Happy New Year from Bangkok

Jaha nu blev det ett inlagg igen. Idag ar det sista dagen av 2007. Vart har tiden tagit vagen?
I skrivande stund sitter vi hogst upp i MBK Center. Det enorma kopcentrat i Bangkok. Har finns verkligen allt man kan onska sig. Vi befinner oss pa 7e vaningen och har finns bio, bowling, massa matstallen och massa spelmaskiner. Till och med sma bas dar man kan kolla pa film och spela karaeoke. Och vi sitter pa ett stort stalle med en massa datorer och en valdig massa smaungar som spelar cvs liknande spel. Dom kan inte vara mer an 10 ar och dom ar helt salda pa de. Sa fort dom dor sa skriker dom. Vart ar varlden pavag?
Idag ar det sista hela dagen i Bangkok. Ska faktiskt bli lite skont att komma bort fran den har enorma staden. Det blir nastan bara jobbigt att vara har lange. Det racker till och med att bara ga nagra hundra meter sa kanner man att man blir torr och slemmig i halsen av alla avgaser. Man ser till och med om man kollar upp mot de lite hogre husen sa ser man att det ar nastan dimmigt av alla avgaser! Det ar ratt sjukt! Och det ar inte direkt kallt heller. Tryckande varme utanfor dorrarna. Men vi har faktiskt frusit har ocksa! Igar var vi pa bio och det var inte direkt nagon varme i biosalongen. Skont att komma ut i varmen da. Vi sag filmen I am Legend med Will Smith i huvudrollen. Den ar sevard! Kan vara lite acklig i vissa scener men den var valdigt bra! Billigt ar det att ga pa bio ocksa. biljetten kostade 120 baht (24 kr) och sedan kopte vi popcorn, m&m och en stor cola for 99 baht (ca 20 kr)
Tank om det kunde vara sa i Sverige!
Nu har jag aven kopt alla presenter jag tank kopa. Kanns skont att ha det gjort. Hoppas alla blir nojda och glada for det dom far. Men det tror jag nog alla ska bli.

Sa vad ska handa ikvall da pa sjalvaste nyarsafton. Har firar dom nog inte riktigt lika mycket som hemma eftersom dom egentligen inte raknar likadant som vi gor. Det ar ju egentligen 2551 har och inte 2008. Men det ska nog firas lite anda. Vi far helt enkelt se vad det blir. Vi gar val ut och kakar lite gott dricker lite vin och har det allmant bra.
De senaste tva dagarna har det ocksa blivit att vi atit pa japanska stallen. Vilket medfor att man endast far pinnar och inga bestick. Trodde det skulle vara valdigt svart men efter ett tag sa fick vi in tekniken.

Imorgon beger vi oss aterigen ut pa resande fot. Utcheckning vid 12 fran hotellet och sedan kl 7 pa kvallen blir det att satta sig pa bussen ner mot Phuket igen. Resan tar hela natten och vi anlander till Phuket kl 10 pa morgonen den 2 Januari. Det blir tyvar ocksa bussbyte i helvetesstaden Surat Thani! Men forhoppningsvis blir det bara att byta buss och inget mer. Ska bli skont att komma ner till Phuket och bara ta det lugnt de sista dagarna har nere i Thailand. Bo fint, ata gott och bara ta det lugnt pa stranden och vid poolen. Da ska den sista fargen komma ocksa hoppas jag. Kanns inte som att man ar sa brun just nu. Men mer ska det bli! har ju trots allt 9 dagar pa oss och lyckas med det. Sa det ska vi nog lyckas med.

Sa nu vill jag bara passa pa att saga Gott nytt ar till er alla lasare! Vi syns och hors igen nasta ar!

Det var allt for mig harifran MBK Center, 7th floor, NCafe!

Live from the big town Bangkok!

