Reporting Live From Krabi, Thailand - Day 4

Jaha det blev ett litet inlagg idag ocksa. Men blir nog inte sa langt idag. Men maste anda beratta om den underbara upplevelsen vi fick idag. Idag var vi pa kajak paddling och elefant treeking! Det ar nagit man verkligen maste gora nar man aker hit!
Forst blev vi upphamtade pa hotellet och akte en valdans langt tyckte vi. Vet knappt vart vi akte. Men forbi Ao Nang akte vi i alla fall. Traffade en trevlig kanadensare ocksa. Theresa. Man blev nastan lite inspirerad av henne. Hon hade precis borjat sin 6 manader langa resa runtom i asien. Och innan dess har hon aven varit ute i varlden och sett bade sydamerika och afrika lika lang tid. Allt detta pa egen hand!!! Stark tjej de dar. Kul att traffa lite folk som man kan prata med. Aven om jag da kanske inte ar varldens basta pa engelska. Men man far forsoka. Val dar fick vi varsin kajak och vi borjade paddla. Efter endast nagra hundra meter fick vi syn pa en krokodil som kom simmande. Men man blev aldrig radd. Faktiskt! Vi sag ingen Shrek dar i mangrovetrasket men en sjuherrans massa apor! Och det var verkligen sjukt haftigt! Det var inte bara sa att vi fick se dom. Utan vi fick komma valdigt nara dom och mata dom med ananas. Det var till och med sa att nar dom hoppade i kajaken sa satte dom sig pa en. Sa vips sa hade man en apa sittande pa foten och kakade ananas (bildbevis pa allt finns!)

Efter denna turen fick vi god thai mat och efter det bar det av till elefant treekingen. Haftigt att fa komma nara dessa stora djur.  Under ridturen gick skotaren pa marken vissa stunder och da passade jag pa att ta hans plats framme vid huvudet. Haftigt! Men man fick en del slag av oronen mot benen. Efter turen fick vi aven mata dom. Lever alla djuren har nere pa ananas? Alla ater verkligen de. Fast okej det ar var standiga frukost ocksa. Men det ar ju sa sjukt gott!


Nu var det nog fardigrapporterat har i fran Krabi. Imorgon bar det av till Ko Samui. Forst en bussresa pa ca 3 timmar och efter det en 2 timmar lang batresa. Hoppas dom inte proppar den baten full sa man nastan kapsejsrar.


Nu ska vi vandra ivag till var fgavorit restaurang for sista gangen. Viva heter den och serverar underbar mat fran varldens alla horn.


Far se nar jag skriver nasta gang.


Ha det fint alla hemma i sverige!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0