Jag är ett fan

Det har varit en lugn tisdag. Bara jobb som har varit något speciellt att nämna. Fast det är väl knappt något roligt att nämna heller. Så egentligen så är det här ett ganska meningslöst inlägg.
Men jag kan ju i och för sig nämna att jag har fastnat för en egentligen rätt tradig serie. Men den är ganska bra ändå på något vis. Nämligen Andra Avenyn. Ja kalla mig tråkig eller vad som helst. Men det är ganska bra faktiskt.

Ska sägas också att jag saknar Madde något fruktansvärt mycket just nu! Och hon har inte ens varit borta en vecka än! Usch det är jobbigt det här. Tomt i sängen och det blir inte mycket sms heller. Kommer ju krama och pussa ihjäl henne när hon kommer hem nästa torsdag!

Åka färja med hela svenska folket

Vad kul att Färjan har kommit tillbaka i tv rutan. Upptäckte att det hade säsongspremiär 1 minut innan det började. Tur att jag inte missade det för det är ett väldigt roligt program det där. Många olika sköna personligheter samlade på en båt. Plus alla supande och raggande gäster som åker med. Underbar kombination.

Såhär ser det ut på Expressens hemsida idag. Jag undrar hur mycket en sådan här reklamplats kostar. Kan inte vara billigt att flytta nyheterna till en liten ruta i mitten bara. Sony Ericsson vill verkligen sälja den nya Walkman telefonen.

Det spanska meddelandet

Jag fick en lysande idé angående det spanska meddelandet på Facebook!
Man kan ju översätta på google. Och det är klart att jag gjorde det. Vill ju veta vad det betyder. Visst det blev lite ovörståeligt. Men lite fattar man ju i alla fall.

hello himlen Jag hoppas att jag inte har problem med singun du skriver på kastilianska, väl Jag bryr mig inte om du bor långt bort och talar ett annat språk, om tanken är att till fullo vänner tack för att vara en del av dem.

Så blev översättningen. Vad menar hon med det?

Något speciellt med Varberg

Hemma igen efter ännu en lyckad tripp till bröderna Carlsson i Varberg. Det är faktiskt lite underligt att det är aldrig är tråkigt när vi är där. Alltid lika kul! Kul att se deras nya lägenhet vilken dom redan lyckats stöka ner. Dom är inte dåliga dom. Vi grillade vi drack och vi hade väldigt trevligt. Och vi gick en väldigt lång promenad påväg hem från krogen eftersom att Niklas är så otroligt duktig på att hitta vägen. Eloge till honom. Och jag lyckades göra åt över 100 kr på mobilen genom att ringa allt och alla. Ska bli kul att se vad jag pratade om när jag kommer till jobbet imorn.
Underbart väder idag också. Vi gick en sväng vid fästningen och satte oss på södersidan och gassade i solen ett tag också. Underbart väder!

Förresten fick ett meddelande från någon som kom ifrån Venezuela på Facebook. Någon som kan spanska kanske?

hola mi cielo espero que no tengas singun problema con que te escriba en castellano,bueno a mi no me importa si vives lejos y hablas otro idioma,la idea es hacer full amigos gracias por formar parte de ellos

Äntligen avklarat!

Äntligen! Äntligen så är högskoleprovet gjort! Skönt att kunna släppa det nu. För den här gången i varje fall. Får väl se hur resultatet blir om man ska göra om det eller inte. Återstår att se.
Så nu är det bara släppa loss för ikväll blir det fest! Drar ner till Varberg här om en stund när jag duschat och gjort mig iordning. Ska bli riktigt kul att träffa bröderna Karlsson igen och också se deras nya lägenhet inne i Varberg.

Förresten såg en sak på Expressens första sida:


Jag vet inte hur ni tolkar Rasmus Elms mammas uttalande. Men jag vet i alla fall hur jag tolkar det.
Hoppas på en bra och spännande match ikväll där Sverige vinner med 2-1.

Högskoleprovet

Imorgon är det högskoleprovet som står på schemat. Och jag vet inte riktigt vad man ska säga. Det kommer väl inte gå sådär jätte bra kan jag tänka mig. Men göras det ska det! Förhoppnigsvis så ska man väl kunna någonting i alla fall. Det är väl matten som jag är mest orolig för att jag inte ska kunna. Det återstår att se hur det går.

Ser mer fram emot kvällen då det blir ett besök hos bröderna Karlsson i Varberg! Det ser jag fram emot!

Vad i helvete?!?!

