"now that it's raining more than ever"

Ja skulle man inte kunna sammanfatta den svenska vintern så? Det har väl i princip regnat varje dag det senaste halvåret? Det känns i vilket fall så.
Nu har det redan gått och blivit onsdag. Halva veckan är gjord på jobbet. Och idag är det inte vilken dag som helst. För idag är det nämligen anställningsdag. Jag blir fast på GA. Men jag kommer ha provanställning där i ytterligare 2 månader. Men därefter kan man känna sig lugn. Det finns en liten detalj som kommer bli lite jobbig. Man måste börja gå efter stämpelklockan. Usch! Kan man inte smita lite tidigare. Men det kan man ju leva med.
Jag ska om en stund möta upp Fidde. Vi ska ta och avnjuta en pizza någonstans. Känns som att man behöver ha något positivt när man jobbar eftermiddag. Ska bli mums. Annars har väl inget nytt intressant hänt.

Jag är nåbar på min mobil igen om någon undrade.

Ha det fint

<3

Mobil lös dag

Tänkte bara meddela det att om det är någon som försöker nå mig på mobilen idag så förvänta er inget svar. Batteriet i telefonen jag lånar av niklas har tagit slut och någon laddare fick jag inte. Men han skulle komma och lämna en sedan när han slutat jobba. men då jobbar jag så jag är nåbar inatt igen om det är någon som vill något.
Tänk vad beroende man har blivit av sin telefon. Sjukt!

<3

"Du behåller din plats i kön"

Ska det behöva vara så. Att när man ringer till sin lokala bank att man hamnar i telefonkö? Okej om man ringer till kundservice eller liknande. Men om man bara ska ringa till bankkontoret på orten ska det väl ändå inte behöva vara så? Och sedan skulle det ta mindre än 5 minuter innan jag skulle komma fram. Men jag tror närmare jag satt i kön i minst 10 minuter. När man sedan kommer fram tar det man ska göra endast 1 minut. Usch! Men men nu var det gjort i alla fall.
Snart dags för jobb igen. Första dagen för samåkningen också. Så slipper köra. Lite skönt ska det allt bli. Men mindre kul att jobba. Har inte lust med kvällsskift längre. Det var okej i början men nu vill man inte sova bort förmiddagen och bara jobba sedan. Men men det är bättre betalt. Får väl tänka på det.

I'll be in touch!

<3


Den Åhlinska källaren

Ja vad är nu det för något? Tänkte dra historien om denna platsen. Allt började för 5 år sedan. När renoveringen tog fart. Jag kommer fortfarande ihåg hur det började. Jag hade länge velat flytta ner hit för att det var ett stort rum och det var i princip inget här heller. Och jag kommer ihåg att det var en fredag eller lördags kväll jag satte igång med att riva tapeter. Vi hade suttit och pratat vid middagsbordet och jag tjatade nog lite extra och tillslut sa pappa att gå ner och börja riv tapeter då. Och sedan var det igång. Och efter några veckor var arbetet klart och det var bara att flytta ner. Efter ett tags funderande på hur jag skulle ha mina möbler placerade lcykades jag komma på det och blev nog ganska nöjd med resultatet. Det har sett ut likadant sedan jag flyttade ner. Och jag har försökt hitta en annan lösning men det är ett svårmöblerat rum så kan inte hitta någon annan lösning. I alla fall. I början var det mest sovande aktivitet på mitt rum. Jag sov och satt vid datorn här. Hände väl att man kollade på tv lite då och då också. Men mer var det inte. Men tillslut införskaffade jag en DVD och vips blev det några filmkvällar. Ytterligare något år senare när man börjat på gymnasiet när det var dags för att börja festa och gå ut förvandlades den till ett tillhåll för förkrökande. I början kommer jag ihåg att det bara var jag och Fidde som satt här innan vi oftast begav oss till Mejeriet i Värnamo när det fanns. Sedan har det bara utvecklats mer och mer och fler och fler har anslutits till detta tillhåll. Vilket bara har varit en trevlig utveckling. Men det har också medfört att det blivit mer att göra dagen efter. Men det är sådant man får räkna med. Vad som dricks har också det utvecklats. I början var det bara öl som gällde men på senare tid har det förekommit både det ena och andra.
Så igår var det återigen inta den åhlinska källaren för att samlas och dricka, lyssna på musik och samtala innan man begav sig iväg till Parken för att träffa ännu mer folk och även få se allas våran Björn Rosenström. Vi som hade samlats här var jag, fidde, niklas, christoffer, kalle, emelie, anika, carro och ewe. Det var ett bra tag sedan man träffade i alla fall carro och ewe. Så det var trevligt! Och övriga kvällen var också bra. Blev ett besök på Ojojs efter parken och påvägen hem gick jag och samtalade med håkansson. Trevligt. Stod en bra stund utanför mig och snackade om det mesta.

