Stockholm

Ja idag bär det av till Stockholm. Jag och älsk ska ha en underbar helg tillsammans i vår kungliga huvudstad. Ta igen den tid vi var ifrån varann nu när hon var i Egypten. Ser fram emot att träffa henne igen!

Nej nu ska jag fixa det sista innan vi åker.
Vi hörs efter helgen. Eller åtminstone på söndag.

Ha de fint

<3

Torsdag förmiddag

Jaha dags för sista arbetsdagen denna vecka. SKÖNT! Och jag har varit jätte duktig idag tycker jag. Var och tränade vid 10. Sen efter det har jag faktiskt städat bilen lite grann. Se om jag hinner torka den invändigt imorn innan vi åker. Det var behövligt kan jag säga! Och nu när jag beger mig till jobbet har jag också tänkt tvätta den. Ser ut som en grushög i princip. Inte så kul att komma till storstan med en sådan.

Ikväll landar hon! 18.40 slår landningsställen i marken på landvetter. Åh så jag har längtat efter henne! Får väl antagligen inte träffa henne idag men prata med henne hoppas jag att jag får. Imorn bär det av till stockholm och det ser jag verkligen fram emot! Kommer bli en mysig helg i storstan!

Men först blir det ett arbetspass. Ha det fint så hörs vi nog snart igen

Miss you! <3

Hat

Okej jag vet inte om det kommer bli något positivt skrivet i detta inlägg. Har bara lust att klaga lite.
Till och med dra till med ett "jag hatar" som antagligen schulman hade skrivit.
Okej Jag hatar alla dessa mode och stilbloggar som finns! Varför skriver alla om sådant? Räcker det inte med att några enstaka gör det. Bara för att vissa lyckas så behöver det inte betyda att alla gör det. Lägg av med det och skriv om sådant som är lite mer intressant. Det står ju likadant på alla dom där bloggarna. Inget intressant. Tror till och med alla tjejer är trötta på att de finns så många. Eller?

Dags för käk snart och sen vidare till jobbet. Suck! Men va fan bara två arbetspass kvar denna vecka. Och gårdagen var väl minst sagt lite annorlunda. Ny snubbe på jobbet som lyckades slå i huvudet så det börja blöda då va hans arbetsdag slut. Stackars sate! Sedan har vi en annorlunda händelse. Körde fast en truck ute i snön. Större truck hämtades för att dra upp den. Större truck fastnar också. Ännu större truck hämtas. Ännu större truck fastnar också! Men tillslut lyckades vi med trossar och grus och grejer. Men det såg lite komiskt ut. Först en liten truck sen en större och sen en ännu större! Tilläggas ska väl att den största väger 18 ton! Inget man flyttar på hur som helst!

Ha't fint!

<3

Sweet and sour

Jaha då var det snart dags för jobbet igen.
Gick ur sängen vid nio idag så var och tränade ganska tidigt. Vilket är skönt för då är det lite folk däruppe och man behöver inte dundera på vilken maskin man ska ta. Smidigt.
Har precis ätit också. Idag bjöds det på Kyckling i sötsur sås med ris. När man äter det längtar man tillbaka till thailand! Vill tillbaka dit nu! Men förhoppningsvis blir det en resa nästa vinter också. Men vart det får vi väl se.

Ha en bra eftermiddag och kväll så hörs vi!

<3

Dagens Porfil

image18

Okej dagens profil är denna mannen. Han tror att man kan leva 300-400 år genom att använda någon sorts ringar på fötter och fingrar. Hans namn är Alex Chiu och hans företag heter Immortality Devices. Lägg det på hjärnan ni som vill leva 400 år!

Måndag Söndag

Goddagens. Idag är det söndag. Eller? Nej det är måndag men ändå söndag. Känns skönt att vara ledig en måndag. Skönt kommer det bli med en 3 dagars arbetsvecka. Sånt gillar vi.
Igår var det parken som gällde och vi tog niklas rum i besittning för förfestandet. Mycket folk var det men det gick rätt lugnt till. Trevligt var det. Och parken var inte sämre. För första gången på länge var det väldigt mycket folk. Va nästan lite svårt att ta sig fram. Men mycket trevligt folk träffade man. Inget man klagar på precis.
Och sedan slapp man ju gå hem eftersom Kalle var nykterist denna kväll så han körde hem mig. Blev en stunds samtal också med honom och emelie om allt mellan himmel och jord.