Usch jag vill inte vara kvar här! Vad är dte för väder vi har fått nu! Snö?!?! Det är väl ingen som har sagt att det skulle bli snö? Det har ju varit kanon väder de senaste dagarna. Trodde det skulle få fortsätta. Men framåt söndag skulle det tydligen kunna bli uppåt 10 grader. Det ser jag fram emot!
Men jag skulle väldigt gärna åka iväg någonannanstans. Slippa all skit här hemma. Slippa tänka på hur det ska gå med jobb och så vidare. Är det någon som vill hänga med till ett varmt och skönt ställe?

Fick deklarationen idag också. Trodde inte att jag skulle behöva betala tillbaka men så blev det visst. Men som tur är så får jag göra avdrag för resorna till och från jobbet. Ska räkna lite hur mycket det blir så kanske det blir i alla fall plus minus noll. Vi får väl se hur det blir.

En oviss väntan

Just nu känns det bara som en oviss väntan. En väntan som kommer pågå ända tills nästa fredag. Det är då vi får veta hur många och vilka det blir som blir varslade på jobbet. Det enda vi fick veta på informationsmötet var att det kommer bli ett varsel som också kommer träda i kraft. Vilket anske inte känns jätte kul. Och den långa väntan gör ju det inte speciellt mycket bättre. Och om de går efter listan "Sist in, först ut", vilket de sa att de skulle göra, så ligger man väl inte jätte bra till. Allt beror på hur många det blir. Men skulle tippa på att det blir en ungefär 10 st. Så lite risigt ligger man nog till.
Det är bara att jobba vidare så återstår det att se hur det blir nästa fredag.

Jag är lite avundsjuk på min flickvän just nu. Hon sitter på ett plan påväg till Egypten och El Gouna för 2 veckors semester. Hade ju inte varit helt fel. Men jag hoppas hon får det bra därnere. Men jag kan erkänna att jag redan saknar henne!


Kungens bil

Ja idag var det faktiskt en lite speciell bil vi fick göra iordning. Nämligen Sveriges konungs gamla bil. En Mercedes CLK 240 Cabriolet. Faktiskt ganska fin. Men lite speciellt var det ju ändå när man fick veta att kungen har suttit och kört samma bil som jag fått äran att köra.
Eller är jag bara lite konstig som tycker det är lite speciellt?

Zeke46

Som jag skrev igår så skulle det bli ett besök på Våga Vara Egen mässan idag och det blev det också.
Det är faktiskt väldigt kul att se vad årets treor lyckats åstadkomma. Och det är väldigt blandade resultat. Vissa företag har lyckats väldigt bra med sina ideér medans vissa har lite sämre. Likadant med montrarna. Vissa har lagt ner väldigt mycket tid och hjärta på den medans vissa knappt tänkt alls. Det är alltid kul att se det där genomtänkta sakerna. Och visst fanns det potential bland vissa av företagen. Tror väldigt mycket på strumpan med två funktioner. Både som vanlig strumpa och som ankelstrumpa. Köpte faktiskt ett par också. Tror det kan gå väldigt bra för dessa pojkar. Så håll utkik efter Zeke46 i framtiden!

Våga vara egen

Det är helg! Alltid lika underbart med helg. Och det kan nog bli en bra helg det tror jag allt. Ikväll skulle först antagligen ha blivit en tråkig kväll men kan nog bli ganska bra trots allt. Anledningen till det är att det inte blev någon lagfest för madde vilket innebär att vi kan träffas istället. Mys! Imorgon blir det nog att gå upp till Sporthallen för att besöka Våga Vara Egen mässan. UF mässan även kallad. Mässan där de som valt att driva ett UF företag som projektarbete i trean visar upp sig. Jag minns själv när vi var med där. Det var faktiskt en väldigt rolig upplevelse. Mycket folk och att få visa upp det man lagt ner en hel del tid med. Det var faktiskt väldigt kul. Men vi fick ju äran att vara på Elmia. Lite bättre än att vara i Gislaveds Sporthall.

Jag har faktiskt varit lite duktig de senaste 24 timmarna. Igår kväll var jag faktiskt med Madde och Markus och tränade på Hälsolyftet i Smålandsstenar. Och idag var jag här uppe i Gislaved och tränade och efter det har jag faktiskt tvättat bilen. Så nu skiner den lite mer än den gjorde innan. Visst inte lika fint som bilarna vi gör på jobbet men så bra som en 10 år gammal bil kan bli i alla fall. Men vill bara säga en sak... Ge mig en ny bil!

