Lite omvårdnad

Här sitter jag hos madde nu. Ensam faktiskt. Och egentligen skulle jag inte suttit här över huvudtaget. Egentligen skulle vi nu varit i full fart med att träna på gymmet här i Smålandsstenar. Men nu blev det så tråkigt nog att hennes morfar ramlat och därför fick hon följa med till akuten. Hoppas verkligen det går bra! Så nu försöker jag underhålla mig så bra det går.
Förresten så fick vi en fin present av mina svärföräldrar igår. En väldigt fin förlovningspresent vill jag säga. En check på Varbergs Kurort. Det tackar vi verkligen jätte mycket för. Ser fram emot att få lite omvårdnad.

Inte en lugn stund

Puh vilken dag! Startade väl kanske inte jätte bra. Var meningen att vi skulle åka till Ullared vid kl 10 idag men det blev lite senare eftersom att jag vaknade kl 09.45. Det blev lite stressigt om man säger så. Men hann i alla fall till 10 över 10. Det var inte dåligt att hinna fixa allting på den korta stunden.
Givetvis så krånglade telefonen när jag skulle registrera den inatt. Men imorse funkade det fint så nu är jag äntligen Halebop användare. Billigt och bra det kommer bli nu!
Så Ullared blev det men jag shoppade inte jätte mycket. Blev lite småsaker så kom undan med 300 kr. Det är ungefär så det brukar vara.
Sedan systemet när jag kom hem och hjälpte farsan att handla lite och tvättat bilen har jag också hunnit med. Inte många lugna stunder idag inte. Därför ska det bli skönt att laga lite mat och ha det mysigt med Madde ikväll. Ser jag fram emot!
Imorgon blir det lite andra bullar skulle jag tippa på. Blir roligen parken där Backyard Babies underhåller. Blir nog toppen.

Nej nu måste jag raka av mig mina fjun och ta en dusch. Ha det!

En stor natt!

Varför är jag fortfarande vaken? Ja det kan man faktiskt fråga sig. Men det är faktiskt en stor natt. En sådan där natt hela svenska folket kan vara vakna för att följa OS finalen i ishockey eller VM final i fotboll. En natt som nyårsafton när alla är vakna länge eller kanske den natt din fru ska föda barn mitt i natten.
För inatt är det natten då jag går ifrån 3 till Halebop! Det är stort!
Så jhag sitter här och väntar tills mitt nummer ska vara flyttat och mitt nya SIM-kort ska aktiveras. Vilket ska vara nu kl 01.30. Jag hoppas att det funkar. VIll inte vakna imorgon och se att det inte fungerar som det ska.

Imorgon blir det Ullared med älsklings Madde och hennes kompis Malin. Vad ska jag handla? Inte mycket alls. Bara lite småsaker som alltid.

Vi har fått strandtomt

Ja vi har gått och fått en strandtomt. Vi har numera 5-10 meter till sjön. Har vi flyttat? Svar nej! Det är det här jävla vädret som har gjort att vi har fått oss en liten sjö på gräsplätten framför huset.


Förresten. Jag lyssnar stenhårt på Sahara Hotnights - Japanese Boy. Ja just det, det är en underbar tolkning av Anekas hit från 1981. Good shit!

Bra musiktider

Jag har upptäckt det att det finns fruktansvärt mycket bra ny musik just för tillfället. Det är nästan att man hittar nya bra skivor varje dag faktiskt. Det är härligt när man lägger in musik på telefonen för att ha att lyssna på jobbet att varje dag höra ny musik som man inte hört innan. Skönt att slippa lyssna på samma låt om och om igen.

Här har ni de album som är värda att införskaffa enligt mig:
Sahara Hotnights - Sparks
Renegade Five - Underground Universe
Alesha Dixon - The Alesha Show
Empire of the Sun - Walking on a Dream
Mando Diao - Give me Fire
Franz Ferdinand - Tonight
Millencolin - Machine 15
Kings of Leon - Only by the Night

Så se till att införskaffa din också. Jag lovar ni kommer inte bli besvikna

Inte såhär tack

Såhär vill jag inte att det ska se ut i orderlådan på jobbet idag! Då har jag stor lust att åka hem lagom till fotbollen ikväll. Skulle väldigt gärna vilja se Inter - Manchester United. Men just det ja. Den matchen går på Viasat Sport. En kanal vi inte har. Kul! Så det blir väl att lyssna på radio ikväll på jobbet.