Vaknade rätt sent idag men det var skönt att sova ut. Sedan nu har man suttit och kollat på massa diabilder. Jag vet det är lite gammalmodigt men lite kul att se alla gamla kort när man var alldeles nyfödd. Men vilken fettklump man var! Usch! Tur att man inte ser ut så nu!

Tycker Madde kan komma hem nu! Saknar henne väldigt mycket. Det blir ännu jobbigare när mina sms jag skickar till henne inte kommer fram. Men jag får hennes. Sånt gör mig irriterad. Ska se om min bror är lite snäll så man kan få skicka nåt sms från hans mobil varje dag eftersom han har telia.

Ha en fortsatt bra söndag eller just det måndag menar jag.

<3


Dags igen!

Påskdagen har väl ungefär gått halvvägs tycker jag. Inte varit uppe allt för många timmar. Steg ur sängen vid halv 1. Men jag tycker att jag var värd det. Inte sovit länge på väldigt länge känns det som. Så det var jag värd.

Idag är det återigen dags att korka upp burkar och flaskor. Det är utgång! Basshunter står för underhållningen på scenen i Parken. Kanske inte det som är höjdpunkten direkt. Men jag räknar med att det kommer bli mycket folk. För det blir ju lite roligare med folk. Så pallra er dit gott folk. Och Niklas tar ansvaret för förkröket. Skönt att för en gångsskull vakna upp imorgon och känna att man måste städa hela rummet.

VIll även i detta inlägg kasta en rejäl känga på Bilddagboken! Man hinner inte ladda upp alla bilder innan man loggas ut och man får börja om igen! Hänt två gånger nu. Men denna gången har jag nog lyckats överlista deras dumheter. Bilderna som håller på att läggas upp är från Elmia igår. Så vill ni avnjuta några vackra och snygga bilar så besök den gärna!

<3

Smakprov


image16
image17
Ett litet smakprov från mässan. Fler bilder dyker upp i bilddagboken imorgon!

Bilsport Performance Show

Tjena bloggen. Nyss hemkommen från Jönköping och bilmässan. En lyckad dag tycker jag. fanns en hel del att se. Och ja man blev ju lite sugen att göra något med sin egen bil. Ens egen bil är väldigt trist när man ser alla bilar som fanns däruppe.
Så vad händer ikväll. Jo det blir lite påskmys hos Niklas. Lite mat och umgänge skulle jag tippa på. Men inte supa till det allt för mycket. Man måste spara sig till morgondagen. Annars blir det väl att man inte har någon lust imorgon och det får ju inte inträffa.

Skulle vilja ha påskmys med min älskling! Kom hem snart ;)

<3

Långfredag

Snart är denna långa fredag över. Men äh lång är den väl egentligen inte. Sov bort förmiddan eftersom det var parken igår. Men det är väl inte ens värt att nämna. Var inget folk alls och inte värt 140 kr. Så det blev hemgång rätt tidigt.
Idag har man varit i Borås och hälsat på farmor och farfar och käkat lite påskmat. Aldrig fel. Fick mina födelsedagspresenter av dem också. 1000 kr och lite städartiklar. Kan säga att jag kommer inte behöva köpa mycket när jag flyttar hemifrån. Har i princip allt som behövs i köket. Förutom gryta och stekpanna. Men jag tippar på att det blir nästa steg.

Har nu även lyssnat på webbradion där dom sände från matchen Leksand-Brynäs. Riktigt derby och jämn match. Tyvär fick Leksand stryk med uddamålet. Och kommentatorn var ju verkligen jätte bra... NOT! Kunde ju knappt hockeyreglerna.

Nej nu blir det att kolla på Jericho och sedan någon film kanske. Upp tidigt imorn för att åka till Jönköping och Elmia imorn för bilmässan. Ska bli kul!

Usch vad jag saknar Madde! Inte hört något från henne sen igår morse innan hon åkte. Jobbig vecka det här!

<3

Skär dig inte idag!