Strålande

Vilket strålande väder vi har gått och fått helt plötsligt! Helt underbart!
Det är lite extra kul eftersom vi har tillfälle att vara ute en liten stund på jobbet när vi tvättar bilarna. Underbart. Men det blåste lite för mycket idag för att slopa vinterjackan. Men jag hoppas att det fortsätter såhär så att man kan börja dra fram vårjackan igen. Ska bli skönt att inte behöva ha så mycket kläder på sig!

Nej nu ska jag sätta mig och kolla lite på sommardäck. Behöver nya till bilen. Har ingen lust men jag har inget val.

Golfboll


Nu kanske ni undrar varför jag har lagt in en bild på en golfboll. Ni kanske tror att jag har börjat spela golf eller så. Men så är inte fallet. Ni vet ju att vi håller på att städa, tvätta och vaxa bilar på jobbet. Och idag städade vi en riktigt grisig bil! Jag menar vem fan har en burk senapssill under förarsätet? Men jag hittade också lite andra roliga saker. En sak var dessa fina bollar med GA:s logga på. Eftersom att det är säljare som har bilen så antar jag att de delar ut de hos golfintresserade kunder och spelar säkerligen med dom själva också. Och så tänkte jag att det finns ju ändå så många golfbollar så jag tar en. Bara för att ha en boll som inte är så vanlig.
Usch vad busig jag kan vara ibland! Sno saker från andras bilar.

Det är bisarrt, sjukt och roligt!

Jag säger bara ett ord. Underbart! Så skulle man kunna sammanfatta Ballar av stål! Helt klart värt att se! Det är så bisarrt sjukt roligt att man kan inte sluta skratta. Att det finns människor som hittar på såhär sjuka saker.
Missade ni det så se reprisen eller gå in på kanal5.se och se det igen. Absolut det bästa som finns att se just nu!

Det levde upp till förväntingarna!

Inskickat och klart!

Ursäkta det korta uppehållet. Men har haft lite andra saker att göra och tänka på. Känns som att det inte har varit en lugn stund över i helgen. Har umgåtts väldigt mycket med Madde vilket jag älskar att göra. Men i lördags hann jag faktiskt med att göra något som var lite bråttom att göra. Nämligen fixa ett simintyg. Ja ni kommer väl ihåg att jag tänkte söka till Polishögskolan? Jepp där behöver man ett simintyg så var uppe i simhallen och fixade det galant. Inga större svårigheter och igår söndag så satt jag en stor del av dagen för att formulera ett så bra personligt brev som möjligt. Och jag blev faktiskt väldigt nöjd tillslut.
Så nu är ansökan inskickad och klar! Ska bli kul att se hur detta äventyr ska sluta. Men de första gångerna lär det inte hända speciellt mycket det kan jag inte tänka mig. Men 3-4 gången kanske det börjar närma sig. Det återstår att se.

Nehe nu börjar ett nytt och väldigt spännande program på tv som jag sett fram emot väldigt mycket. Nämligen Ballar av Stål!
Ska bli kul att se om det lever upp till förväntningarna.

Förbannade förändringar

Det var fan vad alla ska hålla på och förändra sina funktioner och liknande. Först ut var Facebook som har krånglat till det fullständigt! Gillar inte alls den nya looken. Verkar lite rörigt. Men det är väl en vanesak.
Sedan upptäckte jag att det fanns en ny version av Msn så jag drog ner den. Men det kan jag säga att jag ångrar nu. Gillar inte alls det nya msn. Usch för sådana förändringar. Men som sagt det är väl en vanesak.

Idag har jag också varit och fixat simintyg till polishögskole ansökan. Det var faktiskt ganska enkelt. Så nu är det bara att skriva ett personligt brev också. Men det ska nog gå alldeles utmärkt. Så får vi se sen hur många gånger det krävs innan jag kommer in.

Sup och svälj nu är det helg!

Ja vet ni vead! Det är helg nu! Känns underbart skönt!
Det blev faktiskt inte så farligt på jobbet ändå. Det var väl ungefär 10-15 st som sprang förbi maskinen lite snabbt. Så det var inte så farligt. Man kände sig bara som en halv apa ungefär.
Men det kom ut något bra av dagen också. Det blev smörgåstårta! Fy satan så gott det är. Särskilt om det bjuds på också. Antagligen så var det sådant som blev över från visningen. Vi smällde i oss två stora smörgåstårtor på 10 pers. Så natten fick klara sig utan. Men vad är det det heter? Det man inte vet om har man inte ont av. Såna är vi!