Sega kvällar

Arbetsdagen är äntligen slut! Men det tog allt sin lilla tid innan det blev dags att stämpla ut för kvällen. Väldigt segt som vanligt. Hade 3 ordrar att köra. Så vid 18-19 var vi klara och hade resten av kvällen tid för att filosifera snacka skit och dricka kaffe. Det är som vanligt vill säga.

Nu ska jag kolla på kvällens avsnitt av RAW Comedy Club och sedan ska jag sova. Ska bli skönt!

Veckan är igång sparkad

Veckans första träningspass är nu över. Skönt att ha sparkat igång veckan. Nu väntar 10 timmars arbete ikväll. Men det ska jag nog orka med. Tror inte på under att det finns speciellt mycket att göra. Så det blir nog en rätt lugn kväll det tror jag nog. Jonas har gått och blivit magsjuk också så det blir att köra själv de närmaste dagarna antar jag. Lite skönt att slippa anpassa sig efter honom när han kommer hela tiden. Nu kan man åka när man känner för det.

Gårdagens Outfit

Eftersom att de flesta brukar köra med Dagens Outfit så bjuder jag idag på gårdagens Outfit för att vara lite speciell sådär.




Skjorta Blueprint - MQ
Chinos Blueprint - MQ

NHL och chill

Sitter här i bröderna Carlssons soffa i Varberg och spelar NHL 09 på XBox och snackar lite skit och bara chillar till max. Det är såhär söndagar ska vara! Helt underbart lugna. Bakis dag är det också. Men det är inte så illa ändå. Rätt lugn kväll igår. Fanns dom som hade det lite värre som man nästan fick hjälpa för att dom skulle kunna stå upp. Nämner inga namn. Säger bara Whisky drickaren.

Förbannat också!

Jag blir lite irriterad på mig själv. Lyckades att inte se hela När Lammen Tystnar igår heller. Anledning, jag somnade givetvis. Somnade efter ungefär halva filmen tror jag nog att det var. Sov ända till kl 1 och vaknade och såg att det var något helt annat på tvn. Någon rymd film såg det ut som men när jag sedan kollade vad det var så var det tydligen James Bond med Sean Connery i spetsen.
Men jag stängde av direkt och la mig i sängen och fortsatte sova.

När Lammen Tystnar

Såg i Tv bilagan att det tydligen är När Lammen tystnar kl 21.30 på Tv 3. Den har jag faktiskt aldrig sett hela så jag ska nog ta och göra det idag.
Då var resten av kvällen räddad också!

Lövbiff den där första daten

Vad händer och sker ikväll? Tja, det är intre mycket kan jag säga. Har varit på Edwins med Mamma och Pappa och ätit nu. Det var faktiskt fortfarande gott. Jag tror faktiskt inte jag har varit där och ätit sedan den där första daten med Madde. Och det är ju Över ett och ett halvt år. Har fått för mig att det skulle ha blivit sämre men Lövbiffen smakade lika gott som den brukar. Lövbiff var det förövrigt jag åt den där första daten med Madde också.
Någon fotboll blev det tyvär inte. Blev lite sent med maten så hann inte riktigt med det. Men jag hoppas att Madde storspelade i målet vilket jag i och för sig tror att hon gjorde och att laget vann. Vore illa om de skulle gfå stryk mot Gnosjö. Jag får ta och se nästa match istället.

Jag tror faktiskt att jag ska ta och se På Spåret nu. Det är ju trots allt final.


Dammsuge Race

Det är helg mina vänner! Det har det varit i lite över 3 timmar nu. Och jag har redan hunnit träna och äta. Ska nog ta tag i lite städning nu. Inte så väldigt nogrann städning men ett race med dammsugarn i alla fall. Alltid skönt att få det lite rent runt omkring sig.
På jobbet idag ökade vi vår produktion med hela 100%! Igår och resten av veckan har vi bara kört 1 order per dag. Men idag körde vi två ordrar! Ojojoj! Kanske företaget gick med vinst idag. Men det var ändå så att vi satt ner och gjorde inte ett skit i ca 3-4 timmar. Så mycket bättre var det inte direkt.

Friidrott? Vilket trams!

