Live from the big town Bangkok!

Ja nu har vi kommit tilll den stora staden Bangkok! Anlande kl kvart over sex imorse ungefar efter en lang tagresa fran Surat Thani. (Surat Thani! Fy fan vilket javla stalle! Det ar verkligen helvetet pa jorden! Dar skulle man verkligen inte vilja sova nagon natt! Usch! Skont att man inte missade taget! Tyvarr maste vi atervanda dit nar vi ar pavag till Phuket igen. Men forhoppningsvis inte lang tid.) Vi gick av taget och tankte att nu far vi val satta oss och vanta pa att resebyraer ska oppna sa man kan fa tag i nat hotell. Men det blev inte nodvandigt. Kom fram en representant for en resebyra direkt och vips sa satt vi dar pa resebyran och letade hotell med en valdigt hjalpsam thailandare. Vi maste tacka honom valdigt mycket! Han la ner 2 timmar pa att hjalpa oss med att hitta hotell har i bangkok, en bussresa till Phuket och hotell pa Phuket i 9 natter! tack! Det var verkligen inte latt. Tror han ringde minst 20 hotell. Men allt var fullbokat. men tillslut hittade han tva hotell. Och det var inga daliga hotell! Forsta hotellet vi kommer bo pa heter Andaman Seawiew resort. Riktigt fint! Det andra heter Princess hotel Phuket eller nagot liknande. Och det var inte samre. Utan kanske annu finare! Ser verkligen fram emot Phuket nu!

Sa det blev lite andrade planer. Egentligen skulle vi bara stannat i Bangkok tva natter. Men det blir ytterligare tva natter. Alltsa fram till den 1 januari. Sa det blir inget Hua Hin. Det fanns verkligen inte ett anda hotellrum dar! Sa det blir Phuket fran den 1 Januari tills vi flyger hem igen den 11 Januari.

Sa vad ska vi hitta pa har i Bangkok da? Ja idag har vi varit pa MBK. Shit sager jag bara! 5 vaningar med bara affarer! Dar ar det verkligen inte latt att hitta! ska nog vara runt 1000 affarer dar. Sa det du inte hittar dar hittar du ingenstans. Vi ska nog ta en dag till dar skulle jag tro. Sen blir det nog Chinatown nagon dag och dessutom blir det nog att besoka lite sevardheter ocksa. Bla Palatset. Intressant.

Men det var nog allt harifran underbara Thailand for stunden. Jo forresten. Hotellet vi bor pa nu ar ratt okej. Men utsikten ingen vidare! Utsikt over tak och nagot raggligt fult hus. Men gardiner finns ju som tur ar.

Men ha det fint alla svenskar och alla andra ocksa for den delen.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0