Happy New Year from Bangkok

Jaha nu blev det ett inlagg igen. Idag ar det sista dagen av 2007. Vart har tiden tagit vagen?
I skrivande stund sitter vi hogst upp i MBK Center. Det enorma kopcentrat i Bangkok. Har finns verkligen allt man kan onska sig. Vi befinner oss pa 7e vaningen och har finns bio, bowling, massa matstallen och massa spelmaskiner. Till och med sma bas dar man kan kolla pa film och spela karaeoke. Och vi sitter pa ett stort stalle med en massa datorer och en valdig massa smaungar som spelar cvs liknande spel. Dom kan inte vara mer an 10 ar och dom ar helt salda pa de. Sa fort dom dor sa skriker dom. Vart ar varlden pavag?
Idag ar det sista hela dagen i Bangkok. Ska faktiskt bli lite skont att komma bort fran den har enorma staden. Det blir nastan bara jobbigt att vara har lange. Det racker till och med att bara ga nagra hundra meter sa kanner man att man blir torr och slemmig i halsen av alla avgaser. Man ser till och med om man kollar upp mot de lite hogre husen sa ser man att det ar nastan dimmigt av alla avgaser! Det ar ratt sjukt! Och det ar inte direkt kallt heller. Tryckande varme utanfor dorrarna. Men vi har faktiskt frusit har ocksa! Igar var vi pa bio och det var inte direkt nagon varme i biosalongen. Skont att komma ut i varmen da. Vi sag filmen I am Legend med Will Smith i huvudrollen. Den ar sevard! Kan vara lite acklig i vissa scener men den var valdigt bra! Billigt ar det att ga pa bio ocksa. biljetten kostade 120 baht (24 kr) och sedan kopte vi popcorn, m&m och en stor cola for 99 baht (ca 20 kr)
Tank om det kunde vara sa i Sverige!
Nu har jag aven kopt alla presenter jag tank kopa. Kanns skont att ha det gjort. Hoppas alla blir nojda och glada for det dom far. Men det tror jag nog alla ska bli.

Sa vad ska handa ikvall da pa sjalvaste nyarsafton. Har firar dom nog inte riktigt lika mycket som hemma eftersom dom egentligen inte raknar likadant som vi gor. Det ar ju egentligen 2551 har och inte 2008. Men det ska nog firas lite anda. Vi far helt enkelt se vad det blir. Vi gar val ut och kakar lite gott dricker lite vin och har det allmant bra.
De senaste tva dagarna har det ocksa blivit att vi atit pa japanska stallen. Vilket medfor att man endast far pinnar och inga bestick. Trodde det skulle vara valdigt svart men efter ett tag sa fick vi in tekniken.

Imorgon beger vi oss aterigen ut pa resande fot. Utcheckning vid 12 fran hotellet och sedan kl 7 pa kvallen blir det att satta sig pa bussen ner mot Phuket igen. Resan tar hela natten och vi anlander till Phuket kl 10 pa morgonen den 2 Januari. Det blir tyvar ocksa bussbyte i helvetesstaden Surat Thani! Men forhoppningsvis blir det bara att byta buss och inget mer. Ska bli skont att komma ner till Phuket och bara ta det lugnt de sista dagarna har nere i Thailand. Bo fint, ata gott och bara ta det lugnt pa stranden och vid poolen. Da ska den sista fargen komma ocksa hoppas jag. Kanns inte som att man ar sa brun just nu. Men mer ska det bli! har ju trots allt 9 dagar pa oss och lyckas med det. Sa det ska vi nog lyckas med.

Sa nu vill jag bara passa pa att saga Gott nytt ar till er alla lasare! Vi syns och hors igen nasta ar!

Det var allt for mig harifran MBK Center, 7th floor, NCafe!

Kommentarer
Postat av: Niklas

Gott nytt år :P Fan vad avundsjuk jag blir :S Men du????? NÄr fan blev du sådan vindrickare? :O :O

2007-12-31 @ 13:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0