Det är en lite besviken Andreas som skriver idag. För han upptäckte i TV tablån att det inte var något Semestersvenskar idag! Vad är det här för trams? Friidrott? Vem bryr sig om friidrott mitt i vintern? Nej usch jag har ingen lust att se det i alla fall. Jag ville drömma mig bort till ett varmt och soligt ställe men istället får jag se en inomhus gala från Globen. Inte riktigt samma känsla. Globen förresten. Har ni hört att den har bytt namn? Den heter numera Ericsson Globe. Men för de flesta lär det ju fortfarande vara Globen. Så också för mig.

Förresten, vet ni vad? Jag har faktiskt anmält mig till högskoleprovet! Ja fy fan. Hur ska detta sluta?

Wannabe Semestersvenskar

Beklagar om det var någon som blev besviken över att det inte fanns något nytt att läsa här under gårdagen. Felet var helt och hållet blogg.se. Var helt omöjligt att komma dit man ville. Så jag gav upp. Men skrivsuget det fanns där. Typiskt när man väl vill skriva att det inte fungerar.

Igår var det mycket TV tycker jag. Eller 2 program i alla fall. Det är mycket för mig som knappt aldrig ser på televisionen.
Först ut var det nya programmet Charterhjältar på kanal 5. Enligt min mening rena skiten! Vadå försöka efterlikna Semestersvenskar. Skillnaden är att detta är på Gran Canaria vilket inte blir riktigt lika kul på något sätt och själva huvudpersonerna är inte alls lika roliga som i Semestersvenskar. Men jag såg det i alla fall men enligt mig ett stort tungt bottennapp. Och sen förstår jag mig inte på folk som åker till samma ställe år efter år. Det var ett par som åkt till samma ställe, samma hotell bott på samma rum och alltid åt vid samma bord på hotellet i 31 år! Kan ni fatta! Då kan det väl nästan löna sig att köpa ett hus där nere och köpa billiga flygstolar. Måste ju vara klart mycket roligare att så sig om lite mer i världen än att bara se samma ställe hela tiden.
Sedan var det såklart RAW Comedy Club som stod på schemat. Jakob Öqvist är för jävla rolig. Men den där kanadensaren var väl kanske inte riktigt så rolig som jag hade hoppats. Men RAW är alltid RAW.


Ringarna



Tänkte att ni kanske ville se hur ringarna ser ut. De är otroligt fina!

Nu ska jag åka ner till Madde och kolla på Beck och sova gott!

Det där jag skulle berätta för er

Ja ska jag kanske ta och berätta det där jag hade att berätta. Några kanske har väntat med spänning men andra kanske inte ens har funderat på vad det kan vara. Men för den intresserade ska jag nu berätta.
Jag har gått och förlovat mig! Jepp det är sant och helt otroligt underbart! Har aldrig varit såhär lycklig som jag nu är. Och personen som gör att jag känner såhär är såklart min älskade Madeleine! Det känns så rätt alt det här. Är det någon jag ska leva hela mitt liv med så är det henne!
Det har varit två helt underbara dagar. I fredags var vi i Borås och va på bio och åt god mat och igår var jag hos henne och lagade 3-rätters och drack vin och myste. Helt underbart!
Och på toppen av allt det här så fyller hon idag år. 20 år har även hon blivit nu så även om jag redan sagt grattis och gett henne en present så säger jag grattis här i bloggen också! Grattis älskade Fästmö! (Fästmö? vilket jävla ord egentligen)

Lite extra kärlek

Det är alla hjärtans dag idag och det betyder att man ska ge dom man tycker om och älskar en extra tanke eller om man vill lite extra kärlek. Och jag ska nu iväg till Madde och äta 3-rätters middag eftersom att det var fullbokat på Hestraviken. Men jag kan lova att det kommer bli lika bra för det.

Det där jag hade att berätta. Det får vänta tills imorgon. Hoppas det går bra.

Något viktigt att berätta

Jag har något väldigt kul att berätta för er. Men vet ni vad. Jag tror jag väntar med att göra det ett tag till. Så kom tillbaks senare eller imorgon

Från 3 till Halebop

Nu är det torsdag och det innebär att ikväll kl 00.00 går jag på helg. Ska bli riktigt skönt. Har inte alls varit sugen på att jobba den här veckan. Allt har gått så segt och långsamt även om vi haft att göra hela tiden. Det är också sista dagen med det gamla systemet. På måndag blir det ett nytt datasystem vilket kommer bli en väldigt stor förändring på jobbet. Ska bli väldigt spännande att se hur det ska fungera.
Idag fick jag papper om när jag går ifrån 3 till Halebop. Den 27 Februari kl 01.00 blir jag Halebop användare. Ser fram emot att bli av med 3 skiten!