DÅ var det äntligen långhelg. Kändes väldigt skönt att gå hem redan vid tolv på en torsdag! Inte varje dag man får förmånen att göra det. Så det tackade man inte nej till. Men ingen rast ingen vila. När jag kommit hem var det bara att byta om till träningskläderna och sätta sig i bilen igen och åka till gymmet. Det blev ett långt träningspass idag. Kan vara skönt att ha det ibland med.
Dagen kunde faktiskt inte börja bättre. Efter att ha ätit frukost vid kvart i fem snåret så var det bara att ringa upp madde som redan varit uppe sen kl 3. Varför? Jo hon begav sig av till Egypten och El Gouna idag. Planet lyfte kl 07.15 såg jag och när jag gick upp befann de sig redan på flygplatsen. Så jag fick mig en liten pratstund med henne. Kan säga att jag kommer eller rättare sagt saknar henne redan! Usch jobbigt att inte kunna träffas på en hel vecka. Men jag unnar henne denna resa! Men ser fram emot nästa helg när hon kommit hem och vi åker iväg till Stockholm för en ja kan man säga en romantisk helg? Tja varför inte. Ska bli väldigt mysigt i alla fall.

Ikväll blir det utgång. Parken är det som gäller. Vet inte alls om det kommer bli något folk. Förhoppningsvis blir det de. Men Marie Piccaso och Caracola är ju där i alla fall. Alltid något.

Nej nu ska jag njuta vidare av min långhelg.

Ha det fint!

Now you're to far away! <3

Avspänning

God tisdagskväll gott folk! Jag känner mig faktiskt lite duktig idag. Jobbat som vanligt efter det åkte jag direkt för att ta ett pass på gymmet. Ett pass som var riktigt hårt. Tränade mycket mage och armar. känns i armarna nu. Sedan nu för bara en liten stund sen har jag faktiskt gjort något åt mina dammsamlare... mina gamla hockeypriser man fick när man spelat cup. Stod bara där i en hylla och samlade damm. Så nu är dom nerlagda i en låda på vinden och en del annat har även plockats ner i en annan hylla och gjort plats för lite annat. B.l.a mina dvd filmer som flyttats upp ur lådan till hyllan. Blev i vilket fall mycket bättre! Så nu tycker jag att jag är välfötjänt av att sitta här en stund.

Jag jobbar på ett vääääldigt generöst ställe har jag märkt nu. Innan vi skulle gå hem fick vi lönekuvertet OCH en påskpresent! Hur många företag delar ut det? Inte många skulle jag tro. Men ja det kanske inte var så kul present. Eller vad sägs om en cd skiva med avspänningsövningar? Jag satte i den i datorn när jag kom hem för att se vad det var och jag kan säga att den åkte ur lika fort! Spara tills man blir gammal och uppskattar sådant kanske.

Idag har jag även kommit underfunn med att min nya favorit i Aladdin askarna är Apelsintryffel.

<3

Sega måndag

Suck! Det är månadg igen och som vanligt är det bara jobbigt. Man vill bara ha helg igen och kunna sova ut och göra lite vad man vill. Dagen har varit seg. Segt på jobbet gått väldigt långsamt. Och jag skulle egentligen ha tränat men jag kände mig så seg så blev inget med det. Utan istället blev det att jag sov en stund. Blev visst 2 timmar. Men man blir bara sur när man vaknar och inser att man får inte sova mer även om man verkligen skulle vilja det! Idag blir det ju inte sängen så tidigt heller. Eftersom ikväll börjar 100 Höjdare igen. Ser verkligen fram emot det! Träffa USA:s 100 skönaste människor. Kan ju bli väldigt intressant eftersom det finns väääääldigt många konstiga filurer i det där landet.

Imorgon blir det träna igen! Jepp! Men veckan är ändå rätt skön. Jobbar bara till på torsdag. Och torsdagen är som en fredag så slutar kl kvart i 12. Inget jag klagar på direkt.

Saknar redan. Hur ska jag klara mig en hel vecka sen? <3

DÖD är rätt ord!

Ja det är verkligen så det känns just nu! Kom hem för en liten stund sen. Innebandy är väldigt kul. Men väldigt jobbigt om man bara är 8 st och spelar på fullplan. Lägger jag mig i sängen somnar jag på direkten! Men jag kan inte göra det. Måste hålla mig vaken tills Madde är redo för hemfärd. Lär nog dröja ett tag. Men jag kommer vänta!
Sitta här eller kanske spela lite playstation. Återstår att se.
Njuter faktiskt inte fullt ut av mitt playstation än. Det kan jag inte göra förrän jag införskaffat en lite större tv. Men det sker när lönen har anlänt. Då ska det spelas lite mer. Nej nu ska jag bege mig in i duschen för andra gången denna fredag.

