Tisdag 29 Juli

Jag sitter här nu inne på min sista semester vecka och undrar var sjutton har semestern tagit vägen? Det har gått fort men ändå poå något sätt har den gått långsamt. Har inte gjort så mycket så det har väl saktat upp tiden lite skulle jag tro.
Jag sitter också och har beslutsångest. Ska jag dra av plasten eller inte? Det är den stora frågan. Fick nämligen min nya mobil idag. Fucking love it! Och ni vet den där plasten som alltid sitter över alla displayer. Den man alltid vill spara så länge som möjligt. Ska jag dra loss den eller inte? Vill gärna behålla den på ett tag tlll men den ser inte lika snygg ut med den på heller. Så hur ska jag göra? Usch vilka i-landsproblem jag har!

Igår var en trevlig dag faktiskt. Även om det inte blev riktigt som planerat. Men det blir det ju aldrig när man planerar. Fest hos mig var det tänkt. Men flera avhopp i sista stund gjorde att det blev ganska avslaget. Men vi var ändå sju stycken som satt och snackade och hade trevligt. Sedan fick jag idén om att vi kunde dra till Halmstad och Club Monday. Och så blev det. Jag, Larsson, Bröderna Karlsson och Johanna begav oss dit och oj vad kul det var! Grymt ställe! Vilket drag! Att vi aldrig varit där innan. På hemvägen fick endel av oss lite dåligt samvete dock då Kalle råkade köra på en stackars hare som inte hade en suck när han kom och blåste över honom med däcket. Stackars lilla hare!

Nej nu ska jag ta det lugnt dom sista dagarna här på semestern!

"You are the strength
That keeps me walking
You are the hope
That keeps me trusting
You are the life
To my soul
You are my purpose
You're everything"

underhållning

Hej igen allihop. Det var inte igår inte.
Det första jag vill säga är att jag sitter på maddes bärbara dator så det kan medföra vissa stavningsfel. Men det får ni leva med.

Ja jag sitter alltså hos madde. Själv. Hon är och jobbar och jag har lovat att jag ska laga maten ikväll så jag ska ta och göra tacos. Det ska jag ju klara. Jag har underhållit mig lite genom att spela schack på datorn. Mot datorn. OCh det mina vänner. Är inte lätt! Datorn var bättre än jag hade väntat mig. Men men en dag. Då jävlar!

Veckan har varit bra.Det har faktiskt hänt något. Jag och madde var iväg två nätter till Smögen. Vilket var underbart! Fint hotell, fint väder men det bästa av allt. Underbart sällskap!
Finns det något mer romantiskt än att sitta på klipporna med varsn räkbaguette, en bag in box och se solen gå ner? Säg till när ni har något mer romantiskt!

Nej nu tycker jag made kan komma hem. Börjar få lite tråkigt. Får väl ta och se omde är nåt på tv kanske. Ha det bra!

<3

Sex på bio

Jaha nu trillade jag visst in här. Datorn stod på när jag kom hem och då kan jag ju passa på att slänga in ett nattinlägg.

Precis hemkommen från Halmstad där jag, madde, christoffer och linn har varit på bio och ätit. Började med mat och tja det var väl rätt okej även om jag råkade få en riktigt seg kossa! Men va fan man kan ju inte få allt här i världen. Det var nog inte sämre än maddes pepparkakskebabsås.
Därefter var det bio som gällde. Och vad såg vi? Jo vi såg Sex And The City. Jag vet vad ni tänker nu. Tjejfilm tänker ni. Men jag tycker inte att det var så farligt. Den var faktiskt bra och rolig många stunder. Men okej det är ju väldigt mycket tjejsnack och sådant men det är ingen fara faktiskt. Så även om du är kille så är det ingen fara. Du kan gå och se den utan att skämmas. Den kan väl få en tja 4 av 5 stjärnor. Inte illa va?

<3

Ryckningar

Jag har råkat ut för något väldigt irriterande. Det har pågått sedan i söndags och stör mig i alla fall några sekunder per minut. Jag har nämligen fått ryckningar i vänster ögonlock! Det finns nog inget mer irriterande. Blicken vibrerar stundtals och det hjälper inte hur man än gör för att bli av med det utan det finns kvar där hela tiden. När ska det sluta? Kommer det någonsin sluta? Vem vet jag kanske får gå med det tills jag hamnar på dödsbeädden. Vem vet?

Rent Fordon

Värdelös det är vad jag har varit de senaste 5-6 dagarna med det här såkallde bloggandet. Men det skiter jag i. Ibland har man annat för sig och ibland har man helt enkelt inget att dela med sig av.