Ja nu har vi kommit tilll den stora staden Bangkok! Anlande kl kvart over sex imorse ungefar efter en lang tagresa fran Surat Thani. (Surat Thani! Fy fan vilket javla stalle! Det ar verkligen helvetet pa jorden! Dar skulle man verkligen inte vilja sova nagon natt! Usch! Skont att man inte missade taget! Tyvarr maste vi atervanda dit nar vi ar pavag till Phuket igen. Men forhoppningsvis inte lang tid.) Vi gick av taget och tankte att nu far vi val satta oss och vanta pa att resebyraer ska oppna sa man kan fa tag i nat hotell. Men det blev inte nodvandigt. Kom fram en representant for en resebyra direkt och vips sa satt vi dar pa resebyran och letade hotell med en valdigt hjalpsam thailandare. Vi maste tacka honom valdigt mycket! Han la ner 2 timmar pa att hjalpa oss med att hitta hotell har i bangkok, en bussresa till Phuket och hotell pa Phuket i 9 natter! tack! Det var verkligen inte latt. Tror han ringde minst 20 hotell. Men allt var fullbokat. men tillslut hittade han tva hotell. Och det var inga daliga hotell! Forsta hotellet vi kommer bo pa heter Andaman Seawiew resort. Riktigt fint! Det andra heter Princess hotel Phuket eller nagot liknande. Och det var inte samre. Utan kanske annu finare! Ser verkligen fram emot Phuket nu!

Sa det blev lite andrade planer. Egentligen skulle vi bara stannat i Bangkok tva natter. Men det blir ytterligare tva natter. Alltsa fram till den 1 januari. Sa det blir inget Hua Hin. Det fanns verkligen inte ett anda hotellrum dar! Sa det blir Phuket fran den 1 Januari tills vi flyger hem igen den 11 Januari.

Sa vad ska vi hitta pa har i Bangkok da? Ja idag har vi varit pa MBK. Shit sager jag bara! 5 vaningar med bara affarer! Dar ar det verkligen inte latt att hitta! ska nog vara runt 1000 affarer dar. Sa det du inte hittar dar hittar du ingenstans. Vi ska nog ta en dag till dar skulle jag tro. Sen blir det nog Chinatown nagon dag och dessutom blir det nog att besoka lite sevardheter ocksa. Bla Palatset. Intressant.

Men det var nog allt harifran underbara Thailand for stunden. Jo forresten. Hotellet vi bor pa nu ar ratt okej. Men utsikten ingen vidare! Utsikt over tak och nagot raggligt fult hus. Men gardiner finns ju som tur ar.

Men ha det fint alla svenskar och alla andra ocksa for den delen.

Ciao!

Reporting from Chaweng, Thailand - Day 4

Jaha sitter man har igen. Sista dagen pa Ko Samui och Chaweng. Idag har det dock inte varit nagon bra dag. Ingen sol!?!?! Det har regnat i princip hela dagen! Sa vi har mest degat pa hotellrummet framfor nagra daliga filmer. Men madde har aven hamtat sin balklanning. Och ojojoj vilken prinsessa hon var i den! Sa vacker!

Vad har hant sen sist? Hm jo det var ju julafton. Och det var lite kul faktiskt att fira jul utomlands. Alla ungdomar drog till ko pga ngan  dar det var full moon party. men vi valde att vara kvar har och fira med alla gamlingar och barnfamiljer. Men det blev inte sa illa faktiskt. kakade god julbuffe pa hotellet med ett valdigt gott vin till det. Underhallningen stod thailandska barn for som sjong julsanger. Gulligt varre. Sedan var det julklappsutdelning till varje rum. Man fick ga fram och fiska upp en boll med ett nummer i ur poolen. Vilket resultareade i att vi fick en flaska rott vin. inte fel! Sedan kande vi att vi ville gora nagot annat sa vi promenerade ut pa chawengs gator och beslutade oss for att tittga in pa svensk baren Viking bar och ta nagra drinkar. Blev nagra stycken och vi fick ocksa valja lite musik. Maste saga att det har aldrig varit sa underbart att fa hora gyllene tider! underbart faktiskt!

igar var det anda ratt lugnt. Vi strosade runt lite pa stan och solade hela formiddan. Gick en liten strandpromenad pa eftermiddagen ocksa. Vilket resulterade i att jag brande mig! Sa gar det nar man tycker att man ar redo for en lite svagare solskyddscreme. men men det gar over.

Imrogon bar det av till bankok. Halv sju pa kvallen gar taget till bangkok fran surat thani. Vilket betyder att vi anlander till bangkok kl 05.00 pa fredag morgon. Sedan ar det bara att se om det finns nagonstans att bo. men det ska det gora.

Nehe nu ska vi ta och hamta ut vara tagbiljetter och sedan blir det till att leta upp nagot bra stalle att ata kvallsmat pa.

Ni far ha det fint dar hemma i kalla och javliga sverige.