Ha det!

Ta fram "skillsen" i mig

Jaha nu sitter man här mitt i sminkandet. Ja det är inte jag som sminkar mig. Utan två damer som kom för att låna toalett och alla speglar dom kan komma åt. Lagfest står på schemat för dom. På mitt schema för kvällen står innebandy! Tro det eller ej! Det var ett bra tag sen kan jag säga. Måste vart när man fortfarande gick i skolan och hade idrott. Men det ska bli kul att få ta fram sina talanger som ligger och gömmer sig någonstans långt inne i handlederna. Kommer äga helt och hållet! Tro mig! Eller något sådant. Nej men det ska bli trevligt. Kul att göra något annat och inte bara festa varje gång man gör något. Kommer väl vara helt död men det får man ta. Så det blir mycket träning idag. Först varit och tränat ganska hårt på förmiddagen och nu detta. Tufft!

För övrigt är det inte mycket bestämt inför morgondagen. Men något ska det nog lyckas bli det tror jag allt.

Ha det fint!

<3

Svettig och jävlig

Sådär nu är man färdigtränad. Och nu ska jag beskriva hur jag känner mig.

Tänk er en hårt arbetande man som använder sina händer i arbetet och inte har handskar. Smutsig och jobbar i ett järnverk eller liknande där det är 40 grader svetten bara rinner ner från pannan och smutsen väller ut under dom långa naglarna han inte gjort något åt för att han jobabr hela tiden. Hans hår är väldigt "fett" och frisyren är gjord av sängen.

Ungefär så känner jag mig nu. Därför ska jag göra något åt det så jag blir det där goluktande killen med snygg frisyr och fräscha kläder igen.

Jag vill även passa på att utnämna Damien Rice till dagens artist. Riktigt sköna låtar. Lugna och otroligt bra!

Gör det ni med

Ja nu har jag varit så fräck och lånat en några frågor av herr larsson. Jag tycker allt ni ska göra likadant och svara! Så får vi se vem som har dom roligaste svaren.

- namn: Andreas Erik Åhlin
- smeknamn: Åhlin, Olle (är det nåt mer?)
- födelseplats: Gislaved
- ögonfärg: Blå
- hårfärg: Blont.
- längd: 1.75
- skostorlek: 41-42.
- höger- eller vänsterhänt: Höger.
- stjärntecken: En såkallad fisk.

STEG 2
- din första tanke när du vaknade: Vill ligga kvar här jämte madde
- när somnade du: Jadu nångång vid halv 1 kanske. 

STEG 3
- Öl eller Sprit: Får nog ta och säga sprit
- Sex eller mys: Ojdå svår. Men mys skulle jag nog välja.
- singel- eller dubbeldejt: Spelar mindre roll
- Att göra det inne, eller ute: Kan ju vara lite kallt ute ibland. Men vad spelar de för roll?
- Vit eller svart partner: Som om det spelar nån roll

STEG 4
- har du sex: Jodå klart
- dricker du: När jag känner för de
- tränar du varje dag: Njae men varannan i alla fall.
- mastruberar du: Vem gör inte?
- är du upphetsad: Inte just nu kanske.
- tror du att du någonsin varit kär: Klart. Är det nu till och med 
- gillar du porrfilm: Na det går ju klara sig utan
- tror du på gud: Vem är det?

STEG 5
Har du under den senaste månaden...
- druckit alkohol: Jahadå
- rökt: Ja i samband med förra frågan
- gått på dejt: Nej det har jag inte va?
- haft sex: Ohja
- ätit en hel ask mask: Nej. Om någon nu inte lagt en hel ask mask i min mat
- stått på en invandrare: Ja det är ju jätte ofta man gör det?
- blivit dumpad: Nej och det är jag glad för
- fejkat: Verkar lite onödigt
- kysst en med samma kön: Nej det tror jag inte 
- nakenbadat:: Inte den senaste månaden i alla fall
- färgat könshåret: Haha känns väl lite onödigt
- stulit något: En banan extra på jobbet. Räknas det?

STEG 6
Har du någonsin...
- däckat eller varit jättefull: Ja det har ju tyvär hänt.
- blivit kallad bögjävel: Hm inte vad jag kan komma på.
- blivit nerslagen: Jag nerslagen? Haha det var det dummaste jag hört.