Men idag minsann. Idag har jag något att skriva. Tror jag..
Jag har varit väldigt arbetsam idag tycker jag. Jag har lagt ner hela 4 timmar på bilen! Den har blivit skinande ren och står nu ute i solen och skiner ikapp med den. Jag har tvättat den ordentligt både inne och utanpå. Ska bli kul och se hur länge den får vara så fin. Utsidan lär vara så fin tills jag åker till Madde nästa gång. Och det vet man aldrig när det blir. Men det är skitsamma. Men inuti lär den förhoppningsvis vara fin lite längre. Men fy fan så den såg ut. Baksätet var rena katastrofen! Men det är lite kul faktiskt. Man märker vilka som har suttit var. Jag är ganska säker på att niklas har suttit på vänster sida. Det var där jag hittade mest godispapper plus hundhår. Så det antar jag är han som har suttit där. Men det var också mycket godispapper på häger sida så det borde vara Christoffer som suttit där. Men man hittar också lite mer otrevliga saker. Någon som har kletat en snorbuse(!!!) på höger baksäte. Kan jag inte svara på vem det är. Men nu är den skinande ren och allt sådant är borta! Man upptäcker även saker man inte visste fanns i bilen. T,ex upptäckte jag att jag har drickahållae i baksätet också. Hade jag ingen aning om. Sedan upptäckte jag att ag hade nerfällbara säten. Trodde jag inte heller. Men det kanske alla bilar har? Men i alla fall. Den har aldrig varit så ren och fin!

Ha det!

<3

Semester!

Nu! Nu äntligen har det blivit semester! Nu har jag 4 långa härliga veckor av ledighet att se fram emot. Ska bli riktigt skönt. Men jag har inget inplanerat alls. Men det är väl så det ska vara en semester? Man ska inte binda upp sig till massa planer. Man ska ta det som det kommer helt enkelt.
Det blev just som jag trodde den sista arbetsdagen. Väldigt lugnt. Det blev inte speciellt mycket gjort. Det var mycket snack och långa raster. Tror vi totalt sett hade 2 timmar rast under våra 10 timmar plus allt prat som vi hade. Så kanske 3.5 timme gick bort från arbete skulle jag tro. Vi var även och gjorde en byggnadsinspektion. Dom håller på och bygger ett nytt kontor och självklart måste vi se så att allt går rätt till. Och jag kan säga att det är inget litet bygge. Blir med hiss och 3 våningar. Kostar nog några mille. Men det har dom råd med. Omsatte 521 miljoner det senaste året. Så de finns nog pengar till det.
Vi fick oss även en liten slant av deras vinst. En bonus blev det. 10 kr per arbetad timme. Inte helt fel det inte. Så nu har jag så jag klarar mig i sommar.

Ska upp till Jönköping nu om en stund med Christoffer och kanske göra av med lite. Känns som att jag behöver nåt nytt. Speciellt kortbyxor och kanske en t-shirt eller något. Se vad jag hittar.

<3

600

600 minuter! Det är vad som återstår fram till semestern 2008! Känns underbart! Lär nog bli en ganska lugn dag på jobbet om jag känner rätt. Var även en ganska lugn dag igår. Det var mycket snack lite verkstad skulle man kunna säga. Inget jag klagar på direkt. Och ikväll bjuds det på mat och snack av VD:n ser det ut som. Semesterlönen delas ut och eventuell bonus. Själv får man inte så mycket semesterlön eftersom jag inte varit anställd ett heöt år men lite får man ju allt. Skönt!

Nej nu ska jag ta och gå ut och sätta mig och få lite färg. Måste ju ta vara på varje stund när solen är framme.

Ros istället kanske?

Nu är dagens alla uppgifter avklarade. Nu är det bara jobb som gäller resten av dagen. Ingen höjdare direkt. Särskilt inte om man tänker tillbaka på gårdagen. USCH! Inget gick som det egentligen skulle. Krångel och tråkiga körningar! Men det behöver ju inte bli så idag som tur är. Och det är ju bara 2 dagar kvar till semestern nu! Så skönt!

Läste Västbo Andan när jag käkade och dagens bananskal var väl lite annorlunda. Någon tyckte att Shell skulle få bananskalet eftersom att dom har öppet till kl 24! Insändaren tyckte synd om personalen som får jobba ensam fram till kl 24 och tyckte att kunderna får väl handla i tid. Jag tycker snarare dom borde få en ros för detta. Det är ju bra att dom har öppet till 24. Om det skulle krisa sig med något och man måste verkligen ha det. Varför fick bara Shell det för? OKQ8 har öppet lika sent. Idioter finns det gott om!

8 Månvarv

Nu har man intagit sin dagliga lunch. Det blev äta ute med Larsson faktiskt. Inte träffat honom sen i midsomras och eftersom han bara var hemma idag med innan Arvika så bestämde vi för käk tillsammans. La Bella Via idag igen. Men det är ju gott där så jag klagar inte. Men speciellt nyttigt är det ju i och för sig inte. Får se till att köra hårt på träningen imorgon för det.
Snart dags för jobbet igen. Bara 3 dagar kvar! Det känns verkligen att det är nära semestern nu. Så über skönt!

Btw så är det 8 månader idag för mig och Madde! Känns fortfarande jätte bra allting och hoppas att det kommer fortsätta med det! Älskar dig verkligen Madde! <3

RSS 2.0