Det var allt från mig i min Åhlinska Källare där allt kan hända.

love you more and more! <3

Redline Wear Alive?

Eller ja alive och alive vet jag inte. Men Niklas nämde idag att för ett tag sedan hade han suttit framför tv:n och kollar på Smålandsnytt och där var det en interbvju med någon i Värnamo och i bakgrunden hade någon gått förbi med en av våra t-shirts. Den populärare av dom. Nämligen John Lennon. Visst är det lite häftigt att man ser folk som använder ens egna designade t-shirts. Även om dessa personer är väääldigt lätträknade. I princip bara familj och någon enstaka kompis skulle jag tro. Men detta var någon utanför dessa gränser. Nog om detta.

Det är återigen helg vilket alltid är lika skönt. Vaknade upp hos min flickvän idag också vilket alltid är lika underbart. Sedan var det bara att pallra iväg till jobbet för sista arbetspasset. Väldigt lugn dag skulle jag vilja påstå. Har mest bandat och kört truck idag. ch sedan vid tio blev jag själv vid vår maskin eftersom det är en såkallad må bra kurs som jag inte är med på och sredan var det en sjuk och en skulle till läkaren. Så då blev det ännu lugnare. Städade och snackade skit med de fåtal personer som fortarande var kvar. Alltid lika skönt när klockan är 11.40 och man kan gå och byta om för att sedan bege sig hem. När jag gick för att byta om var Jonas i omklädningsrummet och han frågade om jag inte hade lust att samåka. Och visst kan jag väl det. Blir ju lite billigare. Men lite jobbigare om man inte ska hem efter jobbet eller så. Men sånt går ju alltid lösa. Känns ju liksom lite onödigt att åka samma väg och har hänt väldigt många gånger att vi åker bakom varandra hem. Så varför inte åka i samma bil?
Vad händer ikväll då? Tja inget speciellt skulle jag tro. Kanske ska man sätta ig¨ng tv:n och se hur duktig man är på frågorna i På Spåret. Ja nu var det gjort. Hoppas på Filip och Fredrik.

Imorgon blir det lite partaj. Rosenström i parken. Hoppas vi ses där.
Nu ska jag följa det härliga programmet På spåret.

Ha det fint!

Hatkväll

Ja usch nu är det den värsta kvällen på hela veckan. Söndag kväll! Den är särskilt jobbig varannan vecka när man ska jobba första skift. Gå upp kl halv 5 brukar inte vara så kul. Men det är ändå skönast att jobba första skift. Man är ledig eftermiddagarna. VIlket är väldigt skönt. Man får ett normalt liv. Helgen har varit förhållandevis lugn. Fredag ledig och var med älsk på dagen sedan hem och bara ta det lugnt på kvällen. Sov länge i lördas. Var ett tag sedan man sov till halv 11. Lugn dag sedan på kvällen var det hm vad ska man kalla det. Parmiddag? Ja vi kan väl kalla det de. Var hos min älsk som hade lagat mat. Jag madde och christoffer och linn käkade lite och kollade på film. trevligt. Idag har det väl varit lugnt tycker jag. Mamma var hos morfar som ligger i borås för att han fått massa var och skit i höften han opererade i höstas. Och han var tydligen blivit lite förvirrad börjar snacka om massa konstiga saker. Men som tur var så sa läkaren att det antagligen beror på alla medeciner han tar just nu. Så förhoppningsvis blir han inte så förvirrad när han kommer hem. Skulle vara lite jobbigt om det ska börja bli så nu. Inte kul!

Allt för mig för stunden

<3

Hur kommer det sig att det känns så konstigt när man vaknar själv?

