle hästpojken tycker jag faktiskt inte om. Jag är väl inte direkt homofob sådär men han passar inte riktigt in i programmet. Han verkar lite sliskig tycker jag allt. Men det är väl bara att stå ut.


Har ni hört talas om Crime Medicine? Reklam som både hörs och syns. I radio, på TV och i tidningar. Ingen kan ha missat dom.Och visst blir man lite såhär misstänksam när det finns Amfetamin med i reklamen. Så jag var lite nyfiken som jag antar jag inte är ensam om. Jag gick in på deras hemsida och oj vad lurad man kan bli. Alltihop är en kampanj från Läkemedelsverket om vad lurad man kan bli om man köper medicin på nätet. Kika in ni också www.crimemedicine.com


Nya arbetsuppgifter

Det är som det brukar. När det är lite tomt på uppdateringar här så har jag helt enkelt inte haft någon lust eller tid att skriva. Den här gången är det nog nästan tid. Låter väl dumt eftersom jag borde ha hur mycket tid som helst. Så det är väl lite ork också. Jag tror jag hoppar över att berätta om helgen. Det känns liksom inte aktuellt längre. Men jag kan ju i och för sig säga att den var väldigt lyckad på alla sätt och vis.
Dagen har varit rätt lugn. Jobbet var inte riktigt som det brukar vara. Det är nämligen väldigt lite att göra just nu så vi har fått lite nya arbetsuppgifter. Idag satte vi igång med att måla! Ja! Kanske inte jätte kul men lite kul med omväxling. Alla väggar ska målas vita och jag kan säga att det blev en väldig skillnad mot den förra färgen som var lite beigeaktig. Mycket ljusare och fräschare. Morgondagen lär också bestå av målning och resten av veckan också för den delen skulle jag tro. Mycket väggar att måla. Så lite ont i nacken har jag allt efter att ha stått och kollat uppåt hela dagen. Attans att inte Madde var här så man kunde fått lite massage he he.

P.S Jag föddes för 7525 dagar sedan D.S

Kåtheten tog över

Igår när vi jobbade hände det något underligt vill jag säga. Eller ja det händer ju alla att man blir lite upphetsad vid fel tillfällen. Fel tillfälle denna gång var när de två i fråga satt i en bil och antagligen var påväg någonstans. Då fick dom för sig att köra runt vår industri och ställa sig mellan två containrar vi har på baksidan. Två containrar som vi ofta behöver slänga skrot i. Och så även när dom hade inkvarterat sig där mellan. Dom måste blivit lite chockade av att få helljus på sig av en truck när dom är igång för fulla muggar. Bilen försvinner fort därifrån och jag kan gissa att dom blev lite snopna. Det tror jag allt. Dom blev tagna med byxorna nere bokstavligt talat! Kunde dom inte tänka lite? Eller hade kåtslaget tagit över helt. Det står faktiskt bilar utanför byggnaden plus att det lyser i hela byggnaden. Inte fan ställer man sig utanför och är sådär intima då?
Förutom dessa två då...

Arbetssällskap

Ja vi har nu på jobbet upptäckt att vi har fått lite sällskap när vi jobbar. Jag tror nog att det är särskilt när vi jobbar kväll. Då kommer dom framåt kvällningen. Stod och jobbade på för fullt när man upptäckte i ögonvrån nåt som sprang över golvet en bit bort. Första gången tror man att man ser i syne och fortsätter jobba på. Det händer en gång till och då kollar man lite nogrannare. Men fortsätter ändå jobba. Tillslut kommer den igen och man står denna gång kvar och kollar ända tills man är säker på sin sak. Att det faktiskt finns något där på golvet som springer omkring. Vi har fått sällskap av möss! Ja visst det är väl kanske inte många som tycker det är så trevligt. Men jag tycker inte det är speciellt farligt. Utan lite smått kul. Dom springer verkligen fort över golvet. Springer och gömmer sig under allt som finns att gömma sig under. Det är klart. Det börjar ju bli lite kallt ute nu då är det klart att mössen letar sig till varmare ställen.
Får väl hoppas att dom klarar sig undan alla stora tunga stålrullar. Kan nog göra lite ont att få en 13 tons stålrulle på sig. Speciellt om man är en liten mus!