STEG 7
I framtiden...
- hur gammal vill du vara när du har trekant: Spelar väl ingen som helst roll.
- har du namn på ditt underliv: Nej det har jag inte haft tid med. Är ju en mycket upptagen man
- din konstigaste fantasi: Kommer jag inte på just nu.
- vem vill du bli när du blir gammal: Kungen. Men i en version som är lite bättre på det där med läsa och skriva

STEG 8
Hur ska din drömkille/tjej vara?
- bröst/penis: Har ingen betydelse
- könshårfärg: Vem bryr sig om sånt?
- långt eller kort hår: Långt är alltid fint
- klädstil: Måste ju vara lite medveten i alla fall.

STEG 9
- antal sexleksaker du äger: Flera tusen. Men har glömt var dom är
- antal piercings: Någon sådan finns inte
- antal tatueringar: Ingen än så länge. Men ligger inte långt bort.
- antal gånger har du fått ett fult ragg: Usch det har väl hänt någon gång
- antal av dom du ångrar: Antagligen lika många som dom var 

FAVORIT...
- ställning: Finns några att välja på.
- plats: Sängen är ändå bekvämast men finns ju andra fina ställen också. Duschen t.ex.
- kroppsdel: Lilla magen

BRUKAR DU...
- titta dig själv i spegeln: Ibland måste man ju få göra det också
- stöna: Maybe baby
- skrika: Så kul ska vi inte ha det
- drömma sexdrömmar: Det händer allt
- ta droger: Nej usch lite väl mycket kanske
- försöka vara bäst: Alltid
- klä dig i det motsatta könets kläder: Nej det räcker väl med att andra gör det
- gå till ungdomsmottagningen: Bara med skolan

NÄR...
- kysstes du senast: Idag vid kvart i 8
- läste du ett reklamblad senast: Hm Onsdas tror jag
- var du på konsert senast: Oj kommer jag inte ihåg.
- hade du sex senast: This morning
- ljög du senast: Var nog ett litet tag sen
- är det sommar: När man åker utomlands

VEM...
- saknar du: Hon som sitter i skolan just nu
- vill du döda: Ojoj så mycket tid har jag inte
- rörde dig sist: Madde
- vill du slå: Jonas för han hämtar aldrig sin cykel
- vill du kittla: Madde. Alltid lika kul!
- kramade du sist: Måste vara madde det med 
- vill du prata med:  Finns väl många
- skrek du åt sist: Kommer jag inte ihåg.
- vill du vara som: Ingen aning
- sov med dig senast: Madde. Mys!
- ringde dig senast: Niklas

HAR DU...
- tagit en snabbis idag: Ja kan man nog säga
- brutit några relationer: Ja hela två stycken
skrattat åt någon ful jävel: Ja det har allt hänt
- varit full än: Ja men inte just nu 
- bra självförtroende: Självklart
- sagt "jag älskar dig" till någon idag: Nej faktiskt inte. Man behöver ju inte göra det varje dag
- stulit något: Hm har jag säkert nångång
- lämnat landet: Ja man var ju tvungen att göra det när alla letar efter en.
- spelat rysk roulett: Lite väl dramatiskt kanske
- tuttat eld på någon: Inte en stackars liten försvarslös legogubbe i alla fall!
- gjort något sexigt: Hela tiden ;)

HUR...
- kysser du: Det är nog bäst att fråga någon som vet. Men jag har fått en känsla att det är bra?
- är du i sängen: Samma som föregående fråga?
- mycket pengar har du: Sådär lite lagom så man kan unna sig saker

Sådär. Tog sin lilla tid men kul var det och hoppas fler gör det! Nu ska jag bege mig och träna. Hörs senare

<3

Svår uträkning

Det har redan gått och blivit onsdag natt. Vart tar tiden vägen? Det var ju helg nyligen. Och nu är det helg snart igen. Inget man klagar på precis men känns lite som att veckorna bara försvinner utan att man hinner göra något. Tur att man är ledig på helgerna så man hinner med något då. Och denna helgen som kommer är helt oplanerad. Så det återstår att se vad som kommer ske. Men jag hoppas få träffa min underbara madde lite. Henne saknar jag som fasen som Hans af Klas hade sagt. Hua hur ska det gå när hon åker till Egypten nästa vecka? Kommer ju sakna ihjäl mig. Tur att jag får träffa henne en hel helg när hon kommer hem. Ser jag fram emot väldigt mycket!