Ja hej därute igen. Torsdag idag och det innebär sista arbetsdagen. Passet startar om drygt en och en halvtimma och pågår ända fram till midnatt. 10 timmars arbete blir det. Det är lite sådär smått jobbigt med så långa arbetspass. Men det för med sig att man är ledig på fredagen. Vilket man tackar för. Idag har jag i alla fall något att se fram emot efter jobbet. Jag ska få min nattliga sömn hos min  älskade flickvän. Något jag saknat ett tag nu. Jag har nog på något sätt inte saknat någon såhär mycket innan. Tänk dig själv. Du har varit iväg en hel månad med en person. Du sover tillsammans med den du äter frukost tillsammans. Ni gör allt under hela dagen tillsammans utan att ens bråka en enda gång! NI tycker om varann mer och mer och helt plötsligt kommer ni hem tillbaka till verkligheten och ni bor inte tillsammans utan det skiljer 2 mil mellan er. Skulle ni då inte sakna denna personen? Inte vakna där på morgonen och ha den vid sin sida. För mig känns det väldigt annorlunda att vakna upp ensam nu. Även om man gjort det så många gånger innan man var iväg. Men det känns ändå konstigt. Man vill inte vakna upp själv längre. Man vill ha någon vid sin sida. Någon att äta frukost tillsammans med.
Jag är glad över att jag ska få göra det imorgon.

Ta hand om er gott folk.

Du förstår kanske hur mycket jag älskar dig! <3

Back in ÅÄÖ Land

Känns lite som att det är dags att skriva ett inlägg nu när man återkommit till Sverige igen.
Det har nu gått några dagar sedan vi landade på svensk mark i form av Landvetter. I fredags kl 19.30 närmare bestämt. Det var väldigt skönt att kliva av flyget kan jag säga. Man blir rätt seg efter 13 timmar på ett flyg med bara en mellanlandning på en timma. Men jag vill inte påstå att det var kul att kliva av planet heller. Kylan slog emot en när man gick från flygplanet till bussen in mot terminalen. Då längtade man verkligen tillbaka till Thailand och värmen. Men visst det skulle bli skönt att komma hem också och att få träffa alla man känner igen. Madde och jag har varit snabba genom hela den här resan först när det gäller det mesta. Så även denna gång. Först till passkontrollen och först till bagaget. Men vad hjälpte det att vara först till bagage bandet? Vi blev stående där i en timme utan att vårt bagage kom. Men tillslut så kom det. Tänk dig när 1000 passagerare från 6 olika destinationer ska ha sitt bagage samtidigt! På samma band! Kaos rent ut sagt! Men vi kom ut genom tullen utan problem och maddes mamma väntade på oss men även Christoffer och Linn som hade anlänt från Egypten en timme tidigare än oss. Så det blev hemfärd och komma hem till Gislaved var väl lite kul. Träffa familj och vänner. Men något som var mindre kul var att åka tillbaks till jobbet igår för att jobba kvällskift. Har aldrig varit så jobbigt att jobba! Ville bara hem och sova eller bara göra ingenting! Men framför allt saknade jag Madde! Trodde inte jag skulle sakna henne så mycket som jag gjorde. Man har umgåtts så intensivt i en månad och nu träffas man inte alls så mycket. Jag tycker faktiskt det är hemskt! Skulle vilja vara med henne ännu mer än vad som kommer bli nu.
Det är bara att bita ihop och se fram emot helgerna. För något annat finns ju inte att se fram emot nu. Nu är det jobb ända fram till sommaren då man får 4 veckors semester sen är det bara att börja jobba igen. Så är väl livet antar jag. Fy Fan! Hur ska man orka det? Får börja spela och hoppas på storvinst så man slipper knega.

Nu ska jag i alla fall snart åka tillbaka till jobbet för 10 timmars jobbigt arbete! Bara tanken gör att man vill vara hemma och sjuk. Men man behöver pengarna det ger.
Sms när man jobbar är alltid kul att få. Kom ihåg det.

Vi hörs och syns gott folk

saknar men älskar! <3

Sista rapporten fran Thailand!