Dessa dystra tider

De dystra tiderna fortsätter. Men ett glädjebesked var väl att Riksbanken sänkte räntan till 1%. Men det spelar ingen roll för mig direkt. Inget jag märker av.
Igår var det min farsas företag som gick ut med att de varslar 8 st. Vet dock inte vilka i nuläget men förhoppningsvis så får pappa vara kvar i alla fall. Man bara går och väntar på jobbet att något liknande ska hända hos oss. Inget jag direkt skulle tycka vara så kul. Men jag har ändå en känsla av att man i så fall inte skulle behöva vara orolig. Finns dom som borde gå före mig. De som inte sköter sig och liknande. Finns några stycken sådana.
Men än så länge finns det lite att göra i alla fall. Vilket är skönt. Då går tiden lite fortare.

RAW Comedy Club

Satt här och kollade runt lite och upptäckte något jag helt och hållet hade glömt av! Att det var RAW Comedy Club på TV igår. Något jag absolut inte kan missa! Visst jagf kunde inte kolla på det när det gick på tv eftersom att jag jobbade men nu i efterhand måste jag se det.
Så jag skyndade mig och kollade efter om det fanns för nedladdning. Och självklart gjorde det de. Va lite rädd en stund att jag inte skulle hinna kolla på det innan jag börjar jobba. Men jag tackar farsan för at vi har ett så pass snabbt internet så det tog inte mer än 3 minuter.
Så nu ska jag kolla på Özz Nüjen och Johan Glans!


Träningsvärk!

Träningsvärk! Jag har en fruktansvärd träningsvärk i magen! Har nog aldrig haft en sådan träningsvärk innan. Hur kan det komma sig? Jo nu när Jonas också har fått tummen ur och skaffat träningskort så kan man ju köra lite andra övningar. Så igår körde vi den där när man kastar benen på varann. Fy satan vad det är jobbigt! Men fruktansvärt bra träning. Tar verkligen hela magen. Den övningen får nog bli standard. Då är det verkligen 6 pack om ett tag.

Vilodagen

Mitt i Beck idag också. Lär nog bli så de kommande söndagarna också att man sätter sig här när det är nyheterna. Jag känner att jag behöver nog inte ta upp mitt agg mot TV4 idag också. Kan bli lite tjatigt i så fall.
Dagen har varit fruktansvärt lugn. Sov länge vilket alltid är lika skönt och sedan har jag väl i princip bara varit en sväng hos mormor och morfar och fikat lite. Tycker att söndagar ska vara lugna. Det var väl också meningen med söndagar om jag inte minns fel. Att det är vilodagen. Då finns det inga måsten.
Så imorgon är det dags att jobba igen. Kvällsskift som gäller den här veckan. Ska bli spännande att se vad som kommer att ske. Vad vi kommer få för uppgifter. Kan nog bli vad som helst.

"Bossen"

Här sitter jag. Det är kul. Eller så är det inte! För det är riktigt tråkigt det här. Alla andra har kul men här får jag sitta och skriva ett blogginlägg och lyssna på "bossens" nya album som förövrigt är ganska bra. Har väl aldrig varit något fan av Bruce Springsteen. Men tänkte ge den en chans och chansen tog han!

Någon annan som gick till Andra chansen var ju Carolina Af Ugglas. Något som jag undrar hur fan det gick till. Undrar lite hur vi svenskar fungerar. Kvinnan kan varken sjunga eller stå på scen! Rena katastrofen. Hon är äcklig. Hon ärcklar mig!

Tycker hela det här med Melodifestivalen har blivit en katastrof! Det är så invecklat. Tacka vet jag den gamla goda tiden med bara en tävling!