Vi syns och hors!

love my cinderella! <3

Reporting Live From Chaweng beach, Thailand - Day 2

Ja nu ar jag har igen pa bloggen. Nu sitter vi pa nat flott internet cafe som heter .net+travelworld verkar det som. Lustigt namn men de va fnt inrett i alla fall. Vi befinner oss nu i Chaweng pa Ko Samui. Och var bungalow vi sover i haller hogsta klass! Kanon fint ar det. Ligger precis vid stranden och ligger 1 minut ifran all shopping. Kan inte bli battre. Det var sa bra sa vi bestamde oss for att se om det var mojligt att forlanga tiden har en dag och det gick fint. Sa vi stannar pa Ko Samui tills den 27 december och sedan blir det en lang dags resande till Bangkok. Kommer bli jobbigt kanns det som. Aka tidigt pa morgonen och sedan komma fram sent pa kvallen och da maste man ha nagot boende klart. Sa det ska vi fixa nu efter att vi suttit har och skrivit lite. Letat efter en rsebyra som heter Travel solutions ett tag nu utan nagon framgang. Men nu ar vi den pa sparen! (hoppas vi)

Ja det ar den 24 december och det betyder ju Julafton. Men kanns det som det? Inte direkt. Man vaknar och kanner bara att det ar annu en ny dag har nere i Thailand. Det marks inte nagot namnvart nagonstans att det ar jul. Det ar vissa stallen som har nan tomte eller en julgran uppsatt nanstans och finns vissa som sager merry christmas. Men dom ar lattraknade.

Sa vad har hant sedan sist jag skrev. Jo vi har tagit oss fran Krabi hit till Ko Samui. Och det ar en liten egen historia i sig. Bussresan var lang och dryg. Forst och framst fick vi vanta nastan en timma innan bussen kom. Och till var forskrackelse var det en liten gammal buss som skulle ta ca 25 pers till Krabi!?!?! Men det visade sig att det bara var en transferbuss till den riktiga bussen. Och den var en aning storre och finare. Sa det var skont det! Vi kom till Don Sak dar vi skulle ta baten till Ko Samui. Batresan gar bra och vi kommer fram till Na Thon pa Ko Samui och nu skulle vi hitta nanstans att bo den forsta natten. Svart trodde vi det skulle bli men det blev inte sa svart. Hittade ett stalle pa norra ko Samui. Men fy fan vad shabbigt det var!!! Det var knappt sa vi ville sova dar! Och toaletten. Fy fan! Sager att det var tur att man ar kille. Varre da for madde. Men hon klarade de som tur var. Gick och satte oss i deras restaurang som var betydligt finare. Kakade god mat och vi traffade aven var tyske kompis som vi traffade nar vi klev av farjan i Na Thon. Vi spelade kort och drack anda tills dom stangde. Trevligt var det. Kul att traffa andra backpackers och snacka lite.
Vi lyckades faktiskt sova lite i alla fall. Sedan var det bara ata frukost och bege sig till Chaweng som vi hade vissa forhoppningar pa. Och visst var det bra stalle vi kom till! Alskar det verkligen! Shoppingen ar verkligen kanon! Gillar man Ed Hardy sa ska man besoka Chaweng. Finns hur mycket som helst och en sadan keps har jag inhandlat. Like it! Aven lite andra saker har jag inhandlat. Eller vad sags om ett par lacoste skor. Valdigt snygga! Lit billigare an hemma i alla fall. Sedan har det blivit en billabong t-shirt och ocksa en valdigt lacker planbok fran Levis.
nar vi sedan skulle ata igar rakade vi hamna pa ett ratt dyrt stalle. Sa vi kom kanppt under 1000 baht. Det var precis. Och jag vet inte riktigt om det var vart alla dessa pengar. Men man kan ju inte garna stalla sig upp och ga nar man val har satt sig ner heller. Men men det var i och for sig inte mer an ca 70 svenska kronor var det handlade om. Men idag ska det allt bli lite finare. Maste ju fira julafton lite pa nagot satt. Medans alla andra ungdomar drar till Ko Pha ngan och Full Moon Partyt som ar dar ikvall/natt sa stannar vi kvar i Chaweng med alla barnfamiljer och pensionarer. Det hade vart roligt och festat om man akt hit med nagra kompisar men man ar inte sa taggad nar man ar med sin underbara flickvan som man hellre vill umgas med. Sa det kommer garanterat bli en bra kvall anda.