Jaha gott folk. Nu ar det verkligen sista inlagget harnere ifran underbara, soliga och varma Thailand! Men jag kan inte pasta att vi ar sarskilt ledsna for att vi ska aka hem snart. Det ska faktiskt bli lite skont att komma hem. Komma tillbaka till det vanliga livet. Dar allt kanns lite sakrare och man vet vart man ska ta vagen hela tiden. Men visst ar det lite spannande att leva sa har ockjsa. Inte riktigt veta vart man ska ta vagen hela tiden. Traffa nytt folk hela tiden. Igar var en bra dag. Vi upptackte en helt ny sida av Karon Beach. Vi gick for forsta gangen at hoger vid vart hotell. Vilket innebar ett helt nytt stalle med stora shopping mojligheter! Sa det blev att man inhandlade en ny t-shirt att ha den sista tiden har i Thailand men aven ett par jeans. Ett par jeans jag velat aga valdigt lang tid! Och nu ar ett par mina! Akta eller inte spelar ingen roll! Det ar ett par EVISU! Att par valdigt lackra jeans! Fick ner dom till endast 300 svenska kronor. Vilket jag tycker var ett bra pris. Det finns nu endast en sak som ar tvunget att kopa harnere! Det ar en present till allas varan Karlsson. Han har ju gatt och fyllt 20 sa maste se till att hitta nagot till honom. Han har for ovrigt bjudit in oss pa middag och forfest pa lordag. Vilket kommer bli valdigt trevligt tror jag. Sedan bar det av till Parken dar jag fatt reda pa att Vincent ska spoela. Ingen dalig artist tycker jag.

Idag har vi som alla andra dagar har legat och solat hela formiddagen och delar av eftermiddagen. Nu ar man riktigt brun tycker jag. Sedan skulle vi ha tag i Fritidsresor. Vi forsokte och forsokte pa numret vi fick nar vi landade for ett antal veckor sedan men dar kom vi inte fram och vi fick sedan av receptionisten veta att numret upphort. Lite smatt panikslagna over vad vi skulle ta oss till tog vi anda rag i det och beslutade oss for att ta oss till hotellet dar transfern skulle ga ifran i hopp om att det skulle vara ett avfritidsresors hotell. Vi kom dit och upptackte sedan att det var battre an sa! Dom hade till och med ett vad ska man kalla de. En disk dar dom hade service tid. Sa vi satte oss och vantade tills den tiden skulle borja. Och sedan fick vi det vi skulle klara upp uppklarat. Skont! Nu har vi inget mer att oroa oss for. Men det blir en jobbig dag pa fredag. Upp vid 5 for att hinna med transfern till flyplatsen. Den gar kl 06.10. Sen blir det antagligen en rundtur pa Phuket och plocka upp en massa folk. Sedan gar flyget som ska ta oss till Landvetter kl 10.55 thailandsk tid. Mellanlandning i Sharjah i Forenade Arabemiraten och sedan landar vi hemma i Sverige kl 19.20 svensk tid. Sa vi lar val vara hemma i Gislaved kl 22-23. Sa det blir nastan en 24 timmars dag. Sa man hoppas att man kommer kunna sova lite gran pa flyget i alla fall.

Men men. Imorgon ar da var sista hela dag i Thailand. Den ska vi agna att solning! Vi ska battra pa den nu det sista. Sedan pa kvallen blir det att ata thai mat for sista gangen pa ett tag. Och sedan blir det att ga till hotellet och packa allt. Man far hoppas att man far med allting man ska ha med sig. Men det tror jag nog att jag ska fa. Och hoppas ocksa att man inte far overvikt. Men det ska nog inte vara nagon fara det heller.

Nu ha jag nog skrivit mina sista meningar harifran. nasta gang b lir nar man kommit hem och sovit ut och sa vidare.
Ha det sa bra allihopa fram till dess!

Karon Beach, Phuket - Day 2

Nu mina vanner. Nu ar vi inne pa sluttampen pa denna resa. Vi befinner oss nu pa var slutdestination. Karon Princess Hotel pa Karon Beach, Phuket. Ett underbart stalle ar det vi har hamnat pa. Valdigt fint hotell och stranden ar fin och staden ar fin. Tanka sig dom har till och med Harrys!!! Det finns en hel del svenskar har. Vilket innebar ett antal svenska restauranger. Tror vi har fatt det till 4 st. Pa ett sadant har litet stalle! Pa hotellet kannsdet som att det bara ar svenskar som bor.

Det har val egentligen inte hant sa mycket sen sist jag skrev. Vi forflyttade oss fran Bang Tao Beach ner till Karon Beach igar. Och sedan dess har vi i princip bara legat vid poolen och solat och promenerat pa stranden och i staden for att se vad den har att erbjuda. Men idag har vi ocksa varit pa kopcentrat Big C. Ja visst later det som ett valdigt bra kopcenter. Men tro mig! Rena skiten! Taxichaufforen tyckte att det var mycket battre an Phuket Town sa vi trodde honom och akte dit vilket vi inte skulle gjort! gatt igenom det pa 15 min. Vi fick med oss nagra donuts fran Mister Donut och Madde hittade en parfym. Men mer var det inte. Sa vi akte tillbaka med samma chauffor till Karon. 1000 baht kapp ratt at helvete! Men vad gor det om hundra ar.