Nystädat

Fan så duktig jag har varit idag! Hållt på sedan kl 11 ungefär med att städa och röja på mitt rum. Blev röjning i lådorna under tvn. Kan säga att där fanns det en hel del skit som åkte i soptunnan och på andra ställen. Tänkte köra en runda i garderoben men insåg att jag då hade fått hålla på hela kvällen och det har jag inte riktigt lust med. Det får bli nästa gång jag städar eller när jag får ork. Men nu är det väldigt rent och snyggt på mitt rum. Tog en rejäl städning i och bakom sängen. Och när man ser hur det ser ut där fattar man inte riktigt hur man kan sova i den! Det var rent ut sagt äckligt! Men nu, nu är det rent! Allt är skakat och dammat. Känns skönt att ha det gjort.


Kvällen blir lugn. Jag och morsan är hemma själva så det blir att beställa käk på Chili Thai. Se hur det smakar där. Och sedan blir det antagligen melodifestivalen även om jag inte är direkt jätte sugen på att se det. Tycker det har blivit så tråkigt. Det var bättre förr.

Får sovsällskap inatt också. Mys! Får väl se när hon kommer hem från Parken och inflyttningsfesten.


Elin Ruth Sigvardsson, kom ihåg mig!

Ville bara såhär precis innan läggdags komma in och tipsa om en låt.

"Elin Ruth Sigvardsson - Kom ihåg mig"

Det är alltså en version av Lasse Winnerbäcks låt. Riktigt fin tycker jag!

Sov gott Sverige och världen!

En kul grej

En liten rolig grej jag hittade bara. Om förhållandet mellan mig och Madde

Vad heter ni? Andreas och Madeleine
Hur träffades ni? Såg varann i skolan men pratade aldrig där. Mycket internet och träffades i Göteborg en sommarkväll
Hur länge har ni varit tillsammans? 1 år och 3 månader
Är ni förlovade? Nej inte än
Bor ni ihop? Inte än men snart hoppas jag
Har ni barn? Det kommer när det känns rätt
Har båda körkort? Jajemän
Isåfall, vem kör bäst? Jag tycker ju att jag kör bäst men hon tycker hon kör bäst.
Kommer du ihåg er första kyss? Ja faktiskt. I min soffa när vi kollat på film
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jadu det var ju ett tag sen men tror att det var jag. Men inte säker på min sak
Vem är äldst? Jag med hela 11 månader, hehe
Vilka stjärntecken är ni? Jag är fisk och Madde är Vattuman
Vem fyller först på året? Madde den 15 Februari
Vem är längst? Jag med en si sådär 10 cm kanske
Vem sjunger bäst? Haha svår! Madde tror jag
Håller ni i handen på stan? Självklart
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej
Kände ni varann innan ni blev ihop? Njae kan man väl inte påstå
Vad har ni gemensamt? Ganska mycket tror jag
Blev du kär i första ögonkastet? Som fan! Och jag ljuger inte!
Har ni någon speciell låt? Hm, kommer ihåg att vi sa en gång att Tracy Chapman - Fast Car var vår låt.
Har ni några "fri kort"? Nej! Frikort kan fara åt helvete!
Har ni stora framtidsplaner? Tja det kanske vi har
Har ni gråtit i varandras armar? Kan inte komma ihåg nångång just nu
Har ni varit utomlands tillammans? Jajemän. Två gånger till och med.
Vilket är ert bästa minne? Våra båda utlandsresor tycker jag. Speciellt Dominikanska Republiken
Vem lagar bäst mat? Får nog bli Madde
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Det blir mycket TV och film
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?  Ja. Älskar att pussas med henne
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Ca 2 mil
Blir du lätt svartsjuk? Litegrann. Men det ska man vara också.
Brukar ni bråka? Ne det är verkligen inte ofta
Ringer eller SMS:ar ni mest? Mycket sms. Men blir endel samtal också
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Alla delar är väldigt fina! Men magen är nåt otroligt fin!
Vad använder ni för preventivmedel? P-piller som de flesta kör med nu för tiden
Brukar nån av er prata i sömnen? Madde är ganska duktig på de. Rätt roligt haha


Stopp här tack!

Host host.
Så skulle man nog kunna sammanfatt dagen på jobbet. Hostat och snörvlat väldigt mycket. Mår inte speciellt bra. Men jag hoppas inte det blir värre i alla fall. Har ingen större lust att vara sjuk. Så kul är det inte att vara hemma.
Men nu finns det i alla fall något att göra på jobbet. Det är kul faktiskt. Det är ingen höjdare att bara sitta på en stol och glo. Hoppas det fortsätter i denna riktning nu bara.