Idag har vi legat lite i solen och madde har varit och provat sin balklanning som hon bestallde igar. Ah sa fin hon var i den! Really beautiful! :) Stallet dar hon bestallde den har en skon agare som kallar sig Simsalabim. Och ja han ar verkligen simsalabim. Han ar riktigt duktig pa magi. Showade lite for oss igar och jag har aven lart mig ett trick.

Det var nog allt fran Chaweng idag.

jag far onska en riktigt God Jul till er allesammans!
Ha det bra sa hors vi mina vanner!

<3


Reporting Live From Krabi, Thailand - Day 4

Jaha det blev ett litet inlagg idag ocksa. Men blir nog inte sa langt idag. Men maste anda beratta om den underbara upplevelsen vi fick idag. Idag var vi pa kajak paddling och elefant treeking! Det ar nagit man verkligen maste gora nar man aker hit!
Forst blev vi upphamtade pa hotellet och akte en valdans langt tyckte vi. Vet knappt vart vi akte. Men forbi Ao Nang akte vi i alla fall. Traffade en trevlig kanadensare ocksa. Theresa. Man blev nastan lite inspirerad av henne. Hon hade precis borjat sin 6 manader langa resa runtom i asien. Och innan dess har hon aven varit ute i varlden och sett bade sydamerika och afrika lika lang tid. Allt detta pa egen hand!!! Stark tjej de dar. Kul att traffa lite folk som man kan prata med. Aven om jag da kanske inte ar varldens basta pa engelska. Men man far forsoka. Val dar fick vi varsin kajak och vi borjade paddla. Efter endast nagra hundra meter fick vi syn pa en krokodil som kom simmande. Men man blev aldrig radd. Faktiskt! Vi sag ingen Shrek dar i mangrovetrasket men en sjuherrans massa apor! Och det var verkligen sjukt haftigt! Det var inte bara sa att vi fick se dom. Utan vi fick komma valdigt nara dom och mata dom med ananas. Det var till och med sa att nar dom hoppade i kajaken sa satte dom sig pa en. Sa vips sa hade man en apa sittande pa foten och kakade ananas (bildbevis pa allt finns!)

Efter denna turen fick vi god thai mat och efter det bar det av till elefant treekingen. Haftigt att fa komma nara dessa stora djur.  Under ridturen gick skotaren pa marken vissa stunder och da passade jag pa att ta hans plats framme vid huvudet. Haftigt! Men man fick en del slag av oronen mot benen. Efter turen fick vi aven mata dom. Lever alla djuren har nere pa ananas? Alla ater verkligen de. Fast okej det ar var standiga frukost ocksa. Men det ar ju sa sjukt gott!


Nu var det nog fardigrapporterat har i fran Krabi. Imorgon bar det av till Ko Samui. Forst en bussresa pa ca 3 timmar och efter det en 2 timmar lang batresa. Hoppas dom inte proppar den baten full sa man nastan kapsejsrar.


Nu ska vi vandra ivag till var fgavorit restaurang for sista gangen. Viva heter den och serverar underbar mat fran varldens alla horn.


Far se nar jag skriver nasta gang.


Ha det fint alla hemma i sverige!


Reporting Live from Krabi, Thailand - Day 3

Ja usch vad vi hamnar har ofta nu da. Ar nog pga att det det inte finns sa mycket att gora har i Krabi. Det ar shopping och sola kanns det som. Men imorgon har vi bokat in oss pa lite aktiviteter. Kl 8 ar det hamtning pa hotellet for att sedan ut pa lite kajak tur i mangrove skogen och sedan elefant treeking i djungeln. Ska bli spannande och se om det ar nagot att ha!

Men ska kanske ocksa beratta om dagens upplevelse. Vi har namligen varit pa thai massage! Och det kan jag saga ar lite annorlunda. dom gar verkligen igenom varenda led och muskel i hela kroppen. Och tror inte det finns nagon led som inte knacks! Visa saker gjorde valdigt ont kan jag saga! Men nu i efterhand var det valdigt skont. Kanner dock att jag har lite ont i ena foten. Men det ska nog ga over om ett tag. Jag kan varmt rekomendera det! vi betalade 200 Bhat for det. Alltsa 40 kr! Och det var for en timme. Det far det allt bli nagon mer gang innan vi beger oss tillbaka till Sverige. Skulle val tro att en sadan har massage i sverige kostar en aning mer an 40 kr.

maste ocksa namna en kille som vi sag pa en restaurang for tva dagar sedan. Det var en ekta backpacker! Han var extremt lik Leonardo Di Caprio i filmen The Beach! Man sag ingen skillnad! Vem vet han kanske var ute efter samma sak som Leo i filmen ;)

Det var allt fran Krabi Town denna torsdag eftermiddag! 