Nehe nu säger jag och min underbara Heineken trevlig helg!


Apor i en bur

Jaha nu är det snart dags att åka till jobbet igen. Och idag är det väl inte riktigt en helt vanlig dag på jobbet. I alla fall inte de två första timmarna. För idag är det Öppet hus på jobbet för alla kunder. Så vi ska vara apor i en bur som folk går och kollar på. Trevligt värre. Så intressant är ju inte vårt arbete. Men det är klart det är ju kul för kunderna att se hur deras material blir till. Så det gäller väl att klistra på ett leende och jobba på så bra man kan.
Men sedan är det helg!

Hyper intressanta frågor!

Lite frågor är väl alltid trevligt såhär framåt småtimmarna.

Brukar du komma i tid: Mr komma i tid är mitt andra namn
Vad hade du i din mun senast: En lidl kaka
Har du bra kondition: Ja det tycker jag faktiskt
Hur lång är du: 1,75
Hur känner du dig just nu: trött och lite ölsugen
Hur upplever du dig själv som person: Mr Positiv
Vanligaste färg på dina kläder:  Finns nog ingen färg som är mer än någon annan
Kan du laga mat: Tja om värma en gorbys i mikron är laga mat så
Vad jobbar du med/pluggar du: Industrinisse
Vad har du på dig just nu: Ett par mysbyxor och en turkos t-shirt
Har du någon fobi: Nja lite spindelfobi finns det nog allt
Hade du en bra kväll igår:  Det är aldrig kul att jobba så nej inte speciellt kul.
Vilket är ditt senaste inköp: Två gorbys piroger och Expressen
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe sitter alltid fint i kistan
Projekt just nu:  Hm inga större saker
Vilken tid gick du upp idag: 09.10
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja jag gjorde ju det ja
Vad hade du sönder senast: Kan det varit alla mina vaser och en porslinstomte kanske?
Senaste alkoholintag: Lördag
Har du haft mörkt hår: Always blond
Är du morgonpigg: Nej fy fan!
Vem snackade du med senast: Jonas
Stjärntecken: Fisk såklart!
Varm favoritdricka: Cacao Creme
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten är alltid fruktansvärt gott
Alkoholhaltig favoritdricka: Corona
När gjorde du senast något riktigt dumt: Den där förbannade nyårsnatten skulle jag tro
När hånglade du senast: I måndags
Saknar du någon just nu: Saknar alltid Madde när hon inte är i närheten!
När fikade du senast: Käkade överbliven tårta igår om det räknas
Vad ska man göra för att få dig irriterad (förbannad!): Jadu finns många sätt.
Senast sedda filmen: Beck
Senaste impulsköp: Det är nog en skjorta och ett par chinos.
Bästa promenad: När man får gå och hålla Madde i handen
Här bjuder jag mamma på middag: På en restaurang där man veta tt det är gott
Fikar gärna på: Swensens! Om glass nu räknas som fika
Bästa lunchställe: Finns för många att välja på
Favoritgrönsak: Körsbärstomaten
Favoritfärg: Svart är ju fint
Bästa fyllekäket: Hamburgare utan tvekan!
Dansar helst till: Tystnaden?
Bästa romanen: Är Snabba Cash en roman?
Favoritprodukt på Apoteket: Är aldrig på Apoteket så har ingen aning
Reser helst till: Finns många platser men Maldiverna, Mauritius och USA är väl några av de ställen som ligger bäst till
Mitt sämsta köp nånsin: Ingen aning
Är du bekymrad över något just nu: Finanskrisen
Längtar efter: Semester!
Gillar Allsång på Skansen? Ne usch och fy!
Senast lästa papperstidning: Expressen
Senaste telefonsamtal: Mamma faktiskt
Kär: Ja och kommer alltid vara!
Varit i Polen? Nej. Finns väl inget av intresse där?
Hur gammal är du? Nyss fyllda 21
Vill du ha / har du barn? Ja självklart! Men kan vänta något år till
Hur många resväskor äger du? 1 ful gul
Tittade du på tecknat när du var liten? Det gjorde väl alla
Vad var den senaste musik du lyssnade på? Winnerbäck
Hur var du som barn? Kommer jag inte ihåg faktiskt
Har du bra kontakt med din familj? Självklart
Har du varit kär? Jadå men aldrig innan som nu
Hur långt var/är ditt hittills längsta förhållande? cirkus 2 år om sådana där förhållanden på lågstadiet räknas
Hur stora fötter har du? 42 ungefär
När var du riktigt full senast? brukar bli lagom full nu för tiden
När ångrade du senast något du gjorde på fyllan? Nyår kanske
När dansade du senast? Förra helgen
Följer du någon Tv-serie? Prison Break är väl i princip det ända
Vilken roll hade du i skolan? vet inte vad man ska säga egentligen
Vart vill du åka på storstadssemester? New York eller Losa Angeles
Vart vill du åka på solsemester? Maldiverna eller Mauritius
Vill du gifta dig? Ja det är klart.
Vill du ha barn? Klart jag vill ha det.
Hur långa ögonfransar har du? Inget jag går runt och mäter direkt
Brukar du bada på sommaren? Om det är över 25 grader ja
Älskar du alla former av sport? Ja sport är trevligt. Men vill inte kalla konståkning och alla hästgrenar för sport.
Lyssnar du på radio? Vilken kanal? Mix Megapol
Är du med i någon fackförening? IF Metall. Men vet egentligen inte varför.