Kan inte bestämma vad du ska göra, men fan vad jobbigt det skulle kännas

Ny friserad

Det känns alltid lika skönt, att vara nyklippt. Man slipper alla fula morgonfrisyrer, lättare att fixa till håret, krävs inte lika mycket vax och när man duschar är det i princip bara att dra handduken genom håret en gång. Väldigt skönt! Den här gången ska jag inte låta det bli lika långt som det var nu. Det var lite för långt den här gången.

Vilket gäng!

Jag har kommit underfund med att jag jobbar på ett ställe där det finns en väldigt blandning av människor. Och det finns väldigt många som är speciella och är mycket svåra att förstå sig på. En del kan knappt svenska. En del har konstiga läten och en del beter väldigt underligt. Här har ni några av dom...

HP: Han får gå under kategorin inventarier. Jobbat på stället i 25 år och har väl blivit lite därefter. Beter sig väldigt underligt och inte många kommer överrens med honom.

Hökkis: Han tror att han äger stället och kan göra lite som han vill. Tycker om att säga vad andra ska göra och är det inget som passar så åker han hem. Det måste även vara han som kommer med nya ideér annars är det idiotiska ideér och ska bort genast enligt honom själv.
 
Arnold: Han är fruktansvärt rolig. Men ibland undrar man om han är så korkad som han verkar eller om han bara spelar. Har alltid finurliga ideér och funderingar.

Arne: Gamla ägaren och fruktansvärt snål. Pratar med ihopbitna tänder och gillar att använda ordet jästra istället för jävlar.

Jörgen: Han kan nog betraktas som en sengångare. Allt går väldigt segt. Man får verkligen ha tålamod när man pratar med honom. Halländsk dialekt. Ungefär som Stefan och Christer.

Stephan: 2 meter tysk som kan det mesta om bilar men som vi tror är lite av en mytoman. Han har varit överallt och gjort  allt. Haft 500 bilar och har haft miljonföretag och tjänar varje månad massa extra pengar. Varför i helvete går han på GA då?

Ja det var några av alla som man ser dagligen. Vilket gäng man har hamnat bland!

"Stormen"

När jag satt och åt innan zappade jag runt lite på tv:n. Först var det "Familjen Annorlunda" som gällde. Men tröttnade när pausen kom. Undrar bara hur fan man kan ha 10 ungar? Det är ju synd om ungarna! Alla kan omöjligt få lika mycket uppmärksamhet. Och alla har rätt till lika mycket uppmärksamhet.
Slog över till SVT1 där det var den här dokumentär/dramaserien "Stormen" som handlar om stormen Gudrun. Men jag tycker det var inte så mycket att ha. Det var mest en massa människor som sprang runt i skogen och ramlade och hade sig. Men jag kollade ändå till slutet. Men det är knappast så att jag kommer följa nästa avsnitt. För så bra var det verkligen inte.


Övertid även om det inte finns något att göra

Den nya veckan har väl börjat som de flesta andra. Det gamla vanliga, jobb. Finns fortfarande väldigt lite att göra så tiden går väldigt segt. Fram till kl 9 fanns det ingenting att göra. Det blir mycket kaffe dessa dagar kan jag meddela. Men det blev ändå övertid på en och en halvtimma idag. Lite konstigt va? Nejdå det är inte så konstigt egentligen. Vi ska byta datorsystem på jobbet och några måste ju lära sig det så det var lite utbildning på det. Och jag kan säga att det är ju endel som man ska lära sig. Ska bli spännande och se hur det kommer funka. Lär vara en massa strul och trassel nu i början men det kommer garanterat bli jätte bra när det kommer igång och alla kan det.

Nej nu väntar en dusch sen kvällsmat och ja, sedan vet jag inte vad som kommer att hända.

TV4 är åt helvete!

Jag hatrar TV4! Det är så jobbigt att kolla på film. Varför klämma in nyheter mitt i alltihop? Kan dom inte lägga det antingen innan eller efter filmen. Man tappar ju bort sig lite i handlingen. Det är hopplöst!
Men nu fick jag ju i och för sig tid för att blogga lite.
Dags för att jobba förmiddag igen den här veckan. Skönt att komma hem tidigt.

RSS 2.0