På jobbet idag har det varit mycket flum tycker jag. Man skulle kunna tro att det var torsdag kväll. Men det är alltid lite roligare när det är en så lättsam stämning. Vi har även räknat ut att vi har inte alls många hela veckor kvar fram till midsommar. De flesta består av 3-4 dagar bara. Nästa fredag är vi lediga och även måndagen efter det är vi lediga. Vilket innebär LÅNGHELG! Jippi! Skönt skulle man kunna säga.

Och nu återstår bara att säga godnatt och som dom hade sagt i Tyskland:

Ich liebe dich <3

Saker förändras

Tjolahopp. Tisdag natt har det blivit och halva veckan är gjord nere på GA. Skönt!
Måste faktiskt säga att vissa saker har förändrats därnere dessa två dagar. Det är nämligen det eviga störobjektet Roger som har förändrats! Det hela hände efter det att vd:n va inne och skällde lite på honom igår eftermiddag. Och efter det var han helt annorlunda. Han hjälpte till och var inte alls lika sur som vanligt. Och än så länge håller det i sig. Hoppas det fortsätter likadant samtidigt som jag faktiskt vill bli av med honom och få in någon ny. Facket har tydligen kontaktats och enligt dom ligger det hot som han gjorde i fredags som underlag för avskedande. Men jag är mycket tveksam till att GA kommer gå så långt. Hot har förekomit tidigare utan att någon avskedats. Men saker och ting kan ju förändras som vi vet. Ska bli spännande och se vad som händer i framtiden.

Förresten så har jag kommit på att det är jobbigare att få av sig en piké som man råkat sätta på fel håll än en vanlig t-shirt. Det ni!

<3

Lyckad 20 årsdag

Goddag mina vänner. Söndagen är kommen igen. Och jag trodde inte det skulle vara så bra som det faktiskt är nu. Trodd eman skulle ha en fruktansvärd huvudvärk och inte lust till något i matväg. Men så blev faktiskt inte fallet! Huvudvärken undvek jag nästan helt. Bara en liten stund på morgonen och maten slank ner den också.

Gårdagen blev faktiskt lyckad. Mat, dryck och trevligt sällskap. Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det va. Så jag får ta och tacka för en underbar kväll och tacka för alla presenter! Ni gjorde min 20-årsdag ihågkomlig!

Dock var det ju lite jobbigt att städa undan allt. Men mycket städade vi undan innan vi gick och la oss så det blev inte fullt lika mycket att plocka undan idag på morgonen. En morgon som vi gick upp redan vid halv 9 eftersom vi trodde det skulle ta lite tid att städa och vi skulle vara på Hestraviken kl 1 och fira maddes pappa. Men vi blev klara vid halv elva redan. Så vi kunde i princip sovit 2 timmar till.

Jag skulle också vilja tacka Amanda som gjort om min blogg. Tycker den blev skitfin faktiskt! Jättenöjd!


Är det någon som saknar en The stray Boys kofta så hör av er. Den finns här.

Återigen tack för en underbar dag!


<3


Grattis Andreas :)

Jag har gjort denna blogg till Andreas i födelsedagspresent, så ni behöver inte bli chockade :) Andreas kan fortfarande inte sånt här ;) HAHAHA! :)

// Amanda
www.mandur.blogg.se

Hör av er om ni vill ha hjälp med eran :)

"Har vi bråttom?"