Sammanfattning

Helgen är snart över och det kanske är dags för en liten kort summering. Tja det finns väl kanske bara en sak att summera. Gårdagens bröllop. Tar bara lite kort om hur det var.
Jag kan säga att det blev faktiskt väldigt trevligt igår. Det var lite sådär i början att man inte visste hur något funkade eftersom att jag aldrig varit på bröllop innan. Men efter ett tag fick man grepp om det och allt gick fint! Men vissa saker var ju lite såhär jaha vad händer nu liksom? Tex när brudgummen gick på toaletten så skyndade sig alla killar upp ur sina säten och sprang fram till bruden och kysste henne på kinden. Första gången undrade man ju vad alla höll på med men efter ett tag fattade man ju och gjorde likadant. Hände samma sak när bruden gick på toa så skyndade sig tjejerna upp och kysste brudgummen.
Underhållningen var verkligen toppen! Lekarna som dom utsattes för var roliga och trubaduren var rolig. Favoriten under kvällen måste ha varit Bamse och hans vänner. Den fick han dra av två gånger och alla skrattade lika mycket båda gångerna. Super! Så sammafattningsvis så var det en bra kväll och nu är man lite mer förberedd för nästa bröllop. Bara undrar vems det kan bli...

Kvällen ser väl ut att gå i televisionens tecken. Såhär ser schemat ut:
19.00-20.00 Miami Ink TV6
20.00-20.30 Hål i väggen TV6
20.30-21.30 Stor i Japan TV6

Som ni märkte så är det TV6 som får min uppmärksamhet under kvällen. Efter 21.30 så finns jag nog här vid datorn ett tag.


"Böllop" som Dag Otto hade sagt

Lördag idag och man skulle väl kunna säga att det inte är en riktigt vanlig lördag idag. För det är ju inte varje lördag man är bjuden på bröllop. Och om man tar mig som exempel så har det aldrig hänt förut. Därför är jag lite nervös faktiskt. Egentligen är det väl inte mycket att vara nervös över. Men jag är det ändå. Det känns som att det är för att jag knappt vet vad som kommer hända. Vet inte hur det går till. Plus att jag knappt känner någon. Men varför skulle det inte gå bra? Det är väl bara jag som inbillar mig massa saker. Finns väl dom som har större anledningar att vara nervösa idag. Brudparet själva och Madde som ska vara brudtärna. Det är väl mer rimligt att dom är nervösa än att jag är det. Nej nu ska jag duscha och börja göra mig iordning. Förhoppningsvis sköljs nervositeten av i duschen.

Det där med att knyta slips

Det här med att knyta slips är inte lätt. Men det känns som att det är ändå något varje man måste lära sig för att få bli kallad en riktig karl! Och jag kände nu att det kanske är dags att lära sig det. Imorgon är det ju nämligen dags att gå på bröllop så jag surfade in på google där man kan finna lösningen på det mesta och så även hur man knyter en slips. Fanns mycket bra beskrivande bilder så jag satte igång och försöka med en slips. Och för att vara lite snälla mot er så dokumenterade jag det hela.


Försök 1 är jag väl inte direkt nöjd med. Den ena blev mycket längre än den andra plus att den ena sidan hängde snett.


Försök 2 blev jag ändå ganska nöjd med. Den blev inte för lång i ena ändan och den hängde rakt och snyggt. Men jag tänkte jag testar en gång till.
Övning ger färdighet.


Försök 3 blev inte så lyckat! Återigen blev den ena ändan längre än den andra!
Det hela slutade med att...


...den hamnade bland allt annat skräp i papperskorgen och jag beslutade mig
för att vänta tills någon kommer hem och lär mig...

Bakfylla och jobb ingen bra kombination

Sådär nu tror jag nog att jag är kapabel till att skriva ett normalt inlägg. Har väl börjat rätta till sig nu framåt kvällningen. Dagen har rent ut sagt varit väldigt jobbig! Kom hem vid halv 1 inatt från parken där det var guldfest för Lejonen! Vilket var väldigt trevligt! Riktigt mycket folk så det var väldigt lyckat. Och lite dricka blev det allt också. Så det var inte lätt att ta sig upp imorse när det var dags för jobb kan jag ju säga. Hörde aldrig min klocka ringa så jag vaknar kl 5 över 5 av att Jonas ringer och undrar var jag är någonstans och om jag ska åka med. Brukar åka kl 5. Så det var bara upp ur sängen fort som fan och klä på sig och åka. Ingen frukost inget toabesök. Raka vägen ut i bilen. Full var jag nog allt fortfarande. Bakfyllan gjorde sig påmind framåt 7 i princip. Huvudvärk och väldigt trött. Drack nog totalt 8 koppar kaffe under de 8 timmar vi jobbade. Nyttigt vill jag säga!
Det är tur att det inte är varje dag det är såhär.

Har blivit lite fin i huvudet nu också. Skönt att bli av med lite hår. Alltid lika skönt. Helg snart och det innebär bröllop denna helg. Ska bli kul. Men jag är lite nervös. Aldrig varit på bröllop innan och känner inte många heller direkt. Men det ska nog gå bra!

SM Guld!

Precis kommit hem från Parken där vi har firat våra hjältar Det är hlt sjukt! Återkommer imorn när mitt skrivande är normalt!

Sov gott


RSS 2.0