Reporting from Chaweng, Thailand - Day 4

Jaha sitter man har igen. Sista dagen pa Ko Samui och Chaweng. Idag har det dock inte varit nagon bra dag. Ingen sol!?!?! Det har regnat i princip hela dagen! Sa vi har mest degat pa hotellrummet framfor nagra daliga filmer. Men madde har aven hamtat sin balklanning. Och ojojoj vilken prinsessa hon var i den! Sa vacker!

Vad har hant sen sist? Hm jo det var ju julafton. Och det var lite kul faktiskt att fira jul utomlands. Alla ungdomar drog till ko pga ngan  dar det var full moon party. men vi valde att vara kvar har och fira med alla gamlingar och barnfamiljer. Men det blev inte sa illa faktiskt. kakade god julbuffe pa hotellet med ett valdigt gott vin till det. Underhallningen stod thailandska barn for som sjong julsanger. Gulligt varre. Sedan var det julklappsutdelning till varje rum. Man fick ga fram och fiska upp en boll med ett nummer i ur poolen. Vilket resultareade i att vi fick en flaska rott vin. inte fel! Sedan kande vi att vi ville gora nagot annat sa vi promenerade ut pa chawengs gator och beslutade oss for att tittga in pa svensk baren Viking bar och ta nagra drinkar. Blev nagra stycken och vi fick ocksa valja lite musik. Maste saga att det har aldrig varit sa underbart att fa hora gyllene tider! underbart faktiskt!

igar var det anda ratt lugnt. Vi strosade runt lite pa stan och solade hela formiddan. Gick en liten strandpromenad pa eftermiddagen ocksa. Vilket resulterade i att jag brande mig! Sa gar det nar man tycker att man ar redo for en lite svagare solskyddscreme. men men det gar over.

Imrogon bar det av till bankok. Halv sju pa kvallen gar taget till bangkok fran surat thani. Vilket betyder att vi anlander till bangkok kl 05.00 pa fredag morgon. Sedan ar det bara att se om det finns nagonstans att bo. men det ska det gora.

Nehe nu ska vi ta och hamta ut vara tagbiljetter och sedan blir det till att leta upp nagot bra stalle att ata kvallsmat pa.

Ni far ha det fint dar hemma i kalla och javliga sverige.

Vi syns och hors!

love my cinderella! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0