Ha det fint mina lasare! Ni ar uppskattade!

<3

Reporting Live From Krabi, Thailand - day 2

Kan val ta och slanga till med ett inlagg idag igen eftersom vi anda hamnade har i brist pa annat att gora nu nar det regnar har. Fattar inte varfor inte solen kan fa vara framme en hel dag.

Men vi har lyckats sola och bada lite i poolen idag anda. Men vi har hunnit med mer an sa. Upp vid 9 idag och kaka frukost som ofta blir frukt och liknande. Idag var det banan ananas och tva toast med jordgubbsmarmelad och ett glas apelsin juice. God frukost. Efter det begav vi oss till postkontoret och skickade lite vykort. Sa vem vet det kanske dimper ner nat i postladan snart.
Sedan begav vi oss till centrum och shoppade och at god lunch. Lyckades shoppa lite saker faktiskt. Inte kopt nagot annat an mat hittills. Det blev detta inkopt: Ett par Volcom shorts for 120 kr (kan tillaggas att dom var akta!) Ett par billabong badshorts for 40 kr (antagligen inte akta) och sedan ett par ray bans for 40 kr ocksa (akta skulle jag inte tanka mig att dom var men vad gor det?) Vi at gott pa restaurang Viva ocksa. Underbar sandwich i italiensk smak. Den restaurangen kan jag verkligen rekommendera om ni besoker Krabi! Annars har det varit lugnt idag.
jag tycker om att shoppa i Thailand! Pruta ar kul!

Allt fran thailand for dagen. Vi hors och syns!

<3


Reporting Live from Krabi, Thailand!

Nu sitter vi har i underbara Thailand.  Jag skriver fran ett internetcafe nagra hundra meter fran vart hotell Loma Hotel. Kostar 40 bhat for en timma (8 kr). Jamte mig sitter en thailandare och lirar gitarr . Kan saga att det ar skont att fa sitta lite vid en dator. Kanna att man fortfarande tillhor civilisationen. Kl ar just nu omkring 18 har nere och det ar ca 25-30 grader varmt. Alldeles lagom. I vattnet ar det ungefar lika varmt.

Vi anlande till Krabi idag i en fullproppad bat fran Phi Phi Island. Den var sa fullproppad att pa halva vagen var vi tvungen att byta till en storre eftersom att var nara atyt kapsejsra ett flertal ganger! Dessa thailandare! Har aldrig kannt mig sjosjuk innan men denna gangen gjorde jag verkligen det! Men vi kom fram till krabi tillslut och vi hade ingen aning om vart vi skulle ta vagen eftersom vi inte bokat in oss pa nagot hotell. Men det problemet var snabbt lost! Vi kom fram till en snubbe som jobbade pa en resebyra och han hjalpte oss med allt sa nu har vi kommit pa ett kanonhotell i 4 natter och en resa till koh samui for endast 6000 bhat tillsammans! Sa det blir ca 600 kr var! Kan ni fatta de? Billigt billigt!