Vad är det första du gör på morgonen? Öppnar ögonen
Vad är det sista du gör innan du somnar? sluter ögonen
När åt du kött senast? Idag
Sopsorterar du flitigt? Lagom mycket
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? 1 ungefär. Max 2 
Har du några allergier/handikapp?
Nej jag har förskonats
När besökte du ett gym senast? Idag
Äger du en cykel? Nja det är nog faktiskt morsans fortfarande. För det är en tjejcykel och den är knallrosa
Höger- eller vänsterhänt: Höger som de flesta
Humör just nu: Trött så in i helvete!


Skrotnisse bor i Gislaved!

Ja i alla fall till utseendet. Jag träffar honom ungefär 1-2 gånger i veckan när jag försöker aktivera min kropp. Alltså på gymmet. Jag har alltid tyckt att Skrotnisse är väldigt läskig typ. Men den här mannen på gymmet ser ut som en riktig mysfarbror och det tror jag faktiskt han är också. Han är väldigt trevlig faktiskt. Hade en liten pratstund idag faktiskt.
Dom är lite söta dom där, han och hans fru.


Med flit?

Lite roligt. Jag hittade faktiskt något direkt att skriva om när jag hade loggat ut. Så det var bara att logga in igen.

Vi är väl alla eniga om att det var väldigt underliga artister som gick till finalen i Melodifestivalen. Det kan ingen neka till. Bland annat hon Sofia men framför allt Caroline Af Ugglas! Hur i helvete kunde hon gå vidare till finalen?
Så nu var jag inne på Expressen och längst upp fanns denna rubrik:


Man kan ju nästan tro att någon verkligen har försökt att få henne att inte kunna ställa upp i finalen på lördag.
Men sedan är det ju också så att media alltid ska överdramatisera det också. Antagligen var det inte så farligt som det låter. Orkar faktiskt inte läsa hela artikeln.

To be continued...

Dåligt med bloggandet för tillfället har jag märkt. Och det blir väl inte så mycket nytt nu heller. Men jag lovar att imorgon när jag vaknar någongång då ska jag leverera ett nytt och fräscht inlägg.
Om vad? Tja det vetefan. Den som lever får se.

Idag är det ingen vanlig dag...

Eller jo det är det nog nästan. Att fylla 21 innebär inte några större förändringar. Man har levt ett år till bara. Det ända i så fall är väl det Larsson nämde att jag får supa i USA. men jag har ingen resa inplanerad dit den närmsta framtiden i alla fall. Men det är ju alltid kul att få lite saker och äta lite tårta vilket vi har gjort idag. Mormor, morfar och min morbror var här och fikade lite. Trevligt.

Igår var det ju då en sväng till Tyskland som gällde och det blev en väldigt trevlig resa tycker jag. Mycket kul folk men också en hel del som kunde bli lite jobbiga när spriten tagit överhand.
Men sådana finns ju överallt. Och det blev också en hel del inhandlat. Handlade för 1666 danska kronor men då var det också en hel del till andra än mig också. Men nu ska jag nog klara mig ett bra tag framöver. Skönt att slippa gå till systemet och köpa dyr sprit!

Har nu också funnit en lösning på tomhetsproblemet i hyllan jag hade innan. Såhär ser det ut nu.


Imorgon flyr jag landet!

Ja eller i alla fall över dagen. Blir som jag tidigare skrivit en runda till Tyskland där det ska inhandlas diverse drycker och kanske en och annan liten godisbit. Eller nej. Godis är bara onödigt! Onyttigt och onödiga pengar. Så det blir nog bara dricka. Har fått lite beställningar så jag har en lista här nu på det mesta jag ska köpa. Blir en hel del.

