Vår!

Nu är det vår. Nu hoppas jag den är här för att stanna. Känns som om den är det! Hoppas det är så. Så härligt väder!
Sitter och minns tillbaka till förra sommaren. Började göra de av någon konstig anledning när jag lyssnade på I'm from Barcelona - Treehouse. Vet inte varför jag kommer tillbaka till förra sommaren. Men så är det iaf. Det var en bra sommar. Hoppas den här blir bättre. Men det tror jag garanterat att den blir om det blir som jag tänkt mig.

Kändes väldigt segt att gå upp imorse. Blir väl så när man inte gått upp så tidigt på ett tag och att klockan har ställts om till sommartid. Ännu ett steg mot sommaren. Och skolan har jag inte varit i så länge som jag va idag på väldigt länge. Jobbigt att vara så länge ju. Historiaprovet gick väl rätt okej hoppas jag. Kändes som om jag kunde en del iaf. Men vi får väl se.

Vill ha påsklov nu så man får vila lite. Och få vara med Amanda över en vecka. Så underbart!
Älskar dig så himla mycket Amanda så du anar inte! <3

UF mässa innebär jobbiga dagar

Nu sitter man här igen. Blir rätt ofta att tiden fördrivs framför datorn. Eller dumburken. För särskilt smart blir man ju inte av att sitta här. Men kul är de kanske man kan säga.
De senaste dagarna har varit väldigt stressande. Speciellt måndag och tisdag. I måndags var det förberedelser inför UF mässan som var igår. Va igång från kl 9 på morgonen till kl 23 på kvällen kan man säga. Vissa stunder var väldigt stressande. Speciellt när vi höll på med katalogen och det bara krånglade. Men tillslut löste sig även de som tur var.
Sedan var det att stiga upp kl halv 6 igen. Kl halv sju kom kalle och hämtade upp mig. Då skulle vi lasta in de sista och hämta upp fidde och sen bar de av till Jönköping och Elmia. Kom upp vid kvart över 8. Bara börja plocka upp montern. Vi blev på håret klara tills deadlinen va lagd. Då var det dags för invigning och prisutdelning av bästa Affärsplan. Får säga grattis till Gislaveds företaget Easy travelling UF som knep tredje platsen. Sen var mässan invigd och det var väldigt mycket besökare tycker jag. Även rätt hyfsat med folk till vår monter. Lunchen mitt på dagen bestod av grekisk pastasallad. Rätt okej faktiskt.
Fortsätta stå i montern till kvart över 2 då de va dags för seminarie med Annie Seel. Blev rätt långdragit efter en timme.
 Men tillsut var det över och prisutdelningarna tog fart. höjdpunkten på dagen. Men tyvär blev det inga vinster för oss. men får säga grattis till Gislaveds företaget Wetstop UF som tog hem andra platsen i Bästa Vara och får då åka till Stockholms mässan. Företaget OnTop UF var det företag som antagligen blev mest hatat av alla andra under dagen. Dom vann en väldans massa priser. SOm tur var vann dom inte Bästa UF företag. Och det märktes att de flesta i publiken var glada för det. Kaxigare tjejer får man leta efter!
Efter detta var det dags för nerplockning och hemfärd. Ett stopp på Mc Donalds blev det givetvis. Med en massa skratt åt ingenting antar jag. Sen var det hemfärd. Var väl hemma vid kvart över nio typ.
Måste ju givetvis skriva om Karlssons lyckade raggning.
Vi hade ett UF företag med fyra tjejer diagonalt med vår monter. Karlsson hade spanat in en av dem och hon hade också spanatin honom. När de hade begavit sig till prisutdelningen tog han ett av våra visitkort där våra namn och telefonnummer står och skrev på baksidan: "frän rödtotten i monter 21" inget mer hände under själva mässan. När vi sitter där på Mc Donalds får han ett sms av henne där de står från tjejen i randigt i monter 25.
Måste säga att de va en lyckad raggning.