Nu ar det bara 4 hela dagar kvar och pa Fredag beger vi oss till flygplatsen for att ta oss hem till kalla Sverige igen. Kl 19.20 landar vi svensk tid pa Landvetter. Vi kommer att fa sallskap av Christoffer och Linn som landar strax innan kl 19 fran sin Egypten resa. Sa vi har bestamt att aka tillsammans hem. Trevligt.

Och idag ar det ju den 6:e Januari vilket innebar att Daniel (Kalle) fyller 20 bast. Grattis pa Systemdagen lillgrabben! Sa pa Lordag blir det fest! Ser vi fram emot!

Nehe nu ska vi se om det kan finnas nanstans att fa sin kvallsmat har. Vem vet detta kanske var sista gangen ni hor av mig harnere ifran. Om det ar sa sa hors vi nar jag kommer hem igen.

Ha det fint allihop.

Bang tao Beach at Phuket - Day 3

Hej halla allihopa. Nu sitter vi pa on Phuket och stranden Bang Tao. Ett litet stalle norr om surin och patong beach. Bor pa ett ratt hyggligt stalle med ett valdigt fint pool omrade dar vi hanger den mesta tiden. Ja for det ar sa att den sista tiden har i Thailand har vi bestamt att vi bara ska ta det lugnt och sola och bada.

Vi har sovit har i tva natter nu. Innan dess kom vi fran den miljofarliga staden Bangkok med buss. En fard som var den jobbigaste pa hela resan! Checkade ut fran hotellet i Bangkok kl 12 pa dan och det skulle bli en lang eftermiddag pa Hualampong stationen. Var buss skulle avga kl 19 pa kvallen sa det var en aning drygt. Kortleken raddade nagra timmar fran uttrakning. Men tillslut var det dags att hoppa pa bussen. Och bussen var valdigt bekvam faktiskt. Over forvantan! Fick platserna langst fram pa overvaningen sa vi kunde stracka ut benen fullt ut vilket kan vara skont nar man sitter pa en buss sa lange. Ett matstopp mitt i natten nanstans mellan bangkok och Surat Thani. Sedan anlande vi till Surat Thani hamn kl 5 pa morgonen. Dar far vi reda pa att bussen till Phuket gar inte forran kl 7. Sa en 2 timmars vantetid blev det i Surat Thani. Satte oss ner och pratatde lite med en tysk som fick vanta 3 timmar pa sin bat till Ko Samui. Vi fick aka bil in till Surat Thani dar bussen skulle avga. Kommer in till Surat Thani och blir avslappta vid nan resebyra dar bussen skulle komma till. Men som vi fatt erfara nu sa ar Thailand inte speciellt bra pa att halla tiderna! Sa dar fick vi vanta ytterligare en timma innan bussen kom! Bussen blir proppfull med passagerare att nagon fick sitta pa en plaststol i mittgangen! Detta javla Thailand! No safty har inte! Vi kommer till Phuket ett antal timmar forsenade! Dar blir vi aterigen avslappta vid en resebyra som skulle kora ut oss till vara olika strander. Men tro fan att dom inte har organiserat nagonting! Sa det tog en evighet innan ens nagon kom ivag darifran! Och det tog ytterligare en valdig tid innan vi kom ivag till var strand eftersom vi var dom enda som skulle till Bang tao. Sa vantetiden dar skulle jag tro var 1 timme! Sa runt 14.00 kom vi till vart hotell. Vi skulle ha kommit fram till Phuket kl 10! Men tider ska man aldrig lita pa har nere ahar vi lart oss!

Detta ar nu sista dagen har i Bang tao. Imorgon beger vi oss lite soderut pa on Phuket. Narmare bestamt  karon Beach. Ser fram emot det en hel del! Verkar vara ett kanon hotell! Karon Princess Hotel! Nar vi befinner oss dar ska vi forsoka ta oss in till Phuket Town for lite shopping kanske. Har ju kommit pa saker man maste kopa nu!

Nu ar det bara en vecka kvar tills vi kommer hem. Visst ar det lite trakigt men anda ar det lite skont. Det ar ju vissa saker man saknar. En mjuk sang framfor allt! Och en del mat ocksa.

Men nu har jag inget mer att rapportera om. Ha det fint sa hors vi. Ha de fint allihopa!

RSS 2.0