Nu är det rent och fint på mitt rum också. Välbehövligt med lite städning. Ikväll kommer också madde efter jobbet. Mysigt att få sova bredvid henne!

Shoppingtur

Snart är även den här arbetsveckan slutförd. Alltid lika skönt när det närmar sig fredag och man vet att man får sova ut lite extra i två dagar. Men denna helg blir det i och för sig bara en dag jag får sova ut. För på lördag bär det av till Tyskland kl 05.00 för en liten shoppingrunda. Jag och Christoffer följer med min farsas jobb. Det ska bli kul och skönt att fylla upp förrådet lite och slippa gå till systemet som är så oerhört dyrt.
jag blir lite störd på det här med mobilbloggning. Jag skaffade så att det skulle kunna vara möjligt igår och testade även att skriva ett inlägg och skicka men inget hände. Mysko det där. Får ta och kolla upp varför det inte gick.

Ikväll blir det troligen TV för hela slanten. Böjar med att det kl 18 är Cops i en timma och sedan kl 20 är det premiär för Stockholm-Arlanda på TV3. Det ska bli kul att se vad det kan vara för spännande program. Sedan ska jag nog också försöka att se Lyxfällan om jag inte lyckas somna innan dess. Är fruktansvärt trött idag!

Phi Phi Relax beach Resort

Ännu ett avsnitt av Semestersvenskar är slut. Och jag har hela tiden letat efter ställen man känner igen och varit på. Ställen har skymtat till innan men idag, idag var det ett ställe där dom till och med bodde som vi varit på. Det var singelgänget som var på en liten minisemester till Phi Phi Island och bodde då på Phi Phi Relax beach Resort.
Det var faktiskt kul. Synd att inte Andrew syntes till.



Var på ekonomisk rådgivning på banken idag. Tänkte att det kunde vara kul att se vad som skulle sägas. Det blev över en timmes prat om pensionen. Så nu är jag redo för pensionen!

Vems är det?

Jag kom på en sak. Jag har ett halsband hos mig som jag undrar väldigt mycket vems det är. Det hittades i baksätet i min bil förra helgen. Jag har inte den blekaste om vems det kan vara.
Jag vet inte ens om det är ett tjej eller killhalsband.

Är det någon som känner igen det?



Bilvårdar Andreas

Det blev som jag skrev igår. Har gått och blivit bilvårdare nu. I två veckor ungefär ska vi hålla på. Det är 11 bilar som ska göras. Den första är gjord så nu är det 10 st kvar som står på tur. Och ja det är väl inte världens roligaste men va fan. Det är bättre än att bara sitta och glo. Sedan får man ju ju åka och köra lite fina bilar. idag var det VD:ns XC90 som gjordes. Den var verkligen inte fel att köra kan jag säga.
Fin blev den men det blir aldrig som om det var sin egen. Man går ju inte in för det lika mycket på något sätt.

Jag tror jag ska sätta mig och kolla lite på Cops nu. Det är faktiskt väldigt underhållande program. Vilka dumma idioter det finns! Säger bara USA, USA och skakar på huvudet.

Ska man bli bilvårdare nu också

Det blev som jag trodde. Det blev en lugn arbetsdag idag. Men vi hade faktiskt att göra nästan hela tiden. Men vi tog det i ett lugnt tempo. varför stressa när det finns så lite att göra? Och troligtvis får vi återigen ett nytt special uppdrag. GA har 9 st tjänstebilar. Dessa ska nu tydligen tvättas, städas och vaxas. Nemen vilket kul uppdrag! Så det blir antagligen mitt och en tills jobb några dagar framöver. Kanske man skulle passa på att smita med sin egen bil med. Hade ju inte varit helt fel.
Det är inte på alla ställen man får prova på så många olika yrken. Sedan jag började där har jag varit industrinisse, målare, flyttgubbe, montör och nu då bilvårdare. Inte illa va?

Sommar och sol!

Nu är denna vecka snart slut också. Veckorna flyger iväg och snart är det sommar. Härligt. I och för sig ett tag kvar men det är något att se fram emot i alla fall.
Helgen har varit bra tycker jag. Backyard Babies uppfyllde förväntningarna igår och idag har det varit en sådan där lugn och skön dag som det ska vara på söndagar.
Så nu är man i alla fall hyfsat uppvilad inför den nya arbetsveckan som troligen blir ganska lugn.

RSS 2.0