Långpromenaden

God söndag på er! Har inte haft någon tid till att skriva blogg den senaste dagen. Och det finns det all rätt till!

För igår var det Långpromenaden! Roligaste skiten på länge! promenad på 1 mil med stationer och tipspromenad och lite drickande för dom som kände för de. Riktigt kul! Inte för att man kände igen någon av alla andra som var med men vad gör det? Man behöver ju inte känna igen alla hela tiden. Själva tävlingen gick väl kanske inte jättebra. Men vi hade roligt! Och det är väl ändå det som är huvudsaken. Det blir nog en återkomst av Namnlösa nissarna nästa år också! Och då ska vi slå gorilla grabbarna!
Efteråt blev det grillning hos linn men inte nog med det så blev det faktiskt bad också! Kan ni fatta! Jag har redan badat! Och jag som oftast inte badar förrän det är 25-30 grader i vattnet. Men det var egentligen bara i och sen upp direkt. Men ändå. Det blev sömn väldigt tidigt faktiskt. Alla var väldigt trötta efter en dag ute i bushen. Men vår sovplats som var husvagnen var väl inte den bästa. Lite svårt att sova men det fick duga för en natt.

Idag blir det förhållandevis lugnt. Blir till att se Maddes seriepremiär. Får hoppas hon gör en bra match men det tror jag allt!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0