Godafton alla nyfikna läsare.
Onsdagen den 5 mars är snart till ända. Dagen tycker jag faktiskt har varit väldigt givande. Till och med jobbet var givande. Eller det kanske är fel ord att använda. Den har varit rolig eller intressant skulle jag faktiskt vilja kalla den. Varför? Jo jag har äntligen vågat käfta emot det eviga irriterande objektet Roger! Det har varit kanon stämmning på jobbet de två senaste dagarna när han varit sjuk. Men idag stod återigen hans fula kamoflage cykel med sidokorg utanför ingången till jobbet. Det roligaste under hela dagen var när han gjorde fel! Älskar att se när mannen som aldrig gör fel, enligt han själv, gör fel! Då går man runt och ja småmyser och inombords asgarvar man åt honom för att han gör fel. Blev ju inte sömre av att de tog 2-3 timmar och rätta till felet och under den tiden surnade han till rätt rejält när de inte gick som han ville. Och ja han kunde bpde klämt mig och Stefan i maskinen eftersom han var sur och ouppmärksam. Senare var det min tur att köra maskinen och hans tur att ställa in maskinen för mig. Jag blev klar för att börja köra långt innan han var klar med inställningarna. Så jag vandrar iväg några meter och snackar lite och hjälper Christer med det han gör. Då kommer Roger och säger att jag ska hjälpa honom så vi kommer igång fortare. Men icke! Mitt svar: "Har vi bråttom?" Då gick han bara därifrån och la ner det han höll på med och ja antingen vandrade han väl ut till lunchrummet eller på hans älsklingställe toaletten. Kom tillbaka 10 min senare och kommer fram till mig och denna dialog utspelas:
R: Jag visste inte att det var bråttom att klä av rullar
J: Det är det inte heller, Men det är inte mitt jobb att ställa maskinen. Det är ju den som kört maskinen som ska göra det. Så har det ju alltid varit!
R: Ehm (funderar lite) Det har du rätt i. Men man kan ju hjälpa till lite. Om man är snäll.
J: Du hjälper ju aldrig oss så varför skulle vi hjälpa dig?

Därefter går han iväg sur som ett omoget äpple och fortsätter att ställa. Och efter de så var han sur resten av dagen på mig. Men det kan jag ta. Får nån var fan tvungen att sätta ner den där på jorden. Alla i gruppen har samma arbetsuppgifter. Det finns ingen chef. Men ja han tror väl att det finns.

Nog om detta. Kanske ingen intressant läsning men var bara tvungen att dela med mig av detta.

Fanns ett tillfälle idag jag log lite för mig själv när jag lyssnade på Äntligen morgon med Adam och Gry.
Alex Schulman hade sitt fönster mot mediavärlden och ja dom gjorde ett litet expriment. Ett väldigt kul sådant tycker jag. Calle och Alex Schulman har brjat blogga på Värmlandsfolkblads hemsida och sidan har kraschat flera gånger sedan dom började där. Eftersom dom fick väldigt måmnga fler besökare. Och nu i morse blev Alex lite elak (ovanligt?) han uppmanade hela svenska folket att när han sa till klicka in på deras hemsida för att se om den kraschade. Lyckades han? Självklart! Lite kul tycker jag.

Das war alles für isch (Tyskan kanske är lite ringrostig)

<3

Bjuden?

FYYY! Så får jag väl säga till mig själv. Det är många som varje dag besöker min blogg men jag gör er alltid lika besvikna när det inte hänt något nytt sedan sist ni besökte den. Men nu äntligen kommer en liten updatering.
Jag tror jag lägger ner alldeles för mycket tid framför playstation nu för tiden. Men vilket är egentligen bäst? Att sitta här eller sitta och spela ps? Det är väl egentligen lika illa båda delarna. Egentligen borde jag göra något helt annat såsom att träna eller något liknande. Men det kan man ju inte göra hela tiden heller. Träningen ska jag ta tagi imorgon igen. Varit lite dåligt med det på sistone. Så imorn direkt efter jobbet bär det återigen iväg till gymmet.

Helgen som var tycker jag var relativt lugn. Mest tagit det lugnt med älsk. Eller ja i alla fall fredag och lördag kväll. I lördags kväll blev det även lite vin till melodifestivalen som även niklas och fidde gjorde oss sällskap till. Niklas är för övrigt kass på Singstar! Men det visste ni kanske redan.

Nå jag jag redan nu börjat spåna lite om helgen som kommer. Finns det någon anledning tros? Ja faktiskt så gör det det. Jag går ju nämligen och blir 20 på lördag om det undgått någon. Tänka sig att lilla jag håller på att bli så stor. Och ja på lördagkväll är det då tänkt att ha lite "partaj" skulle man väl kunna kalla det. Och ja jag tror nog att jag nästan bjudit alla som jag har kommit på. Men är det någon som känner sig glömd? Eller är det någon som hemskt gärna skulle komma och göra oss sällskap i vårt stora glada gäng så är det bara att skriva en kommentar eller ja på något sätt säga de. Finns alltid plats för någon mer. Alltid trevligt med mycket folk.
Det är inget presenttvång men va fan ni vet ju själva hur det är. Presenter är alltid uppskattade ;)

Ha det så hörs vi förhoppningsvis snart igen!

<3

RSS 2.0