Kanske ska borja fran borjan. Kom till Phuket flygplats fredag ca kl 9 (thailandsk tid) akte minibuss in till vart hotell i Phuket Town. Kom dit och det kunde val inte bli battre. Portier tar hand om vaskan och vi far nat att dricka medans vi checkar in. Upp till rummet och portiern tar hand om oss och visar oss rummet som var riktigt fint med utsikt over hela Phuket town! Vi tankte ga ner mot centrum och se lite. Men vi trottnade snabbt och gick tillbaka. Vi fastnade aldrig riktigt for Phuket. En lite for rorig stad. Sa vi tyckte det var skont att vi dagen efter skulle vidare ut till Phi phi Island. Vi tog det mest lugnt pa hotellet och vantade pa att tiden skulle ga. Kakade god mat pa hotellet till thailandsk live musik. Super! (not!) Kan aven saga att vi forsta dagen pa semestern lyckas vi fastna i hissen pa hotellet! Lite laskigt nar ljuset forsvann och allt stannade! Men efter ca 5 min befriades vi. Efter det blev vi lite skeptiska till att aka med dom hissarna. Sa dagen efter bar det av till Phi Phi Island. Hade fixat biljett dagen innan med bat och upphamtning pa hotellet till baten. Traffade pa bussen ett gang svenskar som var fran Tingsryd av alla stallen! Och direkt far man hora hur det gar i hockeyn! Jobbigt att komma fran gislaved ibland! Efter en batresa pa ca 1.5 timmar var vi framme i Ton Sai pa Phi Phi Don. Dar skulle vi komma underfunn med hur vi skulle ta oss till vart boende. Men det loste sig snabbt nar dom stod med skyltar fran de flesta hotellen. Sa vi fick aka Long tail bat med fyra engelsman till Phi phi Relax Beach resort. Vi blir varmt valkomna av en snubbe som hette andrew. Vi checkade in och blev visade till var bungalow som lag hogst av alla bungalows. Sa vi hade utsikt over havet! underbar utsikt. Men det fanns vissa negativa saker med stallet. Nr 1: Kallvattendusch! (finns inget varre) Nr: Odlor pa toan! och nr 3: svart att sova pa natten pga alla vilda djur som storde. Men annars ett toppen stalle! Inte ofta man far vakna och se apor utanfor rummet. Sjukt haftigt! Andrew tyckte vi om! Alltid nar man kom ner till restaurangen eller stranden var det: Helloooo my freinds! Aker jag tillbaka till Thailand ska jag dit igen!

Vi skulle ut en halvdagstur till Phi Phi Leh (dar Maya Beach finns "The Beach") for snorkling men sa blev det inte! Det var for blasigt den valda dagen sa det blev bara en fard till Bamboo Island. Men snorkla blev det inte tal om! For stora vagor for det. Men nagra fina bildert blev det darifran. Fin o som ar nationalpark.

Hoppar till dagens datum (18\12) vi lamnar Phi phi Island bakom oss for att bege oss till Krabi. long tail bat fran hotellet till ton Sai och darifran bat till Krabi. Pa bryggan i vantan pa att fa ga ombord traffar vi nagra svenskar fran Grebbestad. Star och snackar en stund och gor dom aven sallskap pa baten. Trevligt gang! I en valdigt overlastad bat tog vi oss ifran Phi phi Island och nar vi kommit ungefar halv vags sa blir vi ombedda att byta bat till en storre. Tag och lov for det! Baten vi akte i fran borjan var alltfor liten for oss alla!

Det var nog allt for stunden! Hoppas ni har det bra hemma i kalla Sverige! Kanske kan fa till ett inlagg till innan vi beger oss till Koh Samui pa Sondag.

Ha det bra allihop!

<3

Nu är det dags!

Det här får nog bli lite av ett avskedsinlägg. Sista inlägget från Sverige iår. Men ska allt se till att skriva någon gång nereifrån sköna Thailand och skryta lite om hur underbart vi har det. Var så säkra.

Det har varit lite hektiskt idag. Väldigt nervös kan tilläggas också. Är orolig för att inte få med mig allt det viktiga. Men jag tror jag fått ihop det mesta. Bar alite småsaker kvar.

Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva mer än att säga att ni får ta hand om er och festa för min del också!

Jag kommer höra av mig här på bloggen och vem vet. Det kanske trillar in ett sms eller kanske till och med ett vykort. Den som lever får se. Ha det fint gott folk!

Kommer bli världens bästa månad med dig älskling! <3

Stress och funderingar

Ja nu tror jag allt det är dags för att skriva lite här. Var ett tag sedan det var ett ordentligt inlägg. Det senaste var lite av ett fylleinlägg. Nu ska det bli lite mer ordentligt.
Nu är det månadg kväll och det är 3 dagar kvar tills man sitter på ett flygplan mot Thailand och Phuket. Något jag verkligen ser fram emot.
Men jag känner mig stressad nu också. Känns som att det är ont om tid och jag måste börja planera, packa och väga.  Har knåpat ihop en lista men jag vet inte om den är fullbordad. Det är så mycket man ska få med sig. Ni som har lust och ork får väldigt gärna hjälpa mig med att komma ihåg vad jag ska packa med mig. Skriv ner er lista och skicka som kommentar. Tacksam om det är någon som gör det. Skulle kännas bra. Är inte direkt van med sådant här. 21 saker står just nu på min lista. Men gissar på att jag inte fått med mig allt.

