Reporting Live From Chaweng beach, Thailand - Day 2

Ja nu ar jag har igen pa bloggen. Nu sitter vi pa nat flott internet cafe som heter .net+travelworld verkar det som. Lustigt namn men de va fnt inrett i alla fall. Vi befinner oss nu i Chaweng pa Ko Samui. Och var bungalow vi sover i haller hogsta klass! Kanon fint ar det. Ligger precis vid stranden och ligger 1 minut ifran all shopping. Kan inte bli battre. Det var sa bra sa vi bestamde oss for att se om det var mojligt att forlanga tiden har en dag och det gick fint. Sa vi stannar pa Ko Samui tills den 27 december och sedan blir det en lang dags resande till Bangkok. Kommer bli jobbigt kanns det som. Aka tidigt pa morgonen och sedan komma fram sent pa kvallen och da maste man ha nagot boende klart. Sa det ska vi fixa nu efter att vi suttit har och skrivit lite. Letat efter en rsebyra som heter Travel solutions ett tag nu utan nagon framgang. Men nu ar vi den pa sparen! (hoppas vi)

Ja det ar den 24 december och det betyder ju Julafton. Men kanns det som det? Inte direkt. Man vaknar och kanner bara att det ar annu en ny dag har nere i Thailand. Det marks inte nagot namnvart nagonstans att det ar jul. Det ar vissa stallen som har nan tomte eller en julgran uppsatt nanstans och finns vissa som sager merry christmas. Men dom ar lattraknade.

Sa vad har hant sedan sist jag skrev. Jo vi har tagit oss fran Krabi hit till Ko Samui. Och det ar en liten egen historia i sig. Bussresan var lang och dryg. Forst och framst fick vi vanta nastan en timma innan bussen kom. Och till var forskrackelse var det en liten gammal buss som skulle ta ca 25 pers till Krabi!?!?! Men det visade sig att det bara var en transferbuss till den riktiga bussen. Och den var en aning storre och finare. Sa det var skont det! Vi kom till Don Sak dar vi skulle ta baten till Ko Samui. Batresan gar bra och vi kommer fram till Na Thon pa Ko Samui och nu skulle vi hitta nanstans att bo den forsta natten. Svart trodde vi det skulle bli men det blev inte sa svart. Hittade ett stalle pa norra ko Samui. Men fy fan vad shabbigt det var!!! Det var knappt sa vi ville sova dar! Och toaletten. Fy fan! Sager att det var tur att man ar kille. Varre da for madde. Men hon klarade de som tur var. Gick och satte oss i deras restaurang som var betydligt finare. Kakade god mat och vi traffade aven var tyske kompis som vi traffade nar vi klev av farjan i Na Thon. Vi spelade kort och drack anda tills dom stangde. Trevligt var det. Kul att traffa andra backpackers och snacka lite.
Vi lyckades faktiskt sova lite i alla fall. Sedan var det bara ata frukost och bege sig till Chaweng som vi hade vissa forhoppningar pa. Och visst var det bra stalle vi kom till! Alskar det verkligen! Shoppingen ar verkligen kanon! Gillar man Ed Hardy sa ska man besoka Chaweng. Finns hur mycket som helst och en sadan keps har jag inhandlat. Like it! Aven lite andra saker har jag inhandlat. Eller vad sags om ett par lacoste skor. Valdigt snygga! Lit billigare an hemma i alla fall. Sedan har det blivit en billabong t-shirt och ocksa en valdigt lacker planbok fran Levis.
nar vi sedan skulle ata igar rakade vi hamna pa ett ratt dyrt stalle. Sa vi kom kanppt under 1000 baht. Det var precis. Och jag vet inte riktigt om det var vart alla dessa pengar. Men man kan ju inte garna stalla sig upp och ga nar man val har satt sig ner heller. Men men det var i och for sig inte mer an ca 70 svenska kronor var det handlade om. Men idag ska det allt bli lite finare. Maste ju fira julafton lite pa nagot satt. Medans alla andra ungdomar drar till Ko Pha ngan och Full Moon Partyt som ar dar ikvall/natt sa stannar vi kvar i Chaweng med alla barnfamiljer och pensionarer. Det hade vart roligt och festat om man akt hit med nagra kompisar men man ar inte sa taggad nar man ar med sin underbara flickvan som man hellre vill umgas med. Sa det kommer garanterat bli en bra kvall anda.

Idag har vi legat lite i solen och madde har varit och provat sin balklanning som hon bestallde igar. Ah sa fin hon var i den! Really beautiful! :) Stallet dar hon bestallde den har en skon agare som kallar sig Simsalabim. Och ja han ar verkligen simsalabim. Han ar riktigt duktig pa magi. Showade lite for oss igar och jag har aven lart mig ett trick.

Det var nog allt fran Chaweng idag.

jag far onska en riktigt God Jul till er allesammans!
Ha det bra sa hors vi mina vanner!

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0