Inget nattsuddande

Idag har jag tyvärr inget speciellt intressant att berätta för er. Det blev inga nattliga äventyr denna natt. Och det är i alla fall jag glad över. Då hade jag nog inte orkat sitta här nu.
Men det hade jag nog i och för sig inte orkat i vilket fall som helst. Satt här innan vid fyra och kände att nej jag måste sova nu känner jag annars kommer jag somna vid datorn. Så jag la mig för att sova en stund. Och som alltid när man lägger sig och sover så sover man längre än man beräknat. Så kl sex vaknar jag och tror att det är morgon och dags att jobba. Alltid är det något konstigt när man ska sova. Men det är alltid skönt att sova en stund när man jobbat från tidig morgon.Jag har väl inte gjort något speciellt nämnvärt idag. Tycker veckorna är rätt händelselösa faktiskt. Men som tur händer det en aning mer till helgerna.
Jag har nu lagt märke till vilket ställe det är värst att få blåsor i munnen på. Precis på insidan av överläppen! Gör så in i bomben ont! Inte härligt alls!

Jag kunde inte låta bli att ladda ner The Fratellis album Costello music när Larsson skrev så gott om detta indie pop band i sin blogg. Och jag blev inte besviken när jag började lyssna. Härlig musik. Sådn man blir glad av.

Jag går varje dag och längtar efter att få vara med madde! Jag är verkligen kär! Varje minut utan dig är tråkig. Vill bara umgås med dig hela tiden. Thailand kommer bli så underbart. Få vara med dig hela dagarna i en månad. Underbart eller vad?

<3

Kommentarer
Postat av: hällbom

http://sofiahellbom.blogg.se

2007-11-28 @ 20:10:12
URL: http://sofiahellbom.blogg.se
Postat av: Larsson

Nej men vilken tur att det blev omtyckt, trodde nästan att du skulle tycka de ;)

2007-11-28 @ 21:10:19
URL: http://www.storyoflarsson.blogspot.com
Postat av: madde

helt underbart !

2007-11-28 @ 21:36:47
URL: http://maaddiiee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0