Men det känns så sjukt overkligt att om 3 dagar är man inte i Sverige längre. Ibland kan jag bara skratta till och skaka på huvudet och inte tro att det är sant. Att få åka med den man tycker om allra mest är inte helt fel heller direkt. Att få vakna upp bredvid varann i en månad är helt underbart! Men det är också ett prov på hur tåligt förhållandet är. Man kommer trots allt umgås intensivt hela dagarna i en månad. Men jag tror det ska gå utmärkt!

Nu kom jag på att jag blivit utmanad också. Bäst att ta tag i den nu ikväll också.
Men nu ska jag nog återgå till min lista och se om jag kommer på något mer. Och sedan börja packa ner i väskan.

Vi hörs var så säkra

<3

Rak höger!

Jag kan lova att jag har aldrig varit så nära att slå en vakt med en riktig rak höger som just nu!

Gott folk snälla bojkotta nattklubben S2 i Gislaved!

Gamla gubbar som tror att dom har makt över alla andra. Sådana som var för klena för att komma in på polishögskolan! Det är sådana som blir vakter på S2 i Gislaved!

Mitt rum ser förjävligt ut förövrigt. Glad över att jag har städhjälp imorn.

Skulle behöva en stor kram av min älskling just nu. Det skulle lugna mig!

<3


En ynka vecka

Om en vecka! Om endast en vecka! Så antinger är vi påväg eller så befinner vi oss på Landvetter i väntan på att flyget ska lyfta iväg mot varmare breddgrader. När man tänker på det så kniper det i magen! Nu börjar man bli riktigt nervös! Det är dags att börja tänka på allt som man ska packa med sig. Bäst att börja packa i helgen skulle jag tro så man slipper stressa med det nästa vecka. Får inte glömma av att hämta pengarna på banken också.
Vad ska man ha med sig? Hmm är en del att tänka på. Lär ju bli så att de är en ganska tom väska när man åker och en stor tung väska när man åker hem. Men det går inte förneka att det ska bli otroligt spännande med en resa så långt bort och så pass länge. Ska bli intressant och uppleva atmosfären på andra sidan vårt kära jordklot.

Sista arbetsdagen för veckan idag. Ska bli skönt att få helg sen. Och nästa vecka är det bara 3 arbetsdagar. Och det är ännu skönare.

Det var nog alles

<3


Complicated

Nu sitter jag hr nyklippt och mätt.
När ja satt där i frisörstolen insåg jag hur komplicerat det plötsligt blivit att klippa sig. Första gången det var det. Jag satte mig ner som vanligt och hon undrar hur jag vill ha det klippt. Jag svarar som jag alltid gjort: "Ganska kort men det ska ändå gå göra något med det". Tror ni det räckte? tydligen inte. Hon började kackla om en massa saker som jag inte hade en aning om hur jag skulle svara. "Du har en virvel här. Ska vi bara lägga ner den eller klippa ner den?" Hmm krångligt. Jag vill ha tillbaks min gamla frisör! Hon visste vad man menade och det räckte att svara enkelt. Inte behöva gå igenom varje punkt och fråga hur man vill ha det på just det stället. Tid tog det också. Brukar ta mellan 15-25 min i vanliga fall. Idag tog det 45 min!?!?! Blev en aning stressad.
Men som tur var blev det bra. Det är ändå huvudsaken.

Om 8 dagar står vi på Landvetter och väntar på att få stiga på planet som ska ta oss till Phuket! Sjukt att det snart är dags!

"She's so beautiful, beautiful, beautiful, beautiful, beautiful
beautiful, beautiful, beautiful, beautiful,
magical, mystical, irresistible, cosmical
a wonderfull overkill but most of all beautiful "

<3

Aldrig kul

Ja usch vilken dag det var igår. Har väl inte så mycket att säga om de egentligen. En arbetsplatsolycka är varken kul att se eller vara med om. Det såg riktigt läskigt ut! Men tur i oturen var ändå att det gick rätt så bra. Bara musklerna som fick en smäll tydligen. Då känner man sig lite lättad.

För övrigt är allt toppen! Idag är det 9 dagar kvar tills vi tar vårt pick och pack och flyr mot varmare berddgrader. Ska bli überskönt!

My love! <3

Suck

Säger bara hemsk dag!
Suck!
Kommer inte kunna somna...

<3

RSS 2.0