Nu är det snart torsdag och det betyder att det snart är fredag och då kommer min underbara flickvän Amanda hit! Och inte bara det. Vi är ensamma hemma hela helgen! Kan inte bli mer underbart!

Älskar dig så otroligt mycket Amanda!

Kom älskling kom!

Tiden går snabbt. Redan torsdag morgon. Men jag tycker det är tur att tiden går snabbt ibland. Särksilt på veckorna. Då får gärna tiden gå hur fort som helst. Men vissa helger får tiden gärna stanna och vara samma tid i flera dagar. Det är så tomt utan dig. Vill göra allt jag gör med dig älskling. Vill alltid ha dig vid min sida! Imorgon kommer du igen :D längtar som aldrig förr!
Modellbilderna från i fredags blev verkligen super. Jag måste lägga upp ett så ni får ett smakprov på hur de ser ut.



image4

Älskar Amanda över allt annat på denna jävliga jord! Tillsammans är vi starkast! Alltid du ovh


Så tomt så tomt

Hatar söndagar. Särskilt de söndagar då Amanda har åkt hem. Hatar dom verkligen. Det blir så tomt. Även om man är ensam mer tid än man är med henne så är det ändå en väldigt läskig känsla att vara utan henne. Vill bara att hon ska vara där jag är hela tiden! Varenda sekund utan dig är tråkig.
Min kärlek till dig kommer aldrig ta slut! Det kan jag lova!

Bara 12 dagar kvar tills du kommer igen! Längtar ihjäl mig!

Älskar dig så otroligt mycket min underbara älskling! <3

Grattis till mig :)

Idag fyller nämligen jag 19 år :) tänk att man redan är så gammal. Känns som om de va igår man lekte med bilar och frågade om man skulle "leka" när man ringde en kompis. Tiden går snabbt nu för tiden. OCh Amanda kommer idag med. Det är lite av en lyckodag idag :) Blev så glad när hon sa tt hon skulle komma på min födelsedag. OCh jag är verkligen glad. Hon är så söt min älskling! Hoppas jag får nåt idag. Fick inget imorse. Bara frukost på sängen. Va helt död. kvart över sju kommer dom ner med frukost när man har sovmorgon. Men men. sov en liten stund efter det. Skönt va de.
Nu är man hemma på lunch från apun. Rätt lugnt idag. Inga varor att packa upp. Står mest och kollar och hoppas de kommer en kund.

Nu längtar jag bara tills hon kommer. Är helt sprallig. Längtar så mycket efter henne!

Mitt hjärta kommer alltid tillhöra dig Amanda! <3

Hamnade jag här nu?

Hoppsan jag tror nog att jag hamnade här bland alla andra bloggare runtom i Sverige. Kände att det finns ett behov av att skriva av sig då och då. Inget är ju då bättre än en blogg. Förhoppningsvis finns det någon som vill läsa den också.

Jag börjar bli less på att vara ledig såhär mycket. Visst det är skönt att slippa sitta i en lektionssal och lyssna på en lärare eller jobba med någon trist uppgift. Men det är segt att vara hemma och inte göra något alls. Fast har iofs fått en hel del saker gjorda. Förra onsdagen hade jag en rejäl storstädning på mitt rum. Aldrig varit så rent. Läst i min svenska bok har jag också hunnit med. Och även några andra småsaker. Men det är ändå mycket dötid. Ingen att prata med heller. Amanda går i skolan och kommer hem rätt sent. Hade varit underbart att kunna prata med henne hela dagarna. Ännu bättre hade det varit att få umgås med henne hela dagarna! Men imorgon är det lite av en favoritdag :) Min födelsedag plus att Amanda ska komma :) hon är så söt som tar ledig en dag och kommer en dag tidigare. Du är så underbar! Längtar ihjäl mig. Sen kommer mormor och morfar och äter lite på kvällen. Segt att man har apu hela dagen fram till kl 18. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) Längtar gör jag iaf! En underbar helg ska det bli med älsklingen. Det är en sak som är säker!

Amanda är min kärlek nu och föralltid <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0